Jump to content
xristos....

νέο TTR στη Φάση :P

Recommended Posts

Η αληθεια ειναι οτι η μανιβελα χειαζεται λιγο μεχρι να τη μαθεις, θα την πατας μαλακά μεχρι να βρεις τη συμπιεση και μετα θα την πατας με δυναμη, τσεκαρε τη βενζινη οπως ειπαν τα παιδια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

DSC01539.jpg

Κιτρινο σωληνάκι παροχή βενζίνης απο ντεποζιτο σε καρμπιρατερ. Στη φώτο βλέπεις το σημείο που ξεκινάει το κίτρινο σωληνάκι..? Εκει είναι μια βανα/διακόπτης η οποια έχει τρεις θέσεις.

σε σενα πρέπει να είναι on , off , reserv. στη φωτο το έχεις στη θέση reserv δηλαδή στη ρεζέρβα. αν το στρέψεις κατα 90 μοιρες θα είσαι στη θέση Οff και αν το στρεψεις κατα 180 θα εισαι στη θεση ΟΝ που είναι και η κανονικη του θέση.

Αυριο που θα πας να βάλεις βενζινη , γεμισετο και γυρνατο στο ΟΝ. Και έτσι να το αφήσεις δεν υπαρχει θέμα γιατι απο το ιδιο μερος τραβαει. Αλλα το πρακτικο και θεωρητικα σωστό είναι να το εχεις στο ΟΝ και οταν εισαι στα τελειωματα το γυριζεις ρεζερβα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:oops:είμαι βλάκας,ΑΚΥΡΟ δεν υπάρχει πρόβλημα ...απλά είχε μείνει από βενζίνη του έβαλα δυο λίτρα(1μπουκάλι γάλα)και τώρα είναι κομπλέ

χαχαχαχαχαχαχα τουλάχιστον έμαθα για τον διακόπτη...

ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την βοήθεια B)

ΥΓ αφού άνοιγα το ντεπόζιτο και έβλεπα λίγη τζίνα,δεν φανταζόμουν ότι έμεινε :waycon1:

Τροποποιήθηκε από τον xristos....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΧΑχαχαχαχα πλακα εχει να βλεπεις γκαφες λογο απειριας. Καλα χιλιομετρα αγορινα κρανος και προσοχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΆΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα είσαι ήρωας!

Πρώτη εβδομάδα με το Hornet, παίρνω τηλέφωνο φίλο έντρομος:

"Μαλάκα ΠΕΘΑΝΕ!"

"..έλα?"

"Ανέβαινα εδώ πανόρμου και απλά πέθανε, έσβησε! Δεν παίρνει με τίποτα! Πωωω τον κερατά τι πατάτα μου πούλησε, πω με έπιασε κορόιδο γαμώ το κέρατο μου. Πωω ρε φίλε τι λες να είναι πόσο να πάει, λες το μοτέρ να είναι για πέταμα!?"

"..να σου πω, βενζίνη πότε έβαλες?"

"Τι εννοείς"

"...Ρε ηλίθιε Le Flwr, ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ?"

"εεεμμμ...πρέπει να σε κλείσω"

<10 λεπτά αργότερα στέλνω μήνυμα>

"Όλα καλά, το έλυσα..."

Βλακείες θα κάνεις άπειρες, μην ανησυχείς, στο πρόγραμμα είναι. Α και να προπονηθείς στο γύρισμα της ρεζέρβας εν κινήσει επειδή είναι κακή φάση να μένεις ακίνητος στην αριστερή λωρίδα της Κηφησίας ή στην μεσαία στη Συγγρού (τα έχω κάνει και τα 2).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΆΑΑΑΑΑχαχαχαχαχα είσαι ήρωας!

Πρώτη εβδομάδα με το Hornet, παίρνω τηλέφωνο φίλο έντρομος:

"Μαλάκα ΠΕΘΑΝΕ!"

"..έλα?"

"Ανέβαινα εδώ πανόρμου και απλά πέθανε, έσβησε! Δεν παίρνει με τίποτα! Πωωω τον κερατά τι πατάτα μου πούλησε, πω με έπιασε κορόιδο γαμώ το κέρατο μου. Πωω ρε φίλε τι λες να είναι πόσο να πάει, λες το μοτέρ να είναι για πέταμα!?"

"..να σου πω, βενζίνη πότε έβαλες?"

"Τι εννοείς"

"...Ρε ηλίθιε Le Flwr, ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ?"

"εεεμμμ...πρέπει να σε κλείσω"

<10 λεπτά αργότερα στέλνω μήνυμα>

"Όλα καλά, το έλυσα..."

Βλακείες θα κάνεις άπειρες, μην ανησυχείς, στο πρόγραμμα είναι. Α και να προπονηθείς στο γύρισμα της ρεζέρβας εν κινήσει επειδή είναι κακή φάση να μένεις ακίνητος στην αριστερή λωρίδα της Κηφησίας ή στην μεσαία στη Συγγρού (τα έχω κάνει και τα 2).

η ίδια φάση ρε φίλε...το πήρα απ το πειραιά το έφερα φάληρο το βόλταρα από παρασκευή μέχρι σάββατο μεσημέρι που την αφήνω έξω απ το σπίτι και κάνω να την δείξω στην μάνα μου,ξέρεις με περιφάνεια κοίτα μάνα ντιλ που έκανε ο γιος σου,ε την καβαλάω και με το που παίρνει πεθαίνει ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχα την κατεβάζω γκαράζ το παλεύω ..τίποτα, κοιτάω το ντεπόζιτο κάτι είχε ρε φίλε αφου το είδα..Εν το μεταξύ την ύπαρξη του διακόπτη την αγνοούσα και ήμουν έτοιμος να πάρω τον άλλον τηλ να τον βρίσω...τέλος καλό όλα καλά

θα εξασκηθώ στο γύρισμα ρεζέρβας,αν και δεν ξέρω αν φτάνω...θα το τσεκάρω... :clapping2:εε ρε φάση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ. Απ΄όσα λέει ο Ηλίας μην ακούς τίποτα εκτός εάν θέλεις να γεμίσεις το Τουτούρι σου χτυπήματα από πέτρες, βράχια και δέντρα....

:secret::tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:oops:είμαι βλάκας,ΑΚΥΡΟ δεν υπάρχει πρόβλημα ...απλά είχε μείνει από βενζίνη του έβαλα δυο λίτρα(1μπουκάλι γάλα)και τώρα είναι κομπλέ

χαχαχαχαχαχαχα τουλάχιστον έμαθα για τον διακόπτη...

ευχαριστώ για την ανταπόκριση και την βοήθεια B)

ΥΓ αφού άνοιγα το ντεπόζιτο και έβλεπα λίγη τζίνα,δεν φανταζόμουν ότι έμεινε :waycon1:

μμμ... το είχα πάθει και εγώ με το διακόπτη στη ρεζέρβα όταν το πρωτοαγόρασα.

όπως βλέπεις τέτοια γίνονται.. :crazy:

καλά χιλιόμετρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ίδια φάση ρε φίλε......φάση

Υπαρχει και καλυτερο... Πρωτες μερες με το TDM και τσεκαρα και τον διακοπτη... Ελα που ο μαλανγκας ο προηγουμενος ειχε βαλει αναποδα τα σωληνακια κατω απ το ντεποζιτο και το ΟΝ ηταν RES και τουμπαλιν... Κοινώς είμαι με το διακοπτη στο ΟΝ, μενω, γυρναω σε ρεζερβα αλλα βενζινη γιοκ... Ευτυχως ημουν στο κατεβασμα της Αλιμου-Κατεχακη και πηγα ρολαροντας μεχρι το μετρο και μετα ποδαρατος στο βενζιναδικο... :kaaaala: :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ίδια φάση ρε φίλε...το πήρα απ το πειραιά το έφερα φάληρο το βόλταρα από παρασκευή μέχρι σάββατο μεσημέρι που την αφήνω έξω απ το σπίτι και κάνω να την δείξω στην μάνα μου,ξέρεις με περιφάνεια κοίτα μάνα ντιλ που έκανε ο γιος σου,ε την καβαλάω και με το που παίρνει πεθαίνει ρε χαχαχαχαχαχαχαχαχα την κατεβάζω γκαράζ το παλεύω ..τίποτα, κοιτάω το ντεπόζιτο κάτι είχε ρε φίλε αφου το είδα..Εν το μεταξύ την ύπαρξη του διακόπτη την αγνοούσα και ήμουν έτοιμος να πάρω τον άλλον τηλ να τον βρίσω...τέλος καλό όλα καλά

θα εξασκηθώ στο γύρισμα ρεζέρβας,αν και δεν ξέρω αν φτάνω...θα το τσεκάρω... :clapping2:εε ρε φάση

με το που δεις οτι ανεβαζει στροφες ενω ειναι ζεστο σημενει οτι πρεπει να γυρισεις σε ρεζερβα......και εγω στις αρχες ελεγα θα το δωσω...εμενα ηταν καθαρα μανιβελατο και οταν το πηρα δεν ειχε αποσυμπιεστη! Οποτε καταλαβενεις...

ηλία παίζει να μου πεις από που ρυθμίζεται η μπροστά ανάρτηση??και πώς το χαμηλώνω ?

η αναρτηση του ttr ειναι ρυθμιζομενη για σκληροτητα....δεν χαμηλωνει...(τις ιδιες ερωτησεις εκανα και εγω οταν το πρωτο πηρα βλεπεις δεν ειμαι και πρωτο μποι! )

κριμα που δεν πηρες το μανιβελατο.(ttr belgarda spa) το οποιο βγαινει με ohlins αναρτηση και brembo φρενα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
κριμα που δεν πηρες το μανιβελατο.(ttr belgarda spa) το οποιο βγαινει με ohlins αναρτηση και brembo φρενα

δεν μου αρέσει η ιδέα της μανιβέλας μόνο,επίσης νομίζω δεν με καλύπτει και το δίπλωμα για αυτο^^

Υπαρχει και καλυτερο... Πρωτες μερες με το TDM και τσεκαρα και τον διακοπτη... Ελα που ο μαλανγκας ο προηγουμενος ειχε βαλει αναποδα τα σωληνακια κατω απ το ντεποζιτο και το ΟΝ ηταν RES και τουμπαλιν... Κοινώς είμαι με το διακοπτη στο ΟΝ, μενω, γυρναω σε ρεζερβα αλλα βενζινη γιοκ... Ευτυχως ημουν στο κατεβασμα της Αλιμου-Κατεχακη και πηγα ρολαροντας μεχρι το μετρο και μετα ποδαρατος στο βενζιναδικο... :kaaaala: :kaaaala:

μμμ... το είχα πάθει και εγώ με το διακόπτη στη ρεζέρβα όταν το πρωτοαγόρασα.

όπως βλέπεις τέτοια γίνονται.. :crazy:

καλά χιλιόμετρα!

τώρα που το ξανασκέφτομαι,στην τελική δεν νιώθω και τόσο βλάκας :P :clapping2:

χαχαχχαχαχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

νόμιζα ότι το belgarda spa βγαίνει μόνο σε 600 κυβικά,κάνω λάθος?

ΥΓ έχω το α1,υπ όψιν!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν,η φάση είναι η εξής :

-η μηχανή πάει κομπλέ ,την πήγα βόλτες,ανέβασα και άτομα πάνω και δεν μασάει μία.........γουστάρω φουλ :mB_kalo_e:

-γρανάζια αλυσιδα και κάποια άλλα πράγματα θα φάνε άλλαγμα ,αλλά δεν το βιάζομαι γιατί...

-η απόφαση έχει παρθεί θα γίνει σούπερμοτάρντ οπότε πρώτα από όλα ξεκινώ να βρω ζάντες όμως τις θέλω να είναι φαρδούτσικες και δεν ξέρω απ αυτά

πείτε καμιά ιδέα..αμίγκο?

δεν το παρατηρησα νομιζα οτι ειχες το 600

:detective: κάτι είχα ψιλιαστεί:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπόν,η φάση είναι η εξής :

-η μηχανή πάει κομπλέ ,την πήγα βόλτες,ανέβασα και άτομα πάνω και δεν μασάει μία.........γουστάρω φουλ :mB_kalo_e:

-γρανάζια αλυσιδα και κάποια άλλα πράγματα θα φάνε άλλαγμα ,αλλά δεν το βιάζομαι γιατί...

-η απόφαση έχει παρθεί θα γίνει σούπερμοτάρντ οπότε πρώτα από όλα ξεκινώ να βρω ζάντες όμως τις θέλω να είναι φαρδούτσικες και δεν ξέρω απ αυτά

πείτε καμιά ιδέα..αμίγκο?

:detective: κάτι είχα ψιλιαστεί :P

Θες δεν θες φαρδιούτσικες θα είναι, σε τέτοιες διαστάσεις βγαίνουν. Κάνε ένα search στο φόρουμ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έκανα και βρήκα αυτόhttp://www.mybike.gr...3%CE%B5-motard/

2η σελίδα φευγάτος λάικ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έλα φιλε, το φαρδυ που λές είναι στο ματι και εχει να κανει με το λαστιχο που θα τους φορεσεις, γιατι οι διαστασεις απο τις ζαντες που θα κοιτάξεις είναι στανταρ.. εσυ τωρα για να σου βγει πιο φθηνα μπορεις (αν θελεις) μπορεις να αγοράσεις μονο στεφανια ακτινες και καψουλια και να τις πλεξεις στα δικα σου κέντρα. Να ξέρεις ειναι δυσκολο για πρωτη φορα αλλα οχι ακατόρθωτο. Αλλιώς μπορείς να δώσεις τα κέντρα σου, να στα κανει κανενα μαγαζί, η να το πας εν τελει καπου να στο κάνουν εξ ολοκλήρου.

Ομως φιλε χρηστο, μετατροπη σε μοτάρντ δεν σημαινει μονο ζάντα. Θα πρεει αν θες να εχεις ενα σωστο μηχανακι, να αλλάξεις και τη γεωμετρια της μηχανης, καθως επίσης και να ρυθμισεις (στην καλυτερη) τις αναρτήσεις σου.

Αν θέλεις τη γνώμη μου μην μπεις σαύτη τη διαδικασια. Γενικα δεν ειμαι πολυ υπερ της μετατροπής σε μοτάρντ και ειδικα στο δικο σου. Θα σου προτεινα να δωσεις βαση στα αλυσογραναζα και περιφεριακα κανα συμαζεματακι, να βαλεις και δυο καλα εντουρολαστιχακια 50/50 , να καβαλας και κανενα βουνο οποτε γουσταρεις. και μολις το μάθεις αφου θα εχεις βγαλει το μεγαλο διπλωμα το ανταλάσεις με ενα οριτζιναλ μοτάρντ (εχει πολλα δοξα τω θεω) και συνεχίζεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν με καίει να το κάνω μοτάρντ με την έννοια ''του μ@μ@ω τα ράμματα'', αλλάζω κλίση στο σκελετό κάνω το ένα ,κάνω το άλλο, αλλάζω το μισό πλαίσιο κλπ....................όχι

απλά πάω για μια πιο ''μαχητής του δρόμου εμφάνιση''....τίποτα το υπερβολικό και χωρίς αυτό να είναι κάτι μόνιμο έτσι... :thumbsup1:

Καλό το βουνό δεν λέω γουστάρω σαν ιδέα(και θέλω να το δοκιμάσω),γ αυτό εξάλλου πήρα εντουροειδές και δεν κοίταξα σούπερ σπορτ,αλλά εγώ ακόμη δεν την κουμαντάρω καλά στο δρόμο ..κακά τα ψέματα

έλα φιλε, το φαρδυ που λές είναι στο ματι και εχει να κανει με το λαστιχο που θα τους φορεσεις, γιατι οι διαστασεις απο τις ζαντες που θα κοιτάξεις είναι στανταρ..

για πες τι διαστάσεις...17 ινστες εντάξει ναι,αλλά το πλάτος πόσο?

εσυ τωρα για να σου βγει πιο φθηνα μπορεις (αν θελεις) μπορεις να αγοράσεις μονο στεφανια ακτινες και καψουλια και να τις πλεξεις στα δικα σου κέντρα. Να ξέρεις ειναι δυσκολο για πρωτη φορα αλλα οχι ακατόρθωτο.

τι εργαλεία χρειάζομαι γι αυτήν την δουλεία...υπάρχει κανα θέμα πώς πλέκεις

ή κάποιος οδηγός?...είναι όντως μεγάλη μανούρα,καλύτερα μεταχειρισμένες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχεις φλογα εσυ μεσα τώρα.... δεν ξέρω αν υπάρχει κανα θέμα για το πώς πλέκεις, (δες και στο yutube μηπως εχει τιποτα) για διαστάσεις εισαι 3 μπροστά 3,5 πισω με επιφύλαξη.

Χρηστάρα ρωτώντας πας στην πόλη αλλα γενικα η φάση θέλει ψάξιμο μελέτη και να αναζητήσεις μόνος σου. Μακάρι να ρωτάς και να παίρνεις απαντήσεις αλλα , αν ψάξεις μόνο σου πράγματα θα στα δεκα που θα ψαχνεις θα μαθεις αλλα είκοσι.

Αν πέις να βάλεις μεταχειρισμενες ρόδες θα πρεπει να ταιριάξεις και τα δισκόφρενα. Θα θες και κανα γρανάζι μικρότερο γιατι θα κοντίνει.. Εχεις δρομο πιτσιρίκο...!! Σε χαίρομαι όμως γιατι εχεις όρεξη και θές να πειραματιστείς..

κανε καμια γυρα απο τα συνεργεια και ρώτα τους αν ασχολουνται με τετοια πραγματα, μαθε τιμες κτλ κτλ..

Υ.Γ Εντούρο και μαχητης.. συνώνυνμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα