mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 ενδιαφερομαι με το καρμπυρατερ. πιστευετε θα αντεξει καθημερηνα 25 χλμ.? 12,5 μονοκοπανια και αλλα τοσα γυρισμο δηλαδη. αν το χτυπησω θα το χτυπησω καινουριο. Εψαξα εψαξα αλλα μπερδευτικα.Ο καθενας το μακρυ και το κοντο του.που φτιαχνεται? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία απο το συγκεκριμένο θα έδινα κάτι λίγο παραπάνω να πάρω ένα Modenas Kriss 125 το οποίο θα αντέξει για όσα χλμ θες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Αντέχει και πολύ χαλαρά κιόλας.Αρκεί να μην πηγαίνεις τέρμα γκάζι όλη την ώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 γιατι?την ακουν τα πλαστικα και το μοτερ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manlift 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 φιλε εγω το εχω στην δουλεια και καθημερινα κανω πανω απο 120 χιλ δεν καταλαβενει τιποτα το πρωτο δρομολογιο καθε πρωι ειναι 35 χιλ μενιδι κοροπι και αλλα τοσα το βραδι εκτος τα χιλιομετρα τις δουλειας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mariospapanikolaou 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 τα πλαστικα αντεχουν η τριζουν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Silence 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 τριζουν, αλλα αμα ψαξεις εδω στο φορουμ ειπε ενα παλικαρι πως να κανεις μια πατεντα με τενια νομιζω για να μην τριζουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john 13 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2012 εγώ το έχω όλη μέρα στο λιώσιμο και τα περισσότερα που έβγαλα την ίδια μέρα ήταν 180 και κάτι ψιλά, ακόμα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εκτός από το τρίξιμο στα πλαστικά, το μόνο που έχω να σου είναι , ότι και να πάρεις να το αλλάξεις λάστιχα γιατί όλα τα παπια έχουν μάπα λάστιχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες