daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) υπεροπλο... ακομα και τωρα που το βλεπω το χαζευω σαν 5χρονο... Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον daytonaman Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Emmanouel 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Τα διχρονα που ερχοταν τοτε Ελλαδα ηταν και ειναι ερωτας. Θελω συντομα να αποκτησω ενα.. Απο 400αρια θα παω κοντρα στοcb400 και θα μιλησω για τον ληστη bandit 400v. Το μηχανακι το ειχα 3 χρονια. Δεν ξερω αν ημουν απλα απο τους τυχερους που περα απο ενα ανορθωτη δεν μου εβγαλε τιποτα αλλο. Το μηχανακι το ευχαριστηθηκα οσο δεν εχω ευχαριστηθει αλλο. Ισως απλα γιατι ηταν η πρωτη μου σοβαρη μηχανη. 3 φοιτητικα χρονια με το bandit και 70.000, τα περισσοτερα στο κοκκινο. Ηταν και η βενζινη φτηνη το 2005 και ο ληστης ξεκινησε απο κρητη ανεβηκε θεσσαλονικη και επεστρεψε παλι δικαβαλος. Μακαρι να μην τον ειχα δωσει ποτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 1 2 Καρτάτα, μπανάνα ή όχι δεν έχει σημασία. ΤΕΛΟΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 οτι και να λεμε δεν θα ξαναβγουν ποτε 250αρια διχρονα σαν αυτα που εβγαιναν απο το '88 μεχρι το '97 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 tdr 250, rd 350, nsr 250, rgv 250 και μερικά άλλα που βάλατε ήταν πυραύλοι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο απ αυτά. Πάντως τα 2χρονα είναι τελείως άαααλλη φάση πληροφοριακά έχω ανέβει σε busa με φίλο που έγραψε το κοντέρ 299 στην συγγρού έχω ανέβει σε παιδί τρελό ινδιάνο με ktm 690 duke έχω οδηγήσει gsxr 1000 και το κατευχαριστήθηκα αν και πήγαινα αργααα αλλά αν και δεν πιάνετε γιατί φεύγει απ το όριο των 400cc που λες. όταν οδήγησα rd 500 έκανα ''κακά'' και δεν άφηνα με τιποτα να με πάνε βόλτα με αυτό 2χρονα for ever μακάρι κάποτε να πάρω ένα τέτοιο για 2ο μηχανακι γιατί για μοναδικό δεν παλεύονται με τίποτα τα άτιμα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 λοιπον εγω πιστευω πως αν η χοντα δεν εβαζε το χρηματικο τους ρυπους και μλκιες, θα εβγαζε στην παραγωγη ξανα το ΓΑΜΑΤΟ cbr 250 rr! απλα τελεια μηχανη με γαματο ηχο! δηλαδη αν μπορουσα θα το επερνα! τετοια 250αρια θα πουλαγανε φουλ!! Μανο....μην φοβασε το ειχε και το αφεντικο μου! το 1ο του μηχανακι KAWASAKI KR1S 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) Aν μιλαμε για μοτο πιστιαρα θα συμφωνησω για το CBR400 NC29 Aν μιλαμε για γυμνο κλασικο street,μια ειναι η διαχρονικη μοτοσυκλετα CB400Superfour NC31 : Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 για μενα το super four. πραγματικο σκυλι πανεμορφο και κυκλοφορει ακομα! ερωτας. οσον αφορα τις συγκρισεις cbr 250 τοτε με το σημερινο. σημερα υπαρχει το κωλο euro3 και ολα αυτα τα γελοια περι περιβαλλοντος. οποιος ειναι ψαγμενος πολιτικα καταλαβαινει γιατι ειναι γελιοτητες. οι ιδιες οι εταιριες τα φτιαξανε αυτα ως προσχημα για να ριξουν την ποιοτητα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 λοιπον εγω πιστευω πως αν η χοντα δεν εβαζε το χρηματικο τους ρυπους και μλκιες, θα εβγαζε στην παραγωγη ξανα το ΓΑΜΑΤΟ cbr 250 rr! απλα τελεια μηχανη με γαματο ηχο! δηλαδη αν μπορουσα θα το επερνα! τετοια 250αρια θα πουλαγανε φουλ!! ρε με τον πονο μου παιζεις?ψηνομουν αγρια περσι που πηρα το 125 αλλα τα περισσοτερα 250 ηταν γ@μημενα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Μανο....μην φοβασε το ειχε και το αφεντικο μου! το 1ο του μηχανακι KAWASAKI KR1S Μα να παρει η ευχη,ολα τα ακυρα ποσταρανε. Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι με τοσο κτηνωδη δυναμη οπως το Καβασακι. RGV,NSR ηταν σαν 4χρονα λεμε......................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 και για εμενα παιδια cb 400 superfour!!!! μπομπα λεμε.... να ρωτησω εχω βρει ενα στα 2000ευρα σε καλη κατασταση.αξιζει η ειναι ακριβο? γιατι σκεφτομαι να το παρω αλλα αν δεν ξερω αν αξιζει τοσα λεφτα μηχανη μοντελο του 99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
itom32 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) και για εμενα παιδια cb 400 superfour!!!! μπομπα λεμε.... να ρωτησω εχω βρει ενα στα 2000ευρα σε καλη κατασταση.αξιζει η ειναι ακριβο? γιατι σκεφτομαι να το παρω αλλα αν δεν ξερω αν αξιζει τοσα λεφτα μηχανη μοντελο του 99 To καλητερο ειναι να εχεις καποιον που ειχε ή εχει αυτην την μοτο.Αν και τα 2000 χιλιαρικα ειναι πολλα.Θα τα εδινα μονο εαν εκτος απο τα στανταρ(σφιχτο ,ζωντανο μοτερ,χωρις σκουριες στο σασι),δεν χρειαζοταν τιποτα απο περιφεριακα.Γραναζια,αλυσιδα,ρουλεμαν,λαστιχα.Αν ηταν οκ ολα αυτα θα το σκεφτομουν.Αν οχι υπολογιζε αυτα στα εξοδα,και επισης λαδια,υγρα,φιλτρα μεταβιβαση περαν της τιμης αγορας.Μια λογικη τιμη θα ηταν γυρω στα 1500-1600 ευρω,ωστε να εχεις το 500αρι για τα συμαζεματα. Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον itom32 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) ρε με τον πονο μου παιζεις?ψηνομουν αγρια περσι που πηρα το 125 αλλα τα περισσοτερα 250 ηταν γ@μημενα... και εγω εβλεπα κανα 2 στο car.gr αλλα ετσι οπως ηταν για μπεις στον κοπο να το αγορασεις θα ηθελες και μια ανακατασκευη σε αρκετα κομματια της μηχανης που αυτο σημενει να πεσει χρημα! αλλα αν τα ειχα γιατι να μην τα εδινα σε μια μηχαναρα? Μα να παρει η ευχη,ολα τα ακυρα ποσταρανε. Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι με τοσο κτηνωδη δυναμη οπως το Καβασακι. RGV,NSR ηταν σαν 4χρονα λεμε......................... αυτο μου λεει και ο αφεντικος μου! 65 αλογα και αρκουδογκαζο!!!!! το ποιο ανοιχτο μοτερ απο μαμα τοτε! Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον A7XBilly 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 αααααααχχχ, ωραίες εποχές που γαμώ την τύχη μου δεν τις προλάβαμε καλά... έργα τέχνης όλα τους, ευρωπαϊκά-ιαπωνικά, μικρή σημασία έχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Για μενα CBR400 & NSR250 +TZR250!!! Μακραν τα καλυτερα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Δεν επιλέγω με βάση απόλυτες τιμές και αριθμούς Ψηφίζω Honda VFR 400,γιατι ακόμα και σήμερα,20+ χρόνια μετα,μηχανή που να προσφέρει τέτοια τεχνολογία και τέτοια ποιότητα δύσκολα θα βρείς. Απλά στη Honda και πολύ κρίμα που σήμερα βγάζει τόσο άνοστα μηχανάκια... Απο δίχρονα,θα έλεγα Kawasaki KR1-S,απλά και μόνο για τον κινητήρα του...πάνε δυστυχώς και τα δίχρονα Οντως το VFR ηταν εργαλείο απ τα λιγα ειδικα για την εποχή του...... Τωρα δεν πιστεύω οτι κοιτωντας το cbrακι ας πούμε μετα απο 20 χρονια θα λες τι εργαλείο ηταν αυτό... Anyway κάνουν και οι εταιρίες τον κύκλο τους προφανώς.. http://t0.gstatic.co...SDx71GFse3vmkN9 Αυτό είναι, ΤΕΛΟΣ!! cbf είναι ??? Γιατί η εικόνα ειναι πολύ μικρή και δεν μπορώ να πω οτι βλέπω με ευκολία... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 cb400 που θα πάει κάποια στιγμη θα πάρω μία!έτσι να την έχω να την φτιάχνω σιγά σιγά και να την χαζέυω!!! χααχχαχαχαχα και γω κατι τέτοιο εχω σκεφτεί να κάνω αλλά όχι με super four.... αλλά δεν ξερω ρε γαμώτο αν τα πραγματα στριμωχτουν ακόμα πιο πολύ θα αναγκαστω να πρεπει να το πουλήσω και αντε να βρεις ανθρωπο να αγοράσει μηχανακι 25ετιας... πφφφ Περισσεύουν σε κανέναν σας 100€ για decor στο σαλόνι : http://www.car.gr/parts/view/2264882/ Κρίμα δεν είναι να το χεις και να μην μπορείς να το καβαλήσεις....?? Γιατι φαντάζομαι αδεια δεν θα παίζει για κανένα λογο :crazy: Honda NSR250R Πολύ :shoot: :shoot: :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 εξαρτατε το τι ενοεις με το καλητερο. το ποιο στριφτερο ηταν το NSR250 εβγενε με ελαχιστες διαφορες απο αυτα που ετρεχαν στους αγωνες και οσοι το οδηγουσαν δυσκολευονταν ακομα και σε πιστα λογο τις πολυ γρηγορης γεωμετριας. ακομα η honda κυριαρχουσε αυτη τη περιοδο και για αυτο πιστευω οτι ειναι το καλητερο και στους αλλους τομεις. ειχε 60+ αλογα. η διαδρομη του ηταν (54x54.5) και για αυτο ηταν παρα πολυ καλο στις μεσαιες rpm. ειχε πολυ μικρη γωνια καστερ και μικρο μεταξονιο, ηταν 130 κιλα. και αγωνιστικο κιβωτιο. ειχε τελικη λογο του κιβωτιου 180-190 και πανω του ειχε τρομερη τεχνολογια για την εποχη του. (τα σπαστα πατακια του συνοδηγου που εκλειναν και κρυβονταν κατω απο την ουρα δεν νομιζω να υπαρχουν σε πολλες σημερινες μοτο,PGM που ελενχε και συνδιαζε την κινηση των rc με τις διακυμανσεις των rpm,που ειχε διαφορετικες χαρτογραφισεις για τους 2 κυλινδρους,tps,και αλλα πολλα. και αυτα με τις καρτες-κλειδια οπου εβαζες μια αγωνιστικη καρτα αλλαζε το αβανς και αλλα και το μηχανακι πεταγε.) τα υπολειπα διχρονα rs,rgv,tzr,kr1s,rd ηταν ποιο πολυ για καθημερινη χρηση. η τελικες τους ηταν 200-220 λογο μη αγωνιστικων κιβωτιων. αλλα και αυτα ηταν πολυ καλα. για τα τετραχρονα δεν ξερω αλλα το cbr250 το τετρακυλινδρο που ανεβαζε μεχρι 20.000rpm πλησιαζε τις επιδωσεις των διχρονων. δεν χρειαζεται να πω για ποιοτητα κατασκευης οταν μερικα απο αυτα λειτουργουν ακομα και σημερα μετα απο 20+ χρονια και τα πλαστικα τους ειναι σαν καινουρια ενο στην σημερινη εποχη μετα απο 5-10 χρονια μια μοτο γινεται χρεπι σε ολα. Καλύτερο εννοώ τη χρυσή τομή.... Να είναι στριφτερό , δυνατό αλλά όχι με τρελα ξεσπάσματα, με σωστές αναρτήσεις και φρενα, γερό πλαίσιο κλπ κλπ... Που να αξίζει ας πούμε να το αγοράσεις τώρα και να του κάνεις μια αναπαλαίωση... Να το κυκλοφορείς κανα σαββατοκύριακο και να γουστάρεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Εντελώς άκυρος ο τίτλος. Τι πάει να πει ''στριτάκια'';;; Πως ακριβώς εργαλεία-όπλα όπως αυτά που απάντησαν είναι ''-άκια''; Το ότι ρίχναν ΞΥΛΟ στα στροφιλίκια στα 600-750 της ίδιας εποχής, σε τι ακριβώς ταιριάζει με το ''-΄'ακια''; Το ότι πολλά ακόμα κυκλοφορούν από ανθρώπους που ξέρουν τι έχουν, και κάνουν τα πάντα καλά, ΚΑΛΥΤΕΡΑ από τις πιθηκιές τύπου CBR250R του σήμερα, σε τι ακριβώς τα κάνει ''-ακια''; Στην κατηγορία ''-ακια'' πάνε τα διάφορα τύπου CBF250, CBR125 και τέτοια, όχι RGV, NSR, RS, VFR, ZXR και η λοιπή παρέα... Να ξέρουμε και λίγο τι γράφουμε... :worshippy: σωστα πρεπει να αλλαχτει ο τιτλος ως σεβασμος σε εκεινα τα αθανατα εργαλεια!! Ρε μάγκες δεν ξέρω αν μπορώ να αλλάξω τον τίτλο ή πρέπει να το κάνει κάποιος διαχειριστής... 1 2 Καρτάτα, μπανάνα ή όχι δεν έχει σημασία. ΤΕΛΟΣ Διχρονίλα στο full :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 tdr 250, rd 350, nsr 250, rgv 250 και μερικά άλλα που βάλατε ήταν πυραύλοι δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο απ αυτά. Πάντως τα 2χρονα είναι τελείως άαααλλη φάση πληροφοριακά έχω ανέβει σε busa με φίλο που έγραψε το κοντέρ 299 στην συγγρού έχω ανέβει σε παιδί τρελό ινδιάνο με ktm 690 duke έχω οδηγήσει gsxr 1000 και το κατευχαριστήθηκα αν και πήγαινα αργααα αλλά αν και δεν πιάνετε γιατί φεύγει απ το όριο των 400cc που λες. όταν οδήγησα rd 500 έκανα ''κακά'' και δεν άφηνα με τιποτα να με πάνε βόλτα με αυτό 2χρονα for ever μακάρι κάποτε να πάρω ένα τέτοιο για 2ο μηχανακι γιατί για μοναδικό δεν παλεύονται με τίποτα τα άτιμα Μπροστα σε κατι τέτοια εργαλεία φαντάζομαι το xtακι σου μοιάζει κομματάκι ψόφιο ε??? :mB_kalo_e: Μη μασάς εχουν άλλα προτερήματα τα xt...... Αλήθεια για πες εσύ τι γνώμη έχεις για το XT 500 γιατι το ειχα αχτι μια εποχη να το παρω..... (τότε που ειχαμε ακομα γιούρο που λεει κι η διαφήμιση).. Τα διχρονα που ερχοταν τοτε Ελλαδα ηταν και ειναι ερωτας. Θελω συντομα να αποκτησω ενα.. Απο 400αρια θα παω κοντρα στοcb400 και θα μιλησω για τον ληστη bandit 400v. Το μηχανακι το ειχα 3 χρονια. Δεν ξερω αν ημουν απλα απο τους τυχερους που περα απο ενα ανορθωτη δεν μου εβγαλε τιποτα αλλο. Το μηχανακι το ευχαριστηθηκα οσο δεν εχω ευχαριστηθει αλλο. Ισως απλα γιατι ηταν η πρωτη μου σοβαρη μηχανη. 3 φοιτητικα χρονια με το bandit και 70.000, τα περισσοτερα στο κοκκινο. Ηταν και η βενζινη φτηνη το 2005 και ο ληστης ξεκινησε απο κρητη ανεβηκε θεσσαλονικη και επεστρεψε παλι δικαβαλος. Μακαρι να μην τον ειχα δωσει ποτε. Ρε φίλε εχω γνωστο που έχει το ληστή.... Δεν λέω πολύ όμορφο μηχανάκι και δυνατό για το κυβικά του... Αυτά τα καρμπ ομως είναι για πλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 ns50f σφαιρα παει και εχει παρα πολυ καλο στησιμο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 Μα να παρει η ευχη,ολα τα ακυρα ποσταρανε. Δεν υπαρχει αλλο μηχανακι με τοσο κτηνωδη δυναμη οπως το Καβασακι. RGV,NSR ηταν σαν 4χρονα λεμε......................... μολις ανοιγαν τα kips :shoot: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 μολις ανοιγαν τα kips :shoot: Στις 8-11.000 σαλ. :_rock-on: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 λοιπον εγω πιστευω πως αν η χοντα δεν εβαζε το χρηματικο τους ρυπους και μλκιες, θα εβγαζε στην παραγωγη ξανα το ΓΑΜΑΤΟ cbr 250 rr! απλα τελεια μηχανη με γαματο ηχο! δηλαδη αν μπορουσα θα το επερνα! τετοια 250αρια θα πουλαγανε φουλ!! Μανο....μην φοβασε το ειχε και το αφεντικο μου! το 1ο του μηχανακι KAWASAKI KR1S Αυτο το CBR εχει καψει καρδιες.... Μονο τον ήχο του να ακουσεις Βελούδινος ήχος τετρακίλυνδρου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο Καλος Μητσαρας 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2012 αααααααχχχ, ωραίες εποχές που γαμώ την τύχη μου δεν τις προλάβαμε καλά... έργα τέχνης όλα τους, ευρωπαϊκά-ιαπωνικά, μικρή σημασία έχει Eγω μπορω να σου πω οτι δεν τις προλαβα σχεδον καθολου... Ημουν 4-5 χρονων οταν κυκλοφορησαν αυτες οι μηχανές... Γενια του 92 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες