Jump to content
Sign in to follow this  
Αλέξανδρος96

μπιέλα???

Recommended Posts

παιδιά καλημέρα

εδώ και καιρό ακούγετε στο μηχανάκι μου όχι μπροστά μπροστά στην πίσω μεριά ένα τακ τακ τακ μονό όταν κρατάει ρελαντί υπάρχει περίπτωση να είναι μπιέλα??

έχει εδώ και 2-3 μήνες που το κάνει αυτο αλα το μηχανάκι μου περπατάει κανονικά

να πω πως μια φωρα η 2 δεν θυμαμε είχε μηνει απο λαδια οχι τελιος ειχε ισα ισα στην μητη μπροστά

ένα φιλος μου που το άκουσε είπε οτι κατι ακούγεται πισω το πήρε και βόλτα και μου ειπε οτι μια χαρα πηγαίνει το μηχανάκι να μην του αλαξω τίποτα εσείς τι μου προτείνεται να κάνω?? να αλαξω στρόφαλο η να το αφισω???

ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ

http://tinypic.com/player.php?v=neaiio&s=6

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γειά σου. Τον κόσμο χαλάει! Εγώ δε ξέρω να σου πω τι είναι αλλά άντε και σου λένε εδώ κάποιοι άφησέ το όπως είναι, εσύ θα το αφήσεις; Να το πας σε μάστορα να βεβαιωθείς. (Βιντεάκι πολύ κατατοπιστικό πάντως)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χαμός γίνεται εκεί μέσα. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικός ο ήχος...Μπιέλα πιστεύω εγώ και κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ,δυστυχώς!!!

Πήγαινε σε κανα μηχανικό να στο δει και να το φτιάξεις!!!

Σκέψου τι μπορεί να γίνει αν σου κολλήσει και είσαι ταπωμένος ή σε στροφή...Κρίμα είναι για 200-300 ευρώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσεχε γιατι αν προχωρησει παραπανω θα αρχισει να κοπαναει το πιστονι στην κεφαλη και μπορει να σου διμηουργισει πιο μεγαλο προβλημα, το κακο ειναι οτι τα εργατικα ειναι πιο πολλα απο την αλλαγη μπιελας, εγω αλλαζα μπιελα σε Crypton με 50 ευρω, το κακο ειναι οτι απαξ και ανοιχτει ο στροφαλος και αλλαχτει μπιελα μην περιμενεις να πηγαινει το ιδιο καλα με πριν, τις περισσοτερες φορες δεν πετυχαινει 100%, ψαξε κανενα αλλο στροφαλο.

Το δικο μου στα γκαζια δεν ειχε προβλημα στο ρελαντι χαλουσε τον τοπο και οταν ζεσταινοταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπιελα ειχε βαρεσει το ΧΤ ενος φιλου μου και δεν ακουγοταν ετσι. τεντωτηρας καδενα καμπανα δεν ειναι. πιθανον να ειναι στροφαλος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά θα πάω να αγοράσω έναν καινούριο στρόφαλο

ήδη αυτος που έχω πριν μερικά χρόνια είχε αλλαχτεί η μπιέλα οπότε μαλον δεν θα αντέξει να πάρω άλλη μπιέλα και έρχεται στην ιδία τιμη όσο κάνει ενας στρόφαλος με μπιέλα καινούριος

βασικα μαλον θα αλαξω και αλλα πραματα εχει 38.000 χλμ το μηχανάκι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τσεκαρε την καμπανα και αν συνεχισει ειναι μπιελα μου τον εκανε κι εμενα το glx αυτο το θορυβο και ηταν απο καμπανα ηθελε λιγο βιδωμα

τωρα το παπακι σου τι στροφαλο φοραει και ποσα χιλιοστα ειναι ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από παπιά δεν ξέρω αλλά εμένα για καδένα μου ακούγεται - η μπιέλλα συνήθως δεν κάνει σα κουβάς με γαρμπίλι αλλά έχει διακριτά χτυπήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπιέλα πρέπει να είναι πιγα σε εναν φιλο μου μου ξερεις μου ρύθμισε της βαλιβιδες ειδή και την καδένα και είναι ολα οκ οποτε μαλλον μπιελα θα ειναι το ακουσε σε διαφορα σημεια με ενα σαν σιδερο καπος και μου ειπε ειναι μπιελα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν το λύσεις γράψε τι βρήκες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πως έμεινες από λάδια ρε συ;;;

Λίγα δεύτερα υπόθεση είναι να δεις άμα έχεις ή όχι. Δεν μπορείς να το παραμελείς αυτό

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα