Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 παιδιά καλημέρα εδώ και καιρό ακούγετε στο μηχανάκι μου όχι μπροστά μπροστά στην πίσω μεριά ένα τακ τακ τακ μονό όταν κρατάει ρελαντί υπάρχει περίπτωση να είναι μπιέλα?? έχει εδώ και 2-3 μήνες που το κάνει αυτο αλα το μηχανάκι μου περπατάει κανονικά να πω πως μια φωρα η 2 δεν θυμαμε είχε μηνει απο λαδια οχι τελιος ειχε ισα ισα στην μητη μπροστά ένα φιλος μου που το άκουσε είπε οτι κατι ακούγεται πισω το πήρε και βόλτα και μου ειπε οτι μια χαρα πηγαίνει το μηχανάκι να μην του αλαξω τίποτα εσείς τι μου προτείνεται να κάνω?? να αλαξω στρόφαλο η να το αφισω??? ΟΡΊΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΊΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΉΧΟ ΠΟΥ ΚΆΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΊΤΕ http://tinypic.com/player.php?v=neaiio&s=6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Γειά σου. Τον κόσμο χαλάει! Εγώ δε ξέρω να σου πω τι είναι αλλά άντε και σου λένε εδώ κάποιοι άφησέ το όπως είναι, εσύ θα το αφήσεις; Να το πας σε μάστορα να βεβαιωθείς. (Βιντεάκι πολύ κατατοπιστικό πάντως) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheGhostDriver 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Χαμός γίνεται εκεί μέσα. Δεν είναι καθόλου φυσιολογικός ο ήχος...Μπιέλα πιστεύω εγώ και κάποια στιγμή θα γίνει το μπαμ,δυστυχώς!!! Πήγαινε σε κανα μηχανικό να στο δει και να το φτιάξεις!!! Σκέψου τι μπορεί να γίνει αν σου κολλήσει και είσαι ταπωμένος ή σε στροφή...Κρίμα είναι για 200-300 ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Προσεχε γιατι αν προχωρησει παραπανω θα αρχισει να κοπαναει το πιστονι στην κεφαλη και μπορει να σου διμηουργισει πιο μεγαλο προβλημα, το κακο ειναι οτι τα εργατικα ειναι πιο πολλα απο την αλλαγη μπιελας, εγω αλλαζα μπιελα σε Crypton με 50 ευρω, το κακο ειναι οτι απαξ και ανοιχτει ο στροφαλος και αλλαχτει μπιελα μην περιμενεις να πηγαινει το ιδιο καλα με πριν, τις περισσοτερες φορες δεν πετυχαινει 100%, ψαξε κανενα αλλο στροφαλο. Το δικο μου στα γκαζια δεν ειχε προβλημα στο ρελαντι χαλουσε τον τοπο και οταν ζεσταινοταν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 μπιελα ειχε βαρεσει το ΧΤ ενος φιλου μου και δεν ακουγοταν ετσι. τεντωτηρας καδενα καμπανα δεν ειναι. πιθανον να ειναι στροφαλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 βασικα μην το παραμελησεις και πηγαινε το σε μαστορα να σου ανοιξει τον στροφαλο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostaras251 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Ρουλεμαν στροφαλου πρεπει να είναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 σας ευχαριστώ πολύ παιδιά θα πάω να αγοράσω έναν καινούριο στρόφαλο ήδη αυτος που έχω πριν μερικά χρόνια είχε αλλαχτεί η μπιέλα οπότε μαλον δεν θα αντέξει να πάρω άλλη μπιέλα και έρχεται στην ιδία τιμη όσο κάνει ενας στρόφαλος με μπιέλα καινούριος βασικα μαλον θα αλαξω και αλλα πραματα εχει 38.000 χλμ το μηχανάκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sta8 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Τσεκαρε την καμπανα και αν συνεχισει ειναι μπιελα μου τον εκανε κι εμενα το glx αυτο το θορυβο και ηταν απο καμπανα ηθελε λιγο βιδωμα τωρα το παπακι σου τι στροφαλο φοραει και ποσα χιλιοστα ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 φοράει 90αρη στρόφαλο και είναι 52 χιλιοστά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Από παπιά δεν ξέρω αλλά εμένα για καδένα μου ακούγεται - η μπιέλλα συνήθως δεν κάνει σα κουβάς με γαρμπίλι αλλά έχει διακριτά χτυπήματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλέξανδρος96 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 μπιέλα πρέπει να είναι πιγα σε εναν φιλο μου μου ξερεις μου ρύθμισε της βαλιβιδες ειδή και την καδένα και είναι ολα οκ οποτε μαλλον μπιελα θα ειναι το ακουσε σε διαφορα σημεια με ενα σαν σιδερο καπος και μου ειπε ειναι μπιελα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Όταν το λύσεις γράψε τι βρήκες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 οχι ρε τι λετε Ξηροκαμπανο ειναι δεν το ακουτε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Πως έμεινες από λάδια ρε συ;;; Λίγα δεύτερα υπόθεση είναι να δεις άμα έχεις ή όχι. Δεν μπορείς να το παραμελείς αυτό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Johnny_ 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Μηπως και ειναι κανα κομπλερ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες