MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 καλησπερα,μετα απο 2 χρονια περιπου που εδωσα το τενερε 660 που ειχα, και το σκουτερ ενα piaggio x8 εχει ερθει η ωρα να γορασω μια μεγαλυτερη μηχανη ,και το προβλημα αρχιζει εδω... και λεω προβλημα γιατι περιοριζομαι στο οικονομικο κομματι που ειναι 4000 ευρω.αυτο που ψαχνω ειναι κατι που να μπορω να το οδηγω με βαση το υψος μου!πχ street δεν μπορω να οδηγησω με τιποτα! οι επιλογες μου ειναι. α)v-strom 650 που ομως ασχετα που εχει πουλησει πολυ και ειναι ενα καλο μηχανακι δεν με φτιαχνει οταν το βλεπω και επισης αν το παρω θελω ισιο τιμονι.β) versys 650,μου αρεσει αλλα,θα ηθελα να ειχα χρηματα για του 2011 που η μουρη της ειναι ομορφοτερη. shiver 750 ,εδω το θελω πολυ αλλα ακουω τοοοοσα αρνητικα που με αποκαρδιωνει! και τελος, triple speed ομορφο με φοβερο κινητηρα αλλα δεν μπορω να βρω στα 4000 ευρω,μου αρεσουν τα μοτορια που ειναι πιο ιδιαιτερα σε εμφανιση!!!! εχω σκεφτει μηχανες cbf -bandit,tdm,fazer αλλα δεν μου κανουν αισθηση να δωσω χρηματα για αυτα οχι οτι δεν ειναι φοβερα αλλα δεν ειναι στο στιλ μου...... τα εχω κανει μπαχαλο!!!!!!!! βοηθεια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Καταρχάς,για τι χρήση μιλάμε? Κατα δεύτερον,λές θέμα με το ύψος...μάλλον ψηλός είσαι αλλα πόσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 ειμαι 1,87 η χρηση θα ειναι καθε μερα,τωρα αν θελω να παω καμια εκδρομουλα θα το ηθελα αλλα με περιοριζει που ισως να επιλεξω κατι που δεν θα εχει ανεμοθωρακα αλλα δεν μπορω να τα εχω ολα!επισης θελω να με φτιαχνει λιγο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Το GSR το σκέφτηκες; Στα 4000 χιλιάρικα θα βρεις σε πολύ καλή κατάσταση και με abs! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αν σκοπεύεις να παίρνεις και δεύτερον και/ή οι εκδρομές να είναι πάνω απο 100χλμ, θεωρώ πως η ανεμοκάλυψη είναι απαραίτητη...και επίσης αφού το θές για κάθε μέρα και λόγω ύψους και λόγω κατανάλωσης τα supersport είναι σχεδόν όλα εκτός. Αφου απορρίπτεις τα sport-touring λόγω εμφάνισης (αλλα μου βάζεις το v-strom? WTF?) θα σούλεγα να δεις το GSR που είπε ο viper4 και ίσως και το CBR 600F εαν σου αρέσει κάτι σε αυτό το στύλ. Αλλιώς πάς σε κανένα πιο όρθιο πχ 650GS, Τransalp 600αρι και τα σχετικά. Γενικά πάντως όταν έχεις περιορισμένο budget κάπου πρέπει να κάνεις παραχωρήσεις. Δηλαδή και μένα το bandit δεν ήταν απο τις πρώτες μου επιλογές εμφανισιακά,αλλα με τα 3000 που το βρήκα δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ περίπτωση να βρώ κάτι άλλο...τουλάχιστον τόσο καινούριο και να καλύπτει αυτά που θέλω να κάνω με αυτό...οι μηχανές άλλωστε είναι πολύ πιο specialized σε χρήση απο τα αυτοκίνητα και κάθε είδος είναι για συγκεκριμένη δουλειά...πάνω κάτω. Επισής, viper4,στα 4000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ παίρνεις αεροπλάνο,όχι GSR EDIT: Τώρα που το ξανασκέφτομαι νομίζω οτι και συγκριτικά με τις μηχανές που προτείνεις το 650GS ειδικά για καθημερινή χρήση με την τόσο μικρή κατανάλωση που έχει θα σου κάνει γάντι...αν βρείς κάποιο στα χρήματα που έχεις βέβαια. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Το GSR το σκέφτηκες; Στα 4000 χιλιάρικα θα βρεις σε πολύ καλή κατάσταση και με abs! Το GSR το σκέφτηκες; Στα 4000 χιλιάρικα θα βρεις σε πολύ καλή κατάσταση και με abs! ναι το εχω σκεφτει αλλα δεν το εχω οδηγησει... για το υψος μου κανει??? Αν σκοπεύεις να παίρνεις και δεύτερον και/ή οι εκδρομές να είναι πάνω απο 100χλμ, θεωρώ πως η ανεμοκάλυψη είναι απαραίτητη...και επίσης αφού το θές για κάθε μέρα και λόγω ύψους και λόγω κατανάλωσης τα supersport είναι σχεδόν όλα εκτός. Αφου απορρίπτεις τα σπορ-τουρινγκ λόγω εμφάνισης θα σούλεγα να δεις το GSR που είπε ο viper4 και ίσως και το CBR 600F εαν σου αρέσει κάτι σε αυτό το στύλ. Αν σκοπεύεις να παίρνεις και δεύτερον και/ή οι εκδρομές να είναι πάνω απο 100χλμ, θεωρώ πως η ανεμοκάλυψη είναι απαραίτητη...και επίσης αφού το θές για κάθε μέρα και λόγω ύψους και λόγω κατανάλωσης τα supersport είναι σχεδόν όλα εκτός. Αφου απορρίπτεις τα σπορ-τουρινγκ λόγω εμφάνισης θα σούλεγα να δεις το GSR που είπε ο viper4 και ίσως και το CBR 600F εαν σου αρέσει κάτι σε αυτό το στύλ. το cbr 600 f δεν το μπορω σε θεση οδηγησης καθολου,και οχι street δεν το εχω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 ναι το εχω σκεφτει αλλα δεν το εχω οδηγησει... για το υψος μου κανει??? Έχω δει και ψηλότερους να το οδηγάνε και να είναι ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι 1,78 και πατάω όχι τελείως άνετα κάτω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Έχω δει και ψηλότερους να το οδηγάνε και να είναι ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι 1,78 και πατάω όχι τελείως άνετα κάτω... Έχω δει και ψηλότερους να το οδηγάνε και να είναι ευχαριστημένοι. Εγώ είμαι 1,78 και πατάω όχι τελείως άνετα κάτω... ναι θα το δω πως θα μου παει ,πρεπει να το οδηγησω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 Σκέψου και μια africa twin 750... Μπορείς να την βρεις κάτω από 3 χιλιάρικα σε καλή κατάσταση και να δώσεις ένα χιλιαρικάκι για να της αλλάξεις αναρτήσεις (θα γίνει άλλη μηχανή με hyperpro ή white power) και λαστιχάκια σωστά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Avatar 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Γενικά ναι αν έχεις άγχος με το ύψος πάρτο ένα test drive και κρίνε αναλόγως...btw το gsr αν δεν κάνω λάθος έχει μηδαμινή ανεμοκάλυψη...κάνω λάθος? OFF TOPIC -> Άσχετο, έχω την εντύπωση οτι κάνεις διπλό quote γιατι πατάς και "πολλαπλή παράθεση" και "απάντηση". Μόνο το απάντηση αρκεί. Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2012 από τον Avatar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 το εψαξα πολυ το θεμα με africa και εχω δει πολλες αλλα δεν εχω βρει μια που να αξιζει τα χρηματα της,η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια 2000μοντ αλλα ο ανθρωπος θελει 4000 ευρω τα χρηματα αυτα για ενα μοντελο 12 χρονια ειναι πολλα!!!του εκανα προσφορα για 3500 αλλα μονο που δεν με πεταξε εξω απο το μαγαζι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 το εψαξα πολυ το θεμα με africa και εχω δει πολλες αλλα δεν εχω βρει μια που να αξιζει τα χρηματα της,η αληθεια ειναι οτι υπαρχει μια 2000μοντ αλλα ο ανθρωπος θελει 4000 ευρω τα χρηματα αυτα για ενα μοντελο 12 χρονια ειναι πολλα!!!του εκανα προσφορα για 3500 αλλα μονο που δεν με πεταξε εξω απο το μαγαζι! Εννοείτε πως είναι πολλά! άστον να το παντρευτεί.. Αν έχεις λίγο υπομονή θα βρεις πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 βλεπω διαφορα gsr στο car.gr εχουν διαφορες απο το 2008 ως το 2010??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2012 βλεπω διαφορα gsr στο car.gr εχουν διαφορες απο το 2008 ως το 2010??? Καμία απολύτως! Να πάρεις το πιο φθηνό! Και του 07 αν βρεις το ίδιο είναι (μόνο το χρώμα αλλάζει)... ΔΕΝ εμφανίζουν προβλήματα, οπότε αν είναι ατρακάριστο δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα! Είτε έχει 10.000 χιλιόμετρα είτε 50.000 το ένα και το αυτό είναι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 το εκανα βολτα το gsr δεν με φτιαχνει καθολου η ιδεα να ειμαι στο τιμονι της αλλα εχω να παραδεχθω οτι ηταν πολυ καλη,επισης σε θεση οδηγησης δεν μου ειναι καλα ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Η fazer δεν σου αρέσει ? Εγώ πάντως που είμαι 1.90 μπορώ να την οδηγήσω ( την ψηλή εννοώ ) και νομίζω υπάρχουν και στο car . Πάντως κοίταξε και για καμία transalp βρίσκεις σε καλή τιμή Η fazer δεν σου αρέσει ? Εγώ πάντως που είμαι 1.90 μπορώ να την οδηγήσω ( την ψηλή εννοώ ) και νομίζω υπάρχουν και στο car . Πάντως κοίταξε και για καμία transalp βρίσκεις σε καλή τιμή Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 versys και εισαι αρχοντας!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Το dorsoduro το εχεις σκεφτει καθολου?Ειναι στα μετρα σου ...και με λιγο καλη θεληση κανεις και την βολτιτσα σου παραεξω απο την πολη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 kle 500... :P τα κάνει όλα και συμφέρει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 versys και εισαι αρχοντας!! versys και εισαι αρχοντας!! το εκανα βολτα και μου αρεσει,θα ηθαλα πολυ να ηταν τα χρηματα μου τοσα που να μορω να αγορασω με την καινουρια μουρη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 το εκανα βολτα και μου αρεσει,θα ηθαλα πολυ να ηταν τα χρηματα μου τοσα που να μορω να αγορασω με την καινουρια μουρη Είναι πολύ τίμιο μηχανάκι! Αν σου άρεσε οδηγικά να το πάρεις! Οπωσδήποτε έκδοση με ABS! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MEAN 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ευχαριστω πολυ ολους :D ,φανταζομαι οτι σε λιγο θα εχω καταληξει στο μοτο που θα παρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 hornet? z750? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 kle 500... :P τα κάνει όλα και συμφέρει +1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amigo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Εγω φιλε θα σου πρότεινα να παρεις αυτο που σάρέσει και σε γεμίζει. Στην αρχή ανέφερες Shiver και Speed triple αν το δευτρερο το απέκλεισες λογο οικονομικού , χτυπα ένα ωραιο shiver , και ας χαλασει ρε φιλε που λέει ο λόγος δεν εγινε και τίποτα θα το φτιάξεις. (αν είναι κατι τετοιο που σε αποθαρύνει) καλλιτερα να παρεις κατι που το γουστάρεις και να εισαι ευτυχισμένος και μονο που το βλέπεις, παρα να παρεις κατι πιο συμβατικό και "αξιοπιστο" και να σου μείνει αποθημένο. Η μηχανή είναι έρωτας άκου την καρδιά σου.. Αυτή είναι η γνώμη μου, απο κει και πέρα το θέμα δικό σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες