4kings 1.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ!!!........ΕΜΦΥΛΙΟ!! ......εχουν αναγεννηθει τα σκατα βλεπω και απο τις δυο παραταξεις! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2012 και βεβαια δε λειπουν και κ@λ@θρησκοι απο το φασισμο...εξαλου συνηθως πανε χερι..χερι... http://www.e-go.gr/n...pubid=129195657 Ο ενας ηγουμενος λεει οτι δνε τους εχει αναγκη η εκκλησια, ο αλλος ο ηγουμενος λεει μπραβο... ,ο,τι να ναι ρε γμτ. Ακομα και εκει εχουν χασει την μπαλα.. Πω ρε γμτ παντου υπαρχει ενα χαος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mlv 102 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) ο παναγιωταρος ειπε να κανει το ονειρο του σαμαρα πραγματικοτητα λιστες βρεφων κ αλλα σκατολοιδια εδω ολο το νοημα ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2012 από τον mlv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2012 Δεν ξέρω αν εχει "ξαναπαίξει" http://www.koutipandoras.gr/?p=24341 https://risinggalaxy.wordpress.com/2012/08/21/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CE%B4%CF%89%CE%BD%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-evonymos/ Μια που σας αρέσει να μιλάτε για "άκρα" 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gmitsiakis900 113 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2012 Βασικα σημερα ειδα τι ατομα εχει μαζεψει η Χ.Α και αηδιασα. κοντεψα να πλακωθω στο ΚΑΤ με ενα ζωο που με ξενα @@ κανει τον μαγκα. περιμενα στη σειρα μου να βγαλω εισιτηριο για γυψοστον καρπο που εσπασα μετα απο τροχαιο. πιο πισω μου ειναι ενα τυπακι...μισος απο μενα και τον ακουω να τη λεει σε 3 Πακιστανους επειδη τους πηρε τη σειρα. δεν δινω σημασια και κοιταω τη δουλεια μου. η κατασταση εχει ξεφυγει και ο τυπος απειλει να παιξει ξυλο και επειδη ως κλασσικος "μαγκας" δεν μπορει...λεει στο τηλεφωνο..."κατεβα και φερε και τους αλλους". ολα αυτα τωρα σε νοσοκομειο. του λεω να ηρεμησει και με αγνοει. του ξαναλεω και γυρναει με αγριο υφος και μου λεει "ποιος εισαι εσυ???" -Αστυνομια...εσεις ποιος ειστε κυριε?? αλλαζει το υφος σε πιο αγριο και μου ζηταει ταυτοτητα. τη δειχνω και μαζευεται αλλα με 1 τονο πιο χαλαρο απο πριν υφακι αρχιζει να μου λεει οτι θα παει στον θειο του στη ΓΑΔΑ και τετοια παρτσακλα. -Να πατε και στον μπαρμπα σας στην Κορωνη δεν με νοιαζει. εδω ειναι νοσοκομειο. κανε οτι θες μαζι τους απ'εξω. εκει ας αναλαβουν αλλοι...του λεω -δως μου τα στοιχεια σου... μου λεει... -στα εδειξα!!! -μου εδειξες μια ταυτοτητα ...απανταει -θα καταθεσεις μυνηση ? του λεω -οχι αλλα να ξερω που θα σε βρω ...μου λεει το σκατο!!! -δως μου τα δικα σου για να σε βρω και εγω και μετα οτι θες ...και κοψε τις απειλες γιατι δεν σε βλεπω καλα...! λιγο πολυ συνεχιστηκε το θεμα με το που ηρθε η προισταμενη εκει και της ζητησα να καλεσει την ασφαλεια του νοσοκομειου και κανω ν παρω το 100. το τυπακι εξφανιστηκε και δυστυχως ειχα τον γυψο. δεν λεω οτι θα χτυπιουμουν αλλα θα μπορουσα να τον δεσω και να τον συλλαβω. ειχα τοσους μαρτυρες. με τα πολλα...οπως εχω ξαναγραψει...θελω την Χ.Α στη βουλη για κραξιμο αλλα δυστυχως εχει ξεφυγει το πραμα για θα γινει και χειροτερο λυπαμαι παιδια που δεν ημουν καπως καλυτερα γιατι δεν σας κρυβω οτι ψιλοφοβηθηκα οτι μπορει να με περιμενανε απ'εξω απο το ΚΑΤ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Γι' αυτό είπα κι εγώ ότι όσο πιο πολύ ανεβαίνει η Χ.Α τόσο πιο επικίνδυνη θα γίνεται. Δινεται η δυνατότητα σε κάτι ανθρωπάκια σαν κι αυτό που λες να νομίζουν ότι με ένα τηλεφώνημα θα μπορούν να λύνουν και να δένουν. Σήμερα τα θύματα τους είναι οι πακιστανοί ( κάποιες φορές δίκαια, κάποιες άδικα). Αύριο όμως θα είμαστε κι εμείς. Το νου σας παίδες. Ερχονται πάλι εκλογές, σύντομα....! Θέλει μεγάλη προσοχή εδώ..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Ο ενας ηγουμενος λεει οτι δνε τους εχει αναγκη η εκκλησια, ο αλλος ο ηγουμενος λεει μπραβο... ,ο,τι να ναι ρε γμτ. Ακομα και εκει εχουν χασει την μπαλα.. Πω ρε γμτ παντου υπαρχει ενα χαος Κανένα χάος Ηλία. Ερχεται πόλεμος και διαλέγουν στρατόπεδα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2012 Χρυσή Αυγή και Ίντερνετ. http://antiratsistikirethymno.blogspot.gr/2012/10/blog-post_29.html# 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2012 Bλέποντας ότι έγινε της μόδας η Χ.Α.,κάποιοι μάλλον θέλουν να πλασάρουν ένα ακόμα πιο ακραίο image... http://www.theinsider.gr/index.php/index.php?option=com_content&view=article&id=22209:maiandrioi-ethnikistes--xeiroteroi-kai-pio-nazi-apo-toys-xrysaygites&catid=3:society&Itemid=41 Έχουν και blog http://maiandrioi.blogspot.gr/2011/02/blog-post_2206.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Εμένα πάλι ίδιοι μου φαίνονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2012 Εμένα πάλι ίδιοι μου φαίνονται Απλα δεν φοράνε κοστούμι και το παίζουν βουλευτες. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorips 699 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ολο εκπληξεις !!! Ενταξυ τιποτα καινουργιο κουβεντα να γινεται Χρυσαυγίτης σε εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Σαλαμίνα δεν διστάζει να χαιρετήσει ναζιστικά αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά τη νεοναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Το βίντεο αυτό είναι απόσπασμα του βίντεο που ανέβασε η Χρυσή Αυγή Σαλαμίνας από το επίσημο account της στο youtube ΣΗΜΕΡΑ (10/11/2012). Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 10 , 2012 από τον sorips Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Διάβασα το παρακάτω: http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=188234&catID=4 Μου θυμίζει πολύ την σημερινή κατάσταση της χώρας. Νομίζω οτι αποκρυπτογραφεί την άνοδο των ποσοστών της Χ.Α. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Διάβασα το παρακάτω: http://www.real.gr/D...=188234&catID=4 Μου θυμίζει πολύ την σημερινή κατάσταση της χώρας. Νομίζω οτι αποκρυπτογραφεί την άνοδο των ποσοστών της Χ.Α. Συμφωνώ μαζί σου και ανησυχώ και εγώ. Δεν βλέπω όμως ποιός θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του ηγέτη. Οι σημερινοί ηγέτες της είναι για ....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
disaster13 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 Συμφωνώ μαζί σου και ανησυχώ και εγώ. Δεν βλέπω όμως ποιός θα μπορούσε να παίξει τον ρόλο του ηγέτη. Οι σημερινοί ηγέτες της είναι για ....... Και ο Χιτλερ τοτε δεν γεμιζε το ματι κανενος, στις πρωτες εκλογες εβγαλε 2,5%, ηταν αντικοινωνικος και δεν εκανε διαολογο με κανεναν...!! Δεν φαινοταν να εχει ηγετικα χαρακτηριστικα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaas13 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 το θεμα ειναι οτι καποιοι βλακες ψαχνονται για ηγετες και οτιδηποτε τους πλασαρουν αυτοι οι ηγετες... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2012 οι φασίστες είναι οι μαχητές της πούτσας ενάντια στους αδύναμους σε Πακιστανούς με πάγκους μόνοι τους γελάει ο κόσμος με τα χάλια τους πίνουν κρεατίνη και κλάνουν πατσαβούρες και για τους Ρώσους στη Θεσσαλονίκη και γύρω περιοχή τσιμουδιά γιατί μόλις βρει το uzi τα μπράτσα ξεφουσκώνουν το μόνο κρίμα είναι που άτομα νεαρής ηλικίας κάθονται και ακολουθούν αυτά τα αποβράσματα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 http://www.ethnos.gr...&pubid=63739430 ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ; Λέει πολλά αλλά... δηλώνει λίγα Καταγγέλλει όλους τους πολιτικούς ως διεφθαρμένους αλλά ο ίδιος στη φορολογική του δήλωση εμφανίζει υπέρογκες δαπάνες για να γλιτώσει φόρο, ενώ ως... ηθικός και ενάρετος συμμετέχει στο διοικητικό συμβούλιο «ροζ» ξενοδοχείου στο οποίο απασχολούνται αλλοδαποί εργαζόμενοι Αχ αυτά τα χέρια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Άκουσα πως δεν πιστεύουν στον Μέγα Αλέξανδρο αν δεν βρουν τον τάφο του ! :mB_kalo_e: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ge0Mast3r 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Βλεπω ταλεντο απο αριστεριστες ακομα κ σε ενα forum που ασχολειται με μηχανες να προσπαθουν απενγωσμενα να προπαγανδισουν εναντιων οτιδηποτε δν συμφωνει με τα πιστευω τους. Διαβασα αποσπασματικα ανακοινωσεις κ βλεπω αναρτησεις για Δημοσιογραφους...Σταθμους...Γεγονοτα (Μελιγαλα)...Συγχρονα κοινωνικα Προβληματα (Μεταναστευτικο)..Ιδεολογιες (Εθνικοσοσιαλισμο, Λαϊκο Εθνικισμο)......Ακομα και Οργανωσεις(ΑΜΕ, οχι δεν ειναι προσφατοι αυτοι προϋπηρχαν καιρο).. Αναφερεστε ΟΛΟΙ σε εναν ογκο θεματων θεωρητικα επικαλουμενοι τις θεσεις της Χρυσης Αυγης για την οποια ανοιξε και το θεμα (δεν αναφερετε ομως ουτε εναν συνδεσμο απο την ιδια την πολιτικη παραταξη αλλα προσφευγετε σε εικονες, αρθρα απο οπου κ αν προερχονται γτ ασφαλως ετσι .. ειναι πιο ευκολο) . Δεν θα κατσω να λογομαχησω εδω περα.. Οι μονοι αντιδημοκρατες-φασιστες ειστε εσεις π γκρινιαζετε (πολυ ευγενικα τοποθετουμαι) γτ πολυ απλα δν δεχεστε οτι 7% των Ελληνων ψηφοφορων εκαναν μια επιλογη (Οποια κ αν ειναι αυτη κ για οποιονδηποτε λογο). Δεχτειτε πρωτα εσεις οτι ο καθενας μπορει να πιστευει ελευθερα ο,τι θελει κ αν αυτο που ψηφιζει δει οτι σε 4 χρονια δν τον αντιπροσωπευει εχει το δικαιωμα να ψηφισει κατι διαφορετικο. (Να υπενθυμισω οτι το Συνταγμα το ιδιο τονιζει οτι ακομα κ οι μειωνοτητες πρεπει να εκρποσωπουνται και να ακουγεται ο λογος τους). Ειχε ηδη ανοιξει ενα θεμα για τ Χ.Α. και οι διαχειριστες το κλειδωσαν.. βλεπω δεν χασατε χρονο να ανοιξετε αλλο παραθυρο για να πετατε λασπη κ χολη. Οποιος ομως πραγματικα ενδιαφερεται να μαθει κατι ορθα δεν ενημερωνεται απο μια μεριδα μοτοσυκλετιστων αλλα αναζητει την γνωση κατευθειαν απο την πηγη, οποιαδηποτε μορφη κ αν εχει αυτη (εντυπη, ηλεκτρονικη,προσωπικη). Οι ιδεες κ τα ιδανικα του καθε κομματος αναφερονται στην ιστοσελιδα τους, στις εφημεριδες του κλπ, απο τα ιδια.. Δεν χρειαζονται παραχαραχτρες να μας μεταλαμπαδευσουν τα οσα ακουνε σε συγκεκριμενους ιστοτοπους-χωρους κ να προσπαθουν με την καραμελα τους να μας κανουν ολους αργα-γρηγορα να τα ασπαστουμε μεσα απο μια συνεχη κ αδιακοπη επαναληπτικη πολιτικη. (Οποιοσδηποτε θελησει να μου μιλησει παρακαλω ας το κανει με προσωπικα μηνυματα, σε αυτην την παροδωδια δεν θελω να εμπλακω ετι περαιτερω) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Billanti 931 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 Σιγά ρε φίλε μην αλλάξουμε και τηλέφωνα για να τα λέμε......... 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lektikos 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2012 :wub: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 ....μια χαρά βλέπω, πάει το πράμα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2012 Βλεπω ταλεντο απο αριστεριστες ακομα κ σε ενα forum που ασχολειται με μηχανες να προσπαθουν απενγωσμενα να προπαγανδισουν εναντιων οτιδηποτε δν συμφωνει με τα πιστευω τους. Διαβασα αποσπασματικα ανακοινωσεις κ βλεπω αναρτησεις για Δημοσιογραφους...Σταθμους...Γεγονοτα (Μελιγαλα)...Συγχρονα κοινωνικα Προβληματα (Μεταναστευτικο)..Ιδεολογιες (Εθνικοσοσιαλισμο, Λαϊκο Εθνικισμο)......Ακομα και Οργανωσεις(ΑΜΕ, οχι δεν ειναι προσφατοι αυτοι προϋπηρχαν καιρο).. Αναφερεστε ΟΛΟΙ σε εναν ογκο θεματων θεωρητικα επικαλουμενοι τις θεσεις της Χρυσης Αυγης για την οποια ανοιξε και το θεμα (δεν αναφερετε ομως ουτε εναν συνδεσμο απο την ιδια την πολιτικη παραταξη αλλα προσφευγετε σε εικονες, αρθρα απο οπου κ αν προερχονται γτ ασφαλως ετσι .. ειναι πιο ευκολο) . Δεν θα κατσω να λογομαχησω εδω περα.. Οι μονοι αντιδημοκρατες-φασιστες ειστε εσεις π γκρινιαζετε (πολυ ευγενικα τοποθετουμαι) γτ πολυ απλα δν δεχεστε οτι 7% των Ελληνων ψηφοφορων εκαναν μια επιλογη (Οποια κ αν ειναι αυτη κ για οποιονδηποτε λογο). Δεχτειτε πρωτα εσεις οτι ο καθενας μπορει να πιστευει ελευθερα ο,τι θελει κ αν αυτο που ψηφιζει δει οτι σε 4 χρονια δν τον αντιπροσωπευει εχει το δικαιωμα να ψηφισει κατι διαφορετικο. (Να υπενθυμισω οτι το Συνταγμα το ιδιο τονιζει οτι ακομα κ οι μειωνοτητες πρεπει να εκρποσωπουνται και να ακουγεται ο λογος τους). Ειχε ηδη ανοιξει ενα θεμα για τ Χ.Α. και οι διαχειριστες το κλειδωσαν.. βλεπω δεν χασατε χρονο να ανοιξετε αλλο παραθυρο για να πετατε λασπη κ χολη. Οποιος ομως πραγματικα ενδιαφερεται να μαθει κατι ορθα δεν ενημερωνεται απο μια μεριδα μοτοσυκλετιστων αλλα αναζητει την γνωση κατευθειαν απο την πηγη, οποιαδηποτε μορφη κ αν εχει αυτη (εντυπη, ηλεκτρονικη,προσωπικη). Οι ιδεες κ τα ιδανικα του καθε κομματος αναφερονται στην ιστοσελιδα τους, στις εφημεριδες του κλπ, απο τα ιδια.. Δεν χρειαζονται παραχαραχτρες να μας μεταλαμπαδευσουν τα οσα ακουνε σε συγκεκριμενους ιστοτοπους-χωρους κ να προσπαθουν με την καραμελα τους να μας κανουν ολους αργα-γρηγορα να τα ασπαστουμε μεσα απο μια συνεχη κ αδιακοπη επαναληπτικη πολιτικη. (Οποιοσδηποτε θελησει να μου μιλησει παρακαλω ας το κανει με προσωπικα μηνυματα, σε αυτην την παροδωδια δεν θελω να εμπλακω ετι περαιτερω) Φίλε προδίδεις τις ιδέες σου. Θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο άντρας για να είσαι ΧΑυγίτης. Πες το ρε καθαρά, μην ντρέπεσαι, "γαμω την δημοκρατία σας, θα σας σαπίσουμε στο ξύλο όλους". Τι τζιριτζαντζουλες είναι αυτές που γράφεις πιο πάνω περι δικαιωμάτων ψηφου και τρίχες κατσαρές. Πες το αντρακλα μου καθαρά, "Ειστε η μαζί μας ή εναντίον μας". 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες