Jump to content
aggelos8

Τι συναγερμό προτείνετε;

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια ειμαι στην ευχάρστη θέση να σας ανακοινώσω οτι σε λίγες μερες θα αγοράσω την μηχανή μου.

Στο μαγαζί που θα πάω να την πάρω μου κάνουν και κάποια δώρα ενα απο αυτά ειναι και συναγερμός. Οι επιλογές που μου δίνει ειναι οι εξής "META SYSTEMS" h "MICRO" h "PATROL" και οι 3 έχουν εγγύηση εφ' ορου ζωής θα ήθελα τη γνώμη σας.

Υ.Γ : Διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα τα θέματα που ανεβάζετε και βλέπω οτι έχετε παρα πολλές γνώσεις πάνω στη μηχανή γιαυτο θα ήθελα να μάθω τ μου προτείνετε και γιατι αν ειναι εύκολο. Σας ευχαριστώ παρα πολυ και ελπίζω να καταφέρω να σας γνωρίσω ευχαριστώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λενε οτι οι ΜΕΤΑ ειναι καλοι... εγω παντος που εχω ΜΕΤΑ δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος.. δεν νιωθει ευκολα... ισως θελει καποιο ρυθμιζμα δεν το εχω ψαξει ακομα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λενε οτι οι ΜΕΤΑ ειναι καλοι... εγω παντος που εχω ΜΕΤΑ δεν ειμαι και πολυ ικανοποιημενος.. δεν νιωθει ευκολα... ισως θελει καποιο ρυθμιζμα δεν το εχω ψαξει ακομα....

Σου βαράει ακιρα η απλά δεν βαράει οτι και να της κάνεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτοί στα πόσα λεφτά είναι? Παρέλαβα χθες αυτόν http://www.motorbikealarm.co.uk/node/25 από αγγλία και φαίνεται αρκετά καλός. Ακόμα δεν δεν τον έχω βάλει όμως και δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου βαράει ακιρα η απλά δεν βαράει οτι και να της κάνεις;

ποτε δεν βαραει ακυρα.. απλα δεν ειναι τοσο ευεσθητος οσο θα ηθελα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω καθόλου και καλα δώρο μου τον κάνει απλά προσπαθώ να μάθω ποιος ειναι ο καλύτερος απο τους 3.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο Sym scooter που είχα, με είχε βάλει patrol και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, και στη μηχανή μου πάλι έβαλα patrol το μόνο σπαστικό για μένα είναι ότι οπλίζει αυτόματα το καταραμένο και δεν θέλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω....Μακρυα απο μετα. Ασε που δεν ισχυει και το πολυδιαφημισμενο ''εγγύηση εφ' ορου ζωής''.

Εκτος απο μαρκα,δες και τι μοντελο ειναι και τι προσφερει. Καλυτερα να βαλεις κατι τηλεειδοποιηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω στο δικο μου εχω βαλει εναν patrol line..πολυ καλος συναγερμος τον ειχα βαλει περυσι 110 ευρω κ δεν εχω κανενα προβλημα...εχει κ ρυθμιση της ευαισθησιας :_thumbsup: κ το σημαντικοτερο εχει εγγυηση εφ ορου ζωης!!

Στο Sym scooter που είχα, με είχε βάλει patrol και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, και στη μηχανή μου πάλι έβαλα patrol το μόνο σπαστικό για μένα είναι ότι οπλίζει αυτόματα το καταραμένο και δεν θέλω.

Αυτο στο δικο μου που εχω patrol ρυθμιζεται απο το μαγαζι που το πηρα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακριά από ΜΕΤΑ και όλους τους Κινέζικους.

Δεν έχω πρόβλημα με άλλα κινέζικα προϊόντα, αλλά στους συναγερμούς είναι γάμα τα!

Τις άλλες μάρκες που λες δε τις ξέρω.

Σίγουρα η τηλεειδοποίηση και η ρύθμιση ευαισθησίας είναι πολύ σημαντικά χαρακτηριστικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά γιατί τέτοιο θάψιμο στους ΜΕΤΑ? Εξηγήστε μου λιγάκι για να ξέρω. Να τον αλλάξω αμα είναι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσωπική εμπειρία:

Ο τύπος του ΜΕΤΑ για τα ΚΤΜ είναι σχεδόν αναίσθητος, χωρίς να μπορείς να τον ρυθμίσεις και είναι πανάκριβος. Δε λέω πόσα, γιατί ντρέπομαι που με πιάσαν έτσι "Κώτσο".

Και καλά είναι εφ'όρου ζωής, αλλά δεν έχει περάσει (όπως όλοι οι Κινέζικοι) ΙSO στην Ευρώπη και δεν έχει κυλιόμενους κωδικούς.

Το μόνο καλό είναι ότι είναι αδιάβροχα τα χειρηστήρια.

Τους προτιμούν γιατί μπαίνουν εύκολα και γρήγορα αφού δε κόβεις-ράβεις αλλά μπαίνουν απλά με κούμπωμα μιας φύσσας.

Απ'την άλλη προτείνω SpyBall ή Cobra.

Δείτε τα μοντέλα τους και μετά δείτε πως όλοι οι άλλοι είναι απλά αντιγραφές και στις ίδιες τιμές!!

Τροποποιήθηκε από τον okourkoulos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστώ παρα πολυ για τις απαντήσεις. Οπότε απο τους 3 ποιον θεωρείτε πιο αξιόπιστο;

Γιατι λεφτά για άλλον δεν παίζουν οπότε έναν απ τους 3 θα βάλω αλλα δεν ξέρω τι να βάλω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μακρια απο ΜΕΤA. Δεν ακουει με τιποτα ασε που δεν παιρνει ρυθμιση για το ποσο ευαισθητος θελεις να ειναι,το μονο καλο ειναι δυνατη σηρεινα!Ο spyball που ειχα ηταν κλασεις ανωτερος.Για κοιτα και τον KENTAL ALARM!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Scorpio Sr-i900. Έχει τα πάντα, κουμπώνει κατευθείαν στη φύσα με ειδικό αντάπτορα για κάθε μηχανή που σημαίνει ότι μπορείς να τον μεταφέρεις και στην επόμενη μηχανή σου πανεύκολα, χωρίς κοπτοραπτική.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με τον ΜΕΤΑ ενεργό μου έχουν κλέψει κομμάτια απο παλαιότερη μηχανή. θέλει μεγάλο τράνταγμα για να ενεργοποιηθεί, ή να σηκώσεις όρθια την μηχανή. κοινώς είναι για τα μπάζα. Θεωρείσαι προειδοποιημένος. Εγώ δεν είχα αυτή την τύχη της πληροφορίας. Έπαθα και έμαθα.

Χαρακτηριστικά top συναγερμού με σχετικά λίγα χρήματα είναι ο Spy5000. Επίσης κοιτάς Spyball,Scorpio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Scorpio είναι καλή περίπτωση και μου αρέσουν πολύ αλλά θέλουν λίγο προσοχή στο πως θα τοποθετηθούν για να μην έχεις false alarms. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι είναι καλό να υπάρχει τηλεχειρισμός / τηλεειδοποίηση καθώς όσο δυνατός και να ειναι, με την ηχορύπανση πρέπει να είσαι πολύ κοντά για να τον ακούσεις. Επίσης κάθε λειτουργία του θα πρέπει να επιδέχεται ρύθμιση.

Γενικά πριν αγοράσω οτιδήποτε διαβάζω τα manual του και ο,τι υπάρχει σε support KB/FAQ. Γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω!

ποσο αξιοπιστο ομως ειναι το RFID?

Πιστεύω περισσότερο απο ένα κουμπί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Scorpio είναι καλή περίπτωση και μου αρέσουν πολύ αλλά θέλουν λίγο προσοχή στο πως θα τοποθετηθούν για να μην έχεις false alarms. Σε κάθε περίπτωση πιστεύω οτι είναι καλό να υπάρχει τηλεχειρισμός / τηλεειδοποίηση καθώς όσο δυνατός και να ειναι, με την ηχορύπανση πρέπει να είσαι πολύ κοντά για να τον ακούσεις. Επίσης κάθε λειτουργία του θα πρέπει να επιδέχεται ρύθμιση.

Γενικά πριν αγοράσω οτιδήποτε διαβάζω τα manual του και ο,τι υπάρχει σε support KB/FAQ. Γουρούνι στο σακί δεν αγοράζω!

Πιστεύω περισσότερο απο ένα κουμπί...

δε μπορει ομως πιο ευκολα το RFID να παραβιαστει απο οτι ενας συναγερμος με τηλεχειριστιριο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τηλεχειριστήριο το μεν και το δε, με κρυπτογραφίσεις, κυλιώμενους κωδικούς κλπ. Το RFID επίσης δουλεύει μόνο σε πολύ μικρή απόσταση. Αν μπορεί να hackάρει κάποιος το χειριστήριο με RFID μπορεί και το απλό.

Όλα τα μέτρα που πέρνουμε είναι αντίμετρα για κλεφτρόνια. Απο επαγγελματία κλέφτη δεν γλιτώνεις με τίποτα. Ελπίζεις μόνο οτι θα πάει στο επόμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα