Jump to content
Sign in to follow this  
PAPAPOUF

ΤΙ ΠΑΠΙ ΝΑ ΠΑΡΩ?

Recommended Posts

...Μαλλον με λαθος ερωτηση ξεκινας!....... :)

...Καλως ηρθες, εν πρωτοις!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GIATI LATHOS EROTHSH?EYXARISTO KYRIE.

PAPIA DEN EINAI AYTA POU EGRAPSA?TOSO ASXETOS EIMAI?

<{POST_SNAPBACK}>

...Οχι βρε!! :)

...Το "λαθος" "κολλαει" στο "πιο γρηγορο"!!!

..Μην τα περνεις ετσι τα "πραγματα"!! :cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pare ena innova kai meta trellaneto sti metatropes.

lastixa, kinitira ktl kai tha einai saita :thumbsup:

oute ss den tha se pianei meta :winking:

Τροποποιήθηκε από τον Beowolf

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλημέρα φίλε,

δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο θέλεις παπί αλλά αν ψάχνεις για κάτι γρήγορο ..... πάρε κάτι άλλο :lol: :lol: :lol:

Το παπί είναι (ή μπορεί να γίνει :grin: ) χρηστικό εργαλείο για εύκολη και κυρίως οικονομική :winking: μετακίνηση μέσα στην πόλη ή σε μικρό μέρος.

Από τις ανταλαγές εμπειριών των ιδιοκτητών παπιού μέσα στο φόρουμ (και εγώ έχω ένα Innova) θα σου έλεγα να κοιτάξεις και κάποιο από τα Modenas (τελευταίο μοντέλο είναι το Kristar). Αν μη τι άλλο δεν τρίζουν και τα υπόλοιπα τα κάνουν το ίδιο καλά με τα άλλα παπιά.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ 5-6 ΕΧΟ ΠΙΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΠΙ.ΑΜΑ ΠΑΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟ INOVA,CRYPTON KAI KRISTAR?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κοιίτα, με βάση πάντα την αξιοπιστία και τα έξοδα συντήρησης, και όχι τις επιδόσεις εγώ θα πρότεινα το MODENAS KRISTAR, όχι γιατί έχω προσωπική εμπειρία αλλά γιατί πέστευω πως "όπου ακούς πολλά κεράσια πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι". Αυτό κατάλαβα και στο topic του φίλου topmar όπου θα διαπιστώσεις και σύ πως με ακριβό παπί δε πρέπει να ασχοληθείς κάν (ξέχνα Innova, Crypto και άλλα τέτοια) και από προσωπική γνώμη, αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις κινέζικο, μόνο που θα πιάσεις τα πλαστικά θα καταλάβεις την κατώτερη ποιότητά τους!

Οι λύσεις λοιπόν που προτείνω είναι:

1) Το Modenas Kristar

2) Κατι σε Kymco

3) Κατι σε Sym (αν μόνο σκούτερ έχω δει σε αυτή τη μάρκα)

Ρίξε και μια ματιά στο topik του topmar:

http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1364

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑΙ,ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. :) ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ FX.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι είναι με συμπλέκτη.Αλλά παπί και επιδόσεις δεν συμβαδίζουν.Τεσπα.Οτι θές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΜΑ ΜΟΥ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ :D ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ CROSS H STREET?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με συγχωρείς αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω!

Τι εννοείς όταν λές οτι σου έχει μπεί στο μυαλό το παπί και δεν ξέρεις αν είναι καλύτερο cross ή street?!Δε σε ειρωνεύομαι!Πραγματικά δεν ξέρω άμα υπάρχει παπί ανωμάλου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον εγω λεω καταρχην παρε ενα innova να κανεις τη δουλεια σου χωρις φτιαξηματα κτλπ. με 1900 ευρα και με τα ρεστα παρε και ενα κρανακι και αφου αποκτησεις εμπειρια και αφου νιωθεις οτι εχεις οδηγικη παιδεια για μεγαλητερο,χτυπα ενα streetακι που εχει ανωτερα φρενα-αναρτησεις-λαστιχα και εισαι grand...

Αυτα απο μενα και παντα με προσοχη.Cu

Y.Γ ο φιλος απο πανω εννοει ανωμαλου δρομου...

Τροποποιήθηκε από τον ilio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

MODENAS DINAMIK 125 καλη λυση...με συμπλεχτη,18 ιππους,ωραιο σχεδιασμο και σχετικα οικονομικο 2.200 και εχεισ το καλυτερο 125 της αγορας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

-Σε enduro παπιά έχω δει κάτι κινέζικα τα οποία είναι πολύ τσίλικα

-Όσων αφορά τα παπιά από συζητήσεις και μόνο(δεν έχω οδηγική εμπειρία) προτείνω Modenas

-To FX είναι πολύ καλό για την κατηγορία του αλλά η παραγωγή του έχει σταματήσει πράγμα που σημαίνει οτι κοιτάς κάτι σε μεταχειρισμένο με όλα τα συνεπακόλουθα

-Για τα κινέζικα εγώ με Lifan μοτερ που έχω εμπειρία πιστεύω πως είναι αξιόπιστα(2 χρόνια του έχω πιεί το αίμα) το μόνο που έχω δει είναι οτι δεν κουμπώνουν εύκολα καμιά φορά οι ταχύτητες στο κατέβασμα

Υ.Γ μόνο το μοτερ έχω και το έχω μοντάρει σε chaly

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα