PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 125.ΙNOVA?CRYPTON?KYMCO?POIO EINAI TO POIO GRHGORO?HELP.BRISKOMAI SE PLHRH SYGXHSH! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 ...Μαλλον με λαθος ερωτηση ξεκινας!....... :) ...Καλως ηρθες, εν πρωτοις!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 GIATI LATHOS EROTHSH?EYXARISTO KYRIE. PAPIA DEN EINAI AYTA POU EGRAPSA?TOSO ASXETOS EIMAI? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2006 GIATI LATHOS EROTHSH?EYXARISTO KYRIE. PAPIA DEN EINAI AYTA POU EGRAPSA?TOSO ASXETOS EIMAI? <{POST_SNAPBACK}> ...Οχι βρε!! :) ...Το "λαθος" "κολλαει" στο "πιο γρηγορο"!!! ..Μην τα περνεις ετσι τα "πραγματα"!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Beowolf 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 (τροποποιήθηκε) pare ena innova kai meta trellaneto sti metatropes. lastixa, kinitira ktl kai tha einai saita oute ss den tha se pianei meta Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2006 από τον Beowolf Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelthing 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Καλημέρα φίλε, δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο θέλεις παπί αλλά αν ψάχνεις για κάτι γρήγορο ..... πάρε κάτι άλλο :lol: :lol: :lol: Το παπί είναι (ή μπορεί να γίνει ) χρηστικό εργαλείο για εύκολη και κυρίως οικονομική μετακίνηση μέσα στην πόλη ή σε μικρό μέρος. Από τις ανταλαγές εμπειριών των ιδιοκτητών παπιού μέσα στο φόρουμ (και εγώ έχω ένα Innova) θα σου έλεγα να κοιτάξεις και κάποιο από τα Modenas (τελευταίο μοντέλο είναι το Kristar). Αν μη τι άλλο δεν τρίζουν και τα υπόλοιπα τα κάνουν το ίδιο καλά με τα άλλα παπιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taz 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Το καινουριο crypton ειναι καλη λυση αλλα ψιλοτσιμπιμενο(1800 ευρω)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2006 ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ 5-6 ΕΧΟ ΠΙΑΣΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΠΑΠΙ.ΑΜΑ ΠΑΡΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟ INOVA,CRYPTON KAI KRISTAR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
babylonx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2006 Κοιίτα, με βάση πάντα την αξιοπιστία και τα έξοδα συντήρησης, και όχι τις επιδόσεις εγώ θα πρότεινα το MODENAS KRISTAR, όχι γιατί έχω προσωπική εμπειρία αλλά γιατί πέστευω πως "όπου ακούς πολλά κεράσια πρέπει να κρατάς μικρό καλάθι". Αυτό κατάλαβα και στο topic του φίλου topmar όπου θα διαπιστώσεις και σύ πως με ακριβό παπί δε πρέπει να ασχοληθείς κάν (ξέχνα Innova, Crypto και άλλα τέτοια) και από προσωπική γνώμη, αν κάνεις τον κόπο να κοιτάξεις κινέζικο, μόνο που θα πιάσεις τα πλαστικά θα καταλάβεις την κατώτερη ποιότητά τους! Οι λύσεις λοιπόν που προτείνω είναι: 1) Το Modenas Kristar 2) Κατι σε Kymco 3) Κατι σε Sym (αν μόνο σκούτερ έχω δει σε αυτή τη μάρκα) Ρίξε και μια ματιά στο topik του topmar: http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=1364 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑΙ,ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΩΡΑ. :) ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ FX.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 Ναι είναι με συμπλέκτη.Αλλά παπί και επιδόσεις δεν συμβαδίζουν.Τεσπα.Οτι θές. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PAPAPOUF 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΣΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΜΑ ΜΟΥ ΜΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ :D ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΩ CROSS H STREET? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 Με συγχωρείς αλλά πραγματικά δεν καταλαβαίνω! Τι εννοείς όταν λές οτι σου έχει μπεί στο μυαλό το παπί και δεν ξέρεις αν είναι καλύτερο cross ή street?!Δε σε ειρωνεύομαι!Πραγματικά δεν ξέρω άμα υπάρχει παπί ανωμάλου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 (τροποποιήθηκε) Λοιπον εγω λεω καταρχην παρε ενα innova να κανεις τη δουλεια σου χωρις φτιαξηματα κτλπ. με 1900 ευρα και με τα ρεστα παρε και ενα κρανακι και αφου αποκτησεις εμπειρια και αφου νιωθεις οτι εχεις οδηγικη παιδεια για μεγαλητερο,χτυπα ενα streetακι που εχει ανωτερα φρενα-αναρτησεις-λαστιχα και εισαι grand... Αυτα απο μενα και παντα με προσοχη.Cu Y.Γ ο φιλος απο πανω εννοει ανωμαλου δρομου... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ride_4 life 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 MODENAS DINAMIK 125 καλη λυση...με συμπλεχτη,18 ιππους,ωραιο σχεδιασμο και σχετικα οικονομικο 2.200 και εχεισ το καλυτερο 125 της αγορας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jokey 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2006 -Σε enduro παπιά έχω δει κάτι κινέζικα τα οποία είναι πολύ τσίλικα -Όσων αφορά τα παπιά από συζητήσεις και μόνο(δεν έχω οδηγική εμπειρία) προτείνω Modenas -To FX είναι πολύ καλό για την κατηγορία του αλλά η παραγωγή του έχει σταματήσει πράγμα που σημαίνει οτι κοιτάς κάτι σε μεταχειρισμένο με όλα τα συνεπακόλουθα -Για τα κινέζικα εγώ με Lifan μοτερ που έχω εμπειρία πιστεύω πως είναι αξιόπιστα(2 χρόνια του έχω πιεί το αίμα) το μόνο που έχω δει είναι οτι δεν κουμπώνουν εύκολα καμιά φορά οι ταχύτητες στο κατέβασμα Υ.Γ μόνο το μοτερ έχω και το έχω μοντάρει σε chaly Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες