Jump to content
NavySeal_

Αλλαγη πηνιου

Recommended Posts

Γεια σας, επειδη δν γνωριζω πολλα απο τα ηλεκτρικοτετοια θεματα στα μηχανακια θα ηθελα να ρωτησω. χθες εκει που προχωρουσα ξαφνικα ενω ειχα ανοιχτο το γκαζι ακουστηκε ενας περιεργος θορυβος κ μετα απο 2-3 δευτερα το γκαζι λες κ ηταν νεκρο. σταματησα κ προσπαθησουσα επι 10 λεπτα να το βαλω μπρος αλλα τιποτα. Το παω στον μαστορα, κ οταν πηγα να το παρω μου λεει αλλαξε ενα μαραφετι δν θυμαμαι πως το λενε που ηταν πανω στο βολαν κατι τετοιο. βιδωνει πανω τα πλαστικα κλπ παω να το βαλω μπρος για να φυγω κ παλι δν αναβε.

Τελος παντων, το κραταει το μηχανακι κ παω σημερα κ μου λεει παμε για αλλαγη πηνιων. λεω ωραια κ ποσο θα βγει? μου λεει 65 ευρω!!!! κ 5 ευρω τα περαστικα...

Η ερωτηση: τοσο πανε τα πηνια ή μου τα υπερχρεωνει??? κ επισης αν ξερει καποιος πως γινεται να καει ετσι απλα το πηνιο???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

sprinter κ μου εβαλε πανω honda γνησια πηνια κ λεει οτι δν θα μου ξαναεμφανιστει τετοιο προβλημα επειδη μου εβαλε αυτα...

Α κ λεει οτι τα πηνια καιγονται απο μονα τους ποσο μαλλον αν ειναι κινεζικα! βαση πιθανοτητων δλδ αν καουν ή οχι τα κινεζικα κλπ..

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sprinter κ μου εβαλε πανω honda γνησια πηνια κ λεει οτι δν θα μου ξαναεμφανιστει τετοιο προβλημα επειδη μου εβαλε αυτα...

Α κ λεει οτι τα πηνια καιγονται απο μονα τους ποσο μαλλον αν ειναι κινεζικα! βαση πιθανοτητων δλδ αν καουν ή οχι τα κινεζικα κλπ..

Καλησπερα φιλε μου! Και εγω ακριβως το ιδιο προβλημα επαθα τις προαλες και το ειχα αρκετο καιρο πριν μου μεινει το μηχανακι στο δρομο! Τα γνησια της Honda εχουν 66 ευρω! Δεν τα εχω αλλαξει ακομα γιατι εχτες μου συνεβει το κακο! Και σε μενα την ιδια δικαιολογια μου εδωσε ο μαστορας. Απλα ετσι ξαφνικα καιγονται! Τελικα ποσα εδωσες για την αλλαγή και τωρα ειναι οκ το μηχανακι?

Παιδες μια ερωτηση! Αξιζει να δωσεις λεφτα για γνησια ποινια? η να παω σε ημιτασιον μιας και η διαφορα ειναι μεγαλη (17 ευρω τα ημιτασιον). Ευχαριστω πολυ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου φιλε μου... εγω την ολη διαδικασια την πληρωσα 65 ευρω. Συμφωνα με αυτα που μου ειπε μου εδωσε να καταλαβω οτι αξιζει που μου εβαλε τα honda. Γτ οπως λεει τα κινεζικα θα σου ξανακαουν αργα ή γρηγορα ενω τα honda λεει δν προκειται να σου ξανακαουν κ θα εχεις ησυχο το κεφαλι σου! η αληθεια ειναι αυτη καλυτερα να εχω ησυχο το κεφαλι μου παρα να εχω τον φοβο μηπως μου ξανακαουν... Βεβαια τα 65 ευρω ηταν πολυ τσιμπιμενη τιμη αλλα τι να κανουμε... Το μηχανακι ειναι κομπλε κ ειναι οπως ηταν πριν!

Τροποποιήθηκε από τον NavySeal_

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε ρωταω για αυτο που σου εκανε με το γκαζι που ψωφαγε! μου το κανε και μενα ορισμενες φορες εδω και εναμισι χρονο και τωρα μου καηκε το ποινιο. Απο οτι εχεις δει τωρα στο παρουσιαζει καθολου αυτο το προβλημα?

Επισης φιλε μου το ποινιο σκετο της honda κανει 66 ευρω! πηγα και το αγορασα εγω ο ιδιος απο αποθηκη! Εργατικα δεν σου πηρε τιποτα? περιεργο μου φαινετε, εκτοσ και αν ειναι φιλαρακι σου ο μαστορας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

65 ευρω μου πηρε για τα πηνια κ 25 ευρω για το σερβις που ηταν να μου κανει οποτε τον πληρωσα συνολο 90 ευρω. ειναι γνωστος μου + του εχω δωσει κ λεφτα για μετατροπες οποτε μου το αφησε τοσο...

Γενικα αυτο με το νεκρο γκαζι 1 φορα μου το εκανε ολο κ ολο κ ηταν η τελευταια γτ μετα καηκε το πηνιο... τωρα δν μου το εχει ξανακανει κ δν νομιζω να μου το ξανακανει...

Αλλα τα 65 ευρω για πηνιο μου φανηκαν πολλα!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ισχυει οτι ειναι πολλα! εγω σου πα σημερα το αγορασα 66 ευρω το γνησιο honda και το πηγα στον μαστορα γιατι η honda εχει ελειψη και θα το φερνανε σε 10 μερες και πηρα τηλεφωνα ολα τα μαγαζια της αθηνας και βρηκα ενα! Αστα πολυ ταλαιπωρια! Με το γκαζι εμενα μοθ το εχει κανει αρκετεσ φορες παλαιοτερα! Τωρα θα δειξει μετα την αλλαγη τι θα γινει!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μηχανακι τωρα παιρνει μπρος?? γτ αμα ειναι καμμενο το πηνιο τοτε δν πρεπει να παιρνει!! γτ αν παιρνει ενδεχομενος να ειναι αλλου το προβλημα... γτ πριν μου αλλαξει το πηνιο μου ειχε αλλαξει μια μλκια μεσα ενα μικρο εξαρτημα εκει στο βολαν δν θυμαμαι πως μου το ειπε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

pernei me thn manivela alla den mporei na proxwrisei to mhxanaki... me to pou vazeis prwth kai proxwras ligo kanei san spastiko kai svinei.. epeisis me afhse mesa sthn mesh tou dromou kai mou adeiase kai thn mpataria... esena mpataria den sthn adeiase? eixes hlektrika? to poinio re mou to edeikse eixe karvouniasei se kapoia shmeia kai moirize kameno sirma!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχαχ το καημενο τι επαθε :P οχι δν μου την αδειασε... ηλεκτρικα ειχα κανονικα κ το πισω φως αναβε κ τα φλας. δηλαδη θες κ 1 30αρι για την μπαταρια... λεφτα υπαρχουν :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδια....εδω και μια εβδομαδα εχω πολυ μεγαλο προβλημα με το παπι μου...Προσωρουσα σε μια ευθεια 2κμ κομματια (οσο παει) οπως παντα :mB_kalo_e:...ενω πηγαινε καλα μολις κατηφοριζε ο δρομος αφησα το γκαζι και καθως το ξαναπατησα...εκανε σαν να μπερδεβε. :wallbash:..δεν εδωσα σημασια...και πανω στην διασταυροση μου εσβησε....μετα απο 5-6 μανιβελες πηρε...ρελαντι το μηχανακι...αλλα οταν ανηγε δεν δουλευε σωστα...κουτσα κουτσα προχωρουσα.. :kaaaala:..Σταματησα βενζιναδικο και με αφησε...εκανα μανιβελα πηγαινε να παρει αλλα δεν επερνε...(δεν ηταν μπουζι) εστελνε μια φορα σπινθηρα και αυτο ηταν,,εβγαλα το βολαν...αλλαξα το πηνιο ...εβαλα απο ενα μοτερ το οποιο ειναι πλατινοφωρο...πηρε μπρος αμεσως...το εσβησα..Ξαναπηρε πηγα μια βολτα...και αυτο ηταν...δεν ξαναπηρε...εβαλα παλι το παλιο..περνει για λιγο και μετα σβηνει...Δεν ξερω τι μπορει να φταιει...άν εχει κανεις καμια ιδεα θα βοηθουσε πολυ..να παρω απο ενα φιλο μου πηνια για αυτο το μηχανακι η θα μου κανει τα ιδια?καλοδια δεν εχει..μονο τα βασικα :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα