Jump to content
μάθο...

Revit Airwave

Recommended Posts

Έλα ρε συ! Και εγώ πήγα να δω προχθές το σετ σε μαγαζί της Θεσ/νίκης αλλά δεν είχε έρθει ακόμη. Τιμή φωτιά όμως, περίπου 175 μπουφάν/155 παντελόνι :hunter:

Σε ποιο μαγαζι πηγες;

Στο επισημο site της rev'it δεν υπαρχει καταστημα στην θεσσαλονικη για αυτο ρωταω...

καλοταξιδο.εχω το ρεβιτ ερ.τι διαφορες εχει απ το προηγουμενο;

Μπορεις να δεις τις διαφορες στο παρακατω βιντεο.

REV'IT! Airwave Jacket Review

Και του AIR για συγκριση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Α ! ! ! ! !

αυτό είναι το καινούριο μοντέλο ! ! ! ! :oops:

συγνώμη παιδιά δεν το κατάλαβα , νόμιζα ότι είναι το ΄΄παλιό΄΄ σε άλλα χρώματα . :blush2: :blush2:

όμορφο είναι και αυτό ! ! ! ! :thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειές,καλοφόρετο και αχρείαστο Κώστα ! :_thumbsup::grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος !!! Μεγια ναουμε ! :_thumbsup: Ειναι καλο μπουφανακι. 3ο χρονο θα κλεισω φετος με αυτο .

Εχει ομως αλλη διαφορα με το παλιο περα απο την προστασια πλατης ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι για να ειμεθα κομπλε απο καλοκαιρινα ρουχαλακια,σημερα το μπουφανακι απεκτησε και το διδυμο παντελονι του... :mB_kalo_e:

Revit-Airwave-Textiljacke-silber-rot.jpg

2012-REVIT-Airwave-Pants.jpg

H αγορα απο motoraid ο Γιαννης αψογος για αλλη μια φορα... :_thumbsup:

Το παντελονι ειναι απιστευτο!!!Πολυ μα πολυ ποιοτικο,σε ανετη γραμμη και ενισχυσεις πολυ καλες!Θα ενημερωσω και στο δρομο τι λεει απο αερα αν και οι προδιαγραφες και σχεδιαση δηλωνουν σιγουρια στανταρ!!!

Φυσικα και πλεον ειμαι πεπεισμενος μετα την χειμωνιατικη στολη απο την ιδια εταιρεια,τωρα και με τα καλοκαιρινα που ειναι πολυ ποιοτικα και εμφανισιμα και δηλωνω fanατικος Revitακιας!!!!Το αξιζουν πραγματικα!!! :ok:

Οπότε ειμαστε κομπλε πλεον και απο εξαεριζομενα φςςςςςςςςςςςςςςςτ!!!!Βουρ για βοοοοολτεεες! :hunter::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειές φίλε Κώστα είναι καταπληκτικό !

Εύχομαι νάναι καλοφόρετο και αχρείαστο !

Μόνο η τιμούλα με ξένισε λίγο αν σκεφτώ ότι το δικό μου το χειμωνιάτικο το πήρα 90 ευρώ (RICHA) το βλέπω πολύ τσιμπημένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μεγειές φίλε Κώστα είναι καταπληκτικό !

Εύχομαι νάναι καλοφόρετο και αχρείαστο !

Μόνο η τιμούλα με ξένισε λίγο αν σκεφτώ ότι το δικό μου το χειμωνιάτικο το πήρα 90 ευρώ (RICHA) το βλέπω πολύ τσιμπημένο.

Σαββα ετσι οπως τα λες ειναι...

Να πω οτι παιζει τα καλοκαιρινα να ειναι πιο τεχνικα απο τα χειμωνιατικα( ;)....αυτο ειδα απο μια συνολικη αναζητηση χαρακτηριστικων αλλά και τιμων παντελονιων cordura(textiles)...Οντως ειδα τιμες αντιστοιχα χειμωνιατικων με εσωτερικες επενδυσεις και αδιαβροχα 100%,να ειναι πιο φθηνα απο τα...καλοκαιρινα!Απο πολλες εταιρειες κι οχι μονο μια.Αυτο σε συνδιασμο με την συνολικη σχεδιαση και "φιλοσοφια"ενος καλοκαιρινου καλης ποιοτητας παντελονιου,δηλαδη με καλο υλικο τριβης(ου μη γενοιτο ατυχηματος),με καλες προστασιες και πληρως διατρητο,να ειναι πιο ακριβα απο τα χειμωνιατικα μαλιστα.Ισως αυτο και να δειχνει-δικαιολογει ακριβως την "τεχνικη"κατασκευη ενος τετοιου παντελονιου!

Και το αντιστοιχο παντελονι χειμωνα της ιδιας εταιρειας που διαθετω,με αντιστοιχα καλη ποιοτητα,προστασιες αλλά και εσωτερικη θερμοεπενδυση,cordura πληρως αναπνεουσα και αδιαβροχη,δεν εχει πολυ ακριβοτερη τιμη μαλιστα...αρα ισως παιζει τα καλοκαιρινα "τεχνικα" παντελονια να τιμολογουνται και να κοστιζουν αρκετα πιο τσιμπημενα λογω της δυσκολιας τεχνικα της κατασκευης......συγκρινω και με καποιο καλο enduro παντελονι που εχω και βλεπω αντιστοιχια στις ακριβες τιμες...τι να πω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κωστα καλοριζικο!

Αν μπορεις φορα το αυριο να το τσεκαρουμε, γιατι 3ο καλοκαιρι με το χειμωνιατικο δεν θα βγει :(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν μπορεις φορα το αυριο να το τσεκαρουμε... :(

Με σκεφτεσαι να σκασω Riviera με στολη;....Και γ@μω τα θεαματα θα ειναι....θα παει το παλαμακι(ελπιζω...γιατι πιο πολυ για ντοματιά το κοβω)συνεφο... :lol:

Ρε Φωτη ειπαμε...αν θες να το φερω μαζι μια μερα να το δεις...αλλά οχι για καφε παραλια με το...θα γινει παζαρι!

lalakis1984_400.jpg

ειιιιδες κουστουμιααα ο δικοοος σου;.... :crazy: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με σκεφτεσαι να σκασω Riviera με στολη;....Και γ@μω τα θεαματα θα ειναι....θα παει το παλαμακι(ελπιζω...γιατι πιο πολυ για ντοματιά το κοβω)συνεφο... :lol:

Ρε Φωτη ειπαμε...αν θες να το φερω μαζι μια μερα να το δεις...αλλά οχι για καφε παραλια με το...θα γινει παζαρι!

lalakis1984_400.jpg

ειιιιδες κουστουμιααα ο δικοοος σου;.... :crazy: :lol: :lol:

Το μπουφαν ελεγα ρε παλαβε, δεν σου ειπα να φορεσεις ξυστρες :tooth:

Αμα θες ελα και ετσι:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Παπας ειναι συγγενης του δικου μας Παπασουζα; :crazy:

Εχουν ακουστει κατι πικαντικες ιστοριες τους οταν ηταν παρεα στη Μονη :secret:

Ειχαν ριμαξει ολες τις καλογριες :lipssealed:

(θα με βαλει να κανω μετανοιες ο δικος μας τωρα :tooth:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαββα ετσι οπως τα λες ειναι...

Να πω οτι παιζει τα καλοκαιρινα να ειναι πιο τεχνικα απο τα χειμωνιατικα( ;)....αυτο ειδα απο μια συνολικη αναζητηση χαρακτηριστικων αλλά και τιμων παντελονιων cordura(textiles)...Οντως ειδα τιμες αντιστοιχα χειμωνιατικων με εσωτερικες επενδυσεις και αδιαβροχα 100%,να ειναι πιο φθηνα απο τα...καλοκαιρινα!Απο πολλες εταιρειες κι οχι μονο μια.Αυτο σε συνδιασμο με την συνολικη σχεδιαση και "φιλοσοφια"ενος καλοκαιρινου καλης ποιοτητας παντελονιου,δηλαδη με καλο υλικο τριβης(ου μη γενοιτο ατυχηματος),με καλες προστασιες και πληρως διατρητο,να ειναι πιο ακριβα απο τα χειμωνιατικα μαλιστα.Ισως αυτο και να δειχνει-δικαιολογει ακριβως την "τεχνικη"κατασκευη ενος τετοιου παντελονιου!

Και το αντιστοιχο παντελονι χειμωνα της ιδιας εταιρειας που διαθετω,με αντιστοιχα καλη ποιοτητα,προστασιες αλλά και εσωτερικη θερμοεπενδυση,cordura πληρως αναπνεουσα και αδιαβροχη,δεν εχει πολυ ακριβοτερη τιμη μαλιστα...αρα ισως παιζει τα καλοκαιρινα "τεχνικα" παντελονια να τιμολογουνται και να κοστιζουν αρκετα πιο τσιμπημενα λογω της δυσκολιας τεχνικα της κατασκευης......συγκρινω και με καποιο καλο enduro παντελονι που εχω και βλεπω αντιστοιχια στις ακριβες τιμες...τι να πω...

Έτσι είναι φίλε μου και αεράτο και προστασία πληρώνεται.

Δεν ξέρω μόνο Κώστα αν εκείνα τα τύπου τζήν με ίνες κέβλαρ που λένε ότι έχουν αν κάνουν τίποτα να πά να πάρω ένα γιατί τόσα λεφτά για παντελόνι σε μένα δεν παίζουν δυστυχώς.

Όπου νάναι μάλλον θα χρειαστώ και λάστιχα την τρέλα μου μέσα .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω μόνο Κώστα αν εκείνα τα τύπου τζήν με ίνες κέβλαρ που λένε ότι έχουν αν κάνουν τίποτα να πά να πάρω ένα γιατί τόσα λεφτά για παντελόνι σε μένα δεν παίζουν δυστυχώς.

Όπου νάναι μάλλον θα χρειαστώ και λάστιχα την τρέλα μου μέσα .

Μια χαρα τα kevlar.Το αρνητικο σε σχεση με ενα αεριζομενο ειναι οτι καλοκαιρακι με τη ζέστη,ειναι ζεστό οσο ενα απλο jean.Καμμια σχεση ομως σε αντοχες τριβης και προστασια!!!Αξιζει ως ενδιαμεσο αναμεσα σε απλο παντελονι και τεχνικο...

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι ΧΥL ειναι το 3XL

(και XZL το 4XL)

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα τα kevlar.Το αρνητικο σε σχεση με ενα αεριζομενο ειναι οτι καλοκαιρακι με τη ζέστη,ειναι ζεστό οσο ενα απλο jean.Καμμια σχεση ομως σε αντοχες τριβης και προστασια!!!Αξιζει ως ενδιαμεσο αναμεσα σε απλο παντελονι και τεχνικο...

Ευχαριστώ φίλε μου ! :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα