Jump to content
tzimaras

Η ΕΙΔΗΣΗ δεν είναι ότι οι της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι αλλά ότι οι δημοσιογράφοι σηκώθηκαν ΟΡΘΙΟΙ

Recommended Posts

παιδια αν δερνουν και σκοτωνουν αλοδαπους εγω να ξερετε δε συμφωνω μαζι τους.. αλλα θα το διασταυροσω πρωτα αυτο

φιλε μου πραγματικα, επειδη εχω βρεθει αρκετες φορες στο στοχαστρο τους σου ευχομαι να μην σε περασουν για αριστερο και σου δειξουν την φιλοξενια τους...

και ενα καλο παραδειγμα για αυτο ειναι το 2004 μετα τον αγωνα ελλαδα-αλβανια που νικησε η αλβανια... τα αποτελεσματα ηταν 1 νεκρος αλβανος υδραυλικος και αλλοι εκατονταδες τραυματισμενοι... συλληψεις γινανε??? μπααα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

φιλε μου πραγματικα, επειδη εχω βρεθει αρκετες φορες στο στοχαστρο τους σου ευχομαι να μην σε περασουν για αριστερο και σου δειξουν την φιλοξενια τους...

και ενα καλο παραδειγμα για αυτο ειναι το 2004 μετα τον αγωνα ελλαδα-αλβανια που νικησε η αλβανια... τα αποτελεσματα ηταν 1 νεκρος αλβανος υδραυλικος και αλλοι εκατονταδες τραυματισμενοι... συλληψεις γινανε??? μπααα

θελεις ληγο να γηνεις πιο σαφης η μαλλον λιγο πιο αναλυτικος για να καταλαβουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ας παμε πρωτα απο τα απλα πραγματα.

απο που καταλαβες οτι ειμαι φηλοχρυσαυγητης/?

δευτερων οι χρυσαυγητες αφηνουν αναπηρους τους αλοδαπους?

η τους λενε ευγενικα μαζευτετα γιατι δε μπορουμε να σας ταισουμε στη χωρα μας?

fasistas_me_maxairi.jpg

fasistas_me_maxairi.jpg

ethelontismos1.jpg?w=510&h=366

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κωστα ζχ10 ο τυπακος με τη γκρι μπλουζα με το κατσαβιδι στο χερι ειναι αυτος που μετεφρασε το savoir vivre στα ελληνικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελεις ληγο να γηνεις πιο σαφης η μαλλον λιγο πιο αναλυτικος για να καταλαβουμε?

http://news.in.gr/greece/article/?aid=564336

"Το δικαστήριο κήρυξε ομόφωνα ένοχο τον Αντώνη Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος φέρεται να είναι ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης?Χρυσή Αυγή?, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία σε βάρος του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή".

"Ο Χρήστος Ρήγας, υποψήφιος της Χρυσής Αυγής συνελήφθη για τη δολοφονία του Μιλτιάδη Μουτάφη, καθηγητή αστρολογίας, και την Παρασκευή Γκέζου, ιδιοκτήτρια εταιρίας πώλησης καλλυντικών μέσω Ίντερνετ, που συστεγαζόταν στο ίδιο χώρο με τον αστρολόγο, η οποία έγινε στις 26 Φεβρουαρίου 2009 στο Χαλάνδρι. Η διπλή δολοφονία εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά ζωής της ασφάλειας Αττικής. "

και στις 21 μαη δικαζεται η σκορελη(ψηφοδελτιο Α αθηνας) για εμπλοκη σε μαχαιρωμα αφγανων στον Α.Παντελεημονα

και στις 16 μαιου, νμιζω ομως οτι αναβληθηκε για αργοτερα, δικαζεται ο κασιδιαρης για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία

http://tvxs.gr/news/blogarontas/gia-listeia-kai-oploxrisia-dikazetai-o-ekprosopos-typoy-tis-xrysis-aygis?fb_comment_id=fbc_10151610924950271_33432339_10151611913420271#f1e9262d4aa4ac6

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ας πουμε οτι ορισμενοι θερμοκεφαλοι χρυσαυγητες σε μεμονομενα περιστατικα βγαζουν κατσαβιδια!

αυτο ειναι λογος να καταδικασουμε ολοκληρο το κηνημα η απλα να βαλουμε στη φυλακη τους ορισμενους βλακες?

και τωρα να θεσω ενα δευτερο ερωτημα.

ορισμενοι απο εσας που γενικευσατε καταστασεις

και λεω τωρα

γνωριζετε εσεις κυριοι οτι αυτη τη στιγμη στην ελλαδα μας υπαρχουν αλοδαποι που νομιζουν οτι γ@@νε ολη την ελλαδα και ολους τους ελληνες και δερνουν ελληνοπουλα και κυκλωφορανε εξω ελευθερα σα να μη σημβαινει τιποτα??

οποιος θελει και αποδεικτικα για αυτα που λεω μπωρει να ερθει να μηλησει μαζι μου και απο κοντα.

για τους βιασμους και τα κανω οτι γουσταρω στην ελλαδα γνωριζετε?

απλα θελω να μου προτεινετε λυσεις λογικες και οχι δολοφωνω κλπ.. γιατι το προβλημα δεν ειναι απλο οπως καταλαβεινετε.

παμε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οκ ας πουμε οτι ορισμενοι θερμοκεφαλοι χρυσαυγητες σε μεμονομενα περιστατικα βγαζουν κατσαβιδια!

αυτο ειναι λογος να καταδικασουμε ολοκληρο το κηνημα η απλα να βαλουμε στη φυλακη τους ορισμενους βλακες?

και τωρα να θεσω ενα δευτερο ερωτημα.

ορισμενοι απο εσας που γενικευσατε καταστασεις

και λεω τωρα

γνωριζετε εσεις κυριοι οτι αυτη τη στιγμη στην ελλαδα μας υπαρχουν αλοδαποι που νομιζουν οτι γ@@νε ολη την ελλαδα και ολους τους ελληνες και δερνουν ελληνοπουλα και κυκλωφορανε εξω ελευθερα σα να μη σημβαινει τιποτα??

οποιος θελει και αποδεικτικα για αυτα που λεω μπωρει να ερθει να μηλησει μαζι μου και απο κοντα.

για τους βιασμους και τα κανω οτι γουσταρω στην ελλαδα γνωριζετε?

απλα θελω να μου προτεινετε λυσεις λογικες και οχι δολοφωνω κλπ.. γιατι το προβλημα δεν ειναι απλο οπως καταλαβεινετε.

παμε

και βεβαια ειναι λογος να καταδικασουμε ολο το κινημα γιατι αυτο το "κινημα" τα προαγει αυτα... αυτο το "κινημα" προσφερει αυτες τις λυσεις στα νεα μελη του...

οι λυσεις ειναι απλες... οταν ομως δεν εχεις ουτε αντικειμενικη αστυνομευση, καθως σχεδον ολοι ειναι υποχειρια της ΧΑ, αλλα συμπεριφερεσαι και σε μια ολοκληρη γενια, τους αλβανους πιο συγκεκριμενα, σαν σε κλεφτες και φυλακισμενους εσυ τι περιμενεις να γινουν οταν μεγαλωσουν???

προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε αλβανους που λενε οτι γαμανε και δερνουνε ελληνες ουτε και εγω, σαν μεταναστης, δεν το θεωρω αυτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειναι απλα τα πραγματα αλλα τα καναλια σε βομβαρδιζουν με διαφορετικα γεγονοτα και χανεις την αληθεια...

δεν ειναι προβλημα η μεταναστευση, εξαλου ουτε καν στην ελλαδα δεν ερχονται αλλα ειναι υποχρεωμενοι να μεινουν επειδη το επιβαλει το κεφαλαιο, ειναι προβλημα ομως η φτωχεια... για αυτο υπαρχει μεγαλη εγκληματικοτητα... οχι επειδη εχουμε το εγκλημα στο DNA μας οι αλλοδαποι...

και πολλα αλλα υπαρχουν, η ανιση κατανομη του πλουτου, η ανιση φορολογηση, οι ανισες συνθηκες ζωης... και πολλα αλλα

οι μεταναστες δεν μεταναστευουμε επειδη μας κυβερναει καποιο εβραικο δογμα επιτασσοντας μας να καταστρεψουμε την ελλαδα... μεταναστευουμε να ξεφυγουμε απο αυτα αλλα το κεφαλαιο δεν κοιταει εθνικοτητα, οπως θελουν να νομιζεις η ΧΑ...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και βεβαια ειναι λογος να καταδικασουμε ολο το κινημα γιατι αυτο το "κινημα" τα προαγει αυτα... αυτο το "κινημα" προσφερει αυτες τις λυσεις στα νεα μελη του...

οι λυσεις ειναι απλες... οταν ομως δεν εχεις ουτε αντικειμενικη αστυνομευση, καθως σχεδον ολοι ειναι υποχειρια της ΧΑ, αλλα συμπεριφερεσαι και σε μια ολοκληρη γενια, τους αλβανους πιο συγκεκριμενα, σαν σε κλεφτες και φυλακισμενους εσυ τι περιμενεις να γινουν οταν μεγαλωσουν???

προσωπικα δεν εχω γνωρισει ποτε αλβανους που λενε οτι γαμανε και δερνουνε ελληνες ουτε και εγω, σαν μεταναστης, δεν το θεωρω αυτο...

εγω παλι γνωριζω μερικα ατομα που σπασανε μουτρα απο ελληνοπουλα μικρα.

μια φορα ειχα παει και το ειδα με τα ματεια μου.

και ο μονος λογος που δε το ειπα στους χρυσαυγητες ειναι οτι δεν ηθελα να τους δω σε καμια γωνια με σπασμενα χερια ποδια η και νεκρους. ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα ...

οσο για τους μεταναστες η ελλαδα δεν εχει δηναμη να τους ταισει.

τωρα το πως θα λυθει αυτο το προβλημα δε ξερω.. ελπιζω να λυθει με ειρηνικο τροπο παντος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εντάξει ρε παιδιά μην κάνουμε τώρα πολιτική ανάλυση για παιδιά.

Η Ελλάδα έχει σοβαρότερα προβλήματα να ασχοληθεί αυτή τη στιγμή απο το να εξηγεί στους ενήλικες που ψηφίζουν συνειδητά υποτίθεται ένα κόμμα της επιλογής τους τι εστί αυτο το κόμμα.

Έννοιες όπως ο ναζιζμός, ο ολοκληρωτισμός, η χούντα, η κατοχή, η βία, τα εγκλήματα, η άρια φυλή κλπ είναι έννοιες που κάποιος τις συναντά απο το δημοτικό και αν δεν τις έχει αφομοιώσει ας τις μελετήσει και αν τον εκφράζουν ας τις ασπαστεί. Δημοκρατία έχουμε και ακόμα και μια τέτοια άποψη το σύνταγμα μας δίνει το δικαίωμα κάποιος να την ασπάζεται αρκεί να μην παραβαίνει τους νόμους του κράτους (λέμε τώρα).

Καληνύχτα σας και καλά μυαλά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω παλι γνωριζω μερικα ατομα που σπασανε μουτρα απο ελληνοπουλα μικρα.

μια φορα ειχα παει και το ειδα με τα ματεια μου.

και ο μονος λογος που δε το ειπα στους χρυσαυγητες ειναι οτι δεν ηθελα να τους δω σε καμια γωνια με σπασμενα χερια ποδια η και νεκρους. ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα ...

οσο για τους μεταναστες η ελλαδα δεν εχει δηναμη να τους ταισει.

τωρα το πως θα λυθει αυτο το προβλημα δε ξερω.. ελπιζω να λυθει με ειρηνικο τροπο παντος.

αρα ξερεις τις τακτικες της χρυσης αυγης...

οσο για το εαν μπορει να τους ταισει η ελλαδα... δεν τους ενδιαφερει

αυτοι ηρθαν εδω να δουλεψουν... οχι να ειναι αστεγοι... αμα δεν βρουν δουλεια φευγουν με τον εναν η τον αλλον τροπο...

για αυτο ειναι χαρακτηριστικα τα ποσα του πρωτου εξαμηνου του '11... 350+ πιαστηκαν οταν εμπαιναν απο τα συνορα και 3.500+ οταν εφευγαν προς τουρκια απο αιγαιο... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ μαντεψε που βρισκονται τωρα...

και στο ξαναλεω οταν μικρα παιδια μεγαλωνουν στο περιθωριο και νομιζοντας πια οι ιδιοι οτι ειναι κλεφτες και εγκληματιες τι πιστευεις οτι θα γινουν??? χωρια απο τα προτυπα που προβαλουν τα διεθνη στερεοτυπα, γιατι αυτο "πουλαει"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αρα ξερεις τις τακτικες της χρυσης αυγης...

οσο για το εαν μπορει να τους ταισει η ελλαδα... δεν τους ενδιαφερει

αυτοι ηρθαν εδω να δουλεψουν... οχι να ειναι αστεγοι... αμα δεν βρουν δουλεια φευγουν με τον εναν η τον αλλον τροπο...

για αυτο ειναι χαρακτηριστικα τα ποσα του πρωτου εξαμηνου του '11... 350+ πιαστηκαν οταν εμπαιναν απο τα συνορα και 3.500+ οταν εφευγαν προς τουρκια απο αιγαιο... ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ μαντεψε που βρισκονται τωρα...

και στο ξαναλεω οταν μικρα παιδια μεγαλωνουν στο περιθωριο και νομιζοντας πια οι ιδιοι οτι ειναι κλεφτες και εγκληματιες τι πιστευεις οτι θα γινουν??? χωρια απο τα προτυπα που προβαλουν τα διεθνη στερεοτυπα, γιατι αυτο "πουλαει"

γνωριζω οτι υπαρχουν ορισμενοι θερμοκεφαλοι που λεγοντε χρυσαυγητες που δε καταλαβαινουν τιποτα!

οπως και οι παοκτσιδες

και οι ακτσιδες

εχουν ατομα που κυκλοφωρανε με καλασνικοφ!

αυτο ομως σημαινει οτι καταργουμε ολοκληρο το κηνημα?

της χρυσης αυγης

του παοκ και της αεκ?

αυτο ειναι που θα ηθελα να γνωριζω...

πιστευω πως σε αυτη τη τετραετια θα καταλαβουμε για το αν θα π[ρεπει τελικα να εχουμε την χρυση αυγη στη βουλη η οχι

ο χρονος θα το δηξει.

ελπιζω παντος οτι γηνει να γηνει ειρηνικα με εξυπνο και π[ολιτικο τροπο

οχι με βια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα να ξεβρομιζει ο τοπος.......

Τωρα που μπηκε η χρυση αυγη στην βουλη,θα βγουμε με σκουπες στον δρομο.Για να ξεβρωμισει ο τοπος.

γνωριζω οτι υπαρχουν ορισμενοι θερμοκεφαλοι που λεγοντε χρυσαυγητες που δε καταλαβαινουν τιποτα!

οπως και οι παοκτσιδες

και οι ακτσιδες

εχουν ατομα που κυκλοφωρανε με καλασνικοφ!

αυτο ομως σημαινει οτι καταργουμε ολοκληρο το κηνημα?

της χρυσης αυγης

του παοκ και της αεκ?

αυτο ειναι που θα ηθελα να γνωριζω...

πιστευω πως σε αυτη τη τετραετια θα καταλαβουμε για το αν θα π[ρεπει τελικα να εχουμε την χρυση αυγη στη βουλη η οχι

ο χρονος θα το δηξει.

ελπιζω παντος οτι γηνει να γηνει ειρηνικα με εξυπνο και π[ολιτικο τροπο

οχι με βια.

και βεβαια ειναι λογος κα τους καταργησουμε γιατι αυτο το κινημα οπως σου ειπα τους δινει πατημα και γινονται αυτα που γινονται...

τι χρειαζεσαι για να το καταλαβεις? οταν κατι ειναι βλαβερο για την κοινωνια πρεπει να καταργειτε

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το χάρηκα ιδιατέρως το σκηνικό με τους δημοσιογράφους. Τους θεωρώ συνυπεύθυνους της σημερινής κρίσης, διοτί αν ενημέρωναν σωστά τον κόσμο, θα είχαμε προλάβει τα χειρότερα.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι να πει κανείς για αυτά τα κατακάθια.

Αλλά το χειρότερο είναι πως άνθρωποι από το Δίστομο και

τα Καλάβρυτα έδωσαν ψήφο στους ναζίδες.

Αυτά βλέπω και δεν το πιστεύω....

Όχι ρε πούστη τους φασίστες.....είναι αδιανόητο.............

Έβλεπα το βίντεο με την συνέντευξη του μ@λ@κ@ του αρχηγού τους

και απλά είχα φρικάρει.

Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεε γιατί η λύση δεν είναι αυτά τα κόμματα,αν κάποιος θέλει να

δώσει ψήφο διαμαρτυρίας,υπάρχουν και άλλα κόμματα για να το κάνει αυτό.

• Like 3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντως το χάρηκα ιδιατέρως το σκηνικό με τους δημοσιογράφους. Τους θεωρώ συνυπεύθυνους της σημερινής κρίσης, διοτί αν ενημέρωναν σωστά τον κόσμο, θα είχαμε προλάβει τα χειρότερα.

axax....σκοτωμα θελουν οχι απλα συνηπευθηνοι!!

οταν λες την αληθεια μιση ειναι παραπλανηση!

την αληθεια πρεπει να την λες ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΗ

για να ειναι αληθεια!

λοιπων ας σκευτουμε τωρα τι θα κανουμε σα λαος!

μακαρι να βρουμε ωραιες λυσεις και να μη χαλασουμε τις καρδιες μας ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

αυτη ειναι η ευχη μου

Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σ αυτούς που

έδωσαν την ψήφο τους σε αυτά τα ζώα.

σε αυτιυς που χψηφησαν νδ και πασοκ τι πρεπει να λεμε?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΗ σ αυτούς που

έδωσαν την ψήφο τους σε αυτά τα ζώα.

δεν υπαρχει καμια ντροπη στην αστικη δημοκρατια ακομα και

οι ουγκα μπουγκα ντουγκα ή οι λοβοτομημενοι εχουν δικαιωμα ψηφου

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ Κωστάκη αγόρι μου έχεις χάσει τη μπάλα.

Έχεις μπλέξει ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Χ.Α. τα πάντα όλα!

Τρικυμία εν κρανίω μιλάμε.

Κλασικός Χρυσαυγίτης δηλαδή.

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

axax....σκοτωμα θελουν οχι απλα συνηπευθηνοι!!

οταν λες την αληθεια μιση ειναι παραπλανηση!

την αληθεια πρεπει να την λες ΑΚΡΙΒΩς ΕΤΣΙ ΟΠΩς ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΗ

για να ειναι αληθεια!

λοιπων ας σκευτουμε τωρα τι θα κανουμε σα λαος!

μακαρι να βρουμε ωραιες λυσεις και να μη χαλασουμε τις καρδιες μας ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

αυτη ειναι η ευχη μου

σε αυτιυς που χψηφησαν νδ και πασοκ τι πρεπει να λεμε?

\

Για αυτούς η ντροπή είναι πολυτέλεια.

Εσύ Κωστάκη αγόρι μου έχεις χάσει τη μπάλα.

Έχεις μπλέξει ΑΕΚ,ΠΑΟΚ,Χ.Α. τα πάντα όλα!

Τρικυμία εν κρανίω μιλάμε.

Κλασικός Χρυσαυγίτης δηλαδή.

:tooth: :tooth: :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...