deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 το πιθανότερο είναι ό αλχ να είχε κιαλαρει κανα τουριστοπιπινο και να να μην ηθελε να κανει εμφάνα με το κράνομαλλο. Που να καθεσαι μετά να το χτενιζεις να το πειρποιήσαι, μαλλακτικές κλπ. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Ασε ρε....μεχρι που κουρευτηκα λεμε :D (Ολο λεω να το αφησω το ρημαδι κι οταν μακραινει κι αρχιζει να πεταει απο δω κι απο εκει μου την δινει και το κοβω :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 το πιθανότερο είναι ό αλχ να είχε κιαλαρει κανα τουριστοπιπινο και να να μην ηθελε να κανει εμφάνα με το κράνομαλλο . \<{POST_SNAPBACK}> Τον Μπαμπινιωτη τι τον έχεις? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deusXT 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 δε ξερω με τι είναι? αμα εχει κανα ΧΤακι κλπ 3-4 κολωνες τον εχω, με κάτι ποιο στριτ μάλλον δεν τον εχω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 Τον Μπαμπινιωτη τι τον έχεις? :lol: <{POST_SNAPBACK}> X$SM$NO!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2006 ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paramedicgf 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2006 Πολύχρονος..αν και υπάρχει άλλο πόστ..αλλά δε θα σχολιάσω....ξέρεις πολύ καλά τη γνώμη μου φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες