mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Για ακομα μια φορα σας χαιρετω και ζητω τη βοηθεια σας σε ενα υποθετικο σεναριο που με "τρωει" εδω και αρκετο καιρο.Ειμαι κατοχος ενος FZS600 Fazer του 2002 εδω και 2 χρονια.Η μηχανη που παντα θα ηθελα να ειχα ειναι το cbr11000xx.H σκεψη-ερωτηση ειναι αν αξιζει να δωσω τωρα το fazer που μπορει να πιασει εστω και 2000€.Ξερω οτι αν δε το δωσω συντομα,μαλλον θα παμε για παντρεμα και οσο με βγαλει.Ελα ομως που στο μυαλο μου επικρατει η γνωστη "μαχη", συναισθημα(βλεπε cbr1100xx) VS λογικη (κρατα το fazer γιατι οι καιροι δεν ειναι για εξοδα).Επειδη ομως θελω να ειμαι αντικειμενικος και να μη κοροιδευω τον εαυτο μου,πρεπει να πω οτι η ολη μου εμπειρια ειναι μαλλον μικρη,μιας και το fazerακι ηταν η πρωτη μου μηχανη.Επισης ο τοπος διαμονης μου (οπως θα καταλαβατε και απο το ονομα μελους) ειναι η Χιος,την οποια οποιος την εχει επισκεφθει θα γνωριζει οτι δεν εχει και το καλυτερο οδικο δικτυο.Το τελευταιο καιρο εχουν βελτιωθει βεβαια τα πραγματα,αλλα κανω ολη αυτη την αναφορα γιατι ισως και τα 600cc να ειναι πολλα για το νησι.To σιγουρο ειναι οτι 3-4 φορες το χρονο παω προς Στερεα Ελλαδα,οποτε εκει αλλαζει το ολο θεμα.Οι τιμες του cbr βλεπω οτι αναλογα το ετος κατασκευης παιζουν απο 3200€ και τραβαμε ανηφορο.Εδω να σημειωσω οτι το cbr μου αρεσει σαν σχημα και επειδη ειναι spor-turing.Η αρχη μου ειναι οτι "σεβασου τη μηχανη για να σε σεβαστει". Σας ευχαριστω προκαταβοληκα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εδώ και πολύ καιρό το όνειρό μου είναι το Suzuki Bandit 1250. Όμως λόγω των συγκαιριών αποφάσισα πως το καλύτερο που μπορώ να κάνω για την ώρα είναι να κάτσω στα αυγά μου! Διάβασα ότι μένεις Χίο... Φίλε μου το μηχανάκι που θες δεν είναι για νησί! Θα ασφυκτιά!!! Εδώ ούτε καν το fazer που έχεις δεν είναι... Κατά ΧΤ είναι για τα μέρη σου ή κανά Transalp... Ξέρω το όνειρο είναι όνειρο, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε και τις συνθήκες γύρω μας, και οι δικιές σου δεν ευνοούν μια τέτοια αγορά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Αν πιστεύεις ότι μπορείς να το συντηρείς, γιατί όχι? Βάλε όμως ένα +40% επιπλέων στην συντήρηση του, ή μείωσε 40% απο τον μισθό σου και ξαναδες το. Υποθετικά το λέω το 40%, για να είσαι εντάξει σε περίπτωση που σου κάνουν περικοπές κτλπ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 να αλλαξεις το φεηζερ με κατι αλλο δεκτο. να το αλλαξεις με ενα χιλιαρι που απλα θα το εχεις για 2 βολτες το χρονο...δεν αξιζει. φυσικα εσυ αποφασιζεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2012 Καταλαβαινω παιδια οτι ενα τετοιο μηχανακι θα το "σκοτωναν" οι συνθηκες ενος νησιου.Ξερω οτι ειναι χιλιομετροφαγος και θελει δρομους-αεροδρομια για να ειναι στο στοιχειο του.Θα προσπαθησω να βαλω τη λογικη πανω απο ολα.Ειναι που την ονειρευομαι την ατιμη απο φοιτητης . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Verbal Kint 1.595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Διάβασα ότι μένεις Χίο... Φίλε μου το μηχανάκι που θες δεν είναι για νησί! Θα ασφυκτιά!!! Εδώ ούτε καν το fazer που έχεις δεν είναι... Κατά ΧΤ είναι για τα μέρη σου ή κανά Transalp... Ξέρω το όνειρο είναι όνειρο, αλλά πρέπει πάντα να κοιτάμε και τις συνθήκες γύρω μας, και οι δικιές σου δεν ευνοούν μια τέτοια αγορά! + τα ρεστα μου. Δεν εχω ξερω και πολλα απο ΧΧ αλλα ειδα τον Ιcelover (Κωστα) στο Πηλιο στα σφιχτα και τον λυπηθηκα. Δεν ειναι περιβαλλον αυτο για το XX και μαλλον καπως ετσι φανταζομαι θα ειναι και η Χιος. Αλλαξε βλεψεις ή αλλαξε μερος....(ή μη με ακους και κανε αυτο που θες) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Αν δεν ησουν σε νησι και ειχες την οικονομικη δυνατοτητα οχι μονο αγορας αλλα και συντηρησης θα σου ελεγα παρτην με τα χιλια γιατι σε καταλαβαινω απο πλευρας ονειρων Δεν ξερω βεβαια ποσο κανει καινουρια η αν εχεις βρει καποια μεταχειρισμενη και ποσοσ στοιχιζει. Ειδα ομως οτι ετοιμαζεσαι για γαμο.Βασικα ο καλος φιλος και συμφορουμιτης "moto99" μου ειπε οτι αν δεν παρεις τωρα την μηχανη που ονειρευεσαι οταν παντρευτεις ξεχασε την! Εσυ αποφασιζεις.Μηχανη η παντρεια γιατι και τα 2 ταυτοχρονα την σημερον ημερα δεν.......με τιποτα ομως!Εγω εχω κατασταλαξει αλλα για να μην επηρεασω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Αν το δουμε αντικειμενικα το θεμα,και ψυχραιμα,οχι δεν κανει το ΧΧ για τον τοπο διαμονης σου. Για να πεις οτι θα το ευχαριστηθεις το συγκεκριμενο μηχανακι,πρεπει να ισχυουν καποιες προυποθεσεις,και στο νησι σου δυστυχως δεν ισχυουν. Αν το δουμε υποκειμενικα το θεμα,γουσταρεις απλα και μονο να το καμαρωνεις στην αυλη σου,χωρις να σε ενδιαφερει τιποτα αλλο,και μπορεις να το συντηρησεις,προχωρας και βλεπεις. Προσωπικα θα κρατουσα το 600αρι,που ειναι πιο ελαφρυ,και προσαρμοζεται πιο ευκολα σε μικτες συνθηκες,δηλαδη ταξιδι,ορεινο δικτυο,αστικο δικτυο. Το καλυτερο θα ηταν,να ειχες την ευκαιρια να οδηγησεις ενα ΧΧ,για να παρεις μια γευση,και σε συνδυασμο με τη χρηση που κανεις γενικα,να αποφασισεις ηρεμα και ομορφα.Δεν μιλαω περι οδηγικης ικανοτητας,αυτο ρυθμιζεται αν εχεις το μυαλο στο κεφαλι,απλα περι καθημερινης συμβιωσης. Ζυγισε τα θελω σου,και τα πρεπει σου, και δες τι θα κανεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Γιατί δε μετακομίζεις; :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Γιατί δε μετακομίζεις; :) Καλη ερωτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αχ αυτη η ατιμη η κριση.Απο οτι βλεπω το Fazerακι θα με συντροφευει για αρκετο καιρο(Ελα ομως που ειναι και 10ετιας και αν δε το δωσω τωρα,μετα θα παρω του.....Καραμπελα).Ποιος ξερει,μπορει στο μελλον να πεσουν κι αλλο οι τιμες του ΧΧ και καποια στιγμη το ονειρο να γινει εφικτο.Πληροφοριακα παντως,το κοστος συντηρησης του ΧΧ ποσο πιο μεγαλο ειναι σε σχεση με το Fazerακι? Γιατί δε μετακομίζεις; :) Καλη ιδεα :lol: Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2012 από τον mitsoschios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Πληροφοριακα παντως,το κοστος συντηρησης του ΧΧ ποσο πιο μεγαλο ειναι σε σχεση με το Fazerακι? Θα ειναι σημαντικη η διαφορα πιστεψε με καθ οτι HONDA! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Μην είσαι ουργιος ρε...Με το ΧΧ θα πηγαίνεις χωρα-μεστα-πυργι σε χρονο dt! χαχαχα Περα απ την πλάκα νομιζο με το fazer είσαι μια χαρά. Το ΧΧ είναι πολύ για την χίο... Θα ρθω και γώ το καλοκαίρι στο πιο ομορφο νησί να δω συγγενολογία... Απο που είσαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σε νοιώθω απόλυτα, μια κι εγώ το ίδιο ακριβώς δίλημμα έχω και με τρώει. Δεν είναι εύκολη απόφαση για κανέναν, όμως εσύ έχεις το disadvantage του νησιού που με τους στενούς και σίγουρα όχι στρωτούς δρόμους (δεν έχω έρθει, φαντάζομαι όμως) θα είναι σκέτη ταλαιπωρία και για σένα και για το κτήνος. Αυτό θα είχε κάλλιστα ως συνέπεια να μην απολαύσεις τελικά αυτό για το οποίο θα το αγόραζες. Με το Fazer πώς τα πας στο νησί? Δεν έρχονται στιγμές που σιχτιρίζεις το Ελληνικό "οδικό" δίκτυο? .......................... Ειδα ομως οτι ετοιμαζεσαι για γαμο.Βασικα ο καλος φιλος και συμφορουμιτης "moto99" μου ειπε οτι αν δεν παρεις τωρα την μηχανη που ονειρευεσαι οταν παντρευτεις ξεχασε την! Εσυ αποφασιζεις.Μηχανη η παντρεια γιατι και τα 2 ταυτοχρονα την σημερον ημερα δεν.......με τιποτα ομως!................ Άσε το Γιάννη να λέει..... :D με είδες να πτοήθηκα που παντρεύτηκα? Απ' το 2008 έχω πάρει 2 γουρούνες, 2 σκούτερ και το Stroma..... και πάλι δεν έχω ησυχάσει..... έτοιμος είμαι και γι' άλλη κουτσουκέλα...... γιατί αγάπη μου η μηχανή ΔΕΝ κόβεται αν το έχεις μέσα σου. Ασθένεια-εξάρτηση χωρίς γιατρειά. Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2012 από τον Kostas-MotoLover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Άσε το Γιάννη να λέει..... :D με είδες να πτοήθηκα που παντρεύτηκα? Απ' το 2008 έχω πάρει 2 γουρούνες, 2 σκούτερ και το Stroma..... και πάλι δεν έχω ησυχάσει..... έτοιμος είμαι και γι' άλλη κουτσουκέλα...... γιατί αγάπη μου η μηχανή ΔΕΝ κόβεται αν το έχεις μέσα σου. Ασθένεια-εξάρτηση χωρίς γιατρειά. Γι αυτο σε χαιρομαι εσενα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Θα ειναι σημαντικη η διαφορα πιστεψε με καθ οτι HONDA! Διαφωνω,ως προς το ποσοστο της διαφορας σε απολυτα ποσα. Τετρακυλινδρο το ενα,τετρακυλινδρο και το αλλο. Κοστος λιπαντικων παρεμφερες, καθως το ΧΧ θελει 4 λιτρα ημισυνθετικα 10-40.Φιλτρο λαδιου βαρια 8 ευρω.Φιλτρο αερος στα 25 ευρω. Παραφλου τα ιδια.Μπουζι φευγει λιγο το κοστος,αλλα φορας ιριδιου και πανε για 48000 χιλιομετρα. Φιλτρο βενζινης ΟΕΜ 50 ευρω,το αλλαζεις καθε 30-40κ χιλιομετρα. Τακακια ΟΕΜ στα 120 περιπου,αλλη μαρκα στα 90,μιλαμε για ΗΗ sintered. Λαστιχα κανα 50 αρι διαφορα, με το φειζερ. Αν τα βαλεις κατω,και κατανοησεις τι κανει και πως το κανει,το καθενα απο αυτα,δεν ειναι τραγικα ακριβοτερη η συντηρηση του Χονδα. Εξαιρουνται περιπτωσεις πτωσεων,οπου τα πλαστικα ειναι φαρμακι..... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Καφέ στη χώρα πριν απο 2 μερες, στο λιμανι. Μπροστά μου ένα 749s, ενα μεγάλο hyper, 2 GSA παρκαρισμένα φόρα παρτίδα να λιάζονται μαζί με τους κατόχους τους. Η απόλυτη υπερβολή σε μηχανές πανελλαδικώς βρίσκεται στη Χιο. Πάω στοίχημα ότι οι περισσοτεροι δεν έχουν βάλει ποτέ τους 5η και 6η στο νησί. Έχει ομορφες διαδρομες με αρκετα χασίματα και ζώα (δίποδα και τετράποδα) να εμφανιζονται παντού, σχεδόν χωρίς καθόλου ευθείες. Από την πρωτη σου βόλτα στο νησί καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε πανω από 600-660 κυβικά ειναι φυσικά υπερβολή. Και επειδη τις 4-5-10 βόλτες σου στην ηπειρωτική Ελλάδα θα τις κανεις πολύ άνετα και με το fazer, κράτα τα λεφτά σου και κάνε τα βενζίνες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 H μετάβαση σαν οδηγός είναι εύκολη, το XX παρά τα κιλά του, είναι απίστευτα φιλικό μηχάνημα. Φυσικά παρότι δε μπορεί να ανταγωνιστεί τους πιο συγχρονους υπερτουρίστες σε γκάζια, θέλει σεβασμό καθώς πάντα παραμένει μια πολύ δυνατή μηχανή. Από έξοδα θα υπολογίσεις 10 με 30% παραπάνω απ το fazer, αναλόγως το αναλώσιμο. Δυστυχώς ή ευτύχως μηχανήματα σαν το XX θέλουν δρόμο(ους). Ακόμα και για την ηπειρωτική Ελλάδα μπορεί κάποιος αυστηρός κριτής να τα χαρακτηρισει υπερβολικά. Αν δεν έχεις σκοπό τα μεγάλα ταξίδια, εντός ή εκτός Ελλάδος, είναι υπερβολή. Απ την άλλη αν σου αρέσει τόσο, πάρτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Μην είσαι ουργιος ρε...Με το ΧΧ θα πηγαίνεις χωρα-μεστα-πυργι σε χρονο dEAD tIME! χαχαχα Περα απ την πλάκα νομιζο με το fazer είσαι μια χαρά. Το ΧΧ είναι πολύ για την χίο... Θα ρθω και γώ το καλοκαίρι στο πιο ομορφο νησί να δω συγγενολογία... Απο που είσαι? 1. Σε χρόνο DEAD TIME, σίγουρα... Γιατί ένας μπάρμπας να βγεί από τα στενά του Κάμπου, ή στο Βασιλιώνικο, ή στο Θολοποτάμι, σε βλέπω να σταματάς στ' Αρμόλια από τις κωλοτούμπες... (Τρίτο οικόπεδο μπαίνοντας στο χωριό αριστερά, μετά τα πήλινα, δικό μου... Πέσε άφοβα.. ) 2. Τι να το κάνεις το xx στην Ουργία ρε συ Μήτσο...??? Θα ανέβεις το Αίπος πιο γρήγορα απ' ότι το ανεβαίνεις τώρα, ή θα ανοίξεις περισσότερα στην ευθεία του αεροδρομίου...??? 3. Το Φλεβάρη που ήρθα με τον Πήγασο, έκανα Κουντουριώτου - Ροδοκανάκη - Απλωταριά 20 λεπτά, από το σταμάτα-ξεκίνα, 1η-2α... Έβρασε και ο Πήγασος και εγώ και για να μην καούν τα "φρύδια" μου στο τέλος πήγα ανάποδα... 15 λεπτά Αρμόλια - Χώρα και 20 λεπτά Χώρα - Χώρα... 4. Αν σκοπεύεις να κάνεις ταξίδια,εκτός νησιού, τότε όρμα στο xx... Απλά πάρε ένα παπί για την καθημερινή μετακίνηση, γιατί θα το βελάξεις το xx... Αν το πάρεις μόνο για τη Χίο τότε, άστο καλύτερα... Δρόμοι και μέρη για να ανοίξεις γκάζι, δεν υπάρχουν... Θα σε τρώει το σαράκι που έχεις τέτοιο εργαλείο και δεν μπορείς να το χαρείς και το χαρμάνιασμα πολλές φορές, δεν βγαίνει σε καλό... Συν το ότι οι Ούργοι Οδηγοί είναι ΧΑΡΟΙ...!!! 5. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να θες να το πουλήσεις μετά για κάποιο λόγο...??? Δύσκολο εώς ακατόρθωτο το βλέπω... Άκόμα και το fazer, πολύ το βέπω για το νησί ρε συ... Τσίμπα ενα Βέρσυς ή ένα τρανσάλπ να το καταχαρείς σε όλους τους δρόμους, είτε βόρεια είτε νότια... Μέρη υπάρχουν πολλά στη Χίο... Μηχανές σωστές δεν υπάρχουν... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 πάρε ένα δούκα ή κάτι τέτοιο τεσπα να κάνεις παιχνίδια αν δε σε ενδιαφέρουν τα μεγάλα ταξίδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Μην είσαι ουργιος ρε...Με το ΧΧ θα πηγαίνεις χωρα-μεστα-πυργι σε χρονο dt! χαχαχα Περα απ την πλάκα νομιζο με το fazer είσαι μια χαρά. Το ΧΧ είναι πολύ για την χίο... Θα ρθω και γώ το καλοκαίρι στο πιο ομορφο νησί να δω συγγενολογία... Απο που είσαι? Ναι κι εγω πιστευω οτι το ΧΧ μαλλον ειναι too much για Χιο.Απο το καμπο ειμαι. Διαφωνω,ως προς το ποσοστο της διαφορας σε απολυτα ποσα. Τετρακυλινδρο το ενα,τετρακυλινδρο και το αλλο. Κοστος λιπαντικων παρεμφερες, καθως το ΧΧ θελει 4 λιτρα ημισυνθετικα 10-40.Φιλτρο λαδιου βαρια 8 ευρω.Φιλτρο αερος στα 25 ευρω. Παραφλου τα ιδια.Μπουζι φευγει λιγο το κοστος,αλλα φορας ιριδιου και πανε για 48000 χιλιομετρα. Φιλτρο βενζινης ΟΕΜ 50 ευρω,το αλλαζεις καθε 30-40κ χιλιομετρα. Τακακια ΟΕΜ στα 120 περιπου,αλλη μαρκα στα 90,μιλαμε για ΗΗ sintered. Λαστιχα κανα 50 αρι διαφορα, με το φειζερ. Αν τα βαλεις κατω,και κατανοησεις τι κανει και πως το κανει,το καθενα απο αυτα,δεν ειναι τραγικα ακριβοτερη η συντηρηση του Χονδα. Εξαιρουνται περιπτωσεις πτωσεων,οπου τα πλαστικα ειναι φαρμακι..... Ναι σε θεμα κοστους πιστευω οτι τα πραγματα δεν ειναι τραγικα.Βεβαια στο θεμα των πλαστικων ειναι να μη σου λαχει...Θα πρεπει να βγει καποιος στο κουρμπετι για να βρει τα φραγκα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Καφέ στη χώρα πριν απο 2 μερες, στο λιμανι. Μπροστά μου ένα 749s, ενα μεγάλο hyper, 2 GSA παρκαρισμένα φόρα παρτίδα να λιάζονται μαζί με τους κατόχους τους. Η απόλυτη υπερβολή σε μηχανές πανελλαδικώς βρίσκεται στη Χιο. Πάω στοίχημα ότι οι περισσοτεροι δεν έχουν βάλει ποτέ τους 5η και 6η στο νησί. Έχει ομορφες διαδρομες με αρκετα χασίματα και ζώα (δίποδα και τετράποδα) να εμφανιζονται παντού, σχεδόν χωρίς καθόλου ευθείες. Από την πρωτη σου βόλτα στο νησί καταλαβαίνεις πως οτιδήποτε πανω από 600-660 κυβικά ειναι φυσικά υπερβολή. Και επειδη τις 4-5-10 βόλτες σου στην ηπειρωτική Ελλάδα θα τις κανεις πολύ άνετα και με το fazer, κράτα τα λεφτά σου και κάνε τα βενζίνες Μαζι σου φιλε μου στο 100%!Αυτο το πραγμα με το να θελουν να δειξουν ολοι τα μοτορια τους μπροστα στις καφετεριες λες και ειναι προεκταση του "εργαλειου" τους,δε μπορεσα ποτε να το καταλαβω.Επεισης ειναι ειναι πολυ πιθανο να δουλευουν μονο 1-2-3 αντε και καμια 4,αλλα μεχρι εκει.Για το θεμα επικινδυνοτητας στους εδω δρομους,τι να πω....Με μια λεξη ΖΩΑ!Εχω δει πραματα και θαματα στην Αθηνα,αλλα αυτα που εχω δει εδω δεν υπαρχουν.Μεχρι και οι παππουδες νομιζουν οτι θα γυρισουν το The fast and the furius 6! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsoschios 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 1. Σε χρόνο DEAD TIME, σίγουρα... Γιατί ένας μπάρμπας να βγεί από τα στενά του Κάμπου, ή στο Βασιλιώνικο, ή στο Θολοποτάμι, σε βλέπω να σταματάς στ' Αρμόλια από τις κωλοτούμπες... (Τρίτο οικόπεδο μπαίνοντας στο χωριό αριστερά, μετά τα πήλινα, δικό μου... Πέσε άφοβα.. ) 2. Τι να το κάνεις το xx στην Ουργία ρε συ Μήτσο...??? Θα ανέβεις το Αίπος πιο γρήγορα απ' ότι το ανεβαίνεις τώρα, ή θα ανοίξεις περισσότερα στην ευθεία του αεροδρομίου...??? 3. Το Φλεβάρη που ήρθα με τον Πήγασο, έκανα Κουντουριώτου - Ροδοκανάκη - Απλωταριά 20 λεπτά, από το σταμάτα-ξεκίνα, 1η-2α... Έβρασε και ο Πήγασος και εγώ και για να μην καούν τα "φρύδια" μου στο τέλος πήγα ανάποδα... 15 λεπτά Αρμόλια - Χώρα και 20 λεπτά Χώρα - Χώρα... 4. Αν σκοπεύεις να κάνεις ταξίδια,εκτός νησιού, τότε όρμα στο xx... Απλά πάρε ένα παπί για την καθημερινή μετακίνηση, γιατί θα το βελάξεις το xx... Αν το πάρεις μόνο για τη Χίο τότε, άστο καλύτερα... Δρόμοι και μέρη για να ανοίξεις γκάζι, δεν υπάρχουν... Θα σε τρώει το σαράκι που έχεις τέτοιο εργαλείο και δεν μπορείς να το χαρείς και το χαρμάνιασμα πολλές φορές, δεν βγαίνει σε καλό... Συν το ότι οι Ούργοι Οδηγοί είναι ΧΑΡΟΙ...!!! 5. Έχεις σκεφτεί την περίπτωση να θες να το πουλήσεις μετά για κάποιο λόγο...??? Δύσκολο εώς ακατόρθωτο το βλέπω... Άκόμα και το fazer, πολύ το βέπω για το νησί ρε συ... Τσίμπα ενα Βέρσυς ή ένα τρανσάλπ να το καταχαρείς σε όλους τους δρόμους, είτε βόρεια είτε νότια... Μέρη υπάρχουν πολλά στη Χίο... Μηχανές σωστές δεν υπάρχουν... Θα συμφωνισω και εδω φιλε μου.Ξερω οτι με το ΧΧ δε προκειται να φτασω πιο γρηγορα σε οπιοδηποτε προορισμο εδω.Για καθημερινη χρηση εχω τον FXαρο που ειναι πιστος σκυλος.Ειναι η καψα και ο ερωτας για το XX που με εβαλαν σε αυτες τις σκεψεις.Θα πρυτανεψει ομως η λογικη. ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 Εγώ πάλι θα σου λεγα να το χτυπήσεις το ΧΧ. Δεν είναι δα και μεγάλη διαφορά από το fazer. Και τα δύο 4 κύλινδρα σε σειρά είναι, ίδια service πάνω κάτω. Εντάξι δεν θα 300αρίσεις το ΧΧ, αλλά ούτο το fazer το πάς πάνω από 200 και ας πάει 240+. Αν είχες κάνα ΧΤ θα σου έλεγα θα δεις μεγάλη διαφορά, αλλά από fazer 600 σε ΧΧ δεν βλέπω την τεράστια διαφορά στην χρηστικότητα. Δεν μπορείς να πας χώμα και αμουδιά έτσι και αλιώς. Αν το έβλεπες χρηστικά και μόνο θα σου έλεγα να κρατήσεις το fazer και να πάρεις ένα χωμάτινο για να έχεις κάτι να πηγαίνεις παντού. Αλλά αν σου αρέσει το ΧΧ και υπάρχουν φράγκα χτύπα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι κι εγω πιστευω οτι το ΧΧ μαλλον ειναι too much για Χιο.Απο το καμπο ειμαι. ΩΩ και γω καμπούσος... Η γιαγια αχει σπιτι στα σπηλάδια διπλα απ τον αγιο πολυκαρπο... Οτι και να κανεις καλες βολτες και παντα προσοχή με τους χιώτες οδηγούς... θα ξερεις καλύτερα απο μένα! χεχε Τροποποιήθηκε Μάιος 4 , 2012 από τον Aerobitch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες