K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Λοιπον, μιας και χρηματα προς το παρον για αλλαγη μηχανης δεν υπαρχουν, αποφασισα να αλλαξω καρμπυρατερ στο Bandit. Εψαξα και ειδα οτι φοραει 4x Mikuni bst33. Μιας και ειμαι ασχετος απο μηχανικα θεματα, θα ηθελα τα φωτα σας ως προς με τι μπορω να τα αντικαταστησω. Επισης, θα θελα να μου πειτε τι αλλαζει αν βαλω καρμπς με περισσοτερα χιλιοστα, και ποσο αυτο ειναι εφικτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anisoropos 134 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Αρχηγε αν βρεις καρμπ που να κουμπωνει στο bandit θα θελει σιγουρα κι αλλες μετατροπες οποτε θα σου βγει κανα 800αρι και πανω . επισης με μεγαλυτερο καρμπ θα καταπινει απειρη βενζινα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ηδη καιει απειρη βενζινα, η αλλαγη ειναι αναγκαστικη, διοτι εχουν προβλημα. Ας αφησουμε τοτε το μεγαλυτερο καρμπ, υπαρχει κατι που να μπαινει χωρις μετατροπες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstakisaaa 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Τα μαμά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 συγνωμη ,τι παθαν τα καρμπυλατερ σου και δεν φτιαχνονται?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Τα μαμά. Μα δεν θελω, θα συμβει το ιδιο. συγνωμη ,τι παθαν τα καρμπυλατερ σου και δεν φτιαχνονται?????? Ο μαστορας μου πε οτι ειναι φαγωμενα απο μεσα, "αλλοιωμενα". Μου πε δεν φτιαχνονται με τιποτα, πρεπει να παρω μια τετραδα. Ο καρμπυρατερας δεν τα δε, αλλα του ειπα αυτο που μου πε ο μαστορας, και μου πε αν ειναι ετσι αλλαγη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ενας φιλος μου εχει αλλαξει αρκετα εξαρτηματα απο τα καμρπς ειχε βαλει βελονες yoshimura και τα εξαρτηματα Mikuni που θα σου εχουν φαγωθει (τιποτα slides)..Τωρα να εχει φαγωθει ξερω γω το σωμα του carb μου φαινεται δυσκολο αλλα οχι αδυνατον... παντως εγω θα ρισκαρα να το λυσω ολο μονος μου και να δω αμα βρω τα εξαρτηματα που χαλασαν απο το ebay.Ουτως η αλλως εχεις ψηθει για αλλαγη , γιατι να μην την χαρεις κιολλας? (ασε που αμα το φτιαξεις μονος σου μετα θα σου φαινεται λες και εχει +50αλογα απο τη χαρα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Το σωμα του/των καρμπ. φθειρεται απο το πανω-κατω του σλαϊντ , πρωτα την ακουει το σλαϊντ και μετα το σωμα του καρμπ. Μη μπλεξεις με "πατεντες" , εκτως κι αν εχεις βρει ψιλοετοιμες πληροφοριες για την οποια μοντα με μεγαλυτερα καρμπ. ή καποια αλλα εκτως των μαμα . Το να βρεις ρυθμισεις απο το 0 ειναι εφιαλτης αν δεν εχεις κολητο με δυναμομετρο . Κοιτα να δεις αν τα φοραει και καποιο αλλο μηχανακι και ψαξε να βρεις μεταχειρισμενα απο Αμερικη κατα προτιμιση .\ Σε δευτερη θεση απο Αγγλια & Γερμανια . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bagionis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αν οι τιμες ειναι οπως του σαρακακη... Μολις αλλαξα 4 μεμβρανες σε cb 400 με κοστος 480 € (120 η μια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Τετραδα Fcr μεταχειρο απο Ebay. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
K.Kri 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Τετραδα Fcr μεταχειρο απο Ebay. Ποια Fcr ομως? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ποια Fcr ομως? εκτως κι αν εχεις βρει ψιλοετοιμες πληροφοριες για την οποια μοντα με μεγαλυτερα καρμπ. ή καποια αλλα εκτως των μαμα . Το να βρεις ρυθμισεις απο το 0 ειναι εφιαλτης αν δεν εχεις κολητο με δυναμομετρο . Πρωτα δες αν παιζουν ανταπτωρες για το φιλτροκουτι και την κεφαλη , μετα κανε ψαχτικη να βρεις καποιες ρυθμισεις να εχεις ως βαση και μετα ψαχνεις για fcr . Για ανταπτωρες κτλ βλεπεις στην sudco.com , οπως επισης και για να δεις αν βγαινει καποιο κιτ fcr για το μηχανακι σου . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες