Jump to content
K.Kri

Πανω στα καρμπυρατερ

Recommended Posts

Λοιπον, μιας και χρηματα προς το παρον για αλλαγη μηχανης δεν υπαρχουν, αποφασισα να αλλαξω καρμπυρατερ στο Bandit. Εψαξα και ειδα οτι φοραει 4x Mikuni bst33. Μιας και ειμαι ασχετος απο μηχανικα θεματα, θα ηθελα τα φωτα σας ως προς με τι μπορω να τα αντικαταστησω. Επισης, θα θελα να μου πειτε τι αλλαζει αν βαλω καρμπς με περισσοτερα χιλιοστα, και ποσο αυτο ειναι εφικτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αρχηγε αν βρεις καρμπ που να κουμπωνει στο bandit θα θελει σιγουρα κι αλλες μετατροπες οποτε θα σου βγει κανα 800αρι και πανω . επισης με μεγαλυτερο καρμπ θα καταπινει απειρη βενζινα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηδη καιει απειρη βενζινα, η αλλαγη ειναι αναγκαστικη, διοτι εχουν προβλημα. Ας αφησουμε τοτε το μεγαλυτερο καρμπ, υπαρχει κατι που να μπαινει χωρις μετατροπες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα μαμά.

Μα δεν θελω, θα συμβει το ιδιο.

συγνωμη ,τι παθαν τα καρμπυλατερ σου και δεν φτιαχνονται??????

Ο μαστορας μου πε οτι ειναι φαγωμενα απο μεσα, "αλλοιωμενα". Μου πε δεν φτιαχνονται με τιποτα, πρεπει να παρω μια τετραδα. Ο καρμπυρατερας δεν τα δε, αλλα του ειπα αυτο που μου πε ο μαστορας, και μου πε αν ειναι ετσι αλλαγη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ενας φιλος μου εχει αλλαξει αρκετα εξαρτηματα απο τα καμρπς ειχε βαλει βελονες yoshimura και τα εξαρτηματα Mikuni που θα σου εχουν φαγωθει (τιποτα slides)..Τωρα να εχει φαγωθει ξερω γω το σωμα του carb μου φαινεται δυσκολο αλλα οχι αδυνατον...

παντως εγω θα ρισκαρα να το λυσω ολο μονος μου και να δω αμα βρω τα εξαρτηματα που χαλασαν απο το ebay.Ουτως η αλλως εχεις ψηθει για αλλαγη , γιατι να μην την χαρεις κιολλας? (ασε που αμα το φτιαξεις μονος σου μετα θα σου φαινεται λες και εχει +50αλογα απο τη χαρα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το σωμα του/των καρμπ. φθειρεται απο το πανω-κατω του σλαϊντ , πρωτα την ακουει το σλαϊντ και μετα το σωμα του καρμπ.

Μη μπλεξεις με "πατεντες" , εκτως κι αν εχεις βρει ψιλοετοιμες πληροφοριες για την οποια μοντα με μεγαλυτερα καρμπ. ή καποια αλλα εκτως των μαμα .

Το να βρεις ρυθμισεις απο το 0 ειναι εφιαλτης αν δεν εχεις κολητο με δυναμομετρο .

Κοιτα να δεις αν τα φοραει και καποιο αλλο μηχανακι και ψαξε να βρεις μεταχειρισμενα απο Αμερικη κατα προτιμιση .\

Σε δευτερη θεση απο Αγγλια & Γερμανια .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα αν οι τιμες ειναι οπως του σαρακακη... :cry: Μολις αλλαξα 4 μεμβρανες σε cb 400 με κοστος 480 € (120 η μια) :bash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια Fcr ομως?

εκτως κι αν εχεις βρει ψιλοετοιμες πληροφοριες για την οποια μοντα με μεγαλυτερα καρμπ. ή καποια αλλα εκτως των μαμα .

Το να βρεις ρυθμισεις απο το 0 ειναι εφιαλτης αν δεν εχεις κολητο με δυναμομετρο .

Πρωτα δες αν παιζουν ανταπτωρες για το φιλτροκουτι και την κεφαλη , μετα κανε ψαχτικη να βρεις καποιες ρυθμισεις να εχεις ως βαση και μετα ψαχνεις για fcr .

Για ανταπτωρες κτλ βλεπεις στην sudco.com , οπως επισης και για να δεις αν βγαινει καποιο κιτ fcr για το μηχανακι σου .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα