Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ακόμα έρχεται;;; Ήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηημαρτον!!! Θυμίστε μου να μην αγοράσω από Γερμανία μεριά 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ρε σεις ανυπόμονοι, δεν είναι τσουβάλι πατάτες να το πετάξεις στην νταλίΝΓκα και να στο ξεφορτώσει σπίτι σου σε δυό μέρες................ Θέλει και εξειδικευμένο μοτο-μεταφορέα και διαδικασίες εισαγωγής........Άλλωστε, στις 7 μόνο σελίδες θα αποκαλυφθεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ελα βρε γιαννη,δωσε την φωτο στον λαο..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ενα scania που ερχοτανε και σταματησανε κατι λαμογια στο Τεπελενι και κατεβασανε ενα Yamaha...ξερουμε ποιανου ητανε.....;Παναγιωτη προσεχε γιατι αν δεν το μαρτυρησεις εχω κατι φιλαρακια απανω... :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Εμενα μου φέρνει κάτι σε scooter Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ενα scania που ερχοτανε και σταματησανε κατι λαμογια στο Τεπελενι και κατεβασανε ενα Yamaha...ξερουμε ποιανου ητανε.....;Παναγιωτη προσεχε γιατι αν δεν το μαρτυρησεις εχω κατι φιλαρακια απανω... :lol: Φύγε ρε φαρμακόγλωσσα................ Ευτυχώς το φορτηγό είναι στο Άαχεν ακόμα, μόλις φορτώσει από εκεί τότε θα πάει στον Παναγιωτίδη να παραλάβει το Αργαλείο......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Ενω εχει δοθει στοιχειο φωτια, εσεις ψαχνετε αλλου γι αλλου.... :P :P Fjr1300? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISTOF 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Από το 1985 έως το 1990 που έκανα μοτοσυκλετιστικά όνειρα, δεν υπήρχε τίποτα με ψηφιακά όργανα να τα στοιχειώσει :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ....................... Fjr1300? ..και σιγουρα στοίχειωσε τα ονειρα πολλων απο εμας στη παιδικη μας ηλικια! Δεν υπήρχε τότε FJR........... Άσε που τα παιδικά όνειρα του τότε ήταν πολύ πιο "ταπεινά................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
daytonaman 143 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ρε μπας κ ειναι το ΤΖR250 η μηπως το townmate 50... βρηκα κατι που του "φερνει" πολυ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Μπααααααααα, (και) αυτό ήρθε (ή μάλλον έρχεται) για να μείνει.......... Να να!!Καυτο σημειο!!! Για να μην εχει ερθει ακομα και να μεινει(ξεμεινει)BMW πηρες...σε τσακωσα!!!Η εμπειρια μιλησε τελος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ...παιδες ...θελω τρελα να ρουφιανεψω!... ψοφάω να ριξω φωτος ...και εγω βγαλει και πολλες ο μπαγασας! ... αλλα το λογο εχει ο ιδιοκτήτης! Παναγιωτη ...εγω ειμαι μακρια ...εσενα θα κυνηγανε !!!! .... μοιραζε πατακια στο κοσμο ... μπας και την γλυτωσουμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Παιδια κριση εχουμε, εχω τρια παιδακια θελει και καπελοτα η γρια, δεχομαι προσφορες για να αποκαλυψω την ταυτοτητα του οχηματος... :peep: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μαρίλυ 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 έλα πάρε κόσμε... εγώ πάλι γιατί κρατιέμαι άνετα να μη μιλήσω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 δυσκολες εποχες.κ γω θελω ακραποβιτς.λοιπον.ξερω απο εγκιρες πηγες τι παιζει.με 50 ευρω ο καθενας θα εχετε στο λεπτο το απαραιτητο ΠΜ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Δωρεαν διαμονη 5 ημερων στη Γερμανια. Δεχεσαι??? Για να σε δελεασω, απο δω το μουσειο της Πορσε ειναι 1 ωρα δρομος, οι Βρυξελες 2 ωρες και το Μοναχο (BMW) 3 ωρες. στις 4 ωρες φτανεις εργοστασιο Audi και μαθαινεις πρωτος ολα τα καυτα νεα της Ducati!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 σταυρω αγορι μου σου ρχομαι!!!δν βαζω ακραποβιτς!την θυσιαζω για παρτι σου !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Για σενα ομορφαντρα μου ελα και μεινε οσο θες. Και πες μου ποτε ερχεσαι να σου κλεισω 2 γερμανιδουλες για παραδοσιακο "massage"!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Είναι του 1985+-5 Είναι γιαπωνέζα αλλά όχι Honda πιθανότατα Yamaha Είναι πιστάδικο Έχει αναλογικά/ψηφιακά όργανα (μπέρδεμα αυτό) Είναι σχετικά ταπεινό δηλαδή πιο πολύ TZ250 παρά fz750 ή 0w-01 Αυτά έχω καταλάβει εγώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ομορφαντρα μου ειμαι εξω με την ευη κ την νικολ!!χαιρετησματα εχεις! Αλλα δν επρεπε να πεις αυτο που ειπες τωρα!!χαχαχαχα.φιλακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ομορφαντρα μου ειμαι εξω με την ευη κ την νικολ!!χαιρετησματα εχεις! Αλλα δν επρεπε να πεις αυτο που ειπες τωρα!!χαχαχαχα.φιλακια. Παντοοοοοοφλαααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 ομορφαντρα μου ειμαι εξω με την ευη κ την νικολ!!χαιρετησματα εχεις! Αλλα δν επρεπε να πεις αυτο που ειπες τωρα!!χαχαχαχα.φιλακια. Ζηλευω :( Χαιρετισματα και φιλακια να δωσεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleanthis 923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 δυσκολες εποχες.κ γω θελω ακραποβιτς.λοιπον.ξερω απο εγκιρες πηγες τι παιζει.με 50 ευρω ο καθενας θα εχετε στο λεπτο το απαραιτητο ΠΜ. σε λίγο καιρό μπορεί να θές και Gilles............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 τα δωσα τρελο αγορι.τα λεμε η αρχες ιουνιου...η τον αυγουστο.ξερεις εσυ που....φιλακια.τρενο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες