Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Καλησπερα . Οπως λεει και ο τιτλος , ξαφνικα μετα το καθιερωμενο σερβις διαπιστωσα οτι απο καπου εχανε λαδια και τελικα εχει ραγισει το καρτερ γυρω ακριβως απο την βιδα για την αλλαγη λαδιων. τι κανουμε?? στην αντιπροσωπεια μου ειπε οτι εγινε προφανως απο αστοχια υλικου και τετοια. παιζει να εκανε μαλακια καποιος οταν μου αλλαξαν τα λαδια? γιατι τοτε ραγισε και το καρτερ .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 υπερβολικό σφίξιμο. το έχω δει και σε ένα gsxr750, το έσφιξε πολύ ο "βοηθός" του μάστορα και ράγισε ... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) να εσφιξε την βιδα τοδο δυνατα και να τερματισε και στην συνεχεια να ραγισε το καρτερ?? μπα..χλωμο.. υπερβολικό σφίξιμο. το έχω δει και σε ένα gsxr750, το έσφιξε πολύ ο "βοηθός" του μάστορα και ράγισε ... με προλαβες Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2012 από τον sprinter-man Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 (τροποποιήθηκε) και πως εγινε τοτε? μεχρι την πεμπτη ηταν κομλε , αλλαξα λαδια και φιλτρα και αρχισε να σταζει ελαχιστα. το αφησα 2 μερες να δω τι παιζει και ξαφνικα μου λενε οτι ραγισε το καρτερ. το σερβις και ολα τα σερβις δηλαδη τα κανω στην yamaha , ουτε βιδα δεν εχει αγκιξει αλλος. αλλα ετυχε να σπασει το καρτερ την ιδια μερα που λυθηκε η βιδα και ακριβως στο ιδιο σημειο? Τροποποιήθηκε Απρίλιος 21 , 2012 από τον Panos088 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 δεν βλεπω αλλο λογο 90% ειναι απο αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 και εγω τωρα τι μπορω να κανω ας πουμε ? σαφως και ο μαστορας δεν αναλαμβανει καμια ευθυνη . θα λυσει το καρτερ , θα το παμε για κολληση , θα το γεμισει μεσα εξω , θα ανοιξει σε αλλο σημειο βολτες για την βιδα και και και ... και την λυπητερη (που δε θελω να σκεφτομαι ποσο θα ειναι) θα την πληρωσω εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 ειπες οτι το κανεις σερβις στην γιαμαχα σωστα? για ψαξου..γιατι ειναι χοντρο πακετο να πληρωσεις τα γ@μησιατικα που στο κατω κατω δεν φταις κιολας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 άντε να βρεις το δίκιο σου τώρα...έλα ντε τι να κάνεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Το συζητάς ευγενικά μαζί τους και αν σου λένε μαλακείες, τότε κάνε έναν κόπο και κουβέντιασε το με έναν δικηγόρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 παιδια το συζητησα , και μου ειπαν πως δε παιζει να ειναι απο υπερβολικο σφυξιμο , οτι ηταν να γινει και και και. το θεμα ειναι οτι αυτος συζηταει για κολληση αλλα εγω κολλαω. και αυριο μεθαυριο αν ξαναανοιξει αλλου ?αν ξανασπασει τι κανω? καλυτερα δεν ειναι να βρω ενα μεταχειρισμενο και να το βαλω πανω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 εγω λεω να το συζητησεις με δικηγορο.δεν γινονται τοσο τυχαιες συμπτωσεις.φυσικα αυτοι θα αρνηθουν το οτιδηποτε ειδικα εαν σε βλεπουν και σενα λιγο αναποφασιστο.εαν πας με τσαμπουκα και αποφασισμενο για ολα και σε δουν τοτε πιστευω θα αλλαξει το πραμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 εγω λεω να το συζητησεις με δικηγορο.δεν γινονται τοσο τυχαιες συμπτωσεις.φυσικα αυτοι θα αρνηθουν το οτιδηποτε ειδικα εαν σε βλεπουν και σενα λιγο αναποφασιστο.εαν πας με τσαμπουκα και αποφασισμενο για ολα και σε δουν τοτε πιστευω θα αλλαξει το πραμα... Ετσι ακριβώς, και βάλε δικηγόρο, είναι δυνατόν να χαλάσει 2 μερες μετά που το πήγες για σέρβις, μόνο να σαι σίγουρος ότι πριν δεν υπήρχε αυτό. Κανονικά θα πρέπει να στο αλλάξουν χωρίς κόστος, μίλα και με τα κεντρικά της Yamaha. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 ποιες 2 μερες?? την ιδια μερα αρχισε να χανει λαδια απλα επειδη ειχε γεμισει η καρινα λεω απο την αλλαγη θα ειναι , θα σταξουν οσα εχουν μεινει εκει κ τελος, αλλα σημερα που το επλυνα και το κοιταξα καλυτερα ειδα οτι παλι χανει γυρω απο την βιδα και επειτα με μια πιο προσεχτικη ματια ειδα και την ρωγμη.. δε ξερω ρε παιδια . ο μαστορας φτιαχνει αυτο το μηχανακι απο το 2004 , μονο αυτος , και ειναι αδερφικος φιλος του παιδιου που ειχε πριν το μηχανακι. αφου μαζι το πηγαμε για σερβις και μπροστα μου του ειπε να τον προσεξεις και τετοια. τα παιδια εκει ειναι απιστευτα προσεχτικοι , δε ξερω εχω μπερδευτει πολυ...το μονο καλο ειναι οτι το προσεξα σημερα γιατι αυριο ειχα κανονισει για βολτα και φοβαμαι μηπως δε ξαναγυρνουσα σπιτι μου ορθιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 και κατι αλλο.για να γινει αυτο φανταζομαι οτι δεν θα μετρησαν τη ροπη για να την βιδωσουν.δεν ξερω εαν γινεται αλλα παρε μετρηση ξεβιδωνωντας για το ποση δυναμη χρειαστηκε(ειπα δεν ξερω εαν γινεται) και ετσι θα εχεις και στοιχεια οτι εβαλαν παραπανω δυναμη απο οτι χρειαζεται ποιες 2 μερες?? την ιδια μερα αρχισε να χανει λαδια απλα επειδη ειχε γεμισει η καρινα λεω απο την αλλαγη θα ειναι , θα σταξουν οσα εχουν μεινει εκει κ τελος, αλλα σημερα που το επλυνα και το κοιταξα καλυτερα ειδα οτι παλι χανει γυρω απο την βιδα και επειτα με μια πιο προσεχτικη ματια ειδα και την ρωγμη.. δε ξερω ρε παιδια . ο μαστορας φτιαχνει αυτο το μηχανακι απο το 2004 , μονο αυτος , και ειναι αδερφικος φιλος του παιδιου που ειχε πριν το μηχανακι. αφου μαζι το πηγαμε για σερβις και μπροστα μου του ειπε να τον προσεξεις και τετοια. τα παιδια εκει ειναι απιστευτα προσεχτικοι , δε ξερω εχω μπερδευτει πολυ...το μονο καλο ειναι οτι το προσεξα σημερα γιατι αυριο ειχα κανονισει για βολτα και φοβαμαι μηπως δε ξαναγυρνουσα σπιτι μου ορθιος οι φιλοι ειναι που τα κανουν αυτα... ο πατερας μου το αυτοκινητο το πηγαινε σε ενα φιλο του.δεν εκλεισε καλα την ταπα και το πηρε η μανα μου μετα.το παρκαρε και εφυγε η ταπα με ολα τα λαδια.το εβαλε μπροστα μετα εκανε 100 μετρα και της εσβησε αλλα το ξαναβαλε μπροστα για να το παει στην ακρη.φυσικα πηγαν τον βρηκαν με τσαμπουκα και το παραδεχτηκε και ειπε οτι εαν υπαρχει βλαβη θα το αναλαβει.το πηγαν στο εξουσιοδοτημενο και ειπαν απλα οτι ειχε φαγωθει ελαχιστα χιτωνιο(το τσεκαραν 3 αλλα με αυτι ενω δουλευε στο ρελαντι,δεν το ανοιξαν).ε αφου δεν ειχε καμια σοβαρη ζημια δεν το ανοιξαν γιατι ηταν ηδη παλιο αυτοκινητο ετσι και αλλιως... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 δεν γινετε πλεον για 2 λογους. πριν δω την ρωγμη οταν του το πηγα μου ειπε οτι μπορει η φλατζουλα που εχει η βιδα να μην εκατσε καλα. οποτε και την αλλαξε μπροστα μου. και με το που εβαλε την καινουρια βιδα και φλατζα και μου λεει εισαι ετοιμος φευγεις , μου κανει ωωωωχ? τι ειναι αυτο? και ειδαμε πλεον την ρωγμη στο καρτερ και κατι αλλο.για να γινει αυτο φανταζομαι οτι δεν θα μετρησαν τη ροπη για να την βιδωσουν.δεν ξερω εαν γινεται αλλα παρε μετρηση ξεβιδωνωντας για το ποση δυναμη χρειαστηκε(ειπα δεν ξερω εαν γινεται) και ετσι θα εχεις και στοιχεια οτι εβαλαν παραπανω δυναμη απο οτι χρειαζεται οι φιλοι ειναι που τα κανουν αυτα... ο πατερας μου το αυτοκινητο το πηγαινε σε ενα φιλο του.δεν εκλεισε καλα την ταπα και το πηρε η μανα μου μετα.το παρκαρε και εφυγε η ταπα με ολα τα λαδια.το εβαλε μπροστα μετα εκανε 100 μετρα και της εσβησε αλλα το ξαναβαλε μπροστα για να το παει στην ακρη.φυσικα πηγαν τον βρηκαν με τσαμπουκα και το παραδεχτηκε και ειπε οτι εαν υπαρχει βλαβη θα το αναλαβει.το πηγαν στο εξουσιοδοτημενο και ειπαν απλα οτι ειχε φαγωθει ελαχιστα χιτωνιο(το τσεκαραν 3 αλλα με αυτι ενω δουλευε στο ρελαντι,δεν το ανοιξαν).ε αφου δεν ειχε καμια σοβαρη ζημια δεν το ανοιξαν γιατι ηταν ηδη παλιο αυτοκινητο ετσι και αλλιως... δεν θελω ρε γαμωτο να πιστεψω πως εκαναν μαλακια και δεν το λενε. η εστω οτι παιζει και αυτο το ενδεχομενο. κριμα τι να πω , εγω το πηγα στην αντιπροσωπεια , πληρωσα γαμισιατικα παραπανισια λεφτα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και ολα σκατα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 και καλά δεν το είχε πάρει είδηση όταν σου άλλαζε τη φλάτζα. Πίπες σου λέει, εξήγησε του ότι το μηχανάκι εμφάνισε τη ρωγμή αφού το έπιασε αυτός και αν συνεχίσει τις ιστορίες, πήγαινε σε δικηγόρο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hondaios 520 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 οι φιλοι ειναι που τα κανουν αυτα... σ αυτο θα συμφωνησω. οσες φορες "με εχει αναλαβει" φιλος/γνωστος μονο καλυτερη τιμη εχω πετυχει. απο δουλεια συνηθως προχειροτερη... Πανο παιζει να στο παραεσφιξαν και τις αλλες φορες και τωρα να εγινε το τελειωτικο, και με το σκεπτικο "παντα τοσο τη σφιγγαμε" να θεωρουν οτι οντως δεν φταινε. πετυχες περιπτωση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 τελος παντων παιδια , ευχαριστω , για τις απαντησεις και τη βοηθεια , εγινε κ αλλο σκατα η ψυχολογια οποτε το αφηνουμε εδω και απο δευτερα επανερχομαι. παω να καβαλησω το παλιο αμαξο αφου ξαναεπεσα στην αναγκη του να κανω καμια τσαρκα να ξελαμπικαρω, . . και καλά δεν το είχε πάρει είδηση όταν σου άλλαζε τη φλάτζα. Πίπες σου λέει, εξήγησε του ότι το μηχανάκι εμφάνισε τη ρωγμή αφού το έπιασε αυτός και αν συνεχίσει τις ιστορίες, πήγαινε σε δικηγόρο. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. η ρωγμη ισα που φαινεται , δεν φταει για αυτο οντως δε μπορουσε να την δει , εγω οταν μου την εδειξε εψαχνα ποση ωρα να καταλαβω που εννοει,, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Κοιτα απο το να δωσεις παντως 500Ε για να το φτιαξεις(που θα τα παρουν και αυτοι) δωστα καλυτερα σε δικηγορο να τους τρεξεις για τις μαλακιες τους.μην τους λυπηθεις καθολου που ειναι φιλοι γιατι τα λεφτα στα τρωγαν τοσο καιρο αλλα απο δουλεια μολις ειδες οτι ειχες αντιμετωπιση μηδεν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Ησουν εκει οταν αλλαζε λαδια? Ροποκλειδο χρησιμοποιησε ? Οσο αδελφικος φιλος και να ειναι το χερι καμια φορα βαζει παραπανω δυναμη. Οπως ηπαν ολοι, αν χανει καπο απο εκει τριγυρο απο την βιδα απο την ημερα που αλλαξες τα λαδια, τοτε μονο εσυ δεν ευθυνεσαι. Να στο θεσω αλλιως, αν ηταν να κανεις ζημια, αλλαζες μονο σου τα λαδια, δεν ηταν αναγκη να πληρωσεις καποιον για να σου κανει ζημια. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Μην μπλεξεις με δικηγορους κλπ... συζητησε πρωτα μαζι του να λυθει ( χωρις κοστος) και να στο στειλει για κολληση... Δεν θα παθεις κατι.. αν το κολλησεις και ειναι κομπλε. Αλλα μιλησε με ωραιο υφος και οχι τσαμπουκαλιδικο... Τωρα αν σου λενε μ@λακιες ε, ριξε κανενα καντιλι και απειλησε με δικηγορο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Δεν θα παθεις κατι.. αν το κολλησεις και ειναι κομπλε. Ρε Λιακο, να το κολλησει, αλλα απο οσο ξερεις την πιατσα, ποιος πιστευεις οτι θα την πληρωση την νυφη ? Μακαρι να βγει ακρη αδελφε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Από το πολύ σφίξιμο πιο πιθανό μου φαίνεται να κλωτσήσει η βίδα-φαγωθούν οι βόλτες, παρά να ραγίσει το κάρτερ. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 βασικά έμπεξες και τι να κάνεις?? να το κολλήσεις σε αλουμινά είναι μια λύση αλλά θα πρέπει να έχεις πάντα το νου σου ξέρεις τέτοια πράματα χωρίς να θέλω να σε φοβίσω αλλά θυμίζουν λακουβίτσα παρμπριζ αυτοκινήτου...μεγάλη προσοχή διότι σε πορεία εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι θα σκάσουν τα λάδια πάνω στο πίσω λάστιχο και μετά αν θες να είσαι σίγουρος ψάξου πόσο να έχει το κάρτερ καινούργιο και πόσο μεταχειρισμένο τώρα ποιος την πλερώνει την ζημιά το ένστικτο σου ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνεις.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos088 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 , 2012 Από το πολύ σφίξιμο πιο πιθανό μου φαίνεται να κλωτσήσει η βίδα-φαγωθούν οι βόλτες, παρά να ραγίσει το κάρτερ. Αυτο ακριβως μου ειπαν και 2 3 αλλοι που ρωτησα ( μαστορες παντα) . δυσκολα λεει να σπασει , πρωτα θα κλωτσησει η βιδα και παλι δυσκολο. Ησουν εκει οταν αλλαζε λαδια? Ροποκλειδο χρησιμοποιησε ? Οσο αδελφικος φιλος και να ειναι το χερι καμια φορα βαζει παραπανω δυναμη. Οπως ηπαν ολοι, αν χανει καπο απο εκει τριγυρο απο την βιδα απο την ημερα που αλλαξες τα λαδια, τοτε μονο εσυ δεν ευθυνεσαι. Να στο θεσω αλλιως, αν ηταν να κανεις ζημια, αλλαζες μονο σου τα λαδια, δεν ηταν αναγκη να πληρωσεις καποιον για να σου κανει ζημια. οχι δυστηχως το αφησα για σερβις και το πηρα μετα απο 5 6 ωρες. χανει ακριβως διπλα απο την βιδα που ελυσε για να βαλει λαδια , οπως μου εδειξε κιολας , εκει ακριβως ειναι η εργοστασιακη κολληση αν μπορω να το πω ετσι , το νευρο αν θελεις του καρτερ και απλα αυτο ανοιξε , γι αυτο αλωστε μιλαει αποκλειστηκα για αστοχια υλικου. (μετα απο 8 χρονια βεβαια φανηκε) βασικά έμπεξες και τι να κάνεις?? να το κολλήσεις σε αλουμινά είναι μια λύση αλλά θα πρέπει να έχεις πάντα το νου σου ξέρεις τέτοια πράματα χωρίς να θέλω να σε φοβίσω αλλά θυμίζουν λακουβίτσα παρμπριζ αυτοκινήτου...μεγάλη προσοχή διότι σε πορεία εάν σπάσει ο διάολος το ποδάρι θα σκάσουν τα λάδια πάνω στο πίσω λάστιχο και μετά αν θες να είσαι σίγουρος ψάξου πόσο να έχει το κάρτερ καινούργιο και πόσο μεταχειρισμένο τώρα ποιος την πλερώνει την ζημιά το ένστικτο σου ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνεις.. αυτο ακριβως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα που εχω. νταξει η ζημια τωρα εγινε οποιος και να φταει , θα την βρουμε τη λυση γι αυτο. το θεμα ειναι ομως οτι αντε και το κολλησε , αντε και δουλεψε μετα αν ξανασπασει αλλου? αν σπασει οπως ειπες σε πορεια με χιλιομετρα? εψαξα για μεταχειρισμενο και βρηκα στο 50ευρω περιπου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες