μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Απο ωρα σε ωρα... ερχεται η ωρα ευθυνης...Τωρα να μας δω...Τωρα να δω πόσο θελει ο Ελληνας να αλλαζει το σκηνικο ή απλα κρυβεται πισω απο τη συνήθη φραση "αλλος φταιει"... 6η Μαη...για να δουμε!!! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Πολύ φοβάμαι ότι δεν θ' αλλάξει τίποτα, και πάλι τα δύο μεγάλα κόμματα θα αποφασίσουν για το λαμπρό μέλλον μας!!! Ο Έλληνας είτε καλοπροαίρετα κάθεται και τους πιστεύει και ειδικά οι μεγάλοι κάθονται και πιστεύουν ότι τους πασάρουν τα ΜΜΕ, δηλαδή ότι μας σώσανε από του χάρου τα δόντια, βλέπε πτωχευση και πείνα καθώς και ότι δεν υπάρχει καμία άλλη λύση, και τέλος είτε κακοπροαίρετα δηλαδή είναι κάποιους που τους βολεύει το υπάρχον σύστημα γιατί πάνω σε αυτό μεγαλούργησαν και χάρις σε αυτό ζούνε. Θέλω να πιστεύω όμως ότι κάνω λάθος και απλά είμαι απαισιόδοξος. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!! 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 για να δουμε... θα ψηφισει ο λαος κομματα του μνημονιου; ή θα υποκυψει σε εκβιαστικα διλημματα Διλήμματα έχω, διαλέχτε! http://sday.gr/Articles/Xristos-Xaralampopoulos/%CE%94%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%87%CF%89,-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CF%87%CF%84%CE%B5.aspx θα θυμηθει τι γινοταν στο συνταγμα; θα θυμηθει το θεμα των διοδιων, των χαρατσιων; θα θυμηθει τελος παντων οτι εχει γινει και ποιοι ειναι υπευθυνοι;οχι ακυρα, λευκα, αποχη. ανεβαζουν τα ποσοστα τους 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Αγαπητέ Μαθουσάλα μου επιτρέπεις 1 προγνωστικό? ΝΔ-->20% Π...Κ(δεν μπορώ να το γράψω μου ανάβουν τα λαμπάκια!)--->18%, κουβέλης--->10% =48% . κυβέρνηση συνεργασίας και ξανά μανά τα ίδια. Και τούτο γιατί τα παππούδια τα οποία είναι και η πλειοψηφία του ελληνικού πληθυσμού, αφενός μεν θα συσπειρωθούν στη ΝΔ και αφετέρου τα υπόλοιπα θα <<τιμωρήσουν>> το Π...(και το Π πολύ του είναι) ψηφίζοντας τον Κουβέλη ο οποίος στην συνέχεια θα συνεργαστεί με τους άλλους 2 για να τσιμπήσει και αυτός κανά υπουργείο (ούτε στα καλύτερα όνειρά του!). Α! και το 18% είναι ας πούμε η βάση του συγκεκριμένου κόμματος που συνεχίζει να τρώει, και οι υπόλοιποι παππούδες που βγάλανε μία καλή σύνταξη ένα καλό εφαπαξ και βάλανε και κανά παιδί στο δημόσιο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) τα πραγματικα ποσοστα ειναι αγνωστα, οχι μονο επειδη καποιοι μπορει να υποκυψουν στο διλημα [πασοκ ή νδ; νδ/πασοκ ή χαος, μνημονιο ή χρεοκοπια κλπ.] αλλα κι επειδη παρα πολλοι λενε, δεν παω να ψηφισω...ε αρα ψηφιζεις μεσω της αποχης παλι τους ιδιους. 35 χρονια κυβερνανε οι ιδιοι, και φταιει καποιος αλλος; επισης δεν ψηφισαν μονο 2 κομματα το μνημονιο. υπαρχει ιντερνετ, youtube αν θελει καποιος να δει τι εχει πει το καθε κομμα ας ανατρεξει, γιατι πολλες κωλοτουμπες εχουν γινει. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον yamahito Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
οινοχόος 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 θέλω να είμαι αισιόδοξος πως κάτι θα αλλάξει σ΄αυτόν τον τόπο , είμαι σίγουρος πως τα διαπλεκόμενα συμφέροντα (τύπος ,και μεγάλο κράτος) θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην χάσουν την εξουσία , διαφορετικά υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρεθούν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη και αυτό το ξέρουν πολύ καλά ...................θέλω να είμαι αισιόδοξος ......... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Στις εκλογές κερδίζει ο πιο πλούσιος....ουδε μια σχέση οι κάλπες και τα ψηφοδέλτια, ο κόσμος και η δημοκρατία. Σχέση με τις εκλογές έχουν τα ναρκωτικά, τα καράβια, τα αεροπλάνα, οι καταθέσεις στην Ελβετία, τα φιλέτα, η εκκλησία και οι περιουσίες μας......όχι εμείς και οι ψήφοι μας. Now Fly !! 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Λοιπόν για τους παππούδες που είπε ο φίλος παραπάνω σας έχω λύση που μου ήρθε σήμερα με mail: Nέο κίνημα αναπτύσσεται σε όλη την χώρα με γοργούς ρυθμούς. Το κίνημα αυτό δεν έχει αρχηγούς ...έχει μόνο έναν σκοπό... Όλοι οι Έλληνες που έχουν υποψία πως κάποιος ηλικιωμένος από το περιβάλλον τους (Πατέρας, Μητέρα, Παππούς, Γιαγιά, Θεία κ.λπ) έχει την πρόθεση να ψηφίσει ένα από τα κόμματα που θα συνεχίσουν την καταστροφή της χώρας και μετά τις εκλογές, τότε οι νεότεροι αναλαμβάνουν δράση ...την... ημέρα των εκλογών τους κρύβουν την ταυτότητα για να μην μπορέσουν να ψηφίσουν. Παίρνουμε τις ταυτότητες από αυτούς που είτε από άγνοια ή από συνήθεια θέλουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Ντόρα. Το μέλλον της χώρας ανήκει σε εμάς και όχι σ αυτούς που θα αφήσουν το μάταιο τούτο κόσμο σύντομα. Η γριά σε ένα με δύο χρόνια θα πεθάνει, ο γέρος το ίδιο εσύ θα μείνεις, εσύ όμως θα τα φας όλα.... Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για φύγουν αυτοί που κατέστρεψαν την χώρα και θέλουν να ολοκληρώσουν την καταστροφή της. “Τα πιο φλογερά μέρη στην κόλαση προορίζονται για εκείνους που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατήρησαν την ουδετερότητα τους” ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ! 11 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Βεργης - Τζουλια....... :vv: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
objecto 927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Πολυ φοβάμαι οτι οι Καμμένος-Κουβέλης ετοιμάζουν θηριωδη κολωτούμπα!Δεν ξέραμε την κατάσταση θα πουν! Πρέπει να υποκύψουμε στο μνεμόνιο να ουμ. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Πολυ φοβάμαι οτι οι Καμμένος-Κουβέλης ετοιμάζουν θηριωδη κολωτούμπα! Δεν ξέραμε την κατάσταση θα πουν! Πρέπει να υποκύψουμε στο μνεμόνιο να ουμ. Δεκανίκια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι, τι περίμενες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 ΚΡΥΒΩ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΡΙΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) γεροι γριες αλλα μη ξεχνατε : μεχρι και οι ed ψηφιζουν (τα δεντρα εννοω για τους ασχετους απο lord of the rings....) Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον cloud_constructor 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 δεν ξεχνω!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Συμφωνω για τα γερασμενα μυαλα που απο πολυ δυσκολα εως αδυνατο να αλλαξουν ενα τροπο σκεψης δεκαετιων μεσα σε ...μια ψηφο!Ομως εχω την αισθηση οτι εαν ΟΛΟΙ οι κατω των 25 ετων,δεν βαρεθουν να πανε να ψηφισουν τοτε εκει ειναι το βαρομετρο! ΝΑΙ η δυναμη ανηκει στους νεους και στην μεγαλη προπαγανδα(με καθε τροπο)να δηλωθει η αντιδραση και απεχθεια τους μεσω της αποχης...Αν λοιπον αυτα τα παιδια πανε στις καλπες τοτε ΝΑΙ ειμαι αισιοδοξος για την επομενη των εκλογων... Και να πω αυτο...Κι αν δεν αλλαζουν τιποτα οι εκλογες,ας το τσεκαρουμε μονοι μας...Μην αφησουμε τα παντα στην τυχη τους!!!Παμε καλπη!!! :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι...μόνο μην πάθετε τίποτα αν βγούνε οι γνωστοί (κανένα σοκ κτλ) Άλλωστε ακόμα και τη Βουλή να κάψετε και ότι άλλο καφριλίκι σκεφτεί κανείς πάντα υπάρχει μια νέα φουρνιά από πίσω. Ιδού Δείτε το όλο. Αξίζει. Τώρα ξανασκεφτείτε αυτό με τη νέα γενιά. Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον gilles 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ναι...μόνο μην πάθετε τίποτα αν βγούνε οι γνωστοί (κανένα σοκ κτλ) Άλλωστε ακόμα και τη Βουλή να κάψετε και ότι άλλο καφριλίκι σκεφτεί κανείς πάντα υπάρχει μια νέα φουρνιά από πίσω. Ιδού http://youtu.be/kXoE_neXF8c Δείτε το όλο. Αξίζει. Τώρα ξανασκεφτείτε αυτό με τη νέα γενιά. Η μονη λυση γι'αυτους ειναι ακραια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 (τροποποιήθηκε) Αρκει να μην παρασυρθουμε απο την "ψυχολογια της μαζας", την οποια προσπαθουν να επιβαλουν μεσω ΜΜΕ. Ας σκεφτει ο καθενας μονος του. Ας αναλογιστει το πως και γιατι φτασαμε ως εδω. Ας καταλαβει τους ενοχους. Τον αλλο μηνα καθοριζεται ο τροπος επιβιωσης του, το μελλον του και το μελλον των παιδιων του. Εαν συνεχισουμε με τις γνωστες "φατριες" δεν προκειται να αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο. Ας μην παρασυρομαστε απο τα προεκλογικα τρυκ τα οποια εχουμε φαει στη μαπα τοσα χρονια. Υ.Γ. Κανενα γκαλοπ δεν ειναι απολυτο και καμια δημοσκοπηση δεν αντικατοπτριζει το κοινο αισθημα..... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 11 , 2012 από τον nikolas fmx Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ε λοιπόν, αυτό με τους παππούδες δεν το πίστευα, ομολογώ, μέχρι που προχτές, ήμουν στο σπίτι φίλου, παλιού συμφοιτητή και μου λέει ο πατέρας του (67 χρονών): -Πρέπει να ψηφίσουμε το Σακαμά, να του δώσουμε αυτοδυναμία, να του λυθούν τα χέρια! -Τι πράμα; λέω εγώ.... -Ναι, έδιωξε τον Γ..κη, τι άλλο να σου κάνει πια ο άνθρωπος; -Τι πράμα; πάλι εγώ, ποιόν έδιωξε; πας καλά κυρ. Νίκο, αυτός τον έδιωξε; Δεν τους ψηφίζω ποτέ, να εξαφανιστούν από προσώπου γης, να μην τους βλέπω... Και με πολλή οργή, μου απαντά και μένω έκπληκτος... -Εσείς η νεολέρα φταίτε, που θα καταστραφεί η χώρα, γιατί είστε αγράμματοι....διαβάστε και κανα βιβλίο να δείτε, να μάθετε και μετά να πάτε να ψηφίσετε....θα καταστρέψετε τη χώρα! Λοιπόν παιδιά, το είδα στα μάτια του πόσο φανατισμένος είναι ο άνθρωπος, πόση πλύση εγκεφάλου έχει δεχτεί από τα μήντια....ήθελα να αρπαχτώ και να του πώ ότι η δική του η γενιά είναι που τα έκανε σκατά και τους υπέθαλψε όλους αυτούς τους απατεώνες τόσα χρόνια και κατηγορεί εμάς που δεν προλάβαμε ούτε να αντιληφθούμε τι μας βρήκε, ούτε θα ζήσουμε ανθρώπινα το υπόλοιπο της ζωής μας;;;;;; Κρατήθηκα, δεν είπα τίποτα γιατί σεβάστηκα την ηλικία του και το ότι τον γνωρίζω χρόνια τον άνθρωπο.....αλλά πραγματικά δεν το πίστευα αυτό το πράγμα. Κι'όμως φοβάμαι ότι είναι πολλοί από αυτούς, θα σκέπτονται ακριβώς έτσι και στις εκλογές θα τρέξουν να ψηφίσουν....αλοίμονό μας! 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Εγώ πάλι πιστεύω ότι τα ποσοστά της ν.δ και του πασοκ είναι πολύ μα πολύ χαμηλότερα από αυτά που φαίνονται στις δημοσκοπήσεις... Στην δουλειά μου είμαστε 30 άτομα και κανείς μα κανείς δεν πρόκειτε να ψηφίσει κάποιον από τους 2. Το ίδιο και στον φιλικό μου κύκλο, το ίδιο και στον στενό οικογενιακό κύκλο... Που στον φούτσο είναι αυτοί οι ψηφοφόροι δηλαδή; Αν συγκεντρώνουν και οι 2 30% σημαίνει πως ένας στους 3 θα ψηφίσει αυτά τα κόμματα. Που είναι όλοι αυτοί οι ψηφοφόροι ρε παιδιά; Που στον φούτσο είναι όλοι αυτοί; Σιγά να μην έχει το πασοκ πάνω από 10%... Εγώ το μόνο που έχω να πω ειδικά στους μικρότερους του forum είναι να τσακιστούν να πάνε να ψηφίσουν όλοι!!!! Δεν είναι τίποτα, πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως αυτή είναι η δύναμη μας, ας αφήσουν τον καφέ 5' και ας πάνε να ψηφίσουν. Είναι ηλίθιο και τραγικό να αποφασίζουν τα παπούδια για το μέλον μας!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anasto79 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Βρε παιδιά καλά τα λέμε αλλά δυστυχώς η δημοκρατία που έχουμε θα έπρεπε να λέγεται καλύτερα χουντική δημοκρατίας της Ελλάδας. Ο λόγος που πάμε για εκλογές είναι απλά για να πάρουμε την ευθύνη στα χέρια μας για το προδιαγραφόμενο μέλλον που θα επακολουθήσει. Όλα τα κόμματα το ίδιο είναι, ακόμη και οι οικολόγοι όταν μπούνε βουλή και παίρνουν τα 10 χίλιαρα το μήνα σαν μισθό και μέσα σε μια τετραετία χτίσει ο καθένας από 2 πολυκατοικίες από τον νόμιμο μισθό θα μαλακώσει το χειλάκι τους και θα τα λένε <<καλά>> και αυτοί. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Αυτο το αποτελεσμα θα ειναι απροβλεπτο,πιστευω εγω,συμφωνα με αυτα που ακουω στο εργασιακο περιββαλον,εκτος εαν ολοι άλλα λενε και άλλα κανουν................ Θα δειξει.... Οσο για τους γερους δεν νομιζω οτι θα πανε σαν τα προβατα,αφου εχουν χασει πολλυ χρημα απο τις συνταξεις/φορους και αυτοι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Αυτο το αποτελεσμα θα ειναι απροβλεπτο,πιστευω εγω,συμφωνα με αυτα που ακουω στο εργασιακο περιββαλον,εκτος εαν ολοι άλλα λενε και άλλα κανουν................ Θα δειξει.... Οσο για τους γερους δεν νομιζω οτι θα πανε σαν τα προβατα,αφου εχουν χασει πολλυ χρημα απο τις συνταξεις/φορους και αυτοι. Ναι, για τα δικα τους μυαλα φταιει το Πασοκ ...αρα η ΝΔ ειναι μονοδρομος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 , 2012 Ναι, για τα δικα τους μυαλα φταιει το Πασοκ ...αρα η ΝΔ ειναι μονοδρομος Μπα..................ξυπνανε οι σκλαβοι.............. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες