Jump to content
gorgio

Σκουτεράκι για τη γυναίκα...

Recommended Posts

Καλησπέρα. Τελικά μετά από συζητήσεις θα πρέπει να αγοράσουμε ένα μικρό σκουτεράκι για τη γυναίκα. Ο λόγος είναι καθαρά πρακτικός. Καθημερινές μετακινήσεις ως το μετρό και κανά ψώνιο γύρω από το σπίτι. Εννοείται πως πάμε για πενηνταράκι και η γυναίκα δεν έχει καμία επαφή με το σπορ. Στο θέμα μας τώρα. Δεν έχω καμία άποψη για αυτήν την κατηγορία για αυτό θέλω τη βοήθειά σας. Κάτι αξιόπιστο και συνάμα οικονομικό (κάτι σας είπα τώρα). Τι προτείνετε ρε παλικάρια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εννοείται πως μιλάμε για μεταχειρισμένο !!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παπί και πάλι παπί! Πιο φθηνό στην αγορά, στην συντήρηση και στην κατανάλωση. Πιο ασφαλές και πιο σωστό. Με μια βαλιτσούλα λύνεις και την έλλειψη χώρου κάτω από την σέλα και σου έχουν μείνει και χρήματα για της βενζίνες αρκετών μηνών!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα οχι παπι σε γυναικα αρχαριο...

κανα σκοοτερακι που χει πιο πολλους χωρους (σελα - αναμεσα στα ποδια) και βαζεις και μπακαζιερα αν θες!

Η παπια οντως ειναι πιο οικονομικη αλλα ισως να φοβαται - μην μπορει να ανταπεξελθει στις ταχυτητητες (οπως η μανα μου) και δν τα χει καλα με το μηχανακι μετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ταχύτητες τις μαθαίνει μέσα σε 2 ωρίτσες βρε... Μετά είναι παιχνιδάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τις ταχύτητες τις μαθαίνει μέσα σε 2 ωρίτσες βρε... Μετά είναι παιχνιδάκι.

δλδ μονο η μανα μου ειναι ασχετη; :) χχχα αν το χει ναι να παει για παπι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπα οχι παπι σε γυναικα αρχαριο...

κανα σκοοτερακι που χει πιο πολλους χωρους (σελα - αναμεσα στα ποδια) και βαζεις και μπακαζιερα αν θες!

Η παπια οντως ειναι πιο οικονομικη αλλα ισως να φοβαται - μην μπορει να ανταπεξελθει στις ταχυτητητες (οπως η μανα μου) και δν τα χει καλα με το μηχανακι μετα.

Συμφωνώ ότι για αρχάριο και για γυναίκα και για την συγκεκριμένη δουλειά ένα σκούτερ είναι η ιδανική επιλογή. +ότι είναι κι η ασφαλέστερη επιλογή για να ανέβει με ό,τι συμπράγκαλο ή είδος ρουχισμού θέλει και με τις λιγότερες πιθανότητες τραυματισμού από μικροσούπες, τα πόδια δεν εγκλωβίζονται.

Παπί και πάλι παπί! Πιο φθηνό στην αγορά, στην συντήρηση και στην κατανάλωση. Πιο ασφαλές και πιο σωστό. Με μια βαλιτσούλα λύνεις και την έλλειψη χώρου κάτω από την σέλα και σου έχουν μείνει και χρήματα για της βενζίνες αρκετών μηνών!

Υπάρχουν πολλά παπιά, όπως υπάρχουν και πολλά σκούτερ. Δεν είναι όλα το ίδιο και δεν μπορείς να πεις για όλα τα παπιά ότι είναι φτηνά στην συντήρηση, όπως δεν μπορείς να πεις για όλα τα σκούτερ ότι είναι ακριβά στην συντήρηση. Και σε κάθε περίπτωση, παίζει κυρίαρχο ρόλο η χρήση που κάνεις εσύ ο ίδιος. Στην προκειμένη περίπτωση εφόσον πρόκειται για γυναίκα οδηγό για χαλαρές διαδρομές, δε νομίζω ότι τίθεται θέμα. Η κατανάλωση επίσης δεν έχει να λέει, εννοείται ότι θα πάρει τετράχρονο έτσι ή αλλιώς, ξέρεις 4χρονο πενηντάρι σκούτερ που να καίει περισσότερο από αντίστοιχο παπί; Ακόμα κι αν υπάρχει τέτοιο παπί, είναι τόσο τραγική η διαφορά που να δικαιολογεί από μόνη της την προτίμηση σε παπί; Δε νομίζω.

Το σκούτερ επικρατεί σε διαθέσιμους χώρους από κάθε άποψη, με το δικό μου πρόπερσι το καλοκαίρι είχα μεταφέρει ψώνια από σούπερ μάρκετ στο χώρο στα πόδια 3 εξάδες νερά και είχα γεμίσει κι όλο τον κουβά κάτω από την σέλα + την βαλίτσα που είχα βάλει έτσι ή αλλιώς για δεύτερο κράνος. Με ποιο παπί θα μπορούσα να το κάνω αυτό; Ειδικά τα νερά, ζήτημα αν μπορούσα να μεταφέρω μία μόνο εξάδα. Δεν υπάρχει σύγκριση, τι να λέμε τώρα.

φιλε piaggio fly η zip αξιοπιστο 4χρονο και πανω απ ολα piaggio

Εγώ πάντως θα ψήφιζα SYM ή KYMCO, από την άποψη της τεχνικής υποστήριξης και μόνο. Η Piaggio χρεώνει τον κούκο αηδόνι.

Τροποποιήθηκε από τον Phorever

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ό,τι σου έγραψε ο Phorever. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αν μιλούσαμε για εμένα σίγουρα θα πηγαίναμε σε παπί. Αλλά μιλάμε για γυναίκα η οποία θα πρέπει να συνηθίσει τις ταχύτητες (αν και είναι πολύ καλή οδηγός αυτοκινήτου) και κυρίως την αισθητική του παπιού. Θέμα κατανάλωσης δεν τίθεται δεδομένου ότι μιλάμε για πολύ χαλαρές βόλτες και δεν νομίζω ότι θα είναι αισθητή η όποια μεγάλη κατανάλωση. Το θέμα όμως είναι σε τι μάρκα πάμε; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για SYM. Ισχύει;

Για αυτό τι λέτε; http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1845601/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα