giorgos1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 καλησπέρα! έχω μαζέψει κάποια λεφτά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι 50 κυβικών μπόμπο για τον οποιο σκέφτομαι να βγάλω μονο ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας όχι δίπλωμα γιατί έτσι κι αλλιώς θα το έχω για κοντινές αποστάσεις και σε 1 χρόνο θα βγάλω δίπλωμα για αμάξι θέλω να ρωτήσω κάποιον αν μπορέσω να βγάλω ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας κανονικά χωρίς να έχω δίπλωμα το όνομα θα μπει στον πατέρα μου που ούτε αυτός έχει δίπλωμα. γίνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Γειαααα.!! Αδεια μπορεις να βγαλεις κανονικα....! Ασφαλεια οχι.. Πρεπει να εχεις διπλωμα αναγκαστικα.. Αλλιως δεν σε καλυβουν.. Υπαρχουν βεβαια και καποιες ασφαλειες οπως την δικια μου π.χ που εκανε την ασφαλεια χωρις δηπλωμα.. τωρα το εχω βγαλει βεβαια.. Μπορεις να ψαξεις.. Αλλα βγαλε και ενα δηπλωμα.. Σιγα την διαδικασια.. Να εισαι νομιμος κοιτα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 καλησπέρα! έχω μαζέψει κάποια λεφτά και σκέφτομαι να αγοράσω ένα μηχανάκι 50 κυβικών μπόμπο για τον οποιο σκέφτομαι να βγάλω μονο ασφάλεια και άδεια κυκλοφορίας όχι δίπλωμα γιατί μπλα-μπλα-μπλα...... χωρίς να έχω δίπλωμα το όνομα θα μπει στον πατέρα μου που ούτε αυτός έχει δίπλωμα. πότε θα σταματήσετε να παίζετε το κεφάλι σας "κορώνα - γράμματα" ??? σας τρώει ο πισινός σας ??? δες λίγο εδώ, τι γράφει ο φίλος "Φώτης" (κάντε τον κόπο να το διαβάσετε και αν το καταλάβετε πραγματικά μπορεί να σας σώσει ακόμα και το μέλλον σας) : Ατύχημα χωρίς δίπλωμα............ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 Φιλε μου μπορεις να βγαλεις ασφαλεια χωρις διπλωμα... Βεβαια αυτο ισχυει μονο σε μερικες ασφαλιστικες εταιρειες.... Απλα να ξερεις πως σε περιπτωση ατυχηματος χωρις διπλωμα δεν σε καλυπτει η ασφαλιστικη... Η μονη χρησιμοτητα της διχως διπλωμα ειναι στη τροχαια απο την οποια δεν τρως προστιμο... Παρ'ολα αυτα σου προτεινω να μπεις στον κοπο να βγαλεις και ενα διπλωματακι.... Γυρω στα 110 ευρω κοστιζει... κριμα ειναι να μην εχεις .... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 οταν κατσει η στραβη [χωρις διπλωμα, κρανος κλπ] δεν ενδιαφερεται αν η αποσταση ηταν κοντινη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 ρε παιδιά ναι να βγάλω δίπλωμα οκ αλλά έχω ξενερώσει με 4-5 παιδιά που βλέπω ότι δεν το παίρνουν και σκέφτομαι ότι θα ειναι χάσιμο χρόνου γιατί αν μηνω 5-6 φορές ειναι 5-6 μήνες σκέφτομαι να πάρω το μηχανάκι και εφόσον μπορώ να βγάλω τα πάντα να δίνω παραλιλα και για δίπλωμα μπορεί κάποιος να μου πει πια ασφαλιστική δεν ζητάει δίπλωμα ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2012 η ασφαλιστικη μπορει να σου κανει συμβολαιο κι ας μην εχεις διπλωμα οταν ομως εχεις ατυχημα θα σου πει...δεν ειχες διπλωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες