Jump to content
klab

Λιδορίκι-Συκιά-Αγία Ευθυμία-Γαλαξίδι 1/4/12

Recommended Posts

Ωραίοι οι παίχτες. :clapping2: Και η περιγραφή και τα σχόλια στις φωτό super. :victory:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά πέρασα πολύ ωραία να την ξανακάνουμε την δουλία... Και όπως ήμανε στον δρόμο προς πάτρα να με παίρνει ο διαολος απο τον αέρα βλεπω μια Busha ν αναβοσβήνει τα φώτα και να ρχεται με 250+ με προσπερνάει και τι βλέπω?????

Η SUPER ΓΙΑΓΙΑ!!!! χαχαχαχαχα! Να ναι καλά οι σούβλες και οι πίτες τις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mπραβο παιδια....

Φοβερη σκηνοθεσια,και σεβασμος στη γιαγια με τα κοντοσουβλια..... :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σου ρε Γιωργη με την παρεα σου...Σουπερ περασατε!!!Μπραβο!!!Για την περιγραφη δεν το συζητω...γιατι σε εχω συνηθισει πλεον.καθε φορα που βρισκομαστε πρεπει να εχουμε και pampers(θα βουταω απο τη μικρη μου-θα με σκισει η mAthosalina)για να μην κ@τουριομαστε απο το γελιο!!!

Υ.Γ.Η γιαγια ανυπαντρη ειναι;Ωραια πραματα ειδα...2 κοντοσουβλακια εεε;....!! :)

Τελικα συνταξιδεψαμε σχεδον στα ιδια μερη ρε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μ@μω τις αφηγήσεις. :respekt:

Ο Φώτης τι οργισμένη αφάνα είναι αυτή που εξέθρεψε.. σκιάχτηκα προς στιγμή :shock:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε μπαγκες!!! Πολυ ωραια! :clapping2:

Στο λιδορικι ειχα παει παλια γιατι εχει χωριο ενας φιλος και στην πλατεια για καφε ειναι τελια!!!

Παντα τετοια! :bye:

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να είσαστε καλά.....εγώ δεν είμαι κρεβατώθηκα και έχω να κοιμηθώ από χθες. χα,χα,χα.

Να και το βίντεο με τον σκύλο.

Κώστα τι μάρκα είναι το αδηφάγο ζωντανό ;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Φώτης τι οργισμένη αφάνα είναι αυτή που εξέθρεψε.. σκιάχτηκα προς στιγμή :shock:

Ολοι οι συντροφοι στην ΚΝΕ ετσι δεν ειναι;... :grin: Φωτηηηηη....κερναω καφε αμα ερθεις αυριο... :D

Στο λιδορικι ειχα παει παλια γιατι εχει χωριο ενας φιλος και στην πλατεια για καφε ειναι τελια!!!

Μιας και η κουβεντα να πω οτι και στη δικη μας εκδρομη προχθες,με χαλασε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που στην Πλατεια στο Λιδωρικι ειναι μια πολυ καλη ψησταρια και ενω ηταν ανεκαθεν ανοιχτη και μεσημερι,περνώντας απο κει για να καθισουμε για φαγητο την ειδαμε κλειστη και ντοπιος μας ειπε οτι ανοιγει μονο βραδυ...Κριμα... :pinch:

Κώστα τι μάρκα είναι το αδηφάγο ζωντανό ;

Τσοπανακος ειναι...νταξει δεν ειναι και βαρεως τυπου...απλα αντιδρανε ετσι γιατι ειστε ξενοι στην περιοχη τους...συνηθως αμα γαυγιζουνε δεν επιτιθενται...άλλα να προσεχετε,κατι τεμπελικα στην οψη αλλά αν σηκωθουν... :scared:

Τροποποιήθηκε από τον mAthosalas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και μ@μω τις αφηγήσεις. :respekt:

Ειχε μαζεμενα ατυχηματα το 2011 και με φωναζανε σιμοντσελι, οποτε ειπα να τα αφησω να φουντωσουνε λιγακι :afro:

Ολοι οι συντροφοι στην ΚΝΕ ετσι δεν ειναι;... :grin: Φωτηηηηη....κερναω καφε αμα ερθεις αυριο... :D

συντροφοι σκετο :ph34r:

εχω μαθημα 6-9 ρε γαμωτο.. αλλα κατι οτι ειναι τελευταια βδομαδα πριν το πασχα, κατι οτι 3 ατομα ειμαστε ουτως η αλλως στο μαθημα, μαλλον θα το πιστολιασω και θα σας ερθω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά πέρασα πολύ ωραία να την ξανακάνουμε την δουλία... Και όπως ήμανε στον δρόμο προς πάτρα να με παίρνει ο διαολος απο τον αέρα βλεπω μια Busha ν αναβοσβήνει τα φώτα και να ρχεται με 250+ με προσπερνάει και τι βλέπω?????

Η SUPER ΓΙΑΓΙΑ!!!! χαχαχαχαχα! Να ναι καλά οι σούβλες και οι πίτες τις...

Ο γιαγιαρος ειναι μεγαλη μορφη.. Αν περασετε ποτε απο αγ. ευθυμια κ απεναντι απ΄το φουρνο του χωριου πεταχτει μια γιαγια και αρχιζει να σας κυνηγαει να σας φιλεψει τιποτα η δικια μου θα ειναι :tooth:

Mπράβο! Φανταστική βόλτα σε ωραία μέρη! :_thumbsup:

Περιμένω την επόμενη με ανυπομονησία :katana:

Τωρα που ανοιξε ο καιρος, θα κανονιστει!

η αληθεια ειναι οτι περασαμε πολυ ωραια ολοι μαζι...

βεβεια ειχαμε και ατακολογιο

Αμα εχεις τον γιωργη στην παρεα τιποτα δεν γλυτωνει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα