Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 FJR 1300 VFR 800 Απο τις πιο ανετες μοτοσυκλετες σπορ τουρισμου που εχω καβαλησει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 TDM 900 η Triumph Tiger 800XC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Supersport + On-Off= Ducati Multistrada 1200 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Οντος ενα ss σε κλειστο στροφιλικη ειναι πολυ κουραστικο ειδικα αν εισαι 2καβαλος... αν η μεση σου αντεχει τα χερια σιγουρα θα μουδιασουν (σε μενα συμβαινει) και ο συνεπιβατης θα αρχισει τη μουρμουρα.. σταματα λιγο σταματα λιγο πιαστηκα.. κραμπα,. κραμπα.1./ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mpota 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες συμβουλές σας, άργησα να απαντήσω, απλα τελευταία στιγμή αναβλήθηκε η πώληση του hornet μου και μάλλον θα περάσω με αυτό άλλο ένα καλοκαίρι, ελπίζω μεχρι να βγει η χρονιά να καταφέρω να πάρω ss, το θέμα του ταξιδιού τελικά λύθηκε, κανόνισα με τον πατέρα μου να παίρνω το cbf του για τα ταξίδια και μετά από ένα 4ήμερο με το cbf και εγώ και η κοπέλα, είμασταν αρκετά άνετα, αναμένω την απόκτηση του ss, ελπίζω να δείτε σύντομα ανάλογο post στα ευχάριστα!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Και καπου στα 400χλμ πιο περα, λες ρε πουστη μου δεν νοιωθω τα χερια μου γαμω το SS για το οτι δεν κανεις ταξιδια με ss (μονος) που ειπωθηκε δεν θα συμφωνησω καθολου εγω εχω κανει 400χλμ και εφτασα ακουραστος Γεια σας και απο μένα. Διαβάζω για 400+ χιλιομετρα σε Supersport και μου έχει ανεβεί η τρίχα!! Εξηγούμε λοιπόν, είμαι 1,76μ 60κιλά (ναι είμαι λεπτός τρώω ολη μέρα αλλά τίποτα) φοιτητής πληροφορικής (ναι πολύ καθισιό στο pc λόγω δουλειάς) και πέρυσι πήρα ένα CBR 400RR NC29 '93 και το έφτιαξα σαν καινούργιο! Αρχίζει και πονάει ο αυχένας μου στην αρχή στα πρώτα 15χιλ.(!) και μετά η πλάτη μου! Είναι αρκετά σκυφτό καθαρόαιμο supersport μηχανάκι με απίστευτη δύναμη και πανάλαφρο! Δεν μπορώ να το οδηγήσω όμως και κατέληξα ξανά στο παπάκι μου με μάξιμουμ τα 70χιλ τελικής αλλά δεν με κουράζει τόσο! Μήπως έχω τρελαθεί ή μήπως χρειάζομαι εντατικό γυμναστήριο?.... ή μήπως οι άλλοι είναι πολυ τρελαμένοι με τα SS? Ευχαριστώ και συγνώμη αν ξέφυγα απο το θέμα. (άν και δεν νομίζω για άνεση συζητάμε!) Δείτε και το θηριάκι μου: Τροποποιήθηκε Μάιος 10 , 2012 από τον Dim_87 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Μηχάναρος να το χαίρεσαι. Γυμναστήριο αμέσως, το είπες και μόνος σου ότι κάνεις καθιστική ζωή και είσαι όλη μέρα μπροστά στο pc. Από το καθησιό λοιπόν στο ss τι περιμένεις. Στην ηλικία σου δεν κατέβαινα από την σέλα. Και εγώ πληροφορικάριος αλλά δεν με αρέσουν τα pc. Προσπάθησε και ενώ οδηγείς να κάνεις τεντώματα, συστροφές λαιμού, να κουνάς λίγο μπρος πίσω τον πισινό. Με την χρήση συνηθίζει και το σώμα. Δηλαδή αν είχες και +30 κιλά τι θα έκανες? Αδικαιολόγητος. Να κάνεις 2 σετ των 15 λεπτών οδήγησης ημερησίως αυξανόμενα κατά 5 λεπτά εβδομαδιαίως. Άντε και του χ ρονου στο 36ωρο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Να 'καλά φίλε μου για τις συμβουλές σου, είναι χρήσιμες γιατί έχω ξενερώσει να έχω τέτοιο μηχάνημα και να μην μπορώ να το οδηγήσω... Χάλια είμαι λέμε, εδώ και με το παπάκι πήγα 20χιλ. και πάλι με κούρασε η πλάτη μου... Tragic!! 5-10 πόντους πιο ψηλό τιμόνι και δεν θα την πούλαγα ούτε με εκατομμύρια αλλά μάλλον πρέπει να φτιάξω το σώμα μου πρώτα. Δεν καίει, είναι ελαφριά, έχει απίστευτη δύναμη ψηλά και φρενάρες! Κ#$λο υπολογιστές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 ξεκίνα με σκουώτ, άρσεις θανάτου και στρατιωτικές πιέσεις. όλα σε ελεύθερη μπάρα προφανώς! υψηλές επαναλήψεις και ισομετρικές. άπειρες διατάσεις. να δεις μετά άμα θα μασάς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Καλα ποσο πηγε το μαλλι για να γινει το NC29 καινουργιο???!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Γεια σας και απο μένα. Διαβάζω για 400+ χιλιομετρα σε Supersport και μου έχει ανεβεί η τρίχα!! Ελα ρε, εδω πριν 2 εβδομαδες εκανα 650 μονοημερη . Με τραβουσαν κατι αλητες (ονοματα δεν λεω) , μεχρι την Ζαχαρω Τα πρωτα 100 χλμ ειναι δυσκολα, μετα μουδιαζεις ολοκληρος και δεν νοιωθεις πονο Μπραβο για την μηχαναρα σου. Πολυ την γουσταρω ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 ξεκίνα με σκουώτ, άρσεις θανάτου και στρατιωτικές πιέσεις. όλα σε ελεύθερη μπάρα προφανώς! υψηλές επαναλήψεις και ισομετρικές. άπειρες διατάσεις. να δεις μετά άμα θα μασάς Πολύ χρήσιμες ασκήσεις! Ευχαριστώ! Καλα ποσο πηγε το μαλλι για να γινει το NC29 καινουργιο???!!! Είχα πάρει απόφαση να το ανακατασκευάσω πέρυσι το καλοκαίρι. Μαζί με την αγορά ανταλλακτικα κι εργασία πήγε στα 2600€. Λίγα λίγα τα έδινα και όταν έκανα στο τέλος την πρόσθεση..... Και τώρα πηγαίνω με το παπάκι... Ας είναι άλλοι έχουν χάσει περισσότερα. Πάντως ένα καινούργιο Honda CBR 250 κάνει 5200€ και δεν έχει απολύτως καμμία σχέση με το δικό μου σε όλα (φρένα, αλουμινένιο πλαίσιο, δύναμη κλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Squat με μπαρα μην κανεις ακομα γιατι απ οτι λες εισαι αγυμναστος και θα φας ενα πακετο με τα γονατα. Deadlift με μπαρα μια απο τις καλυτερες ασκησεις γυμναζεις ολο το σωμα (χωρις βαρη στην αρχη) η εαν δεν εχεις μπαρα σπιτι μια χαρα κανουν και τα push ups και jumping jacks!! Εαν θες σου λεω και κατι ασκησεις για αυχενα. Απ οτι βλεπεις το να μην κανεις καθολου γυμναστικη το αποκλειουμε :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Ελα ρε, εδω πριν 2 εβδομαδες εκανα 650 μονοημερη . Με τραβουσαν κατι αλητες (ονοματα δεν λεω) , μεχρι την Ζαχαρω Τα πρωτα 100 χλμ ειναι δυσκολα, μετα μουδιαζεις ολοκληρος και δεν νοιωθεις πονο Μπραβο για την μηχαναρα σου. Πολυ την γουσταρω ! 650?? Κυβικά ή χιλιόμετρα?? Χα, χα! Άστα μην με απογοητεύεις... Φαντάζομαι τι πλάτες θα έχεις, σαν του Terminator! Περιέργως τα χέρια μου δεν κουράζονται ποτέ μόνο τότε που την πρωτοοδήγησα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Squat με μπαρα μην κανεις ακομα γιατι απ οτι λες εισαι αγυμναστος και θα φας ενα πακετο με τα γονατα. Deadlift με μπαρα μια απο τις καλυτερες ασκησεις γυμναζεις ολο το σωμα (χωρις βαρη στην αρχη) η εαν δεν εχεις μπαρα σπιτι μια χαρα κανουν και τα push ups και jumping jacks!! Εαν θες σου λεω και κατι ασκησεις για αυχενα. Απ οτι βλεπεις το να μην κανεις καθολου γυμναστικη το αποκλειουμε :tooth: άκυρο τελείως. απλά θα κάνει με όσα κιλά μπορεί ώστε να βγαίνουν όπως πρέπει οι επαναλήψεις που έχει ορίσει. κι αν δεμπορεί με 20κιλη μπάρα ας κάνει με 13άρα ή 7άρα ή με ένα βαράκι στα χέρια πχ. αν δεν έχει καλή τεχνική ό,τι και να κάνει μάλλον θα τραυματιστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 άκυρο τελείως. απλά θα κάνει με όσα κιλά μπορεί ώστε να βγαίνουν όπως πρέπει οι επαναλήψεις που έχει ορίσει. κι αν δεμπορεί με 20κιλη μπάρα ας κάνει με 13άρα ή 7άρα ή με ένα βαράκι στα χέρια πχ. αν δεν έχει καλή τεχνική ό,τι και να κάνει μάλλον θα τραυματιστεί. Τωρα το εχεις κανει η τα λες για να τα λες? το παιδι σου λεει δεν εχει κανει καθολου γυμναστικη για πολυ καιρο. Εχεις κανει squat? πρωτον εννοειται οτι θα ξεκινησει χωρις βαρη (η μπαρα 1.8 m ειναι 10 κιλα) για να εξασκησει τη τεχνικη του και δευτερον πρεπει να δυναμωσει τους μυες που γυμναζονται στο squat με αλλο τροπο πιο ηπιο τροπο (jumping jacks) Γενικα τα squats πολλοι τα αποφευγουν η τα σταματανε, γιατι ακομη και με σωστη τεχνικη να τα κανεις οσο ανεβαζεις τα κιλα που σηκωνεις καταπονουνται τα γονατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Τα γόνατα καταπονούντε μόνο αν κατεβαίνεις πολύ χαμηλά οπότε ανοίγουν οι σύνδεσμοι των γονάτων.Μέχρι οι μηροί να είναι παράλληλοι με το έδαφος, η μέση πάντα κυρτή από πίσω, όχι πολύ σκίψιμο και πάντα προθερμασμένος πρώτα. Πιο πολύ την μέση ζορίζουν τα βαριά σκουώτ παρά τα γόνατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Τα γόνατα καταπονούντε μόνο αν κατεβαίνεις πολύ χαμηλά οπότε ανοίγουν οι σύνδεσμοι των γονάτων.Μέχρι οι μηροί να είναι παράλληλοι με το έδαφος, η μέση πάντα κυρτή από πίσω, όχι πολύ σκίψιμο και πάντα προθερμασμένος πρώτα. Πιο πολύ την μέση ζορίζουν τα βαριά σκουώτ παρά τα γόνατα. Ναι εχεις δικιο, απλα εμεις καναμε λιγο πιο βαθια squats γι αυτο ξεχασα να το ξεκαθαρισω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dim_87 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Πρίν απο 2 μήνες έκανα συστηματική γυμναστική αλλά έκλεισε για λίγο το γυμναστήριο και ασχολήθηκα με την πτυχιακή επειδή μπαίνω και φαντάρος σύντομα. Όλη μ΄ρα στον υπολογιστή για να βγεί η πτυχιακή και μετά Voltaren και έπεσα πάλι. Την CBR την χάζευα απο μακριά και μου την δίνει! Είναι χειρότερο να την έχεις και να μην μπορείς να την ευχαριστηθεις απο τον να μην την έχεις καθόλου! Πάντως σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 650?? Κυβικά ή χιλιόμετρα?? Χα, χα! Άστα μην με απογοητεύεις... Φαντάζομαι τι πλάτες θα έχεις, σαν του Terminator! Περιέργως τα χέρια μου δεν κουράζονται ποτέ μόνο τότε που την πρωτοοδήγησα! Μπα, καμια σχεση με τον τερμινατορ... Πως ηταν ο ταμπακης στα καλυτερα του ? Ε κατι τετοιο :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 Τωρα το εχεις κανει η τα λες για να τα λες? το παιδι σου λεει δεν εχει κανει καθολου γυμναστικη για πολυ καιρο. Εχεις κανει squat? πρωτον εννοειται οτι θα ξεκινησει χωρις βαρη (η μπαρα 1.8 m ειναι 10 κιλα) για να εξασκησει τη τεχνικη του και δευτερον πρεπει να δυναμωσει τους μυες που γυμναζονται στο squat με αλλο τροπο πιο ηπιο τροπο (jumping jacks) Γενικα τα squats πολλοι τα αποφευγουν η τα σταματανε, γιατι ακομη και με σωστη τεχνικη να τα κανεις οσο ανεβαζεις τα κιλα που σηκωνεις καταπονουνται τα γονατα. αν κάνει σκουώτ με σωστή τεχνική κάτι που σημαίνει μέσα στα υπόλοιπα καικιλά που τα έχει δεν έχει πρόβλημα γιατί θα γυμνάσει επαρκώς συναγωνιστές/ανταγωνιστές μύες και δε θα τραυματιστεί. ίσα ίσα τραυματίζονται όσοι φορτώνουν απότομα, με κακή τεχνική, μικρό εύρος κίνησης ή ακόμα χειρότερα σε σμιθ. αν κάνει με hip drive και όχι με leg drive θα είναι οκ, ούτε τα γόνατα θα ζορίσει ούτε τη μέση. το να φρενάρεις τα σκουώτ ψηλά στα πολλά κιλά είναι λάθος και είναι χειρότερο από το μεγαλύτερο εύρος κίνησης αρκεί να είναι ευλίγιστος, κάτι που βελτιώνεται, αν δεν το έχει, πολύ εύκολα. είσαι εριστικός οπότε θα σταματήσω το σπαμμάρισμα εδώ γιατί βαριέμαι να προσπαθώ να εξηγήσω τα αυτονόητα σε προκατειλημένα άτομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moulos 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2012 αν κάνει σκουώτ με σωστή τεχνική κάτι που σημαίνει μέσα στα υπόλοιπα καικιλά που τα έχει δεν έχει πρόβλημα γιατί θα γυμνάσει επαρκώς συναγωνιστές/ανταγωνιστές μύες και δε θα τραυματιστεί. ίσα ίσα τραυματίζονται όσοι φορτώνουν απότομα, με κακή τεχνική, μικρό εύρος κίνησης ή ακόμα χειρότερα σε σμιθ. αν κάνει με hip drive και όχι με leg drive θα είναι οκ, ούτε τα γόνατα θα ζορίσει ούτε τη μέση. το να φρενάρεις τα σκουώτ ψηλά στα πολλά κιλά είναι λάθος και είναι χειρότερο από το μεγαλύτερο εύρος κίνησης αρκεί να είναι ευλίγιστος, κάτι που βελτιώνεται, αν δεν το έχει, πολύ εύκολα. είσαι εριστικός οπότε θα σταματήσω το σπαμμάρισμα εδώ γιατί βαριέμαι να προσπαθώ να εξηγήσω τα αυτονόητα σε προκατειλημένα άτομα Εχει πλακα το να με λες εριστικο απο τη στιγμη που απαντησες λες και ειμαστε χρονια φιλαρακια στο πρωτο σου μηνυμα. Οσο για το squat ποιος κανει με leg drive και μπαρα? Το παιδι πηρε αυτο που ηθελε απο απαντησεις, εαν ειναι να το συνεχισεις καντο με πμ, μην χαλασουμε το θεμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SOTOS80 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Πέιτε μου λίγο την γνώμη σας... Μου έχουν μπει σκέψεις αλλαγής του vstrom μου με VFR800. Εχω δανειστεί απο έναν φίλο ένα CBR600F για να δώ πώς είναι μηχανή με clipon στην Αθήνα γιατι στο ταξίδι εντάξει παλεύεται. Της έχω κάνε αρκετά χιλιομετράκια αλλά δεν μπορώ να πώ ότι θα την έπερνα καθώς μου φαίνεται αρκετά σκυφτή και θα κουράζει και για κάθε μέρα. Νομίζω ότι το VFR έχει πιο όρθια θέση οδήγησης.. Με το CBR δεν έχω πρόβλημα με πόνους σε χέρια - μέση κτλ καθώς στηρίζομαι με τα πόδια στο ντεπόζιτο οπότε όλα οκ.Λίγο ο αυχένας ενοχλεί κάποιες φορές και είναι λίγο ενοχλητικό/αγχωτικό ότι δεν έχω την ορατότητα που έχω με το vstrom απο τους καθρέπτες στο τί γίνεται πίσω μου. Έχει οδηγήσει κανείς και τα 2 να μου πει την άποψη του? Είναι όντως πιο άνετο το VFR? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosnobrakes 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 παιδια εμενα ο πατερας μου δικαβαλια πηγε γερμανια με μηχανη cbr 600 ειχε τοτε με ειχε παει θεσαλονικη ετσι εμενα πορωση ηταν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2012 Έχει οδηγήσει κανείς και τα 2 να μου πει την άποψη του? Είναι όντως πιο άνετο το VFR? To VFR ασφαλως και ειναι πιο ανετα. Φορτωνεται καλυτερα, εχει ABS (δεν ξερω για το CBR-F ). Εχει λιγο ακριβοτερα σερβις. Ισως και το VTEC σου καιει λιγη παραπανω βενζινη. Εγω θα επελεγα το VFR παντως. Στριφτερη μηχανη και ταξιδιαρα. Θα σου πει ο Παναγιωτης που τα εχει οδηγισει ολα τα VFR :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες