Jump to content
Sign in to follow this  
TCB

Απαντησεις σε αρχάριο

Recommended Posts

Καλησπέρα σας έχω ενα παπάκι ΤCB 125 κιβύκα.....

Το δικό μου μηχανάκι δεν εχει κόφτες και εγώ θέλω να βάλω...Αυτό γινεται????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λογικο.. Ουτε εμενα εχει... Αν βαλεις κοφτη θα χασεις λιγες στροφουλες. Λιγες ομως.. Αλλα αστο ετσι καλυτερα.. Αν ειναι μονο για το θοριβο που θα βγαζει, βαζεις μια εξατμιση.. :_thumbsup: Και εγω tcb εχω..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικο.. Ουτε εμενα εχει... Αν βαλεις κοφτη θα χασεις λιγες στροφουλες. Λιγες ομως.. Αλλα αστο ετσι καλυτερα.. Αν ειναι μονο για το θοριβο που θα βγαζει, βαζεις μια εξατμιση.. :_thumbsup: Και εγω tcb εχω..!

ξερεις τι σκεφτομαι ν βαλω protech τι λες???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξερεις τι σκεφτομαι ν βαλω protech τι λες???

Καλη φαση ειναι..! Να κοιταξεις ομως να εφαρμοζει..! Εγω του εχω μια Yoshimura..! Βαλε και καμια φιλτροχοανη και ολα οκ.!! Καινουργιο το πηρες? B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τπτ τ εγραψα πιο πανω ξερεις ποια ηταν η βλακεια με το δικο μ οτι τ καρμπυρατερ μ δεν δουλευε σωστα κ τ παω σε εναν μαστορα κ μ ειπε οτι ειναι καπουτ τωρα δεν ξερω....κ τ αλλαξα κ τ εβαλα ενα shark 20 η 22 κ τρ ειμαι coble k τ εβγαλα την φιλτροχοανη γτ μ ειπε οτι δεν χρειαζεται...:(

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τπτ τ εγραψα πιο πανω ξερεις ποια ηταν η βλακεια με το δικο μ οτι τ καρμπυρατερ μ δεν δουλευε σωστα κ τ παω σε εναν μαστορα κ μ ειπε οτι ειναι καπουτ τωρα δεν ξερω....κ τ αλλαξα κ τ εβαλα ενα shark 20 η 22 κ τρ ειμαι coble k τ εβγαλα την φιλτροχοανη γτ μ ειπε οτι δεν χρειαζεται... :(

Καλος ειναι εκεινος ο μηχανικος? Μια φιλτροχοανη παντα χρειαζεται.. Αλλιως μπαινει σκονη μεσα στο καρμπ.. Καλο σου εχει βγει το Shark? Σκεφτομαι και εγω να παρω ενα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι μια χαρα ειναι γ μενα τουλαχιστον....ρεεεε ξερεις τι θελω και εχω φαει τν κοσμο ν τ βρω κοντερ με στροφομετρο αλλα πουθενα.... :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και τα 2 μαζι στο ιδιο καντραν ειναι δυσκολο.. Παντως αν τα θες χωριστα, υπαρχουν.. :rolleyes: Αν και λιγο τσιμπιμενα.. Δες.: http://mototrade.gr/osCommerce/product_info.php?products_id=341

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο οσο ξερω.. Εγω προσωπικα δεν εχω βαλει κατι τετοιο... Παντως απο οσα εχω ακουσει ειναι δυσκολο λιγο στην συνδεσμολογια.. Αλλα δεν ξερω αν αξιζει να βαλεις κατι τετοιο.. καλυτερα να παρεις λαστοιχα γιατι τα εργοαστασιακα δεν ειναι καλα.. Χωρις να θελω να σε ανχωνω ε? :afro:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αααα και πως 8 μπει μεσα στ κοντερ??? :blush2:

ναι ρρ εχω αλλαξει εδω κ πολυ καιρο εισαι καλα

μετζελερ αν δεν κανω λαθος εχω βαλει...εσυ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αααα.! Ε τοτε ενταξει..! :_thumbsup: Για να μπει μεσα στο κοντερ ειναι πολυυυυ δυσκολο.. 8α χρειαστει να κοψεις κομματια.. και μπορει να μην δουλευουν φωτακια μετα.. Το βαζεις σε κανα αλλο εμφανες πλαστικο αμα ειναι στο οποιο δεν 8α φενετε τοσο εντονα... για παραδειγμα στις θηκες δεξια και αριστερα απο το τιμονι.. Κατι θηκες δεν εχει εκει? Εμενα εχει.. Ειναι το καταληλοτερο σημειο για τετοια..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλα αστα μωρε σιγα το πραγμα και αμα δεν βαλω οσο γ τ λαστιχα ή μισελιν ή μετζελερ εχω δεν θυμαμαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα