Jump to content
Sign in to follow this  
Crazyman21

Πρόβλημα με τις ταχύτητες

Recommended Posts

Πρωτον καλησπερα σας..ειμαι νεος στο mybike και θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση που εχει σχεση με το μηχανακι μου..πριν δυο μερες πηγαινα με το μηχανακι και εκει που πηγαινα πατησα καρφωτη και μολις πηγα να κανω κατεβασια για να στρειψω δεν κατεβαζε ουτε ανεβαζε ταχητυτα..μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει η τι εχει παθει..? το παπι ειναι dayang..ευχαριστω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Dayang? Εμενα ειναι YinXiang.. Δηλαδη κινεζικο.. Ολα εχουν προβλημα στις ταχυτητες.. Εμενα απο τριτη μου κατεβαζει δευτερα μονο του καποιες φορες.. Αν εχεις εγγυηση, πηγαινε το και ολα Οκ.. Αν δεν εχεις.. Συγνωμη αλλα ο μηχανικος θα σου παρει πολλα ευρα γιατι πρεπει να ανοιξει ολο τον κινητηρα... Αν στο εκανε μονο μια φορα ειναι ενταξει.. Το προβλημα ειναι να μην στο κανει συνεχεια...

Edit: Δεν θελω να σε ανχωνω.!!! Αν στο εκανε μονο μια φορα δεν ειναι τιποτα... Ετυχε..

Τροποποιήθηκε από τον manos_19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλε το μηχανακι προσφατα του αλλαξα σαζμαν και εδωσα 50ευρω στο μαστορα για να μου το βαλει..το προβλημα ειναι οτι το μηχανακι ξεκιναει με 4η και πιστευω να ξερεις ποσο κακο ειναι αυτο.δεν κατεβαζει ουτε ανεβαζει ταχυτητα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν μας λες όμως αν στα έκανε αυτά πριν αλλάξεις σασμάν?και για ποιο λόγο άλλαξες σασμάν?παίζει να είσαι λίγο σιδεροφαγως?γιατί κάτι για καρφωτές λες :crazy::mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πριν αλλαξω σαζμαν κλωτσαγε η τριτη ...δν μ το εκανε αυτο πιο πριν πρωτη φορα το παθενω...μια ψιλο κοντρα πηγα να βαλω γιαυτο εβαλα καρφωτη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

η ψιλο κόντρα είναι νέου είδους κόντρας? :crazy: πλάκα κάνω....καλύτερα να το δει ο μάστορας σ!γιατί μπορεί να έχεις ξανά μείνει από σασμάν...είναι πολλά τα μπορεί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρωτον καλησπερα σας..ειμαι νεος στο mybike και θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση που εχει σχεση με το μηχανακι μου..πριν δυο μερες πηγαινα με το μηχανακι και εκει που πηγαινα πατησα καρφωτη και μολις πηγα να κανω κατεβασια για να στρειψω δεν κατεβαζε ουτε ανεβαζε ταχητυτα..μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει η τι εχει παθει..? το παπι ειναι dayang..ευχαριστω..

πριν αλλαξω σαζμαν κλωτσαγε η τριτη ...δν μ το εκανε αυτο πιο πριν πρωτη φορα το παθενω...μια ψιλο κοντρα πηγα να βαλω γιαυτο εβαλα καρφωτη.

Όποιος κάνει τέτοια πράγματα αγαπητέ θα έχει και τις συνέπειες...οι καρφωτές που έριχνες τόσο καιρό (που σίγουρα το έκανες και άλλες πολλές φορές) είναι αιτία για να μπλοκάρουν/διαλυθούν...

Ο συμπλέκτης σε κάτι χρησιμεύει...δεν είναι εφέ πάνω στην μηχανή!

Άρα φυσικό επακόλουθο είναι να μην σου κουμπώνουν οι ταχύτητες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γεια σας παιδια

θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση.

εχω αγορασει ενα κινεζικο TCB και επειδη μου χαλουσε συχνα τους πηγα στα δικαστηρια. ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο προβλημα για να μου πει και αυτος την εμπειρια του

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πηγες στα δικαστηρια για αυτο? δεν ειχες τι να κανεις να φανταστω . η γνωμη μου ? πετα το και παρε αλλο .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα