Crazyman21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Πρωτον καλησπερα σας..ειμαι νεος στο mybike και θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση που εχει σχεση με το μηχανακι μου..πριν δυο μερες πηγαινα με το μηχανακι και εκει που πηγαινα πατησα καρφωτη και μολις πηγα να κανω κατεβασια για να στρειψω δεν κατεβαζε ουτε ανεβαζε ταχητυτα..μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει η τι εχει παθει..? το παπι ειναι dayang..ευχαριστω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
manos_19 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 (τροποποιήθηκε) Dayang? Εμενα ειναι YinXiang.. Δηλαδη κινεζικο.. Ολα εχουν προβλημα στις ταχυτητες.. Εμενα απο τριτη μου κατεβαζει δευτερα μονο του καποιες φορες.. Αν εχεις εγγυηση, πηγαινε το και ολα Οκ.. Αν δεν εχεις.. Συγνωμη αλλα ο μηχανικος θα σου παρει πολλα ευρα γιατι πρεπει να ανοιξει ολο τον κινητηρα... Αν στο εκανε μονο μια φορα ειναι ενταξει.. Το προβλημα ειναι να μην στο κανει συνεχεια... Edit: Δεν θελω να σε ανχωνω.!!! Αν στο εκανε μονο μια φορα δεν ειναι τιποτα... Ετυχε.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 29 , 2012 από τον manos_19 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crazyman21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 φιλε το μηχανακι προσφατα του αλλαξα σαζμαν και εδωσα 50ευρω στο μαστορα για να μου το βαλει..το προβλημα ειναι οτι το μηχανακι ξεκιναει με 4η και πιστευω να ξερεις ποσο κακο ειναι αυτο.δεν κατεβαζει ουτε ανεβαζει ταχυτητα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 δεν μας λες όμως αν στα έκανε αυτά πριν αλλάξεις σασμάν?και για ποιο λόγο άλλαξες σασμάν?παίζει να είσαι λίγο σιδεροφαγως?γιατί κάτι για καρφωτές λες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Crazyman21 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 πριν αλλαξω σαζμαν κλωτσαγε η τριτη ...δν μ το εκανε αυτο πιο πριν πρωτη φορα το παθενω...μια ψιλο κοντρα πηγα να βαλω γιαυτο εβαλα καρφωτη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Moto-Kodra 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 η ψιλο κόντρα είναι νέου είδους κόντρας? πλάκα κάνω....καλύτερα να το δει ο μάστορας σ!γιατί μπορεί να έχεις ξανά μείνει από σασμάν...είναι πολλά τα μπορεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Πρωτον καλησπερα σας..ειμαι νεος στο mybike και θα ηθελα να μου απαντησετε σε μια ερωτηση που εχει σχεση με το μηχανακι μου..πριν δυο μερες πηγαινα με το μηχανακι και εκει που πηγαινα πατησα καρφωτη και μολις πηγα να κανω κατεβασια για να στρειψω δεν κατεβαζε ουτε ανεβαζε ταχητυτα..μπορειτε να μου πειτε τι μπορει να φταει η τι εχει παθει..? το παπι ειναι dayang..ευχαριστω.. πριν αλλαξω σαζμαν κλωτσαγε η τριτη ...δν μ το εκανε αυτο πιο πριν πρωτη φορα το παθενω...μια ψιλο κοντρα πηγα να βαλω γιαυτο εβαλα καρφωτη. Όποιος κάνει τέτοια πράγματα αγαπητέ θα έχει και τις συνέπειες...οι καρφωτές που έριχνες τόσο καιρό (που σίγουρα το έκανες και άλλες πολλές φορές) είναι αιτία για να μπλοκάρουν/διαλυθούν... Ο συμπλέκτης σε κάτι χρησιμεύει...δεν είναι εφέ πάνω στην μηχανή! Άρα φυσικό επακόλουθο είναι να μην σου κουμπώνουν οι ταχύτητες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos kiko 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 γεια σας παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. εχω αγορασει ενα κινεζικο TCB και επειδη μου χαλουσε συχνα τους πηγα στα δικαστηρια. ψαχνω καποιον που να εχει παρομοιο προβλημα για να μου πει και αυτος την εμπειρια του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cTeLiOc 80 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 πηγες στα δικαστηρια για αυτο? δεν ειχες τι να κανεις να φανταστω . η γνωμη μου ? πετα το και παρε αλλο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
axtipitos 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 , 2012 μηπως με την καρφωτη ξεριθμιστικε ο συμπλεκτης σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες