Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Υπάρχει κάποιο GPS για iPhone? δωρεάν εννοείται :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kaf_george 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Gps για iphone επι πληρωμη αλλιως google maps αλλιως σπασε το iphone να βαζεις σπασμενα apps...:-D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Το είχα σπάσει αλλά τώρα έχω την καινουρια εκδώσει και θέλω να το αφήσω ετσι. Το goggle maps θέλει και και συνδέσει στο Ίντερνετ ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Georgearillas 31 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Οπως κάτι βρήκα. Copilot gps για iPhone . Σε αφήνει να κατέβασεις μια χώρα τσάμπα. τιν Ελλάδα για εμάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 κοιτάω τις εφαρμογές τις ελληνικές και μα την παναγία στεναχωριέμαι δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά αλλά είναι πραγματικά άσχημες να ρωτήσω και κάτι γιατί φτιάχνω κι εγώ μερικά πράγματα έτσι για να έχω μια ιδέα data πακέτα χρησιμοποιείτε γενικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 data πακέτα χρησιμοποιείτε γενικά? Γνωμη μου ειναι πως αν δεν εχεις data πακετο στο smartphone σου ειναι σα να χεις ferrari και να μην εχεις λεφτα για βενζινη... Εγω προσωπικα εχω data plan κατι χρονια τωρα και μου χει λυσει τα χερια στο θεμα της δουλειας. Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις και σε καρτοκινητα. Τι ετοιμαζεις αν επιτρεπεται??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Γνωμη μου ειναι πως αν δεν εχεις data πακετο στο smartphone σου ειναι σα να χεις ferrari και να μην εχεις λεφτα για βενζινη... Ακριβώς!!! Οι περισσότερες εταιρίες κινητής έχουν πακέτα που συμπεριλαμβάνουν και αρκετά ΜΒ χρήσης internet. Αν κανείς δεν καίγεται στο youtube, με 250-300ΜΒ/μήνα κινείται άνετα παντού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
warlock9_0 1.073 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Γνωμη μου ειναι πως αν δεν εχεις data πακετο στο smartphone σου ειναι σα να χεις ferrari και να μην εχεις λεφτα για βενζινη... Εγω προσωπικα εχω data plan κατι χρονια τωρα και μου χει λυσει τα χερια στο θεμα της δουλειας. Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις και σε καρτοκινητα. Τι ετοιμαζεις αν επιτρεπεται??? συμφωνώ κι εγώ δεν έχω κάτι συγκεκριμένο ακόμα αλλά γενικά με gps ασχολούμαι περίπου για πτυχιακή οπότε λέω να το συνδυάσω και να βγάλω και τίποτα προσανατολισμένο στη μηχανή αφού έχω μεγάλο κομμάτι έτοιμο μια σκέψη που είχα πιο παλιά είναι κάτι σαν το sports tracker αλλά για μηχανές, και αυτό που λέγανε πιο πριν με τις κλίσεις μου άρεσε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2013 Δωρεάν, καλούτσικο για Android. Mapdroyd. Θα μπορούσε να είχε πολλά ακόμη αλλά είναι free και έχει τα βασικά ενός GPS τουλάχιστον. Και... πάλι για android, το RaceChrono. Απίστευτη εφαρμογή για κάποιον που μπαίνει πίστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες