Jump to content
IoannisPanagiotidis

... moto-εφαρμογες(apps) για smartphones!

Recommended Posts

Το είχα σπάσει αλλά τώρα έχω την καινουρια εκδώσει και θέλω να το αφήσω ετσι. Το goggle maps θέλει και και συνδέσει στο Ίντερνετ .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οπως κάτι βρήκα. Copilot gps για iPhone . Σε αφήνει να κατέβασεις μια χώρα τσάμπα. τιν Ελλάδα για εμάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτάω τις εφαρμογές τις ελληνικές και μα την παναγία στεναχωριέμαι

δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά αλλά είναι πραγματικά άσχημες

να ρωτήσω και κάτι γιατί φτιάχνω κι εγώ μερικά πράγματα έτσι για να έχω μια ιδέα

data πακέτα χρησιμοποιείτε γενικά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

data πακέτα χρησιμοποιείτε γενικά?

Γνωμη μου ειναι πως αν δεν εχεις data πακετο στο smartphone σου ειναι σα να χεις ferrari και να μην εχεις λεφτα για βενζινη...

Εγω προσωπικα εχω data plan κατι χρονια τωρα και μου χει λυσει τα χερια στο θεμα της δουλειας. Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις και σε καρτοκινητα.

Τι ετοιμαζεις αν επιτρεπεται???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωμη μου ειναι πως αν δεν εχεις data πακετο στο smartphone σου ειναι σα να χεις ferrari και να μην εχεις λεφτα για βενζινη...

Ακριβώς!!!

Οι περισσότερες εταιρίες κινητής έχουν πακέτα που συμπεριλαμβάνουν και αρκετά ΜΒ χρήσης internet.

Αν κανείς δεν καίγεται στο youtube, με 250-300ΜΒ/μήνα κινείται άνετα παντού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω προσωπικα εχω data plan κατι χρονια τωρα και μου χει λυσει τα χερια στο θεμα της δουλειας. Πλεον υπαρχουν αρκετες λυσεις και σε καρτοκινητα.

Τι ετοιμαζεις αν επιτρεπεται???

συμφωνώ κι εγώ

δεν έχω κάτι συγκεκριμένο ακόμα αλλά γενικά με gps ασχολούμαι περίπου για πτυχιακή

οπότε λέω να το συνδυάσω και να βγάλω και τίποτα προσανατολισμένο στη μηχανή αφού έχω μεγάλο κομμάτι έτοιμο

μια σκέψη που είχα πιο παλιά είναι κάτι σαν το sports tracker αλλά για μηχανές, και αυτό που λέγανε πιο πριν με τις κλίσεις μου άρεσε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δωρεάν, καλούτσικο για Android. Mapdroyd. Θα μπορούσε να είχε πολλά ακόμη αλλά είναι free και έχει τα βασικά ενός GPS τουλάχιστον.

Και...

πάλι για android, το RaceChrono. Απίστευτη εφαρμογή για κάποιον που μπαίνει πίστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα