Jump to content
IoannisPanagiotidis

... moto-εφαρμογες(apps) για smartphones!

Recommended Posts

Για εφαρμογές android θα μιλήσω εγώ.

Έχουμε και λέμε.

Χρησιμοποιώ το Fuel Prices in Greece. Φτιαγμένο από Έλληνα, το οποίο σου δείχνει όλα τα βενζινάδικα ΚΑΙ τις τιμές για την κάθε βενζίνη του συγκεκριμένου βενζινάδικου. Οι τιμές ανανεώνονται συχνά και προέρχονται από το παρατηρητήριο τιμών, και συγκεκριμένα του παρατηρητηρίου τιμών υγρών καυσίμων και πετρελαίου, του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Fuel Prices in Greece

Μέχρι πρότινος, είχα το Suzuki GSR 600 όπως πολλοί θα γνωρίζουν. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει την δική του εφαρμογή λοιπόν, φτιαγμένη και αυτή από Έλληνα (!!!) και περιέχει πολλές σημαντικές πληροφορίες για το μοντέλο της Suzuki. Πολύ καλό για όσους πρωτοαγόρασαν τη μηχανή αυτή και όχι μόνο.

Suzuki GSR 600 App

Υπάρχουν και κάποια άλλα που έχω, όπως GPS αλλά έχουν σημειωθεί παραπάνω και άλλα και δεν το θεωρώ σκόπιμο να βάλω ένα ακόμα.

Επίσης έχω ελληνικές εφαρμογές για τον καιρό, όπως το meteo.gr και το poseidon.

Αυτά. :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Χρησιμοποιώ το Fuel Prices in Greece. Φτιαγμένο από Έλληνα, το οποίο σου δείχνει όλα τα βενζινάδικα ΚΑΙ τις τιμές για την κάθε βενζίνη του συγκεκριμένου βενζινάδικου. Οι τιμές ανανεώνονται συχνά και προέρχονται από το παρατηρητήριο τιμών, και συγκεκριμένα του παρατηρητηρίου τιμών υγρών καυσίμων και πετρελαίου, του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Fuel Prices in Greece

... αυτο οντως ειναι πολυ καλη εφαρμογη και εν μεσω κρισης ακομα πιο επίκερη!... εγω εχω για το iphone το Find Fuel για να βρισκω βενζιναδικα σε αλλες πολεις ...αλλα δεν εχει τετοιο service με συγκρητικα τιμων! Το να σου αναγραφει και τις τρέχουσες τιμες της βενζινης ειναι οντως πολυ βοηθητικο! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... αυτο οντως ειναι πολυ καλη εφαρμογη και εν μεσω κρισης ακομα πιο επίκερη!... εγω εχω για το iphone το Find Fuel για να βρισκω βενζιναδικα σε αλλες πολεις ...αλλα δεν εχει τετοιο service με συγκρητικα τιμων! Το να σου αναγραφει και τις τρέχουσες τιμες της βενζινης ειναι οντως πολυ βοηθητικο! :_thumbsup:

Όντως, καλό, αλλά αν παίρνει τις τιμές από το site του υπουργείου......χέσε μέσα! Ανανεώνονται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα....δίσεκτου έτους!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια αλλη χαζο εφαρμογουλα για Android ειναι το moto free! και καλα κανεις το κινητο σου γκαζιερα και δινει γκαζι οσο γυρνας τον καρπο σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για εφαρμογές android θα μιλήσω εγώ.

Έχουμε και λέμε.

Fuel Prices in Greece

Επίσης έχω ελληνικές εφαρμογές για τον καιρό, όπως το meteo.gr και το poseidon.

Αυτά. :bye:

Πολύ καλό το fuel prices!! Ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι.

Το meteo καλό σαν πρόγραμμα, αλλά οι προβλέψεις του είναι άχρηστες (ειδικά το αν θα βρέξει ή όχι).

Το poseidon όπως το έβαλα θα το βγάλω κιόλας....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς. Αναμένω μπας και βγάλει καμιά τέτοιου είδους εφαρμογή και το www.freemeteo.gr, να δούμε καμιά άσπρη μέρα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο θέμα Γιάννη! :punk:

Ενδιαφέροντα προγραμματάκια. Όταν αλλάξω τον δικό μου δεινόσαυρο με τα Windows Mobile 6.1 θα δω κι εγώ φως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kανει για ολα νομιζω εχει το λινκ στο download για ολα τα λειτουργικα :_thumbsup:

:punk: Nα και κάτι για τον δεινόσαυρο. Θενκς! Νίκος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

... για περιβαλον iphone :...μια ακομη ενδιαφέρουσα εγαρμογη που απευθύνετε βασικα σε (καθαροαιμους, ξανθους, γαλαζοαιματους, άριους BMWδακιδες..... :crazy: ) μοτοσυλετιστες ειναι το .... επισημο apps της μαμας BMW στο μοναχο που λειτουργει σαν Gps Tracker με επιλογη και live share της διαδρομης στo FB ή στην BMW Motorrad Community.

...ονομαζεται BMW MOTORRAD TOUR TRACKER στο app Store!..και ειναι φυσικα free!

mzl.pechxxgl.320x480-75.jpg .... mzl.ejlznblv.320x480-75.jpg

................ :scooter: :scooter:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...λοιπον μετα απο μυνηματα φίλων που αναφέρουν οτι δεν το βρισκουν στο itunes ....υποψιαζομαι ...οτι μπορει να παιζει κατι με την χωρα που το κατεβαζεις!.... καποιος φιλος ας δοκιμαζει το εξης !...ανοιγοντας το itunes στον υπολογιστη ....κατω δεξια εχει ενα σημαιακι ... Eλληνικο σε εσας ...καντε κλικ πανω του και αλλαξετε την χωρα σε Γερμανια ...οταν βγαλει Γερμανικο σημαιακι ,ξαναπροσπαθηστε να ψαξετε πανω δεξια στην αναζητηση με ονομα BMW Motorrad Tourentracker

2003315510101635583S600x600Q85.jpg

.....ισως οντως υπαρχει περιορισμος ή δεν παρεχετε τετοιο σερβις στην Ελλαδα. Αν ειναι ετσι ακρως απογοητευτικο!...κριμα! :online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....μια άλλη καλή εφαρμογή για iphone είναι το allmoto περιλαμβάνει στοιχεία για όλες τις μάρκες και όλα τα μοντέλα μηχανών.

mzl.hoikyptg.320x480-75.jpg

....... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον IoannisPanagiotidis

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

B) ...λοιπον καθοτι βλεπω οτι τα smartphone εχουν μπει για καλα στη ζωη των περισσοτερων απο εμας! ...και βλεπωντας και οτι

εγω ακομα το Νοκια χειριζομαι... ναι αυτο που σπαει πλακακι οταν σου πεσει κατω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μία ωραία εφαρμογή για iPhone ( δωρεάν για λίγο καιρό ) που βρήκα είναι και το GreatestRoad. Χρήσιμη για όσους θέλουν να μοιραστούν και να δείξουν σε άλλους διαδρομές που έχουν κάνει.

mzl.wapyndkm.320x480-75.jpgmzl.zkdsnopg.320x480-75.jpgmzl.srcdacbt.320x480-75.jpgmzl.paheyhqu.320x480-75.jpg

Τροποποιήθηκε από τον Whiteyez

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Best biking roads

https://play.google....2luZ3JvYWRzIl0.

Τροποποιήθηκε από τον GoodBye

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραίο θέμα αλλά πήγε χαμένο λόγω έλλειψης... εφαρμογών.

Και αυτές που δόθηκαν, ωστόσο, καλές ήταν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να προτείνω, το Ulysse Speedometer για να βλέπουμε πόσα κλέβει το κοντέρ, το Visordown Motorcycle News και το Fuel Calculator, υπολογίζει κατανάλωση και κόστος καυσίμου. :)

Τροποποιήθηκε από τον Vagos_46

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαζεύοντας σήμερα στο google play βρήκα το παρακάτω που αφορά κατόχους vstrom:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nickpapanik.v_stromrescue&feature=search_result

αξιόλογη Ελληνική προσπάθεια....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα