Jump to content
Sign in to follow this  
Winter

Aprilia RX 50cc model 2010

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά,

Έχω ένα Aprilia RX 50cc model 2010 και θέλω να το βελτιώσω, έχω σκεφτεί να του βάλω μεγαλύτερο καρμπυρατέρ, καλύτερα κυλινδροπίστονα, ανέβασμα κυβισμού σε 80-85cc, να αλλάξω αλυσογράναζα, και εξάτμιση...! Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω για να το κάνω πιο δυνατό;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πολλά θα μπορούσες...το θέμα είναι η κατανάλωση και η ανθεκτικότητα από κει και πέρα...μπορείς να βάλεις ριντιερα,πολλαπλασιαστη ,πρόγραμμα ,μπιελα στροφαλο που θα μεγαλώσουν υποθετικά τα κυβικά μέσω της μεγαλύτερης διαδρομής,κύλινδροπιστονο όπως είπες είτε αυτό θα είναι νορμαλ η αγωνιστικό και μαζί του εξάτμιση και γρανάζια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλαρακι... αν βαλεις ολα αυτα θα χρειαστεις και ενα βενζιναδικο απο πισω...

Ασε που αν θελησεις ποτε να το πουλησεις θα πεσει αρκετα η τιμη του μιας και θα ειναι πειραγμενο...

Αν εχεις κλεισει τα 18 καλυτερα παρε ενα 125 4t η μεγαλυτερων κυβικων μηχανη να γλιτωσεις την τσεπη σου απο θεμα καταναλωσης...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φιλαρακι aprilia εχεις, be cool γιατι θα στα δωσει στο χερι.

φιλικα παντα .

γιατι τι εχουν τα aprilia? ποιο αξιοπιστα ειναι απο τα αλλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θέλεις όντως να το φτιάξεις το μηχανάκι θα πρότεινα εξάτμιση κύλινδροπιστόνο καρμπυρατερ και πολλαπλασιάστη... τα γρανάζια θα έλεγα να τα αλλάξεις μόνο σε περίπτωση βλάβης η συντήρησης...λόγο της μικρής ιπποδύναμης δεν θα πάρεις πολλά ..αντίθετα με αυτα θα δεις νεύρο στο μηχανάκι και θα σου φανεί σαν να πετάει και λόγω της τρέλας δεν θα σε νοιάζει η κατανάλωση...αλλά μόλις οδήγησεις ένα μεγαλύτερο και καταλάβεις ότι έχεις ίδια κατανάλωση με ένα 1000 θα ξένερωσεις...το είχα κάνει εγώ στο ρανερ μου το οποίο ήταν φτιαγμένο μέχρι αηδίας και μόλις καβαλήσά αυτό που εχω τώρα ξένερωσα...βαλε αυτα που σου είπα όχι όμως πολύ μεγάλο καρμπυρατερ και θα τραβάει παραπάνω και θα σου φύγει το γούστο...προειδοποίηση μπορείς να πάρεις την ηλεκτρονική και το καρμπύρατερ μεταχειρισμένα θα είναι ακριβώς το ίδιο με καινούργια...τώρα για εξάτμιση αν δεν σε πειράζει λίγη σκουριά ηέχεις λίγο μεράκι πάρε μεταχείρισμενη τριψτην καθαρίσε την εσωτερικά και βαψτην...ελπίζω να σε κάλυψα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μια giannelli να βαλεις μοναχα θα εισαι κομπλε. Τα αλλα ολα ειναι λιγο υπερβολες και πεταμενα λευτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε ενα εξατμισονι και θα δεις μεγαλη διαφορα!

δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλυτερα κρατα τα λεφτα σου για μεγαλυτερη μηχανη αργοτερα αν παλι εχεις καψες εξατμιση πρωτα απο ολα και μετα ανεβασε κυβικα απλα να ξες το να χαλασει ειναι πολυ πιθανο και η επισκευες κουραζουν απο πολλες αποψεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα