Winter 87 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ένα Aprilia RX 50cc model 2010 και θέλω να το βελτιώσω, έχω σκεφτεί να του βάλω μεγαλύτερο καρμπυρατέρ, καλύτερα κυλινδροπίστονα, ανέβασμα κυβισμού σε 80-85cc, να αλλάξω αλυσογράναζα, και εξάτμιση...! Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω για να το κάνω πιο δυνατό; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Πολλά θα μπορούσες...το θέμα είναι η κατανάλωση και η ανθεκτικότητα από κει και πέρα...μπορείς να βάλεις ριντιερα,πολλαπλασιαστη ,πρόγραμμα ,μπιελα στροφαλο που θα μεγαλώσουν υποθετικά τα κυβικά μέσω της μεγαλύτερης διαδρομής,κύλινδροπιστονο όπως είπες είτε αυτό θα είναι νορμαλ η αγωνιστικό και μαζί του εξάτμιση και γρανάζια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Φιλαρακι... αν βαλεις ολα αυτα θα χρειαστεις και ενα βενζιναδικο απο πισω... Ασε που αν θελησεις ποτε να το πουλησεις θα πεσει αρκετα η τιμη του μιας και θα ειναι πειραγμενο... Αν εχεις κλεισει τα 18 καλυτερα παρε ενα 125 4t η μεγαλυτερων κυβικων μηχανη να γλιτωσεις την τσεπη σου απο θεμα καταναλωσης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 φιλαρακι aprilia εχεις, be cool γιατι θα στα δωσει στο χερι. φιλικα παντα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσαι με λεμονι 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 φιλαρακι aprilia εχεις, be cool γιατι θα στα δωσει στο χερι. φιλικα παντα . γιατι τι εχουν τα aprilia? ποιο αξιοπιστα ειναι απο τα αλλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 Αν θέλεις όντως να το φτιάξεις το μηχανάκι θα πρότεινα εξάτμιση κύλινδροπιστόνο καρμπυρατερ και πολλαπλασιάστη... τα γρανάζια θα έλεγα να τα αλλάξεις μόνο σε περίπτωση βλάβης η συντήρησης...λόγο της μικρής ιπποδύναμης δεν θα πάρεις πολλά ..αντίθετα με αυτα θα δεις νεύρο στο μηχανάκι και θα σου φανεί σαν να πετάει και λόγω της τρέλας δεν θα σε νοιάζει η κατανάλωση...αλλά μόλις οδήγησεις ένα μεγαλύτερο και καταλάβεις ότι έχεις ίδια κατανάλωση με ένα 1000 θα ξένερωσεις...το είχα κάνει εγώ στο ρανερ μου το οποίο ήταν φτιαγμένο μέχρι αηδίας και μόλις καβαλήσά αυτό που εχω τώρα ξένερωσα...βαλε αυτα που σου είπα όχι όμως πολύ μεγάλο καρμπυρατερ και θα τραβάει παραπάνω και θα σου φύγει το γούστο...προειδοποίηση μπορείς να πάρεις την ηλεκτρονική και το καρμπύρατερ μεταχειρισμένα θα είναι ακριβώς το ίδιο με καινούργια...τώρα για εξάτμιση αν δεν σε πειράζει λίγη σκουριά ηέχεις λίγο μεράκι πάρε μεταχείρισμενη τριψτην καθαρίσε την εσωτερικά και βαψτην...ελπίζω να σε κάλυψα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 μια giannelli να βαλεις μοναχα θα εισαι κομπλε. Τα αλλα ολα ειναι λιγο υπερβολες και πεταμενα λευτα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 βαλε ενα εξατμισονι και θα δεις μεγαλη διαφορα! δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 καλυτερα κρατα τα λεφτα σου για μεγαλυτερη μηχανη αργοτερα αν παλι εχεις καψες εξατμιση πρωτα απο ολα και μετα ανεβασε κυβικα απλα να ξες το να χαλασει ειναι πολυ πιθανο και η επισκευες κουραζουν απο πολλες αποψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες