Jump to content
Sign in to follow this  
mechanaki

επιλογη motard 250 cc

Recommended Posts

Γεια σας

μολις εβγαλα διπλωμα για 125( η αλλιως για 34 hp),,εχω προυπηρεσια σε μηχανακι καθως ειχα ενα derbi μικρο motard,,τωρα ψαχνω κατι σε 250...εχετε να προτεινετε κατι (kawasaki 250 h yamaha wr250x η κατι αλλο???..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Σε αυτά τα λεφτά d tracker είναι καλή επιλογή.

Το έχω πάνω από ένα χρόνο και δεν έχω σταματήσει να βγάζω γούστα.

Άμα φυσικά είχα παραπάνω $$$ θα τσιμπούσα το yamaha

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας

μολις εβγαλα διπλωμα για 125( η αλλιως για 34 hp),,εχω προυπηρεσια σε μηχανακι καθως ειχα ενα derbi μικρο motard,,τωρα ψαχνω κατι σε 250...εχετε να προτεινετε κατι (kawasaki 250 h yamaha wr250x η κατι αλλο???..

Off topic ON

Επειδη προκειται να αγορασω derbi motardακι σε λιγο καιρο... Μπορεις να μου πεις εντυπωσεις κλπ?

Πηγαινει καλα? αξιζει τα λευτα του?

Ευχαριστω :)

Off topic OFF

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε φιλε στην αδεια δεν γραφει ιπποδυναμη οποτε παρε οτι θες. θα σε ζαλισουν λιγο αλλα αν πουλησεις λιγο προλογο το εχεις. απο παλια δες κανενα χτ 400 artesia 31hp , κανενα dt 200 , tt 250 (αυτα ειναι μεσα στα ορια σου). Αλλα εγω θα σου προτεινα ενα χτ 600 καλοσυντηρημενο , να το χεις καθαρισμενο γυαλισμενο βαλε κ 2 καθρεπτακια για ξεκαρφωμα να φορας κ το κρανος σου και δεν σε πειραζει κανεις. κανε δουλεια μια κ εξω. Μηχανη για τα παντα.. θα βγαλεις πολλα γουστα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ρε συ, ωραια τον συμβουλευεις!

Αν, χτυπα ξυλο, εμπλακει σε κανα ατυχημα μετα, ποιος θα τα πληρωσει, εσυ ή εγω? Γιατι η ασφαλιστικη δεν προκειται. Και αυτο ειναι το λιγοτερο που μπορει να παθει (να χρειαστει να πληρωσει δηλαδη). Υπαρχουν και χειροτερα, αλλα ας μην το αναφερω.

Τροποποιήθηκε από τον comrade

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ναι ρε φιλε , εννοειται δεν θετουμε σε κινδυνο το παληκαρι. Ημουν λιγο ασαφης. στο "παρε οτι θελεις εννοω κατι γυρω στα 25 kw" δηλαδη το χτ το 600 ειναι σε λογικα πλαισια. αλλα απο τη στιγμη που θα παει στον ασφαλιστη κ δεχτει να του το ασφαλισει απο κει κ περα ειναι καλλημενος. Μπορει να κανω και λαθος. Πρωτα η ασφαλεια όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ΧΤ400 ειναι μια επιλογη που το Α1 το καλυπτει, το κακο ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ για τα αλογα του και δινει την αισθηση οτι καβαλας 250αρι, αν το ψηνεις ομως δινει ενας φιλος μου που ειναι σε πολυ καλη κατασταση, θα το αγοραζα εγω αλλα εκει που ελεγε να μου το δωσει με 1000 ευρω μετα που τον ρωτησα ξανα μου πε 1500 και φυσικα δεν το πηρα, και ευτηχως γτιατι τελικα πηρα ΧR400R και τον εχω για πλακα!

Δικη μου αποψη ειναι να παρεις ενα D-Tracker που ειναι ετοιμο μοταρντ και δεν μπλεκεις με μετατροπες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

yamaha ttr 250 λεω εγω και πιστεβω θα εισαι καλυμενος απο πολλες μεριες.

διπλωμα ασφαλεια ανταλλακτικα δυναμη ομορφια αξιοπιστια τιμη!

πεζεις και σε μοταρντ και σε εντουρο αμα σου την βαρεσει για βουνο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως το χώμα είναι πολύ καλή φάση. Εμένα δε με κρατάει και τόσο πίσω πάντως

DSC00182.jpg

Τροποποιήθηκε από τον g.papas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω για τις απαντισεις θα το κοιταξω,,οσο για ενα oof topic σχετικα με το derby μην πλησιαζεις,,,τζαμπα χρηματα ,,το πηρα στα 16 μου και ειναι μονο γι αυτη την ηλικια και για ενα χρονο...μετα θα θες να το δωσεις ,,δεν συμφερει απο πολλες αποψεις...ολοι μου το ελεγαν αλλα μεσ την κα**α μου δεν το ακουγα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda CRF 250 (motard)

και εισαι κομπλε! :_innocent:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα