mechanaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Γεια σας μολις εβγαλα διπλωμα για 125( η αλλιως για 34 hp),,εχω προυπηρεσια σε μηχανακι καθως ειχα ενα derbi μικρο motard,,τωρα ψαχνω κατι σε 250...εχετε να προτεινετε κατι (kawasaki 250 h yamaha wr250x η κατι αλλο???.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 με το που αρχισει να διατιθεται στην Ευρωπη, κτυπα το... KTM DUKE 200cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sepul 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Το ΓΙΑΜΑΧΑΚΙ ειναι απιστευτο αλλα και τσιμπημενο καθοτι made in japan. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mechanaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 για κατι μεταχειρισμενο εψαχνα ..ελεγα να δωσω το πολυ 1800 ευρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Σε αυτά τα λεφτά d tracker είναι καλή επιλογή. Το έχω πάνω από ένα χρόνο και δεν έχω σταματήσει να βγάζω γούστα. Άμα φυσικά είχα παραπάνω $$$ θα τσιμπούσα το yamaha Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alexandros96 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Γεια σας μολις εβγαλα διπλωμα για 125( η αλλιως για 34 hp),,εχω προυπηρεσια σε μηχανακι καθως ειχα ενα derbi μικρο motard,,τωρα ψαχνω κατι σε 250...εχετε να προτεινετε κατι (kawasaki 250 h yamaha wr250x η κατι αλλο???.. Off topic ON Επειδη προκειται να αγορασω derbi motardακι σε λιγο καιρο... Μπορεις να μου πεις εντυπωσεις κλπ? Πηγαινει καλα? αξιζει τα λευτα του? Ευχαριστω :) Off topic OFF Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amigo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ρε φιλε στην αδεια δεν γραφει ιπποδυναμη οποτε παρε οτι θες. θα σε ζαλισουν λιγο αλλα αν πουλησεις λιγο προλογο το εχεις. απο παλια δες κανενα χτ 400 artesia 31hp , κανενα dt 200 , tt 250 (αυτα ειναι μεσα στα ορια σου). Αλλα εγω θα σου προτεινα ενα χτ 600 καλοσυντηρημενο , να το χεις καθαρισμενο γυαλισμενο βαλε κ 2 καθρεπτακια για ξεκαρφωμα να φορας κ το κρανος σου και δεν σε πειραζει κανεις. κανε δουλεια μια κ εξω. Μηχανη για τα παντα.. θα βγαλεις πολλα γουστα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
comrade 34 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε συ, ωραια τον συμβουλευεις! Αν, χτυπα ξυλο, εμπλακει σε κανα ατυχημα μετα, ποιος θα τα πληρωσει, εσυ ή εγω? Γιατι η ασφαλιστικη δεν προκειται. Και αυτο ειναι το λιγοτερο που μπορει να παθει (να χρειαστει να πληρωσει δηλαδη). Υπαρχουν και χειροτερα, αλλα ας μην το αναφερω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον comrade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amigo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 ναι ρε φιλε , εννοειται δεν θετουμε σε κινδυνο το παληκαρι. Ημουν λιγο ασαφης. στο "παρε οτι θελεις εννοω κατι γυρω στα 25 kw" δηλαδη το χτ το 600 ειναι σε λογικα πλαισια. αλλα απο τη στιγμη που θα παει στον ασφαλιστη κ δεχτει να του το ασφαλισει απο κει κ περα ειναι καλλημενος. Μπορει να κανω και λαθος. Πρωτα η ασφαλεια όμως. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 Το ΧΤ400 ειναι μια επιλογη που το Α1 το καλυπτει, το κακο ειναι οτι ειναι πολυ βαρυ για τα αλογα του και δινει την αισθηση οτι καβαλας 250αρι, αν το ψηνεις ομως δινει ενας φιλος μου που ειναι σε πολυ καλη κατασταση, θα το αγοραζα εγω αλλα εκει που ελεγε να μου το δωσει με 1000 ευρω μετα που τον ρωτησα ξανα μου πε 1500 και φυσικα δεν το πηρα, και ευτηχως γτιατι τελικα πηρα ΧR400R και τον εχω για πλακα! Δικη μου αποψη ειναι να παρεις ενα D-Tracker που ειναι ετοιμο μοταρντ και δεν μπλεκεις με μετατροπες. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loykas 122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 yamaha ttr 250 λεω εγω και πιστεβω θα εισαι καλυμενος απο πολλες μεριες. διπλωμα ασφαλεια ανταλλακτικα δυναμη ομορφια αξιοπιστια τιμη! πεζεις και σε μοταρντ και σε εντουρο αμα σου την βαρεσει για βουνο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
amigo 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 an thes ti gnwmi mou metaxu motard kai enduro.. enduro me xilia! exei ea swro pleonektimata se sxesi me to motard k poso mallon me to petatropi motard.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2012 (τροποποιήθηκε) Όντως το χώμα είναι πολύ καλή φάση. Εμένα δε με κρατάει και τόσο πίσω πάντως Τροποποιήθηκε Μάρτιος 25 , 2012 από τον g.papas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mechanaki 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 ευχαριστω για τις απαντισεις θα το κοιταξω,,οσο για ενα oof topic σχετικα με το derby μην πλησιαζεις,,,τζαμπα χρηματα ,,το πηρα στα 16 μου και ειναι μονο γι αυτη την ηλικια και για ενα χρονο...μετα θα θες να το δωσεις ,,δεν συμφερει απο πολλες αποψεις...ολοι μου το ελεγαν αλλα μεσ την κα**α μου δεν το ακουγα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sotos_STIGMA69 161 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2012 Honda CRF 250 (motard) και εισαι κομπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες