kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 ο καιρος εφτιαξε η περιοδος των μοτοσυκλετιστων ξεκηνησε ας ευχηθουμε ολοι να ειμαστε ορθιοι να οδηγαμε ομορφα και παντα με κρανος ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟ! υγ για τους νεους ο δρομος δεν ειναι πιστα ηδη θρηνήσαμε ατομα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Καλες βολτες σε ολους!! Επιτελους επιστρεφω πισω να καβαλησω το μωρο μου. Καλος η κακος ο καιρος εγω επανω στη μο/τα θα ειμαι χαχ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Καλες βολτες! Απλα φιλοι μου να πρεπει οσοι την ειχαμε για ξεκουραση το χειμωνα να κανουμε εναν ελεγχο πρωτα ετσι? Και να θυμαστε οτι ακομα δεν ειναι καλοκαιρι! Οποτε ενα αδιαβροχο ειναι απαραιτητο!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Καλες βολτες! Απλα φιλοι μου να πρεπει οσοι την ειχαμε για ξεκουραση το χειμωνα να κανουμε εναν ελεγχο πρωτα ετσι? Και να θυμαστε οτι ακομα δεν ειναι καλοκαιρι! Οποτε ενα αδιαβροχο ειναι απαραιτητο!!! Παντα εξοπλισμος και αδιαβροχο!! Καθοταν 3 μηνες ο ελεφαντας με ενα ξεκινημα καθε εβδομαδα για να μην πεθανει η μπαταρια, αλλα θα την ελενξω πρωτα, σωστα τα λες :) Γνωρίζεις τι είναι τα πιο σημαντικά που χρειάζονται έλεγχο μετά από μια τέτοια κατάσταση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Παίδες, όλοι τα μάτια 14 και το μυαλό στο σωστό κεφάλι. Πολλοί "σκουριασμένοι" βγαίνουν τις πρώτες βόλτες τους μετά από μήνες, πολλοί καβαλάνε μεγάλα μηχανάκια που μόλις πήραν για πρώτη τους φορά, πολλοί προσπαθούν σε μια μέρα να καλύψουν μήνες απραξίας. Τον νου σας.......... κάποιοι μας περιμένουν, κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιο εξαρτώνται από εμάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Παίδες, όλοι τα μάτια 14 και το μυαλό στο σωστό κεφάλι. Πολλοί "σκουριασμένοι" βγαίνουν τις πρώτες βόλτες τους μετά από μήνες, πολλοί καβαλάνε μεγάλα μηχανάκια που μόλις πήραν για πρώτη τους φορά, πολλοί προσπαθούν σε μια μέρα να καλύψουν μήνες απραξίας. Τον νου σας.......... κάποιοι μας περιμένουν, κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιο εξαρτώνται από εμάς. +1. Προσοχη και στους καγκουρες που σαν τα σαλιγκαρια αρχιζουν και βγαινουν τωρα που ο καιρος σιγα σιγα επιτρεπει κοντομανικο και ακρανοτο. Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Καβαλα αλλα στην Αθηνα τουλάχιστον εγώ προσωπικά ακόμα περισσότερο από τους καινούργιους οδηγούς και τους "καγκουρες" φοβάμαι αυτούς που έχουν την μηχανή καθαρά για εξυπηρέτηση και μετακίνηση μέσα στην πολη. Δεν εννοώ αυτούς με τις πάπιες που πήραν μια μηχανή για να κάνουν την δουλειά τους αλλα αυτούς που επειδή δεν θεωρούν τα παπια "μουρατα" περνούν μεγάλες/γρήγορες μηχανές και τις έχουν σπίτι δουλειά δουλειά σπιτι. Δεν βάζω όλους στην ίδια κατηγορια. Απλά μερικοί συγκεκριμένοι σε αυτή την κατηγορια είναι απίστευτα επικίνδυνοι. Και αυτοί σα τα σαλιγκάρια βγαίνουν μονο οταν ο καιρος φτιάξει οπως αυτες τις μερες. Η γνώμη μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 οντως παιδια ολοι οι ''εποχιακοι'' καγκουρες '' εχουνε βγει στους δρομους την τελευταια βδομαδα που ανοιξε ο καιρος, γι αυτο λοιπον....για μας που ειμαστε 12 μηνες πανω στη σελα , να εχουμε λιγο το νου μας σε αυτους ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Παιδες καλα χιλιομετρα σε ολους, με χαμογελα και χωρις απροοπτα. Με προσοχη στους δρομους γιατι καραδοκουν πολλοι κινδυνοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες