Jump to content
kostakis zx10

καλες βολτες!

Recommended Posts

ο καιρος εφτιαξε η περιοδος των μοτοσυκλετιστων ξεκηνησε

ας ευχηθουμε ολοι να ειμαστε ορθιοι να οδηγαμε ομορφα

και παντα με κρανος ΚΑΛΑ ΔΕΜΕΝΟ!

υγ για τους νεους ο δρομος δεν ειναι πιστα ηδη θρηνήσαμε ατομα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλες βολτες σε ολους!!

Επιτελους επιστρεφω πισω να καβαλησω το μωρο μου.

Καλος η κακος ο καιρος εγω επανω στη μο/τα θα ειμαι χαχ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλες βολτες! Απλα φιλοι μου να πρεπει οσοι την ειχαμε για ξεκουραση το χειμωνα να κανουμε εναν ελεγχο πρωτα ετσι?

Και να θυμαστε οτι ακομα δεν ειναι καλοκαιρι! Οποτε ενα αδιαβροχο ειναι απαραιτητο!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλες βολτες! Απλα φιλοι μου να πρεπει οσοι την ειχαμε για ξεκουραση το χειμωνα να κανουμε εναν ελεγχο πρωτα ετσι?

Και να θυμαστε οτι ακομα δεν ειναι καλοκαιρι! Οποτε ενα αδιαβροχο ειναι απαραιτητο!!!

Παντα εξοπλισμος και αδιαβροχο!! Καθοταν 3 μηνες ο ελεφαντας με ενα ξεκινημα καθε εβδομαδα για να μην πεθανει η μπαταρια, αλλα θα την ελενξω πρωτα, σωστα τα λες :)

Γνωρίζεις τι είναι τα πιο σημαντικά που χρειάζονται έλεγχο μετά από μια τέτοια κατάσταση?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, όλοι τα μάτια 14 και το μυαλό στο σωστό κεφάλι. Πολλοί "σκουριασμένοι" βγαίνουν τις πρώτες βόλτες τους μετά από μήνες, πολλοί καβαλάνε μεγάλα μηχανάκια που μόλις πήραν για πρώτη τους φορά, πολλοί προσπαθούν σε μια μέρα να καλύψουν μήνες απραξίας.

Τον νου σας.......... κάποιοι μας περιμένουν, κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιο εξαρτώνται από εμάς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παίδες, όλοι τα μάτια 14 και το μυαλό στο σωστό κεφάλι. Πολλοί "σκουριασμένοι" βγαίνουν τις πρώτες βόλτες τους μετά από μήνες, πολλοί καβαλάνε μεγάλα μηχανάκια που μόλις πήραν για πρώτη τους φορά, πολλοί προσπαθούν σε μια μέρα να καλύψουν μήνες απραξίας.

Τον νου σας.......... κάποιοι μας περιμένουν, κάποιοι μας αγαπάνε, κάποιο εξαρτώνται από εμάς.

+1. Προσοχη και στους καγκουρες που σαν τα σαλιγκαρια αρχιζουν και βγαινουν τωρα που ο καιρος σιγα σιγα επιτρεπει κοντομανικο και ακρανοτο.

Δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην Καβαλα αλλα στην Αθηνα τουλάχιστον εγώ προσωπικά ακόμα περισσότερο από τους καινούργιους οδηγούς και τους "καγκουρες" φοβάμαι αυτούς που έχουν την μηχανή καθαρά για εξυπηρέτηση και μετακίνηση μέσα στην πολη.

Δεν εννοώ αυτούς με τις πάπιες που πήραν μια μηχανή για να κάνουν την δουλειά τους αλλα αυτούς που επειδή δεν θεωρούν τα παπια "μουρατα" περνούν μεγάλες/γρήγορες μηχανές και τις έχουν σπίτι δουλειά δουλειά σπιτι.

Δεν βάζω όλους στην ίδια κατηγορια. Απλά μερικοί συγκεκριμένοι σε αυτή την κατηγορια είναι απίστευτα επικίνδυνοι. Και αυτοί σα τα σαλιγκάρια βγαίνουν μονο οταν ο καιρος φτιάξει οπως αυτες τις μερες. Η γνώμη μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οντως παιδια ολοι οι ''εποχιακοι'' καγκουρες '' εχουνε βγει στους δρομους την τελευταια βδομαδα που ανοιξε ο καιρος, γι αυτο λοιπον....για μας που ειμαστε 12 μηνες πανω στη σελα , να εχουμε λιγο το νου μας σε αυτους .......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες καλα χιλιομετρα σε ολους, με χαμογελα και χωρις απροοπτα. Με προσοχη στους δρομους γιατι καραδοκουν πολλοι κινδυνοι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα