Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στο στρώσιμο με πόσο πρεπει να πηγαίνω στο Kymco Jetix 125cc και στο 50cc.Επείσης πρέπει να κάνω σέρβις καθε πόσα χιλιόμετρα περίπου?Στα πόσα χιλιόμετρα τελιώνει το στρωσιμό?.Επειτά εξάτμιση κ.τ.λ. πρέπει να αλλάξω?Τέλος, τι μετατρώπες μπορώ να κάνω και τι μπορώ να κάνω για μεγαλύτερη απόδοση,τελική ταχύτητα, μείωση της κατανάλωσης βενζίνης αλλα και με πόσα € γεμίζει το ντεπόσιτο. Ευχαριστώ Προκαταβολικά! Υ.Γ. ΛΑΘΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ 125cc ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ 50cc. :D Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον Shaco Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Εδω εισαι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Στο στρώσιμο με πόσο πρεπει να πηγαίνω στο Kymco Jetix 125cc και στο 50cc.Επείσης πρέπει να κάνω σέρβις καθε πόσα χιλιόμετρα περίπου?Στα πόσα χιλιόμετρα τελιώνει το στρωσιμό?.Επειτά εξάτμιση κ.τ.λ. πρέπει να αλλάξω?Τέλος, τι μετατρώπες μπορώ να κάνω και τι μπορώ να κάνω για μεγαλύτερη απόδοση,τελική ταχύτητα, μείωση της κατανάλωσης βενζίνης αλλα και με πόσα € γεμίζει το ντεπόσιτο. Ευχαριστώ Προκαταβολικά! λοιπον πρωτων καλως ορισες δευτερον πρεπει να παιζεις σιφουρα LoL και 3 η θα ανοιξεις το μανυαλ του παπιου αλλιως θα το κανεις μεχρι 1500 χιλιομετρα θα πηγενεις στο 50 με 20 και στο 125 με 40 οσο για μετροπες εξατμιση αφου στρωσεις αλλιως πριν θα εχεις προβλημα μετατροπες αν το παρεις τοτε πες αρχικα στην εταιρια να το παρεις με 70 κιτ με λιγα χρηματα παραπανω οκ αν θες κια αλλο μετα πας σε αλλο πραμα Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Ευχαριστώ που με καλώς ορισατε,αλλά ειμαί καινούργιος στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και δεν κατάλαβα τιπότα απολύτος.Αν μπορείται να τα κάνεται πιο κατανοήτα θα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. πρέπει να βγώ οπότε τις απαντήσεις θα τις δώ αυριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
k0stas33 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ευχαριστώ που με καλώς ορισατε,αλλά ειμαί καινούργιος στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και δεν κατάλαβα τιπότα απολύτος.Αν μπορείται να τα κάνεται πιο κατανοήτα θα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. πρέπει να βγώ οπότε τις απαντήσεις θα τις δώ αυριο. Λοιπον φιλε μου παμε παλι πιο λιανα στο στρωσιμο πρεπει να μην παιρνεισ δικαβαλα να αλλαζεις ολες τις ταχυτητες και να ανοιγεις το μισο γκαζι! καταλαναλωση δεν ειναι δυνατον να το φτιαξεις και να κειθωθει η καταναλωση θα αυξηθει επισης πηγενε σε ενα συνεργειο της κυμκο και ρωτα για βελτιωσεις οκ συνηθως θα βαλεις εξατμιση μετα το στρωσιμο και θα του αλαξεις κυβικα θα το υπερκυβισεις απο 50 πχ σε 70 η απο 125 σε 150 λεμε τωρα.. Ευχαριστώ που με καλώς ορισατε,αλλά ειμαί καινούργιος στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και δεν κατάλαβα τιπότα απολύτος.Αν μπορείται να τα κάνεται πιο κατανοήτα θα είναι καλύτερο. Ευχαριστώ προκαταβολικά Υ.Γ. πρέπει να βγώ οπότε τις απαντήσεις θα τις δώ αυριο. απλα ανοιγεις το μισο γκαζι λειτυργεις ολες τις ταχυτητες και δεν περνει δικαβαλο μεχρι τα 1500 χιλιομετρα μετα αν το υπερκυβισεις απο 50 σε 70 η απο 125 σε 150 θα αυξηθει η καταναλωση οι μεττρεοπες ειναι εξτατμιση και κυλινδροπιστονα ρωτα σε ενα συνεργειο κυμκο για κιτ της εταιριας πιο μηχανακι εχεις ηδη? ( συνομιλικοι ειμαστε.. ειμαι τον ιουνη) :P Τροποποιήθηκε Μάρτιος 19 , 2012 από τον k0stas33 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Λοιπον φιλε μου παμε παλι πιο λιανα στο στρωσιμο πρεπει να μην παιρνεισ δικαβαλα να αλλαζεις ολες τις ταχυτητες και να ανοιγεις το μισο γκαζι! καταλαναλωση δεν ειναι δυνατον να το φτιαξεις και να κειθωθει η καταναλωση θα αυξηθει επισης πηγενε σε ενα συνεργειο της κυμκο και ρωτα για βελτιωσεις οκ συνηθως θα βαλεις εξατμιση μετα το στρωσιμο και θα του αλαξεις κυβικα θα το υπερκυβισεις απο 50 πχ σε 70 η απο 125 σε 150 λεμε τωρα.. απλα ανοιγεις το μισο γκαζι λειτυργεις ολες τις ταχυτητες και δεν περνει δικαβαλο μεχρι τα 1500 χιλιομετρα μετα αν το υπερκυβισεις απο 50 σε 70 η απο 125 σε 150 θα αυξηθει η καταναλωση οι μεττρεοπες ειναι εξτατμιση και κυλινδροπιστονα ρωτα σε ενα συνεργειο κυμκο για κιτ της εταιριας πιο μηχανακι εχεις ηδη? ( συνομιλικοι ειμαστε.. ειμαι τον ιουνη) :P Φίλε το Kymco θα είναι το πρώτο μου μηχανάκι.¨Εχω οδηγήσει του πατέρα μου αλλά το πρώτο δικό μου μηχανάκι θα είναι αυτό. Επείσης ωραία βρήκα και ένα συνομήλικο. . Σ΄ ευχαριστώ για τις πληροφορίεςΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ με διαφώτησατε σχεδόν πλήρως.Μερικές ερώτησεις(προς το παρόν) τα κιτ είναι τα κιλιδροπίστωνα και η εξάτμιση.Επείσης ποιά ειναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125? Συγγνώμη που είμαι τόσο άσχετος από μηχανάκια, αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ σοβαρά μέχρι τώρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 τα κιτ είναι τα κιλιδροπίστωνα και η εξάτμιση? ερώτηση είναι... Λάθος μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Παιδία,οποίος εχεί γνώση επί του θέματος ας μηλίσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2012 Εξαρταται , υπαρχουν κιτ με κυλινδρο-πιστονι-φλατζες και υπαρχουν και κιτ που δινουν και εξατμσιη και ζιγκλερ για τη ρυθμιση του καρμπ. . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Shaco 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 21 , 2012 Εξαρταται , υπαρχουν κιτ με κυλινδρο-πιστονι-φλατζες και υπαρχουν και κιτ που δινουν και εξατμσιη και ζιγκλερ για τη ρυθμιση του καρμπ. . Ωραία όλα αυτα αλλά δεν απαντήθηκε ακόμη, η δεύτερή ερώτηση μου(Ποιά είναι η καλύτερη εξάτμιση για το Kymco Jetix 125) επείσης θα ήθελα να μάθω πόσο περίπου στοιχίζει ένα κιτ και αν είναι προτιμότερο να πάρω ένα κιτ με εξάτμιση από μία εξάτμιση μόνη της.Επείσης θέλω να μου πρωτίνεται site όπως το motosmart που πουλάνε εξάτμίσεις αλλά και άλλα ανταλλάκτικα για μηχανάκι.Τέλος θέλω να ρώτησω κάθε πότε πρέπει να πηγαίνω το μηχανάκι για σέρβις και πόσο θα μου στοιχίζει κάθε φορά. Ελπίζω να απαντηθούν γρήγορα τα ερωτήματα μου αλλά προπάντος να μην σας κούρασα με αυτές τις ερώτησεις..... Ευχαριστώ Προκαταβόλικα για άλλη ΜΙΑ ΦΟΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoridis 23 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα και απο εμενα! Φιλε μου εγω αυτο που σου προτινω για το στρωσιμο λογο οτι εχεις στροφομετρο μπορω να σου πω το εξης. στα πρωτα 500-600χλμ πηγενε το μεχρι της 500 στροφες τις ταχυτητες και μετα μεχρι τα 1000χλμ εως της 600 στροφες (αυτο ισχυει και στα 2 μηχανακια) τωρα οσον αφορα το 125 μετα τα 600χλμ μπορεις να παρεις και δικαβαλο αλλα γνωμη μου ας περιμενεις να το στρωσεις καλυτερα στα 1000χλμ και μετα κανε δικαβαλα τρικαβαλα φτιαξε γαλαρια και οτι αλλο θελεις ενα καλο στρωσιμο ειναι και θεμα στην αποδοση και στην ζωη του παπιου σου.μετα βγαλε του τα ματια αμα θελεις αλλα παντα κανε τα service του στην ωρα του και μην τα αμελης καθολου αμα θες να το κρατησεις. Τωρα οσο αφορα εξατμιση εγω στο 50αρι jetix που εχω αλλα με μοτερακι αστρεα του εβαλα protech για αστρεα με βαση.δεν νομιζω να βρεις αποκληστηκα εξατμιση για το jetix.(εχω φαει τον κοσμο και δεν βρηκα aftermarket). Για μεγαλυτερα κιλυνδροπιστονα μην το σκεφτεσε δεν ειναι καλη η μπιελα τους και δεν ειναι για πολλα, θα το παρεισ στο χερι στο τελος και εκτος αφτου δες με τα μανισια πως καιγετε στην κυριολεξια το μοτερ σου χωρις ζορια και μετα αποφασισε (τσεκαρισμενο κ ειναι τραγικο!!!) Για Το service μπες στην kymco και δες εκει που λεει στο μοντελο σου συντηρηση και σου εχει χιλιομετρα και service αναλυτικα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 28 , 2012 από τον doctoridis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες