George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 ...τυχαια επεσα σε αυτην εδω την αγγελια,παει καιρος απο τοτε κ ακομα η αγγελια ειναι ζωντανη (πιθανον). τι ομορφη μοτοσυκλετα?τοσο απλη μα κ τοσο αξιοπιστη. εαν εψαχνα αυτον τον καιρο για αγορα δεν θα δισταζα ουτε στιγμη! θα την καβαλαγα κ θα πηγαινα οπου γουσταρα αφηνοντας τον αερα να με χτυπα αλυπητα! ωραια τα γκαζια δεν λεω,ωραια κ τα ακραια στριψιματα με το γονατο οσο το δυνατον κοντυτερα στην ασφαλτο αλλα κ τουτη με τα στρογγυλα κοντερια εχει την δικη της χαρη! απεχει απο την καταναλωση των εποχων μας.εχει χαρακτηρα εχει το κατι αλλο το διαφορετικο να σου προσφερει...αρκει να ξερεις να το εκτιμησεις. ..παταω τα 40 οπου να ναι κ σαφως δεν σκεφτομαι οπως πριν απο 20 χρονια που πρωτο-καβαλησα μοτο αλλα χαιρομαι που εφτασα να νιωθω ετσι!! γνωριζω οτι η εν λογω μοτο -οπως κ αλλες του ειδους- αφηνουν αδιαφορους τους νεοτερους κ αλιμονο εαν του συγκινουσαν...ετσι ειναι!! αν ηταν αλλιως τοτε δεν θα ειχαμε μεγαλωσει πανω σε δυο ροδες!! την καλησπερα μου σε ολους. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Σκεφτωμε αν αξιζει η αγορα......................................... Μαλλον οχι Τα συγκεκριμενα μοτορια ηταν απροσωπα εντελως και ισως κακες wannabe απομιμησεις Χαρλευ. Θα εχεις σοβαρο προβλημα με την οδικη συμπεριφορα,δυσκολα θα βρεις ανταλλακτικα και πιστευω οτι θα το μετανιωσεις σε συντομο χρονικο διαστημα. Αν παρόλα αυτα εγω ηθελα τετοιο στυλ μοτοσυκλετας θα αγοραζα το CX500C τσοπερατο και αυτο,πιο οικονομικο σε συντηρηση και τερας αξιοπιστιας. Επειδη ομως κατι τετοια νοσταλγικα συμπτωματα τα εχω και εγω,θα σου προτεινα καθε οποτε σε πιάνουν να κανεις μια βολτα το Τρανς και θα σου περασει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Σκεφτωμε αν αξιζει η αγορα......................................... Μαλλον οχι Τα συγκεκριμενα μοτορια ηταν απροσωπα εντελως και ισως κακες wannabe απομιμησεις Χαρλευ. Θα εχεις σοβαρο προβλημα με την οδικη συμπεριφορα,δυσκολα θα βρεις ανταλλακτικα και πιστευω οτι θα το μετανιωσεις σε συντομο χρονικο διαστημα. Αν παρόλα αυτα εγω ηθελα τετοιο στυλ μοτοσυκλετας θα αγοραζα το CX500C τσοπερατο και αυτο,πιο οικονομικο σε συντηρηση και τερας αξιοπιστιας. Επειδη ομως κατι τετοια νοσταλγικα συμπτωματα τα εχω και εγω,θα σου προτεινα καθε οποτε σε πιάνουν να κανεις μια βολτα το Τρανς και θα σου περασει. εδω τσακωσες το νοημα! το θεμα δεν ειναι η εν λογω αγορα αλλα η σκεψη κ η στροφη στην γοητεια της απλοτητας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Θα σου φανει ''λιγο'' αν μετα απο το το Τρανς πας εκει. Παρ'ολα αυτα,γουστα ειναι αυτα,ποιος μπορει να σε αποτρεψει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 μια απο τις λιγες και καλες αγγελιες του car.gr.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Θα σου φανει ''λιγο'' αν μετα απο το το Τρανς πας εκει. Παρ'ολα αυτα,γουστα ειναι αυτα,ποιος μπορει να σε αποτρεψει? βρε δεν ψαχνομαι λεω...μπα..αα.. αμα ειχα ομως περισευμα θα την γυαλιζα αβερτα απο καιρο τωρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Κοιτα αυτο το μωρο...................................... http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/1301693/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Κοιτα αυτο το μωρο...................................... http://www.car.gr/cl...photos/1301693/ ακαρδε παιζεις με την καψουρα μας ε..? ακομα θυμαμαι τον ηχο που εβγαζε αυτη η παλαιομοδιτικη Laser... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 βρε δεν ψαχνομαι λεω...μπα..αα.. αμα ειχα ομως περισευμα θα την γυαλιζα αβερτα απο καιρο τωρα... καταλαβαίνω που το πας... θες κάτι τέτοιο όχι για να βγάζεις γούστα στον δρόμο με τις επιδόσεις αλλά να βγάζεις γούστα με αυτό που αντιπροσωπεύει ένα τέτοιο κομμάτι, δηλαδή το παρελθόν... σωστό σε κόβω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Καπου στο πατρικο μου, υπαρχουν ακομα τα κομματια μιας CBX 750 (Αστυνομικη απο ΟΔΔΥ) βαμμενη απο το σκελετο μεχρι και το τελευταιο κομματι της που χρειαστηκε και τα παντα γυαλισμενα. βεβαιως, εγινε βιδες επειδη 1) εκαιγε τ'αντερα της 2) ασυμφορη σε συντηρηση 3) υδραυλικος συμπλεκτης που ηθελε επισκευη και ανταλλακτικα δεν υπηρχαν 4) πηνια - ανορθωτης 5) ταμπουρο πισω, πραγματικα ανυπαρκτο 6) δευτερευοντα γραναζια αξονα... ... ...... ............ ισως ξαναγινει μηχανη απο τις κουτες στις οποιες βρισκεται καποια στιγμη στο μελλον, η ισως πουληθει. Για την ωρα ειναι τσαμπα ο κοπος, αφου τα οικονομικα στενευουν και για καθημερινη μετακινηση και γενικοτερα, δε συμφερει :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Καμμιά ουσία δεν έχει χαθεί. Η πορεία πάντα χαράζεται απο ψηλά και κοιτώντας μακρυά. Να είσαι, να είμαι, παρών στο δρόμο και να χαιρετιόμαστε μ'εκείνο το ελαφρύ κούνημα της παλάμης απάνω απ' τον συμπλέκτη... Μιλάς για υπόγεια φίλτατε TRANTEN. ''Υπάρχουν'' σε όλους μας και δεν θα ''φύγουν'' ποτέ απο τα θεμέλια. Και βέβαια καλό είναι που + που ν'ανοίγει η καταπακτή και να σουλατσάρουμε εκεί κάτω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Γιατι, αυτη η κουκλαρα???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) την εχω δει κ αυτην... αχ....με τι καρδια πουλας ενα τετοιο στολιδι? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2012 από τον TRANTEN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 αυτή την κούκλα την έχετε δεί? και μην μου πείς οτι δεν σε προκαλεί να ξύσεις γόνατο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 (τροποποιήθηκε) αφηνουν αδιαφορους τους νεοτερους κ αλιμονο εαν του συγκινουσαν Εδώ κάνεις λάθος... Εγώ ειμαι γεννημένος το 1985... Αν έχω ποτέ τα φράγκα για αληθινή μηχανή θα αγόραζα kawasaki w800 ή Triumph Thruxton ή Bonneville καινούργια ... Για κάποιο περίεργο λόγο οι 3 προηγούμενες μηχανές με συγκινούν περισσότερο οταν τις συναντώ στο δρόμο ..Ειδικά απο τότε που η kawasaki εχει βγάλει την W800 SPECIAL EDITION εχω σκεφτεί 3 φορές να κάνω ληστεία σε τράπεζα ζητώντας 9.340 ευρώ .... Τώρα αν εννοείς νεότερους αυτούς που είναι 15-16 τότε δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω...αλλα ουτουσιάλλως αυτή ειναι καμένη γενιά .. ίσως δεν έχουν όνειρα..δεν ξέρω.. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 18 , 2012 από τον Kostas_dev Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2012 Δεν θα το ελεγα καμενη γενια και δεν εχουν ονειρα.. Μαλλον προτιμανε - προτιμαω κατι που μπορουνε να κυκλοφορανε με μικρο κοστος και απροβληματιστα.. Κατι πιο συγχρονο και πιο ασφαλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Δεν θα το ελεγα καμενη γενια και δεν εχουν ονειρα.. Μαλλον προτιμανε - προτιμαω κατι που μπορουνε να κυκλοφορανε με μικρο κοστος και απροβληματιστα.. Κατι πιο συγχρονο και πιο ασφαλες. Ενοοώ οτι ειναι πιο καταναλωτική γενιά ...2 ξαδέρφια που ειναι λύκειο τώρα όλο για Z1000 , BMW GS και κόνρες λένε ...βρέ πάρτε εκει ενα 50άρι να κάνετέ την δουλειά σας .. "Σιγά μην κατεβούμε να σπρώχνουμε κίόλας "... Εξάλου όταν εγώ ημουν 16 έβλεπες κατι C50 πραγματικά αριστουργήματα , GLΧ και townmate σε τέλεια κατάσταση καλοδιατηρημένα ... Τωρα πια δεν βλέπω τόσο συχνα τέτεια αγάπη για διατήρηση ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Εδώ κάνεις λάθος... Εγώ ειμαι γεννημένος το 1985... Αν έχω ποτέ τα φράγκα για αληθινή μηχανή θα αγόραζα kawasaki w800 ή Triumph Thruxton ή Bonneville καινούργια ... Για κάποιο περίεργο λόγο οι 3 προηγούμενες μηχανές με συγκινούν περισσότερο οταν τις συναντώ στο δρόμο ..Ειδικά απο τότε που η kawasaki εχει βγάλει την W800 SPECIAL EDITION εχω σκεφτεί 3 φορές να κάνω ληστεία σε τράπεζα ζητώντας 9.340 ευρώ .... Τώρα αν εννοείς νεότερους αυτούς που είναι 15-16 τότε δεν μπορώ παρα να συμφωνήσω...αλλα ουτουσιάλλως αυτή ειναι καμένη γενιά .. ίσως δεν έχουν όνειρα..δεν ξέρω.. Και οι δύο έχετε δίκιο. Έχει να κάνει με το πότε ο ενδιαφερόμενος άρχισε να ασχολείται με μοτοσυκλέτες. Από πότε δηλαδή άρχισε να παίρνει τα πρώτα του περιοδικά, από πότε άρχισε να χαζεύει τις βιτρίνες ή έστω από πότε άρχισε να ονειρεύεται συγκεκριμένα μοντέλα. Εσύ που είσαι του 85 μοντέλο και ξεκίνησες, πιθανόν, 13 ετών να ονειρεύεσαι μηχανές, είναι λογικό να εκτιμάς και να αναπολείς το παλιό. Από την άλλη, εγώ που είμαι 82 μοντέλο και αγόρασα το πρώτο μου περιοδικό πριν 2-3 χρόνια, είναι λογικό να δείχνω ενδιαφέρον για τα νεότερα μοντέλα που κυκλοφορούν και για μερικά του 2000. Τα παλαιά μοντέλα με αφήνουν αδιάφορο μιας και δεν έχω βιώματα από αυτά. Και όταν μιλάω για βιώματα, εννοώ έρωτα.... Πιστεύω να γίνομαι κατανοητός. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Ενοοώ οτι ειναι πιο καταναλωτική γενιά ...2 ξαδέρφια που ειναι λύκειο τώρα όλο για Z1000 , BMW GS και κόνρες λένε ...βρέ πάρτε εκει ενα 50άρι να κάνετέ την δουλειά σας .. "Σιγά μην κατεβούμε να σπρώχνουμε κίόλας "... Εξάλου όταν εγώ ημουν 16 έβλεπες κατι C50 πραγματικά αριστουργήματα , GLΧ και townmate σε τέλεια κατάσταση καλοδιατηρημένα ... Τωρα πια δεν βλέπω τόσο συχνα τέτεια αγάπη για διατήρηση ... Bασικα δεν ειναι κακο να κοιτας μπροστα...... Αν τον καλυπτει το διπλωμα για μο/τα, γιατι να παρει 50αρι; Το οτι παλια καποιοι εκαναν τον γυρο της Ελλαδας και οχι μονο με 50αρι δεν σημαινει οτι πρεπει να το κανουμε και οι υπολοιποι. Μετα λες για w800 και μπονεβιλ, του 2010 και 11 μοντελα....Τι ρετρο και μλκιες λεμε.... παρε του 80 το w800 το αντιστοιχο και βγες βολτα μετα σημερινα δεδομενα και τα λεμε,,,,, επισης... ολα αυτα τα μηχανακια που εχετε ποσταρει εδω, δεν λεω καλα χρυσα κλπ κλπ αλλα πλεον ΚΑΛΩΣ ή ΚΑΚΩΣ προιστορια... Αλλα τα δεδομενα τοτε αλλα τωρα... δεν εχει χαθει καποια μπαλα απλα προχωραμε μπροστα με συμαχο την τεχνολογια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aposperittis 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η νοσταλγία του παρελθόντος σημαίνει ότι κάτι μας λείπει, ότι κάτι δεν μας ικανοποιεί στο παρών. Η τεχνολογία δεν είναι πάντα καλή ή έστω πάντα για το κοινό καλό. Ναι θα συμφωνήσω ότι με τους σημερινούς δρόμους ένα τέτοιο εργαλείο εποχής θα ζορίζονταν. Επίσης άλλο κόσμο είχε τότε και άλλο τώρα. Τότε έβλεπες στον δρόμο 10 αμάξια και 6 μηχανές, τώρα είσαι σφηνωμένος στην κίνηση 1 ώρα. Που να αντέξουν τέτοια καταπόνηση οι κινητήρες από θερμοκρασία? Για να μην πιάσουμε αυτούς που πετάγονται από τα στενάκια όλη την ώρα και πλακώνεσαι στα φρένα τελευταία στιγμή. Τα παλιά κομμάτια που να φρενάρουν με τα ταμπούρα τους έγκαιρα? Άλλες εποχές άλλα δεδομένα. Εδώ θα συμφωνήσω με τον φίλο Ηλία. Όμως!!! Ο φίλος Tranten δεν νομίζω ότι ήθελε να δώσει βάση σε αυτό! Πιστεύω ότι βλέποντας αυτά τα παλιά και καλά εργαλεία με την όμορφη απλότητα τους του έρχονται στο νου αναμνήσεις από τις παλιές καλές εποχές, ξέρετε αυτές που βλέπαμε στης ασπρόμαυρες Ελληνικές ταινίες και λέγαμε "Κοίτα πως ήταν η Αθήνα κάποτε..." Και τον κάνουν να αναρωτιέται "Για κοίτα με πόσο απλοϊκά και όμορφα πράγματα ήταν οι άνθρωποι ευχαριστημένοι, και τώρα ακόμα και Hayabusa να πάρουμε πάλι δεν ικανοποιούμαστε..." Δυστυχώς φίλε Tranten έτσι ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος. Και ειδικά με την "βοήθεια" της τεχνολογίας δεν βοηθιόμαστε στην αχόρταγη απληστία μας. Βάλε τώρα και τους παράγοντες τι θα πουν οι φίλοι μου αν με δουν με αυτό...., πια γκόμενα θα με κοιτάξει με αυτό..... να μπω στο μάτι του γείτονα κλπ κλπ και μπορείς να καταλάβεις γιατί καταντήσαμε έτσι. Το είπα και σε άλλο ποστ μου, έχω αυτό που πάντα ονειρεύτηκα, αν αφήσω την απληστία μου να με κυριεύσει δεν είναι μόνο ότι δεν θα το ευχαριστηθώ-σεβαστώ όπως του αρμόζει, αλλά δεν θα ευχαριστηθώ ποτέ τίποτα στην ζωή μου σε ότι και αν αγοράσω. Κοινώς θα είμαι ένας δυστυχισμένος αλλά και προγραμματισμένος από αυτούς που μας θέλουν έτσι να βλέπω το νέο BMW, το νέο Honda, τι νεο ΚΤΜ, το νέο Yamaha και πάντα να λέω ΤΟ ΘΕΛΩ. Δεν θα τους κάνω το χατήρι, δεν έχω ανάγκη την αντιπροσωπεία της BMW πχ να έρθει με το λάπτοπ αγκαλιά που λέει ο λόγος για να το βάλει μπρος επειδή έμεινε από βενζίνη. Να μου λείπει τέτοια τεχνολογία. Το καλύτερο παγωτό είναι σοκολάτα βανίλια.... Γιατί οι πολλοί ξηροί καρποί.......Σπάνε τα δόντια..... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον aposperittis 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
geologos 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Είμαι 23 χρονών και το μηχανάκι που έχω είναι ένα XT 125 του 1991 παρακαλώ, με μπρος-πίσω ταμπούρα, τελική 110 με ούριο άνεμο, πλαίσιο που άμα το ζορίσεις δεν αντέχει, αναρτήσεις όχι ενός σύγχρονου enduro... μπορεί να μην σταματάνε τα ταμπούρα με την μία σαν τα δισκόφρενα, μπορεί πολλά από τα καινουρια παπάκια να με "πατάνε" φανάρι με φανάρι, μπορεί να με προδώσει αν μπω φέτα σε μια στροφή, μπορεί να μην κάνει τα άλματα ενός wr αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι πως το μηχανάκι μου έχει χαρακτήρα... Αυτό είναι που λείπει και από της μοτοσυκλέτες αλλά και από του ανθρώπους, είναι ο χαρακτήρας... Το να είσαι μοτοσικλετιστής είναι στάση ζωής, δεν λέω πως γίνεται να επιστρέψουμε στην εποχή του cafe racer (είναι αναχρονιστικό) αλλά βαρέθηκα όλες οι μοτοσυκλέτες να είναι μια κοψιά... Ρε η μηχανή σου δείχνει το ποιός είσαι, αν είσαι μάζα κανένα πρόβλημα, αλλά αν όχι προβληματίσου... Υ.Γ. το "ρε" δεν παεί σε κανέναν προσωπικά Υ.Γ.2 να και μια φωτο από την κούκλα μου, το ακούραστο σκυλί... να ξαποσταίνει... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον geologos 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Ενοοώ οτι ειναι πιο καταναλωτική γενιά ...2 ξαδέρφια που ειναι λύκειο τώρα όλο για Z1000 , BMW GS και κόνρες λένε ...βρέ πάρτε εκει ενα 50άρι να κάνετέ την δουλειά σας .. "Σιγά μην κατεβούμε να σπρώχνουμε κίόλας "... Εξάλου όταν εγώ ημουν 16 έβλεπες κατι C50 πραγματικά αριστουργήματα , GLΧ και townmate σε τέλεια κατάσταση καλοδιατηρημένα ... Τωρα πια δεν βλέπω τόσο συχνα τέτεια αγάπη για διατήρηση ... Φιλαράκι εγώ (18 ετών) την έχω αυτή την αγάπη, ίσως και "τρέλα" τι μου λείπουν; Σωστά εργαλεία, ίσως και λίγες γνώσεις αλλά αυτές έρχονται με την εμπειρία, πόσο θα θελα να βάλω γραμμάτια για 2 δυναμόκλειδα για να φτιάξω το Τ μου αλλά ποιός θα μου δώσει γραμμάτια για 200 ευρώ; Αμελητέο ποσό για μερικούς, τεράστιο για μένα που πάω ακόμα σχολείο και δουλειά δεν έχω... Εγώ τις γουστάρω όλες τις μηχανές! Και παλιές και καινούριες, η καθεμία έχει τη χάρη της και έναν δικό της μοναδικό χαρακτήρα! Όρεξη υπάρχει, λεφτά δεν... Ίσως να 'μαι απ' τους λίγους στην ηλικία μου αλλά σίγουρα όχι ο μόνος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το είπα και σε άλλο ποστ μου, έχω αυτό που πάντα ονειρεύτηκα, αν αφήσω την απληστία μου να με κυριεύσει δεν είναι μόνο ότι δεν θα το ευχαριστηθώ-σεβαστώ όπως του αρμόζει, αλλά δεν θα ευχαριστηθώ ποτέ τίποτα στην ζωή μου σε ότι και αν αγοράσω. Το καλύτερο παγωτό είναι σοκολάτα βανίλια.... Γιατί οι πολλοί ξηροί καρποί.......Σπάνε τα δόντια..... Έγραψες και..... ξαναέγραψες! [Αν και ως κλασικός μινιμαλιστής στο παγωτό παίζω αυστηρά βανίλια και μόνο. :lol: ] Τροποποιήθηκε Μάρτιος 26 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Θα σου φανει ''λιγο'' αν μετα απο το το Τρανς πας εκει. Παρ'ολα αυτα,γουστα ειναι αυτα,ποιος μπορει να σε αποτρεψει? Mανο ειναι το πιο ανετο,μοτο που εχω οδηγησει για ηρεμες βολτες.Ειναι ομως ,και ασχημουλι.Το δικο μου θα γινει cafe racer.Συντομα θα ανοιξω θεμα.Aυτο που μου αρεσει ειναι οτι ακους τις πιστονιες απο το μοτερ.ΤRANTEN ετσι ηταν το δικο μου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 τα σεβη μου σε οσους τσακωσαν το νοημα...ξερουν αυτοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες