eirini 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ.... ΘΡΑΣΣΟ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΚΑΤΙ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Συλληπητηρια....κριμα ρε θεε μου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnnyestia 118 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 Συλλυπητήρια για το παλικάρι. :( Εκείνο το σημείο και για τα επόμενα περίπου 1000 μέτρα είναι ΥΠΕΡ - επικίνδυνο. Να έχετε το νου σας. Κάθε μέρα περνάω από εκεί και έχω πετύχει: -Οχήματα να θυμούνται τελευταία στιγμή να στρίψουν αριστερά, όπως ο δολοφόνος με το άσπρο αυτοκίνητο -Οχήματα που ενώ έχουν μπει αριστερά καταλαβαίνουν τελευταία στιγμή πως θέλουν να συνεχίσουν για Πειραιά και ξαναμπαίνουν στην αριστερή λωρίδα της κυρίας οδού -Οχήματα που χρησιμοποιούν αυτή την αριστερή λωρίδα επιβράδυνσης για προσπέραση Ακριβώς πιο κάτω έχει αριστερή λωρίδα επιτάχυνσης για αυτούς που έρχονται από το κέντρο μέσω της Καβάλας. Εκεί επίσης: -Κάποια οχήματα μπαίνουν στην αριστερή της καθόδου προς Πειραιά είτε χωρίς να έχουν αναπτύξει την απαραίτητη ταχύτητα, είτε χωρίς να ελέγξουν. -Κάποια οχήματα την χρησιμοποιούν για προσπέραση. Μην κινείστε ποτέ αριστερά σε εκείνο το σημείο και έχετε τα μάτια σας πάντα 14. Ελέγχετε την κίνηση όλων των οχημάτων που είναι στο οπτικό σας πεδίο για να δείτε ποιοι (που συνήθως δεν ξέρουν και τον δρόμο) δεν καταλαβαίνουν που θέλουν να πάνε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2012 δεν ειμαι απο αθηνα,οποτε δεν γνωριζω τον δρομο για τον οποιο μιλατε,αλλα αν καταλαβα καλα,ειναι εξοδος προς καποια κτελ.οποτε σαν σκεψη μου περασε απο το μυαλο να πατε στα κτελ να ρωτησετε αν εχουν καμερες(δεν γνωριζω ποσο μεγαλα κτελ ειναι,αλλα πιθανον να εχουν) ωστε να αναζητησετε το λευκο παλαιο μικρο αυτοκινητο. κ το σημαντικοτερο απο ολα,τα συλληπητηρια μου στην οικογενεια του παιδου,κουραγιο κ ζωη σε εμας. υ.γ. σαφως κ εννοειται παντα κρανος,αλλα αν καταλαβα σωστα πως εγινε το ατυχημα,δεν νομιζω να αλλαζε κ πολλα το κρανος απο μονο του..θα χρειαζοταν κ μπουφαν με προστασιες για να βγει αναπνεων απο την ολη κατασταση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 Υπήρξε καμιά εξέλιξη; με τις κάμερες βγήκε καμιά άκρη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostakis zx10 145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2012 εγω παντος θα τον επαιρνα απο πισω αυτον που παρατησε μηχανακι. και μετα αλημονο του.. τι περιμενετε ρε παιδια γιατι τους αφηνετε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πέτρος 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 24 , 2012 Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στου συγγενείς. :( εγω παντος θα τον επαιρνα απο πισω αυτον που παρατησε μηχανακι. και μετα αλημονο του.. τι περιμενετε ρε παιδια γιατι τους αφηνετε? Έχεις δίκιο αλλα όταν βρίσκεσαι σε κατάσταση shock από αυτά που είδες δεν σκέφτεσαι ψύχραιμα (πχ να πάρεις τις πινακίδες του αυτοκινητου που τον χτύπησε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Skopelos 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26 , 2012 Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Θράσος έχει μιλήσει τηλεφωνικά με την οικογένεια του παιδιού και τους έχει δώσει ότι πληροφορία διέθετε. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν γνωρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες