motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 ωραίες φωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η πειρα του πολυπρωταθλητη Δημητρη Τουμπανιαρη δεν κρυβεται...Μπραβο Δημητρη Ο πολυ καλος φιλος Παντελης σε αλλη μια καλη εμφανιση.... Ωραίος! Να πω ότι δεν έχω τον χρόνο να ψάξω να βρω τα ονόματα μέσω των δηλωμένων αριθμών. Στάθηκα σε ένα δυο σημεία και μέσα στον χαμό που γινόταν βάραγα ό,τι κινείτο κοντά μου και με σχετική χάρη. Είχα και στο νου ένα - δύο άτομα τα οποία ήξερα από πριν και αυτό ήταν όλο. Και όλα αυτά από μία και μόνο ειδική, από την δεύτερη είδα το τέλος της καθότθ ψάχναμε την Δανάη, στό τρίτο πέρασμα είχαμε πια φύγει. Καλά έκανες και πήρες την ψηφιακή! :lol: Δεν θα έφευγε ποτέ η σκόνη από τον αισθητήρα μιας SLR. Την DSLR πήρα ωρέ! Για να δούμε αν η προστασία από την σκόνη που προσφέρει η Olympus είναι όντως τόσο καλή όσο λέγεται...... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) . Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 . Ανυπομονείς, έ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Έχω κολλήσει μ'αυτό που είπε για τα χέρια και τους καρπούς και θέλω να το δω... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Που να δεις που σε κάποια φάση πλησιάζει ένας γρήγορος και σκέφτομαι "να αλλάξω φακό να τον βγάλω widescreen". Δεν προλαβαίνω να κουμπώσω τον 14/48 πάνω και καθώς είναι ανοιχτό το σώμα της μηχανής μέ έχει φτάσει και το σκάει στην στροφή λούζοντας με με χώμα. Ε, τι να κάνω, φύσηξα τα πολλά πολλά χώματα, την γύρισα ανάποδα να πέσουν τα υπόλοιπα και αποφάσισα ότι είναι βλακεία να αλλάζω φακούς σε τέτοιο περιβάλλον. Ψάρωσες; Πάντως να αναφέρω τον επαγγελματία ο οποίος είχε στηθεί αμέσως μετά από το άλμα και ο οποίος ήταν πραγματικός ήρωας. Για να βγάλει τις φωτό του ερχόταν αρκετά κοντά στην δράση και επειδή όλοι γκάζωναν στην προσγείωση τον έλουζαν πραγματικά με χώμα. Είχε γίνει καφέ και προσπαθούσε ενδιάμεσα να βάζει την κάμερα κάτω από το φανελλάκι του για να μην σκονίζεται. Λες να την πέταξε μετά; Ιδού. Στο επόμενο δευτερόλεπτο το Gas Gas βρίσκεται στον κόφτη και ο φωτογράφος κάτω από ένα σύννεφο αμμοχώματος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) διακρίνει κανείς τους akridaki 101 Dirty Harry Katanas Hlias Kyrilis ... δεν το έχω δει όλο ακόμα... ^_^ εδιτ: Και ΝίκοςΣεΜπε φαίνεται κάπου προς το τέλος... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Μερικά ακόμα action pics από αυτά που μου βγήκανε καλά, χωρίς σχόλια, μόνο γκάζια και σκόνη. διακρίνει κανείς τους Hlias Kyrilis Σε φανταστικό άλμα στο 4:00. Δεν το πίστευα που δεν πρόλαβα να το απαθανατίσω. Πολύ γρήγορος ο μπαγάσας, μέχρι να γυρίσεις, να εστιάσει η κάμερα και να διορθώσεις την έκθεση πάει, πέρασε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Έχω κολλήσει μ'αυτό που είπε για τα χέρια και τους καρπούς και θέλω να το δω... :/ Έλα, έλα, μου χαλάς λίγο το αφιέρωμα το οποίο ήθελα να σου κάνω αλλά δεν μπορώ κι εγώ να ρίχνω τέτοια χωματοβόμβα [ ] και να την αφήνω να πλανάται. Αυτό που φαίνεται να γίνεται είναι ότι στην φάση της επιτάχυνσης, μάλλον λόγω κούρασης, δεν σηκώνεις τα χέρια και προσπαθώντας να κρατηθείς από το τιμόνι μένει ο καρπός λυγισμένος καθώς περνάς από την καθιστή στην όρθια στάση. Φάση φρένων πριν από την στροφή, τέλεια τοποθέτηση χεριών με τους καρπούς σε ευθυγράμμιση με τους πήχεις. Φάση επιτάχυνσης, τα χέρια κλειστά και οι καρποί λυγισμένοι. Φάση επιτάχυνσης καθιστή, τα χέρια σε σωστή στάση αλλά οι καρποί ελαφρά λυγισμένοι, κάτι το οποίο δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα....... ...... μέχρι να σηκωθείς και να παραμείνει ο δεξής καρπός λυγισμένος σε μεγάλη γωνία. Αυτός ο καρπός δεν περνάει καλά! Φάση επιβράδυνσης πριν από την στροφή, τέλεια θέση χεριών και πάλι, στην κόντρα καλά τα πας. Στο τράβηγμα φαίνεται να ζορίζεσαι..... Ελπίζω να βοήθησα, οι υπόλοιπες φωτό σου αποκαλύπτουν τέλεια στάση σώματος, αλλά θα αργήσουν να ανέβουν. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηθικό δίδαγμα... στην επιβράδυνση καλά πάμε, στην επιτάχυνση έχουμε θέμα ^_^ υποπτεύομαι οτι κάνω την εξής μαλακία. Προσπαθώ να επιταχύνω με μια ταχύτητα επάνω, και αντί να κατεβάσω με το πόδι, σκέφτομαι "ε μέχρι να ανοίξω θα πρέπει να κλείσω" και έτσι απλώς ανοίγω υπερβολικά το γκάζι (και άρα υπερβολικά τον καρπό) για να επιταχύνει... μαλακία το ομολογώ, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό αιτιολογεί την θέση του καρπού μου ??? comes without saying... ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες :) Και την ψυχολογική συμπαράσταση πριν τον αγώνα !!! είπαμε, εκπέμπεις ηρεμία... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον dirty_girl Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 οταν επιταχύνης να εχεις τους αγκωνες ψηλα ωστε οι καρποι να παρουν πλαγια θεση και να ανοιγει το γκαζι πιο γρηγορα κ ευκολα.. επισης με το σωμα μπροστα να τεντωνεις τα ποδια ωστε η αντιθετη δυναμη της επιταχυνσης να επιβαρυνει τα ποδια αντι για τα χερια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 ζηλεψα ρε παλιοτζουτζαρε...... πολυ ωραιες φωτο μπραβο στη Δαναη και σε ολο το σαπορτ που ηταν εκει... Σεπτεμβρη ειπαμε εεεε? ποτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ηθικό δίδαγμα... στην επιβράδυνση καλά πάμε, στην επιτάχυνση έχουμε θέμα ^_^ υποπτεύομαι οτι κάνω την εξής μαλακία. Προσπαθώ να επιταχύνω με μια ταχύτητα επάνω, και αντί να κατεβάσω με το πόδι, σκέφτομαι "ε μέχρι να ανοίξω θα πρέπει να κλείσω" και έτσι απλώς ανοίγω υπερβολικά το γκάζι (και άρα υπερβολικά τον καρπό) για να επιταχύνει... μαλακία το ομολογώ, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτό αιτιολογεί την θέση του καρπού μου ??? comes without saying... ευχαριστώ πολύ για τις φωτογραφίες :) Και την ψυχολογική συμπαράσταση πριν τον αγώνα !!! είπαμε, εκπέμπεις ηρεμία... Έτερον εκάτερον. Πρέπει να έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις τέρμα το γκάζι στην όρθια στάση, ανεξαρτήτως από το αν έχεις την σωστή ταχύτητα ή όχι. Όπως λέει ο Motoris η μισή επιτυχία είναι να έχουν τα χέρια την σωστή θέση με αγκώνες ψηλά. Το άλλο πιστεύω έχει σχέση με την αρχική τοποθέτηση του χεριού πάνω στην γκαζιέρα. Ενδεχομένως να πρέπει και να αλλάζει το χέρι θέση πάνω στην γκαζιέρα ανάλογα με το πόσο θέλεις να ανοίξει, αυτό που οι αμερικανοί ονομάζουν regrip ως πρακτική. [Σε αυτό δεν τα πάω και τόσο καλά.... ] Το τελευταίο έχει σχέση με την δυνατότητα να μην φορτίζονται και τόσο τα χέρια κατά την επιτάχυνση, ούτως ώστε ανεξαρτήτως θέσης καρπών να μην φορτίζονται και τόσο. Αυτό ίσως σώσει την κατάσταση σε περίπτωση που η στάση των χεριών δεν είναι η ιδανική για οποιονδήποτε λόγο [βλέπε κούραση]. [Σε αυτό είμαι πραγματικά σκράπας συνήθως.... :sweatdrop: ] ζηλεψα ρε παλιοτζουτζαρε...... πολυ ωραιες φωτο Άσε να δεις εγώ πόσο ζήλεψα που τους έβλεπα να γυρνάνε μπροστά στα μάτια μου, ακόμα και αν οι συνθήκες δεν ήταν οι καλύτερες. Αρκετές φορές σκέφτηκα να βγάλω κανένα που είναι στο μέγεθος μου νοκ άουτ, να του πάρω μηχανάκι και στολή και να μπω μέσα. Έλα ντε όμως που έβλεπε ο κόσμος.... Βέβαια το αμέσως καλύτερο από το να μην τρέχεις είναι το να βλέπεις! Αν είχαμε και τα μαγιώ μας μαζί..... Τροποποιήθηκε Μάιος 14 , 2012 από τον tzoutz 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Χίλια μπράβο σε όλους! Με τους ρυθμούς που πάει το βρωμοκόριτσο - και το πείσμα που έχει - διατηρεί σταθερή ανοδική πορεία, οσονούπω θα είναι άπιαστη Tzoutz ευχαριστούμε, πήραμε γεύση κι εμείς οι απέχοντες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Άντε, μερικές ακόμα ασχολίαστες φωτογραφίες δράσης και το βραδάκι θα δούμε και όσες έχω από τα "παιδιά μας", nikosCB και dirty girl. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Αναρωτιέμαι, ποιός κυβισμός έχει πλεονέκτημα σε αυτές τις αμμουδερές γύρες. 125? 250? 400? Επίσης, «ψηλέ» έχεις χαιρετίσματα από τον Δάσκαλο. Πέρασα από εκεί σήμερα και μου είπε ότι τρόμαξε να σε γνωρίσει, έτσι... «σαφάρι» που κατέβηκες! Οφείλω να πω ότι ο Δάσκαλος είναι και μέγας γιατρός. Προσκυνώ τη χάρη του και το εξαιρετικό αυτί του. Ενα μήνα τώρα ούτε εγώ ούτε ο μηχανικός μου μπορέσαμε να βρούμε τι σφύριγμα ακούγεται στο μηχανάκι. Ο μάγος χρειάστηκε μία βόλτα 100 μέτρων για να καταλάβει ότι το σφύριγμα είναι τρίξιμο (απίστευτο) και άλλα 5' για να το απαλείψει. Mr Χελιώτη είσαι τέλειος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 ωραίες φωτογραφίες, δεν αποτυπώνουν όμως τον "μπουχό" στον οποίο είμασταν μέσα! χαχαχαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Αναρωτιέμαι, ποιός κυβισμός έχει πλεονέκτημα σε αυτές τις αμμουδερές γύρες. 125? 250? 400? Επίσης, «ψηλέ» έχεις χαιρετίσματα από τον Δάσκαλο. Πέρασα από εκεί σήμερα και μου είπε ότι τρόμαξε να σε γνωρίσει, έτσι... «σαφάρι» που κατέβηκες! Οφείλω να πω ότι ο Δάσκαλος είναι και μέγας γιατρός. Προσκυνώ τη χάρη του και το εξαιρετικό αυτί του. Ενα μήνα τώρα ούτε εγώ ούτε ο μηχανικός μου μπορέσαμε να βρούμε τι σφύριγμα ακούγεται στο μηχανάκι. Ο μάγος χρειάστηκε μία βόλτα 100 μέτρων για να καταλάβει ότι το σφύριγμα είναι τρίξιμο (απίστευτο) και άλλα 5' για να το απαλείψει. Mr Χελιώτη είσαι τέλειος! Χαχαχαχα, "σαφάρι"! Ο άνθρωπος έχει πηγαίο χιούμορ μιλάμε αλλά τι να περιμένεις από κάποιον ο οποίος κάνει αυτά που αγαπάει όσο καλύτερα μπορεί. Πραγματικά θετική ενέργεια από την αρχή ως το τέλος. Όσο για το αυτί του.... βιονικό. Άλλη μία φωτό του μέσα στις σκόνες με το άψογο όπως πάντα στιλ του το οποίο θα θα συνόψιζα στο "κάτσε κάτω ρε μ#λ#κισμένο μηχανάκι, θα κάνεις αυτό που θέλω εγώ, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο". ωραίες φωτογραφίες, δεν αποτυπώνουν όμως τον "μπουχό" στον οποίο είμασταν μέσα! χαχαχαχα Πράγματι. Βέβαια διάλεξα αυτές οι οποίες ήταν καθαρότερες και μάλιστα μερικές από αυτές τις επεξεργάστηκα για να έχουν περισσότερη αντίθεση. Η σκόνη κοβόταν με το μαχαίρι κατά καιρούς αλλά τι να περιμένεις από την στιγμή που οι διοργανωτές είχαν επιλέξει καταβρεχτικά ΚΤΜ για την δουλειά. Όχι μόνο ανεπαρκή σε παροχή αλλά και λάθος τοποθετημένα..... :tooth: :tooth: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Μπραβο παιδια:) Αποκτησατε αλλη μια εμπειρια ζηλευω απο ολες τις αποψεις... και που τρεξατε και που εισασταν εκει σαν παρεα... Η σκόνη κοβόταν με το μαχαίρι κατά καιρούς αλλά τι να περιμένεις από την στιγμή που οι διοργανωτές είχαν επιλέξει καταβρεχτικά ΚΤΜ για την δουλειά. Όχι μόνο ανεπαρκή σε παροχή αλλά και λάθος τοποθετημένα..... Α! τον μλκα τι ειπε :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty harry 197 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2012 Πράγματι. Βέβαια διάλεξα αυτές οι οποίες ήταν καθαρότερες και μάλιστα μερικές από αυτές τις επεξεργάστηκα για να έχουν περισσότερη αντίθεση. Η σκόνη κοβόταν με το μαχαίρι κατά καιρούς αλλά τι να περιμένεις από την στιγμή που οι διοργανωτές είχαν επιλέξει καταβρεχτικά ΚΤΜ για την δουλειά. Όχι μόνο ανεπαρκή σε παροχή αλλά και λάθος τοποθετημένα..... :tooth: :tooth: Μα τι λές τώρα αυτή είναι η πιο καθαρή φωτο απ' όλες! Είδες δουλειά το καταβρεχτικό? :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 και μερικές ακόμα φωτογραφίες από "γνωστούς-αγνώστους": ο δάσκαλος Helman σε άκρως εντυπωσιακές στιγμές: ο "σίφουνας" Σταύρος Katanas που τερματισε 7ος (και όχι 8ος όπως κατά λάθος έγραψα σε προηγούμενη σελίδα...σόρρυ!) στην κατηγορία του: ο "λαβωμένος" NikosCB...: πηγή φωτογραφιών 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 bikerspirit??? . . . . . ΕΔΩ ΜΕΣΑ? omg... :shock: :shock: (πλάκα κάνω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 θελουμε tzoutz για ρεπορτερ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 (τροποποιήθηκε) bikerspirit??? . . . . . ΕΔΩ ΜΕΣΑ? omg... :shock: :shock: (πλάκα κάνω) α σόρυ.... δεν ήξερα τις παλιές ίντριγκες... είμαι της μεταπολίτευσης εγώ! ερώτηση για πολύ παρατηρητικούς... στην 1η φωτό, στο άλμα του Helman το δεξί του πόδι που πατάει??? Τροποποιήθηκε Μάιος 17 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες