Jump to content
Multijohn

Ωρα για SS...

Recommended Posts

Μετά απο τόσες βόλτες με διάφορα μηχανάκια διαφορων κατηγοριών, κάμποσα χιλιομετρα σε βόλτες, κάμποσους γύρους ΖΜΠίστα και πλήρη σεβασμό στο .. .τι έχω κάτω απο τα σκέλια μου... ώρα για ένα Fiat!

Yamaha ( :worshippy: ) R6 2007 με κουστουμάκι Fiat Vale replica(και ΟΧΙ ρέπλικα του γλειφιτζουράκια που Λάνσαρε επίσημα η αντιπροσωπεία...) με 20000 χιλιομετρα, ολόσωμη Termi, ζελατινα puig, αναδιπλούμενη βάση πινακίδας, συναγερμό και μανιτάρια. :devil:

Ήρθε στα κουλά μου εντελώς απο σπόντα σε τιμή... τζάμπα (ΤΖΑΜΠΑ όμως και αυτό ήταν και το κίνητρο για να δοκιμάσω επιτέλους SS!) και χρειάζεται ένα μάζεμα στο ρουλεμάν του τιμονιού και ένα πίσω λάστιχο για να παίξουμε παρέα :)

Είμαι στη διαδικασια που γνωριζόμαστε με το φιατάκι οπότε απόψεις περί στριψίματος κτλ, επιφυλλάσομαι να πώ. Πρέπει να δώ τι παίζει με ρυθμίσεις, να δώ πόσο κοφτερό είναι σε συνθήκες μάχης (πίστα) και κατόπιν βλέπουμε που θα επέμβουμε. Απο άποψη γκαζιού, νταξ, κλασσικά απο τις 10000 και πάνω δίνει αίσθηση οτι σε σπρώχνει ευνοικός τυφώνας και γενικά σε αυτό το κομμάτι, αναμενόμενα, είναι παραπάνω απ όσο χρειάζομαι εκτός πίστας. Άβολο του κερατά που δίνει την αίσθηση οτι αν κατέβω κάτω απο Λάρισα (Θεσσαλονίκη είμαι) θα πρέπει να κάνω μασάζ παντού μέχρι να στανιάρω για καμμιά βδομάδα :tooth:

Αυτό που έχω εντοπίσει όμως οτι είναι άκρως απαραίτητο είναι σταμπιλιζατέρ ΟΠΩΣ & ΔΗΠΟΤΕ!

Καλούς δρόμΕς να έχουμε παίδες! :_thumbsup:

43122210150862354493102.jpg

42606510150862353538102.jpg

Υ.Γ. Συλλεκτικό κομμάτι, αν λάβουμε υπόψιν οτι με αυτά τα χρώματα ο Γιατρός έκανε την τελευταία του νίκη :ppppp

Τροποποιήθηκε από τον Multijohn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

καλοριζικο καλοταξιδο καλοβολτο και παντα ορθιος...ΚΟΥΚΛΙ....ποσο πηγε το μαλλι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικο και καλα χλμ.

Που ειναι ο εγγαθετος της Μοτοδυναμικης να βαραει respectια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιζει να βρουμε κανενα τετοιο και εμεις οι φτωχοι?ε?εχεις τιποτα στα υπ'οψιν γιατι ειμαι στο ψαξιμο

σε τετοιου ειδους τιμες εννοω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τετοιου είδους τιμές παίζουν αλλά δεν παίρνεις ΤΕΤΟΙΟ πράμα. Καθαρά θέμα γνωριμιών και τύχης ήταν η φάση. Άμεσο μετρητό έψαχνε το παλικάρι πρίν κλείσει η προηγούμενη βδομάδα. Τετάρτη μεσημέρι το έμαθα, Πέμπτη απόγευμα έγινε η μεταβίβαση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:blush2: Τί μού θυμίζει, τί μου θυμίζει... :shoot:

Εγώ σήμερα βγήκα πάντως για βόλτα με το δικό μου μετά από σχεδόν ένα μήνα και ακόμα χαμογελάω. Λάστιχα θέλω και εγώ και μέχρι τέλη Μαρτίου, θα τα έχω! Γίναμε 2 όπως βλέπεις τώρα ρε Τζώνη. Στο δρόμο θα κουραστείς, είναι κούτσουρο, αλλά οι Σέρρες είναι πλέον δικές σου! :) Το'χεις έτσι και αλλιώς, τώρα που πήρες και το εργαλείο δε θα πιάνεσαι! :)

Καλοτάξιδο και καλορίζικο! Πότε θα εμφανιστείς σε κανέναν καφέ να τα βάλουμε δίπλα δίπλα να βγάλουμε καμιά φώτο?

Πάντως έχεις ξανακαβαλήσει τέτοιο όταν σε έσερνα από εδώ και από εκεί για να βρω το δικό μου και εσύ έκανες τα test ride μέχρι να καταλήξω... :)

Τροποποιήθηκε από τον GuRu

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1500€. Δεν είναι λάθος, δεν λείπει μηδενικό.

1500€ και είναι στη πένα :afro:

σε μισώ :( :P

καλόβολτο!!! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο να ειναι και καλες βολτες να εχετε παρεα....οσο για την τιμουλα,απαιχτη....ουτε παπι δεν αγοραζεις με αυτα τα λεφτα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα πιούμε καφεδάκο αγόρι ;) Τώρα που ανοίγει ο καιρός, ποιος μας πιάνει! Η βόλτα που έκανα στο δικό σου, όταν ήταν να το πάρεις, δε πιάνεται ρε! Απο εδώ εκεί το πήγα! Stay tuned ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι κουκλα! :wub: Με γεια και καλοβολτο-καλοστριφτο, πολυ χαιρομαι οταν βλεπω να αγοραζοντε SS και γυμνα αυτη την εποχη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κα@υλο γκαζος και απεφτος με το νεο οπλο.

Πρεπει να ειναι πυραυλακι ε;

Καλα στριψιματα λοιπον :)

Το τενερε θ ατο κρατησεις; ή μπα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα σχόλια περιττεύουν! Καλόστυφτο και με το καλό στην πίστα, το μωρό θέλει πίστα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραιος !!!!! Αντε να παρεις τις στροφες με μανια τωρα ! :grin:

Πραγματικα απιστευτη τιμη.

Ειναι απιστευτο το ποσο εξεφτελιστικες τιμες εχουν τα SS για μεταπωληση. Δεν κρατανε καθολου την αξια τους. :ranting:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πανέμορφο!

Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!

Άκου εκεί 1,5 χιλιάρικο... Ωραίος ωραίος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα