Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μετά απο τόσες βόλτες με διάφορα μηχανάκια διαφορων κατηγοριών, κάμποσα χιλιομετρα σε βόλτες, κάμποσους γύρους ΖΜΠίστα και πλήρη σεβασμό στο .. .τι έχω κάτω απο τα σκέλια μου... ώρα για ένα Fiat! Yamaha ( ) R6 2007 με κουστουμάκι Fiat Vale replica(και ΟΧΙ ρέπλικα του γλειφιτζουράκια που Λάνσαρε επίσημα η αντιπροσωπεία...) με 20000 χιλιομετρα, ολόσωμη Termi, ζελατινα puig, αναδιπλούμενη βάση πινακίδας, συναγερμό και μανιτάρια. Ήρθε στα κουλά μου εντελώς απο σπόντα σε τιμή... τζάμπα (ΤΖΑΜΠΑ όμως και αυτό ήταν και το κίνητρο για να δοκιμάσω επιτέλους SS!) και χρειάζεται ένα μάζεμα στο ρουλεμάν του τιμονιού και ένα πίσω λάστιχο για να παίξουμε παρέα :) Είμαι στη διαδικασια που γνωριζόμαστε με το φιατάκι οπότε απόψεις περί στριψίματος κτλ, επιφυλλάσομαι να πώ. Πρέπει να δώ τι παίζει με ρυθμίσεις, να δώ πόσο κοφτερό είναι σε συνθήκες μάχης (πίστα) και κατόπιν βλέπουμε που θα επέμβουμε. Απο άποψη γκαζιού, νταξ, κλασσικά απο τις 10000 και πάνω δίνει αίσθηση οτι σε σπρώχνει ευνοικός τυφώνας και γενικά σε αυτό το κομμάτι, αναμενόμενα, είναι παραπάνω απ όσο χρειάζομαι εκτός πίστας. Άβολο του κερατά που δίνει την αίσθηση οτι αν κατέβω κάτω απο Λάρισα (Θεσσαλονίκη είμαι) θα πρέπει να κάνω μασάζ παντού μέχρι να στανιάρω για καμμιά βδομάδα Αυτό που έχω εντοπίσει όμως οτι είναι άκρως απαραίτητο είναι σταμπιλιζατέρ ΟΠΩΣ & ΔΗΠΟΤΕ! Καλούς δρόμΕς να έχουμε παίδες! Υ.Γ. Συλλεκτικό κομμάτι, αν λάβουμε υπόψιν οτι με αυτά τα χρώματα ο Γιατρός έκανε την τελευταία του νίκη :ppppp Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον Multijohn 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 καλοριζικο καλοταξιδο καλοβολτο και παντα ορθιος...ΚΟΥΚΛΙ....ποσο πηγε το μαλλι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 1500€. Δεν είναι λάθος, δεν λείπει μηδενικό. 1500€ και είναι στη πένα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλορίζικο και καλές βόλτες. Πανέμορφη μηχανή και καλό όπλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλοριζικο και καλα χλμ. Που ειναι ο εγγαθετος της Μοτοδυναμικης να βαραει respectια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 παιζει να βρουμε κανενα τετοιο και εμεις οι φτωχοι?ε?εχεις τιποτα στα υπ'οψιν γιατι ειμαι στο ψαξιμοσε τετοιου ειδους τιμες εννοω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 καλορίζικο και καλοτάξιδο... πάντα όρθιος !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Τετοιου είδους τιμές παίζουν αλλά δεν παίρνεις ΤΕΤΟΙΟ πράμα. Καθαρά θέμα γνωριμιών και τύχης ήταν η φάση. Άμεσο μετρητό έψαχνε το παλικάρι πρίν κλείσει η προηγούμενη βδομάδα. Τετάρτη μεσημέρι το έμαθα, Πέμπτη απόγευμα έγινε η μεταβίβαση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 απλα κλαιω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Kαλοριζικο!! Με τετοια τιμη χτυπησες την κριση με κανονι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τί μού θυμίζει, τί μου θυμίζει... Εγώ σήμερα βγήκα πάντως για βόλτα με το δικό μου μετά από σχεδόν ένα μήνα και ακόμα χαμογελάω. Λάστιχα θέλω και εγώ και μέχρι τέλη Μαρτίου, θα τα έχω! Γίναμε 2 όπως βλέπεις τώρα ρε Τζώνη. Στο δρόμο θα κουραστείς, είναι κούτσουρο, αλλά οι Σέρρες είναι πλέον δικές σου! :) Το'χεις έτσι και αλλιώς, τώρα που πήρες και το εργαλείο δε θα πιάνεσαι! :) Καλοτάξιδο και καλορίζικο! Πότε θα εμφανιστείς σε κανέναν καφέ να τα βάλουμε δίπλα δίπλα να βγάλουμε καμιά φώτο? Πάντως έχεις ξανακαβαλήσει τέτοιο όταν σε έσερνα από εδώ και από εκεί για να βρω το δικό μου και εσύ έκανες τα test ride μέχρι να καταλήξω... :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον GuRu Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 1500€. Δεν είναι λάθος, δεν λείπει μηδενικό. 1500€ και είναι στη πένα σε μισώ :( :P καλόβολτο!!! :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλοταξιδο να ειναι και καλες βολτες να εχετε παρεα....οσο για την τιμουλα,απαιχτη....ουτε παπι δεν αγοραζεις με αυτα τα λεφτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα πιούμε καφεδάκο αγόρι ;) Τώρα που ανοίγει ο καιρός, ποιος μας πιάνει! Η βόλτα που έκανα στο δικό σου, όταν ήταν να το πάρεις, δε πιάνεται ρε! Απο εδώ εκεί το πήγα! Stay tuned ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 κουκλα λεμε...καλοτξιδο φιλε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 κουκλάρα!!! καλές βόλτες :) σου εύχομαι να το χαρείς όσο δεν πάει :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 καλοβολτο και καλοστιφτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ειναι κουκλα! Με γεια και καλοβολτο-καλοστριφτο, πολυ χαιρομαι οταν βλεπω να αγοραζοντε SS και γυμνα αυτη την εποχη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Messer 3.982 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Εσυ το πηρες ορε τζε? Αιντε καλοστροφο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Κα@υλο γκαζος και απεφτος με το νεο οπλο. Πρεπει να ειναι πυραυλακι ε; Καλα στριψιματα λοιπον :) Το τενερε θ ατο κρατησεις; ή μπα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gilles 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Tα σχόλια περιττεύουν! Καλόστυφτο και με το καλό στην πίστα, το μωρό θέλει πίστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Θα σου φαει τα λεφτα στις πιστες η πο@τανα... , το μωρό θέλει πίστα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ωραιος !!!!! Αντε να παρεις τις στροφες με μανια τωρα ! Πραγματικα απιστευτη τιμη. Ειναι απιστευτο το ποσο εξεφτελιστικες τιμες εχουν τα SS για μεταπωληση. Δεν κρατανε καθολου την αξια τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Πανέμορφο! Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι! Άκου εκεί 1,5 χιλιάρικο... Ωραίος ωραίος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vforever 1.225 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Καλοριζικο και καλοταξιδο!Οντως τζαμπα το πηρες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες