deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πλησιαζει ο καιρος που αλλαζω κατηγορια στο διπλωμα και θα ηθελα τα φωτα σας στο ποιο 600αρι supersport , θεωρειτε φιλικοτερο στον οδηγο , για να μαθω στην παραπανω δυναμη ? Εννοειται οτι και η αξιοπιστια παιζει σημαντικοτατο ρολο .. Ειμαι μεταξυ των κλασσικων επιλογων CBR600RR , GSXR600, ZX6R . Ποιο , ποιας χρονολογιας και γιατι ... Δεν θελω κανενα αλλο ειδος μηχανης αυτη την στιγμη , μου αρεσει η αισθητικη των Supersport και αυτο θελω να παρω . Σας ευχαριστω προκαταβολικα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον deargr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το cbr του 07-08+ ειναι το πιο φιλικο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Όποια σαρέσει περισσότερο, και φυσικά όσο πιο καινούργιο μοντέλο τόσο το καλύτερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Spyrious 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Από τα καλύτερα στην κατηγορία αυτήν είναι τα r6.Πιο φιλικο εξ αυτών το 03-05.Ποιο ακραιο και γρήγορο 06. Πανέμορφο και το cbr600rr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 daytona 675 :wub: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ζx 636 '06 με κλειστά μάτια αρκεί να ψάξεις. εγώ λογικά μέσα στο 2012 θα το χτυπήσω :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drtzekos 250 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Kawasaki 636 '05, αγάπη-έρωτας, έρωτας-αγάπη. Δεν το έχω οδηγήσει, αλλά από όσο ξέρω είναι λίγο ζόρικο και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για φρένα/αναρτήσεις (όχι ότι έχω ακούσει και πολύ άσχημα πράγματα). Από εμφάνιση 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Το πιο εύκολο και φιλικό είναι το CBR. (κλασσική φιλοσοφία Honda) Τα Kawasaki είναι κάπως πιο extreme ενώ τα GSXR/R6 είναι κάπου ανάμεσα. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Το daytona που πρότεινε και ο slaine είναι κορυφή για εμένα προσωπικά Βέβαια δεν είναι και τόσο φιλικό απ'ότι λένε οι ιδιοκτήτες αλλά είναι κουκλί... Daytona και zx6r '09+ είναι τα πιο όμορφα νομίζω.. Εγώ εκεί θα κοιτούσα Στο cbr με χαλάει πολύ ο κ_λος του Ό,τι και να πάρεις θα το συνηθήσεις don't worry Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dr3ams 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ομορφιά επιδώσεις σε πίστα daytona r6,με επιθετίκη θέση οδήγησης και κουραστικά για μέσα στην πόλη.Το cbr και το gsxr ειναι πιο φιλίκα και all around απο τα υπόλοιπα.Γενικά απο το 2008 και μετα οι διαφόρες ειναι μικρές,όποτε αν πας για 600 σσ και έχεις τα λεφτά πάρε οτι σ αρέσει περισσότερο. :) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον dr3ams Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Στο cbr με χαλάει πολύ ο κ_λος του αυτο φτιαχνει με κατω απο 50 ευρω. Αν βγαλεις ακρη με τις απαντησεις πες μου και εμενα :P Παρε οποιο σου αρεσει εμφανισιακα. Ολα τα ιδια σκ**τα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KonTheCool 363 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Yamaha R6 <3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 αυτο φτιαχνει με κατω απο 50 ευρω. Αν βγαλεις ακρη με τις απαντησεις πες μου και εμενα :P Παρε οποιο σου αρεσει εμφανισιακα. Ολα τα ιδια σκ**τα ειναι Ειλικρινά μόνο στο δικό σου μου αρέσει.. Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί πίσω.. Όσα άλλα έχω δει είναι αϊδία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 MV AGUSTA F3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 MV AGUSTA F3 Πάει χάλασες και εσύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Eagle 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 με το καλό να έρθεις στην οικογένεια... λοιπόν είναι πιστεύω κοινώς αποδεκτό ότι το πιο φιλικό είναι το CBR600RR... χρονολογία δεν παίζει ρόλο αφου η φιλοσοφία και γραμμή της HONDA είναι σταθερή... το 2008 πάντως που έχω αποδεδειγμένα βοηθά , σε προσωπικό επίπεδο, αφού από τα 100cc μεταπήδησα στα 600cc... ΠΡΟΣΟΧΗ όμως , μεγάλο βαθμό θα παίξει να είσαι προσγειωμένος και να μην καβαλήσεις το καλάμι... απο εκεί και πέρα το cbr πιστεύω θα σου συγχωρέσει περισσότερα λάθη από τα άλλα... αυτή είναι η δικιά μου γνώμη... η επιλογή είναι δικιά σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 CBR και R6, μακράν τα καλύτερα!! Από μοντέλα όσο το δυνατών πιο καινούργια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) R6 2002-2005 Με λιγα λευτακια +300 ευρω για ενα κοστουμι και ειναι πανεμορφο.(Οχι οτι με το μαμα δεν ειναι, αλλα για να γινει μο*ναρα) (Μην μπεις στον κοπο να τσεκαρεις καν το συγκεκριμενο λινκ, ειναι μουφα, απλα για το κοστουμι το εβαλα.) Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον dEvilKinG Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raven FR 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 αναμεσα σε cbr 600 rr και gsxr 600 ειμαι και εγω...ενας μηνας υπομονης ακομη!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 880 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 R6 2002-2005 Με λιγα λευτακια +300 ευρω για ενα κοστουμι και ειναι πανεμορφο.(Οχι οτι με το μαμα δεν ειναι, αλλα για να γινει μο*ναρα) (Μην μπεις στον κοπο να τσεκαρεις καν το συγκεκριμενο λινκ, ειναι μουφα, απλα για το κοστουμι το εβαλα.) Και τι, ... FIAT θα πάρει το παλικάρι?! Μακριά! SS600 και... ''φιλικό'' δεν υπάρχει. Αν θές φιλικά πράματα, πήγαινε σε δικύλινδρο 650 και παίξε. Σχολείο! Πιο κοντά στην έννοια του ...''φιλικόυ'' είναι το CBR αλλά όταν παίρνεις SS δεν το παίρνεις για την φιλικότητά του. Σε ''στέλνει'' αδιάβαστο όποιο κι αν είναι, ειδικά αν είσαι άπειρος :) 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Ολα τα 600αρια ειναι σχεδον ιδια. Πολυ μικρες οι διαφορες του σε θεμα επιδοσης και συμπεριφορας. Οποιο σου αρεσει πιο πολυ παρε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koutsi 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 Βεβαια αν εχεις την χρηματικη ανεση προτεινα MV Agusta F3... :dribble: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siloo 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Η αληθεια ειναι οτι η διαφορα μεταβασης ειναι μεγαλη τοσο σε υποδυναμη οσο και σε συμπεριφορα.. Επισης αληθεια ειναι οτι ηρεμο ss σε σχεση παντα με τα υπολοιπα ss της αγορας και οχι.αλλη κατηγορια θα ελεγα οτι ειναι το cdr 600f4i και στο λεω διοτι κ εγω ημουν στη θεση σου πριν απο ενα χρονο κ ειχα οδηγησει κ το rr 05 κ πραγματικα ειναι αρκετα διαφορετικα τοσο σε θεση οδηγησης οσο και σε ροπες. το f4 εχει πιο ομαλη ροπη σε μεγαλυτερο φασμα στροφων ενω το rr μετα τις 9.000σαλ σκωτωνει (διορθωστε με αν κανω λαθος αλλα νομιζω οτι θυμαμαι καλα.) οσο για τα σουτζουκι εγω προσωπικα δεν ειμαι φιλος για πολλους και διαφορους λογους (αλλα αυτη ειναι η δικη μου υποκειμενικη αποψη παντα) το καβασακι ειναι γενικα ανεκαθεν πιο δυνατο απο τα αλλα της κατηγοριας του οποτε δεν θα το ελεγα και ηρεμο. θα συμφωνησω με για μενα η επιλογη σου πρεπει να γινει μετα απο ενα τεστ ride σε οποιο ειναι μεσα στις επιλογες σου. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 14 , 2012 από τον siloo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aerobitch 182 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 daytona 675 :wub: +10000000000000000000000000000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deargr 40 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 15 , 2012 Διαβασα προσεκτικα τις μεχρι τωρα απαντησεις σας και σας ευχαριστω πολυ. Η μηχανη που βλεπω να προτεινετε ποιο πολυ ειναι το cbr600rr και μαλλον εκει καταληγω και εγω . Το θεμα ειναι τωρα ποιας χρονολογιας, μεχρι ποσα χιλιομετρα . Τα λεφτα που διαθετω ειναι TOP TOP TOP 5000 ευρώ. Επίσης οταν οδηγουνται σε φυσιολογικους ρυθμους 110-130 για τι καταναλωση μιλαμε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες