Jump to content
Panos1313

Αυξηθηκε η χωρητικοτητα του ρεζερβουαρ μου..

Recommended Posts

οι ελεγκτικοι μηχανισμοι πλεον στην ελλαδα ,δεν υπαρχουν πια ............ειναι ολοι για τον πεου...λα ,εδω δεν εκαναν ελενχο τις καλες μερες θα κανουν τωρα ,που τους εκοψαν και απο τον μισθο? :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Όπως είσαι έφυγες ινστιτούτο καταναλωτή...

http://www.synigoroskatanaloti.gr/stk_links.html νομιζω μπορεις και ανωνυμα να τον ψτιαξεις μαγκα τον πρατηριουχο.... :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα παρω αυριο τηλεφωνα (ειναι κλειστα τωρα), αν και δεν νομιζω να γινει τιποτα...προφανως αν κατι τετοιο λειτουργουσε δεν θα τολμουσε ο τυπας να κλεψει σε καποιον που λεει "γεμισε το" (πολυ πιο ευκολο να κλεψεις οταν ζητας π.χ. 20 ευρω βενζινη).

Κατα τ'αλλα εκεινη τη στιγμη δεν ειπα τιποτα γιατι αν και μου φανηκαν πολλα (την αλλη φορα απο τον ιδιο...με λιγο παραπανω βενζινη στο ντεποζιτο ειχα γεμισει στα 16 λιτρα?Και τις 2 φορες η τελευταια γραμμη στο Versys αναβοσβηνε), δεν ημουν σιγουρος οτι οντως επαιρνε 19 λιτρα.Πηγα σπιτι το επιβεβαιωσα και αυριο θα περασω απο εκει...

Αλλα και να περασω τι θα καταφερω? Να του πω δωσε μου 2 ευρω πισω? Ε θα μου τα δωσει (αν δεν μου τα δωσει, θα βγαλω φωτοτυπιες τη φωτο και θα τις μοιραζω απ'εξω), θα κλεψει απο αλλους 10 μεσα στην επομενη ωρα.Παντα εχει ουρα ο πουστης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μου θύμησες δικιά μου αντίστοιχη περίπτωση! :lol:

καλά πάμε!

θυμάστε μια ταινία με τίτλο "αγάπη μου, συρρίκνωσα τα παιδιά" ???

ε, το παρακάτω post θα μπορούσα να το ονομάσω "αγάπη μου, ξεχείλωσα το ντεπόζιτο!"

δεδομένο 1: το ρεζερβουάρ μου είναι 20L

δεδομένο 2: η ρεζέρβα μου είναι 3.5L

(από το μανουάλι της yamaha)

δεδομένο 3: τα υγρά είναι ασυμπίεστα, θεωρητικά

(από εφαρμοσμένη ρευστομηχανική)

έχουμε και λέμε, έχω να κάνω αρκετά χιλιόμετρα πορεία και πάω να γεμίσω για να αποφύγω τα βενζινάδικα της εθνικής,

βλέπω πρατήριο εκο στην λεωφόρο καβάλας και μπαίνω!

"-πόσο να βάλω?"

"-γέμισε το" λέω,

έχοντας στο μυαλό μου ότι έβαλα πάλι βενζίνη πριν 2-3 μέρες (δεν το είχα γεμίσει) και ότι δεν είχα γυρίσει ακόμα στη ρεζέρβα (δεδομένο 4)

άρα είχε ακόμα μέσα!

ξεκινάει, 5 λίτρα, 10 λίτρα, 15 λίτρα... έχω αρχίσει και βγάζω σπυριά, 17 λίτρα, ωπ γέμισε!!!

σύνολο 30 euro.

πάμε πάλι πίσω στα δεδομένα μας,

η ρεζέρβα μου είναι 3,5 λίτρα και δεν είχα γυρίσει ακόμα, άρα ας υποθέσουμε ότι είχα συνολικά 5 λίτρα συν 17 = 22 λίτρα, χμμμ...

ok, ας υποθέσουμε ότι δεν είχα 5 λίτρα, αλλά είχα 4,

4+17=21, χμ πάλι δεν βγαίνει...

ok, έστω ότι μόλις είχα γυρίσει ρεζέρβα (που λέω ξανά, δεν είχα γυρίσει) και έστω ότι είχα 3,5 + 17 = 20,5 πάλι δεν βγαίνει ρε γαμώτο!

μια περίπτωση, να κλέβει η αντλία του! (έεελα!)

δεύτερη περίπτωση να είναι μάγος!

τρίτη να χάνει από κάπου το ρεζερβουάρ! tongue.gif

τεταρτη, να μην είναι συνολικά 20 λίτρα εκ των οποίων τα 3,5 η ρεζέρβα, αλλα να είναι 20 + 3,5 = 23,5 και να τον κράζω άδικα! (πείτε μου, παίζει κάτι τέτοιο? γιατί θα τρελαθώ!) :uglystupid2:

τέταρτον να ήμουν όντως στο μεταίχμιο να γυρίσω στη ρεζέρβα και ο μάγκας ο βενζίνας να το ξεχείλισε τόοοσο πολύ,

πάνω από τη στάθμη που ο κατασκευαστής έχει μετρήσει τα 20 λίτρα, και έτσι να χώρεσαν... 20,5 λίτρα (τραβηγμένο από τα μαλλιά...!!!!!)

αλήθεια, ο κατασκευαστής όταν λέει 20 λίτρα, μέχρι που μετράει τη στάθμη?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια μην τους κοιτατε! Δωστε στεγνα! ΦΤΑΝΕΙ!

Τροποποιήθηκε από τον vittorio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα γνωστά φθηνά (στην ταμπέλα) πρατήρια κι ακριβά (στην αντλία) :shoot:

Εγώ είχα κάνει επώνυμη καταγγελία προ μηνών για ΑΠ πρατήριο στην Ν.Ιωνία (Βυζαντίου) που μου έβαλε 2 λίτρα περισσότερο απ' όσο θα μπορούσε να μου βάλει. (ανά 10 λίτρα έκλεβε 1 λίτρο η αντλία του)

Πριν μερικές μέρες μου ήρθε επίσημο χαρτί με σφραγίδες κτλ από τον ελεγκτικό φορέα του κράτους, να μου πει πως το συγκεκριμένο πρατήριο ελέγχθηκε και βρέθηκε εντάξει με την απόκλιση της ποσότητας να είναι μέσα στα νόμιμα όρια.

Τι λέτε ρε μάγκες... σοβαρά? :kaaaala::crazy:

ΟπότεΣ... και καταγγελία να κάνετε παίδες, στην Ελλάδα δεν δουλεύει τίποτα σωστά. :wallbash: (αλλά καλού κακού... κάντε την στο 1520) :yawn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πόσα λίτρα είχες ήδη μέσα στο ρεζερβουάρ (ρωτάω διότι δεν παίζει να ήταν άδειο...)?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα ηταν εντελως αδειο (δεδομενου οτι δεν το πηγα εκει και σπρωχνοντας), τοτε με εκλεψε "μονο" ενα λιτρο, δηλαδη 1,71 ευρω...

Επειδη ομως αδειο δεν ηταν, η ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣΤΑΤΗ εκτιμηση μου ηταν οτι ειχε αλλο ενα λιτρο μεσα, αρα με εκλεψε 2 λιτρα στα 18...ακα 3.5 ευρω~

Τροποποιήθηκε από τον Panos1313

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην αρκεστείς στο να του ζητήσεις τα χρήματά σου πίσω. Το 30% των πρατηρίων έχει κλείσει. Εν πολλοίς, οφείλεται και σε μερικά τσογλάνια όπως αυτόν. Κοινοποίησέ το όπως μπορείς, με αρχή την προστασία καταναλωτών.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

επειδη βρισκω ενδιαφερον το θεμα..

ερωτηση ενος αδαη,βασισμενη σε παραδειγμα αυτοκινητου.

στα αυτοκινητα λοιπον,εαν θελεις,μπορει να βαλει παραπανω απο την χωρητικοτητα της δεξαμεης καυσιμου,γεμιζοντας ουσιαστικα κ τον σωληνα-αγωγο που μεταφερει την βενζινη απο το στομιο,μεχρι κ την δεξαμενη.(ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω.

στην μοτοσυκλετα,μηπως υπαρχει ανιστοιχος σωληνας-αγωγος,στην κατω μερια της δεξαμενης,που να συνδεει αυτην με κατι αλλο?αν δεν υπαρχει,τοτε ειναι 100% πειραγμενες οι αντλιες του πρατηριουχου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τωρα τον βρηκα στον χαρτη ,το που βρισκετε ....ρε την κουφαλα καποτε πηγαινα εκει και επλενα το αυτοκινητο.... :whip:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη το ψάχνετε. Το ~70% των βενζινάδων κλέβει ένα 5% στην αντλία. Βρείτε κάποιον που να είναι τίμιος και πηγαίνετε μόνιμα εκεί. Προτιμώ 2-3 λεπτά παραπάνω στο λίτρο παρά την κοροϊδία.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνω και εγω με το απο πανω μου !! οπου ειναι φτηνο το καυσιμο πιθανοτατα κλεβει η αντλια ... οπου ειναι ακριβο το καυσιμο δεν κλεβει η αντλια ....

Οπως και να εχει δηλ τα λεφτα θα τα δωσουμε ... καλυτερα να τα δωσουμε στον δευτερο που ειναι ειλικρινης ...

Τωρα οσο αφορα τον κλεφτη δωσε τον οπου μπορεις ...σε φορουμ , σε φιλους , στο ιστ. Καταναλωτη , παντου ...

καιρος να αρχισουμε να αυτοπροστατευομαστε απο τετοια λαμογια !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://imageshack.us...34/1000938m.jpg

Και το μηχανακι δεν το πηγα καν σπρωχνοντας εκει...

αντε παει και αυτο το πρατηριο ! που στο δι@ολο θα βαζουμε βενζινη ρε γαμωτο ?

τουλαχιστον τοσο καιρο που βαζω δεν εχει παρουσιαστει προβλημα απο την βεζινη του να εχουμε αλλα !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξαναπας με αδειο και ζητας την αποδηξη με σφραγιδα για να εισαι υπερκαλημενος και τον δινεις στεγνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ξαναπας με αδειο και ζητας την αποδηξη με σφραγιδα για να εισαι υπερκαλημενος και τον δινεις στεγνα

Τι διαφορά κάνει η σφραγίδα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ειχα διαβασει οτι για να πας στο ινκα πρεπει να εχεις την αποδηξη με σφραγιαδα...δεν θυμαι τι αλλα ελεγε αλλα τα εχει ολα μεσα στο σαιτ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στο μιχανακη μπορεις να το καταλαβεις λογο μικρου ντεποζιτου.

για σκεφτειτε στο αυτοκινητο,στο πετρελαιο θερμανσης.

σκεψου λοιπον αυτος τι βγαζει ολοι τη ημερα,την εβδομαδα,το μηνα,το χρονο απο εμας τους ανυποψιαστους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην την ψαχνεις, σε εχει φαει στεγνα...και αν θες επιβεβαιωση, πηγαινε με ενα αδειο τετρακιλο μπιτονι και γεμισε το...θα δεις οτι θα γραψει παραπανω απο 4 lt...

Τροποποιήθηκε από τον ghostkon

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μη το ψάχνετε. Το ~70% των βενζινάδων κλέβει ένα 5% στην αντλία. Βρείτε κάποιον που να είναι τίμιος και πηγαίνετε μόνιμα εκεί. Προτιμώ 2-3 λεπτά παραπάνω στο λίτρο παρά την κοροϊδία.

μακαρι να ηταν ετσι τα πραγματα φιλε μου.απο τη στιγμη ομως που ακομη δεν υπαρχει (ακομα) σοβαρος ελεγκτικος μηχανισμος,δεν μπορεις να εισαι σιγουρος οτι δεν σε κλεβει ουτε ο ακριβοτερος.μπορει να σε κλεβει σε μικροτερο βαθμο,αυτο δεν σημαινει οτι δεν σε κλεβει.δεν αποκλειεται βεβαιως να υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις στον κανονα.τοσο για τους φθηνους,οσο κ για τους ακριβους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα