Jump to content
Sign in to follow this  
AnotherFace

ABUS WA50 - Aξίζει??

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα..

Τον τελευταιο καιρο δυστηχως ακουω ολο και περισσοτερες κλοπες στα μερη μου και θελω να ασφαλισω λιγο καλυτερα τη μηχανη..

Ηδη εχω καλο συναγερμο και την κλειδωνω καθε βραδυ με αλυσιδα και κλειδαρια δισκοφρενου.. (+ τον συναγερμο).

Ομως τη μηχανη την παρκαρω σε πυλωτη οποτε αν (χτυπα ξυλο) την βαλουν στο ματι, θα την παρουν σηκωτη..

Πιστευετε πως αυτο θα κανει δουλεια?? -----> http://www.moto-acce...apous_abus_wa50\

Θελω να περναω την αλυσιδα απο εκει ωστε να ειναι εστω απο καπου καλα "πιασμενο" το μηχανακι σε σταθερο σημειο.

Το εχει κανεις?? Μπαινει ευκολα στο εδαφος?? Και κυριοτερο.. Βγαινει ευκολα απτο εδαφος??

Τροποποιήθηκε από τον anotherface

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για μενα αν και δεν το εχω παρει ακομα αξιζει..αλλα καλυτερα να το βαλεις σε κολωνα να πιασει γερα και οχι σε πατωμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια η διαφορα να το βαλεις σε κολωνα η στο εδαφος? (ελιζω να αναφερεσαι στο abus)

δεν υπαρχει διαφορα,κ στις δυο περιπτωσεις γερα θα εχει πιασει αλλα...αυτο που θα κοψουν οι επιδοξοι ειναι η αλυσιδα κ οχι η βαση η΄ακομα κ η κολωνα :crazy: ...χε,χε

οποτε αν η αλυσιδα σου φτανει σε καποιο σταθερο σημειο πιασε την απο εκει κ κρατα το μαρουλι ζεστο στην τσεπη σου! :secret:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχως μεσα στην πυλωτη δεν υπαρχει κανενα σταθερο σημειο να βαλω την αλυσιδα.. :wallbash:

Μονο στον δρομο αλλα δεν θελω να το αφηνω στον δρομο γιατι εκτος του οτι ακριβως διπλα απτο σπιτι μου εχει δημοτικο σχολειο, (με οτι συνεπαγεται αυτο :_zeppelin: )δεν θελω να βρεχεται η μηχανη και να τρωει ηλιο..

Kαι το αλλο που σκεφτηκα ειναι πως αν το εχω στην πυλωτη ο ηχος 10πλασιαζεται οποτε λιγο χλωμο να κατσουν να κοψουν την αλυσιδα στην πυλωτη..

Γιαυτο σκεφτηκα να αγορασω το abus.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι παραπανω βαλλεις,τοσο πιο δυσκολο να στην παρουν θα ειναι. Οχι ακατορθωτο,αλλα δυσκολοτερο.

Παρε και αυτο,βαζε και μια κουκουλα,κανε και τον Σταυρο σου και Αγιος ο Θεος. :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κουκουλα,συναγερμο,αλυσιδες(2-3)λουκετο μπροστα πισω στο δισκοφρενο αυτα βαζω εγω πλεον.

οι αλυσιδες αμα παταει εστω ενα κομματι τους στο εδαφος ειναι 50% πιο ευκολο να τις κοψουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδιά από την στιγμή που στην βάλουν στο μάτι είναι θέμα χρόνου και δεν σε σώζει ΤΙΠΟΤΑ. Αν είδα καλά αυτό που έχεις ποστάρει βιδώνει στο τοίχο. Αν ναι τότε νομίζω πως δεν είναι δυσκολο να το ξεβιδώσουν και να το πάρουν παρέα και αυτό. Ακόμη και με ηλεκτροκόλληση να έπιανε στα σίδερα της κολώνας τους έιναι πολύ εύκολο. Νομίζω πως γενικά ότι κάνουμε το κάνουμε για εμάς να μπορούμε να νιώθουμε λίγο πιο άνετα. Εγώ το έχω στο δρομο με συναγεργμό και κλειδαριά στο δισκόφρενο σκεπασμένο αλλά δεν πιστεύω πως είναι και πολύ δύσκολο να το φορτώσουν όπως είναι. Αν είναι εφικτό από την μεριά σου μήπως θα βόλευε μία κρυφή κάμερα σε κάποιο σημείο συν τα άλλα που ήδη έχεις για να το παρακολουθείς πιο συχνά??

Τροποποιήθηκε από τον Γιάννης Τρίπολη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαι καμερα να βαλω τρεχα γυρευε..

Απλα ρωταω αν ξερει καποιος κατα ποσο ευκολο θα ειναι να το ξιλωσει καποιος...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οτι μετρα και να παρεις για την ασφαλεια της μηχανης ειναι καλο.

Παρε το φαινεται ΟΚ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο εδω να παρεις

http://www.moto-acce...us_abus_wba_100

Αυτο που λες ειναι για ποδηλατα.

Τα εχω και τα δυο και ξερω.

Αν το σπιτι ειναι δικο σου να το βαλεις στο εδαφος στην πλακα και πριν να βαλεις και μια ρυτινη και μετα να βιδωσεις τις βιδες.

Προσοχη στους σωληνες πριν τρυπησεις μην κανεις καμια ζημια.

Τροποποιήθηκε από τον dankannn

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποια η διαφορα να το βαλεις σε κολωνα η στο εδαφος? (ελιζω να αναφερεσαι στο abus)

μπορει να λεω και μπουρδες αλλα πιστευω οτι στη κολωνα λογω του μπετο θα πιασει καλυτερα η βαση απο οτι στο πατωμα του παρκιν που συνηθως δεν εχουν ασφαλτο αλλα μια επιστωση η οποια βγαινει σχετικα ευκολα...τωρα στο δικο σου γκαραζ δεν ξερω τι παιζει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο εδω να παρεις

http://www.moto-acce...us_abus_wba_100

Αυτο που λες ειναι για ποδηλατα.

Τα εχω και τα δυο και ξερω.

Αν το σπιτι ειναι δικο σου να το βαλεις στο εδαφος στην πλακα και πριν να βαλεις και μια ρυτινη και μετα να βιδωσεις τις βιδες.

Προσοχη στους σωληνες πριν τρυπησεις μην κανεις καμια ζημια.

To εχω τσεκαρει και αυτο φιλε μου.. Απλα ειναι πιο ακριβο αυτο γιαυτο και κοιταζα το αλλο..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και 'γω έχω 2 από αυτά που λέει ο dankann!

ένα για τη μηχανή φυτεμένο στο πάτωμα του κλειστού γκαράζ!!! και ένα για τα ποδήλατα μέσα στην αμπαρωμένη (μετά από την τελευταία κλοπή των παλιών ποδηλάτων) αποθήκη μου!

τα σπάει ... είναι ακριβό αλλά η διαφορά φαίνεται στην ποιότητα!

απλά να είσαι προσεχτικός στο τρύπημα και στο βίδωμα! το ακριβό περιέχει και το μαχαίρι για το τρυπάνι στην σωστή διάμετρο!

καλές αγορές!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω θα το εκανα χειροποιητο σε ενα σιδερα. Επισης θα χρησιμοποιουσα μεταλλικες ουπες και τροχισμα το κεφαλι της βιδας που θα εξεχει ή δυο τρεις πονταρισιες με την ηλεκτροκολληση να μην μπορει να πιαστει με κλειδι.

Απο εκει και περα μια ασφαλεια κλοπης και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο (τα εχω γραψει πολλες φορες, ενα πενηνταρικο το εξαμηνο επιπλεον ειναι)

Την κλειδωνω παντα αλλα με την ασφαλεια κλοπης ξενοιασα αφου δεν την αφηνω παντα σπιτι.

Τροποποιήθηκε από τον FOURNARIS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έτσι ακριβώς, και γω χειροποίητα θα το κανα, ήδη στο κερατσίνι υπάρχει ακόμα ένα πουχαμε φτιάξει με το πατέρα μου όσο μέναμε αμφιάλη, και τσιμπάς με ηλεκτροκόλληση και τις βίδες σε 2-3 σημεία, άμα θες τροχίζεις και λίγο το κεφάλι της και είσαι κομπλέ.

Είτε σε κολόνα το βάλεις είτε στο πάτωμα μπετό είναι και τα 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φρόντισε να χρησιμοποιήσεις ούπα πακτώσεως, και τουλάχιστον 15εκ. βίδες αν το βάλεις στο πάτωμα.

Αν θες (η κανείς άλλος) μπορώ να σου στείλω ένα σχέδιο για να σου κόψει σιδεράς τέτοιο, με σύστημα κάλυψης των βιδών όσο έχεις πάνω την αλυσίδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο που λεγαμε εμεις Απλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ :)

και βασικά αυτό θελεις ... να μην βγαίνει αλλιως ... αλλιώνει τη γεύση ρε φιλε!

Τροποποιήθηκε από τον SONY

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To εχω τσεκαρει και αυτο φιλε μου.. Απλα ειναι πιο ακριβο αυτο γιαυτο και κοιταζα το αλλο..

το θέμα της κλοπής μας απασχολεί όλους και αξίζει να δώσουμε κάτι παραπάνω για να ασφαλίσουμε κάτι που αξίζει πολλά περισσότερα...

Αν θελησω να το βγαλω βγαινει ευκολα με τους τροπους που αναφερατε?

όπως λέει και το παλικάρι αντικειμενικός σκοπός είναι να μην βγαίνει... αν το βγάλεις εσύ θα μπορούν να στο βγάλουν και αυτοί

αυτο που λεγαμε εμεις Απλα ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ :)

και βασικά αυτό θελεις ... να μην βγαίνει αλλιως ... αλλιώνει τη γεύση ρε φιλε!

εγώ ζώ την ίδια κατάσταση με εσένα οπότε σε καταλαβαίνω... το καλύτερο είναι να ακολουθήσεις τις συμβουλές των προλαλήσαντων και αν χρειαστεί να το βγάλεις όπως σου λέει ο φευγάτος το κόβεις και βάφεις τον τοίχο αν χρειαστεί μετά

Θα χρειαστείς τροχό για να το βγάλεις κάποια στιγμή άμα θες να το βγάλεις.

όσα περισσότερα μπορείς να συνδυάσεις τόσο το καλύτερο... είναι σαν να βάζεις password στο pc που γίνεται όλο και πιο ισχυρό όσο συνδυάζεις γράμματα και αριθμούς... μεμονωμένες επιλογές είναι αναποτελεσματικές... κάπου αναφέρθηκε για παράδειγμα η κάμερα... απλά θα σου πω ότι πριν κανα δίμηνο έκοψαν το ρεύμα σε ολόκληρο τετράγωνο για να κτυπήσουν ένα αυτοκίνητο...

καλή επιλογή και γρήγορα γιατί οι καιροί είναι πολύ επικίνδυνοι :hunter: ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα