Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2012 σε ευχαριστώ πολύ :) οπότε δεν θα το κάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 Γεια σας :) οι μαυρίλες δεν φεύγουν εντελώς με το ντουκόχαρτο, εδώ και δύο μέρες τρίβω.. να βάλω την wenol ή να τρίψω κι'άλλο μέχρι να φύγουν όλες μαυρίλες? την wenol να την τρίψω με την πράσινη μεριά από το σφουγγάρι?. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2012 αφού δεν έφυγαν μην τρίψεις άλλο! την αλοιφή τριψ' την με ένα πανί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 1 , 2012 Γεια σας παιδιά :) Μετά από μία εβδομάδα τρίψιμο είναι επιτέλους έτοιμη... Έτσι ήταν όταν την έβγαλα... μετά από 2 μέρες τρίψιμο, με ντουκόχαρτο 320 (για να βγούνε οι σκουριές) και 600... μετά από άλλες 2 μέρες τρίψιμο... μετά έβαλα την wenol αλλά δεν με ενθουσίασε, το πανί γινόταν μαύρο αλλά στην εξάτμιση δεν έβλεπες μεγάλη διαφορά... όταν τελείωσα με το τρίψιμο και την αλοιφή την πέρασα βερνίκι, αλλά δεν την έβαψα καλά και αναγκάστηκα να την ξανά τρίψω και να την ξανά βάψω, και σήμερα επιτέλους τελείωσα :) μετά από ένα μικρό σκίσιμο :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mario27 1.346 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 μια χαρα εγινε εκανε δουλίτσα και η wenol Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xjohnny13 82 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 εγω ειχα παρει μια κρεμα που ειχε η μανα μου για τις κατσαρολες και την εκανε καθρεφτη την εξατμιση!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 2 , 2012 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) Πολυ καλη δουλεια φιλαρακι.. Ουτε καινουρια να ηταν...!!! Ασε που ειναι καλυτερη και απο καινουρια διοτι με το τριψιμο εγινε ολη ασημενια... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2012 από τον Nikos Sp 50 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 δεν θα ήταν πιο εύκολο με και ?? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) δεν θα ήταν πιο εύκολο με και ?? νομίζω το πάνω θα άφηνε γρατζουνιές... Τροποποιήθηκε Απρίλιος 3 , 2012 από τον Akis94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 υπάρχουν πολλά είδη, μπρούτζινα που κάνουν ακόμα και για αλουμίνια τα οποία δεν αφήνουν γρατζουνιές Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Κρατιέται ακόμα η εξάτμιση? Ή ξανάβγαλε σκουριές? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Akis94 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) Σκουριές δεν έχει βγάλει πολλές, αλλα έχει λερωθεί/μαυρίσει πολύ... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 από τον Akis94 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Ξανατρίψτην πάλι χωρις Black n decker! χαχαχαχαχαχαααα :tooth: :rotfl: :afro: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 μεγάλε επειδή λόγω "κλίκας" ασχολούμαι με γυαλίσματα νικελώματα σκατώματα και τα σχετικά θα σου πώ πως άπαξ και σκούριασε μετά είναι χέσε μέσα. Τελείωσε μετά. Δε καθαρίζεις με γιατροφόφια. Να σου πω και την αλήθεια για να σου πάθει τέτοια ζημιά πιστεύω ότι δεν έγινε και σωστή δουλειά εξ αρχής.Πιστεύω. Βρες ένα καλό νικελωτή και νικέλωσέ την. Σπρέι κτλ που σου προτείνουν θα σου δώσουν μόνο εφήμερη λύση. Και π΄ρεέπι η βαφή να είναι ηλεκτροστατική. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 rousel το υλικο πχ αυτης της εξατμισης με τριψιμο με black n decker βουρτσακια κτλ με αλοιφες αυτοκινητων γυαλιζει οπως το αλουμινιο που γινεται σχεδον σαν νικελ? η μενει ετσι οσο και να το τρίψεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 rousel το υλικο πχ αυτης της εξατμισης με τριψιμο με black n decker βουρτσακια κτλ με αλοιφες αυτοκινητων γυαλιζει οπως το αλουμινιο που γινεται σχεδον σαν νικελ? η μενει ετσι οσο και να το τρίψεις? Δε ξέρω από τι είανι αυτή. Σαν χρώμιο δε θα γίνει ότι υλικό και να είναι αλλά θα γυαλίσει πάρα πολύ.Για να δεις εντυπωσιακά αποτεςλέσματα πρέπει να πονέσεις. Να σου πω τι κάνω εγώ. Είχα ξεσκιστεί να τριβω. Οπότε μια μέρα είδα και απόειδα αφού δεν έβλεπα την επιθυμητή γυαλάδα ( ίσως να ήθελα και εγώ τρελά πράγματα) και έκανα το εξής.. ο κινητήρας μου είναι αλουμίνιο και όχι χρώμιο. Προσάρμοσα πάνω σε τρυπάνι ένα μεγάλο στουπί. Πέρναγα με αλοιφή glanol τον κινητήρα και από πάνω έτριβα με το τρυπάνι και το στουπί. Μετά από ώρα και πολύ αγωνία και προσοχή μη κάνω καμιά μαλακία ο κινητήρας γύαλισε πάρα πολύ. Δεν έγινε νίκελ αλλά ήταν φοβερή η διαφορΆ. Αν επιχειρήσεις κάτι ανάλογο πρόσεχε πάρα πολύ να δέσεις καλά το πανί. Αν θες βέβαια υπάρχουν και ανάλογα "σαπούνια" και δες το βιντεάκι. Ο τύπος κάνει φοβερή δουλειά αλλά αυτό είναι τέχνη και θέλει προσοχή μη κάνεις καμια ζημια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Εγώ είμαι ο τύπος στο βίντεο χα,χα,χα. Τα υλικά που μπορεί να κάνεις κάτι ανάλογο είναι το αλουμίνιο και ο ανοξείδωτος χάλυβας. Το σίδερο δεν, ούτε κατά διάνοια. Έχω κάνει τα καπάκι του κινητήρα, τα πλαϊνά του κάρτερ, τα προστατευτικά του ψυγείου , τις βάσεις του φαναριου, τιμονόπλακα, καβαλέτα, βάσεις πατητηριών συνεπιβάτη (αυτό στο βίντεο) και την αντίστοιχη δουλειά στους λαιμούς της εξάτμισης αλλά με σαπούνι για ανοξείδωτα. Εδώ έχω τα μοτόριον πριν τα γυαλίσματα Και εδώ μέτα Έχω κάνει ότι μπορώ αλλά μέχρι ένα σημείο γιατί είναι κουραστικό. και μετά Αααα ξέχασα και τι μπουκάλες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roussel 452 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Εγώ είμαι ο τύπος στο βίντεο χα,χα,χα. Τα υλικά που μπορεί να κάνεις κάτι ανάλογο είναι το αλουμίνιο και ο ανοξείδωτος χάλυβας. Το σίδερο δεν, ούτε κατά διάνοια. Έχω κάνει τα καπάκι του κινητήρα, τα πλαϊνά του κάρτερ, τα προστατευτικά του ψυγείου , τις βάσεις του φαναριου, τιμονόπλακα, καβαλέτα, βάσεις πατητηριών συνεπιβάτη (αυτό στο βίντεο) και την αντίστοιχη δουλειά στους λαιμούς της εξάτμισης αλλά με σαπούνι για ανοξείδωτα. Χαχαχαχαχαχαχχα. Ορίστε και ο ειδικός!!!!!! Δάσκαλε!!!!!!!!!!! Να ξερεις ότι το βιντεάκι σου ΄'εχει παίξει και εδώ σε σχετικό θέμα. : http://www.hdforum.gr/index.php/topic,176.0.html Ίσως να μη μπορειτε να το δείτε 'όμως αν δεν είστε μελη. Θέλει όντως πολύ πονο και είναι πολύ κουραστικό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 ναι αυτο εννουσα.. Ξερω οτι γινεται με δραπανο... παλιοτερα εκανα στο παπακι στο χερι Πεθαινα στο τριψιμο... Αντεχει ομως το αποτελεσμα η μετα απο κανα χρονο εχει μουντωσει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Μια χαρά κρατάει κάπου έχω φωτογραφία ψιλοπρόσφατη μισό λεπτό να την βρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Είναι από μια εκδρομή αρχές Ιουνίου περνώντας από την Λίμνη Τριχωνίδα. Ενάμιση χρόνο μετά τα γυαλίσματα και απλώς είναι πλυμένη, ούτε αλοιφές ούτε τίποτα. Γενικά δεν την πολύ-πλένω την μπουμπού φέτος η τελευταία φορά ήταν τον Ιούλιο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zampination 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 nice! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2012 Κατάλοιπα από την τσοπερο-πορεία μου στον χρόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες