Jump to content
ALX™

Μετάδοση MotoGP 2012 (Τον ήπιαμε!)

Αν υποθέσουμε ότι είχατε την άνεση και θα δίνατε χρήματα για να βλέπετε τα GP.  

34 ψήφοι

1. 1. Που θα τα δίνατε?

• Θα έκανα σύνδεση ConnexTV
    • Θα αγόραζα το video pass του motogp.com για να τα βλέπω μέσω ίντερνετ.
    • Έκανα ήδη ConnexTV για να τα βλέπω
      0
    • Αγόρασα ήδη το video pass του motogp.com
    • Eίχα ούτως ή άλλως connexTV

Recommended Posts

Πάει και αυτό... Ένα ενδιαφέρον πράγμα βλέπαμε στο χαζοκούτι και αυτό μας άφησε χρόνους :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: .........

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και με την F1 (είχε πάει σε συνδρομητικό για λίγο) αλλά τελικά τους βγήκε φόλα και επέστρεψαν στον Alpha???

το μονο που με στεναχωρεί είναι οτι θα χάσουμε την εύκολη λύση του Woop, αλλά σας λέω μην ανησυχείτε, κάτι θα γίνει

είτε με proxy είτε με αλλο τρόπο θα την βρούμε την άκρη

ΔΔ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει και με την F1 (είχε πάει σε συνδρομητικό για λίγο) αλλά τελικά τους βγήκε φόλα και επέστρεψαν στον Alpha???

το μονο που με στεναχωρεί είναι οτι θα χάσουμε την εύκολη λύση του Woop, αλλά σας λέω μην ανησυχείτε, κάτι θα γίνει

είτε με proxy είτε με αλλο τρόπο θα την βρούμε την άκρη

ΔΔ.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

μηπως εβγαζε πολλα και το πηραν ο γερμανοι,οι κουφαλες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ οτι ξέρω, ειχε αγοράσει τα δικαιώματα του motogp κοψοχρονιά πριν κάτι χρόνια που δεν ήταν και τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα,

απο την μια έφερε το gp στη χώρα μας, αλλά απο την άλλη μας μπαστακωθηκε και σαν παρουσιαστής...

και το οτι ειναι χάλια παρουσιαστής το ξέρει σίγουρα, αφού ολοι τον κράζουν, αλλα ελα που κανένας δεν μπορεί να τον διώξει... αφου ουσιαστικά δεν ειναι "υπάλληλος", είναι "ιδιοκτήτης"

Μάϊστα, δεν το γνώριζα...

Θενκς :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω αν τα λεω ακριβώς όπως είναι, αλλά κάπως έτσι μου τα ειχε περιγράψει πριν καιρό φίλος που είναι στο χώρο της τηλεόρασης

και ξερει περισσότερες λεπτομέρειες.

χοντρικά αυτά πάντως!

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν ξέρω αν τα λεω ακριβώς όπως είναι, αλλά κάπως έτσι μου τα ειχε περιγράψει πριν καιρό φίλος που είναι στο χώρο της τηλεόρασης

και ξερει περισσότερες λεπτομέρειες.

χοντρικά αυτά πάντως!

ααα οκ τοτε :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με βλεπω να βγαζω τα ματια μου στο streaming και να βαραω μπουνιες στο pc που θα κολαει

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με βλεπω να βγαζω τα ματια μου στο streaming και να βαραω μπουνιες στο pc που θα κολαει

καλύτερα καφεδοβόλτες και άραγμα σε καφέ με πειράγματα με την παρέα... τι σου φταέι το pc :blowup: ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλύτερα καφεδοβόλτες και άραγμα σε καφέ με πειράγματα με την παρέα... τι σου φταέι το pc :blowup: ?

και ποιον θα βαραω αμα χανει ο STONER :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απ οτι ξέρω, ειχε αγοράσει τα δικαιώματα του motogp κοψοχρονιά πριν κάτι χρόνια που δεν ήταν και τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα,

απο την μια έφερε το gp στη χώρα μας, αλλά απο την άλλη μας μπαστακωθηκε και σαν παρουσιαστής...

και το οτι ειναι χάλια παρουσιαστής το ξέρει σίγουρα, αφού ολοι τον κράζουν, αλλα ελα που κανένας δεν μπορεί να τον διώξει... αφου ουσιαστικά δεν ειναι "υπάλληλος", είναι "ιδιοκτήτης"

Λίγο δύσκολο ο Διαξδεξηδς να έχει "καβατζώσει" με τέτοιο τρόπο τα δικαιώματα απο την Dorna. Δεν είναι ελληνική εταιρία που να δίνει αποκλειστικότητες έτσι! Καταρχήν δεν παίζει κάτι τέτοιο. Κάθε χρόνο κλείνουν συμβόλαιο, για να κανονίζουν και το ύψος της καταβολής, ανάλογα με το πως πάνε οι χρονιές από τηλεθεάσεις. Είναι σαν χρηματιστήριο. Ο ακατονόμαστος με κάποιο τρόπο βρίσκει το πόσο των δικαιωμάτων και τα προσφέρει σαν πακέτο στα κανάλια. Εκείνα με την σειρά τους -λόγω οτι είναι ο μοναδικός που έχει κάνει τα κονέ με την εν λόγω εταιρία- το θεωρούν δεδομένο ότι έχει την "βιογραφικό" να αναλάβει κάτι τέτοιο -κοιτάνε μόνο τηλεθέαση; μάλλον!- και εδώ και τόσα χρόνια κλείνει τις συνεργασίες που κλείνει!

Δεν την ξέρεις την παροιμία: Για τα ζαβά τα πουλιά ο Θεός κάνει φωλιά; Ε κάτι τέτοιο... :pray:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να βρεθει λυση και γρηγορα. Δε γινεται να μη βλεπουμε moto gp live!

Σιγα ρε γιατι εβλεπες ΜοτοΤζιπι και πριν απο περσυ? :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπέρα στην παρέα

λοιπόν εγώ τα τελευταία χρονιά έχω συνδρομή μαζί με άλλους 4 φίλους που την πληρώνουμε μαζί και το βλέπει ο καθένας από το το πισι του λαιβ (είμαστε απο ολη την ελλαδα) έτσι πληρώνει ο κάθε ενας μόνο απο 25 ευρω και ξενιαζουμε...

αλλά πιο παλιά που δεν μπορούσα να πληρώνω το έβλεπα μέσω του bbc (πραγματικά ίσως και καλύτερα και απο το οφισιαλ η εκπομπή τους) και το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να αλλάξω την ip μου και να βάλω αγγλιας στον μπροσουερ μέσα απο τις ρυθμίσεις πολυ εύκολα ή ακόμα πιο εύκολα μέσω του expatshield (δωρεάν πρόγραμμα απο το expatshield.com) που σου δίνει νατιβ ιπ αγγλιας και το παρακολουθεις και σε hd....

αν θέλει κάποιος μπορώ να του δώσω οτι πληροφορίες χρειαζετε....

απλά δεν ξέρω αν ακόμα τα δείχνει το συγκεκριμένο κανάλι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην ανησυχειτε θα βρεθει καποια λυση, :_thumbsup:

βρηκα ενα προγραμματακι streaming που το ηθελα για να

βλεπω αγγλικο ποδοσφαιρο και μου βγηκε αστερι δεν κολαει και εχει καλη εικονα και ηχο (σε μερικα απο τα καναλια του)

τωρα το moto gp που ειναι ενα σοβαρο αθλημα θα υπαρχει σε αρκετα καναλια εκει μεσα και πιστευω οτι θα παει καλα.

το λινκ για το προγραμμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγο δύσκολο ο Διαξδεξηδς να έχει "καβατζώσει" με τέτοιο τρόπο τα δικαιώματα απο την Dorna. Δεν είναι ελληνική εταιρία που να δίνει αποκλειστικότητες έτσι! Καταρχήν δεν παίζει κάτι τέτοιο. Κάθε χρόνο κλείνουν συμβόλαιο, για να κανονίζουν και το ύψος της καταβολής, ανάλογα με το πως πάνε οι χρονιές από τηλεθεάσεις. Είναι σαν χρηματιστήριο. Ο ακατονόμαστος με κάποιο τρόπο βρίσκει το πόσο των δικαιωμάτων και τα προσφέρει σαν πακέτο στα κανάλια. Εκείνα με την σειρά τους -λόγω οτι είναι ο μοναδικός που έχει κάνει τα κονέ με την εν λόγω εταιρία- το θεωρούν δεδομένο ότι έχει την "βιογραφικό" να αναλάβει κάτι τέτοιο -κοιτάνε μόνο τηλεθέαση; μάλλον!- και εδώ και τόσα χρόνια κλείνει τις συνεργασίες που κλείνει!

Δεν την ξέρεις την παροιμία: Για τα ζαβά τα πουλιά ο Θεός κάνει φωλιά; Ε κάτι τέτοιο... :pray:

Τι να σου πω, κάπως έτσι όπως τα έγραψα παραπάνω θυμάμαι να μου τα είχε πει, αλλα για να μην λέω ανακρίβειες, με την πρώτη ευκαιρία θα τον ρωτήσω ξανά! :_thumbsup:

τωρα για την μετάδοση, το είπα και παραπάνω, πιστεύω οτι μέσω proxy server κλπ, θα το λύσουμε εύκολα το θέμα και θα βλέπουμε κατευθείαν από Αγγλία!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ώρα για τον πρώτο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος πλησιάζει και η αγωνία των Ελλήνων τηλεθεατών κορυφώνεται ημέρα με την ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής και όπως πληροφόρησε το motograndprix.gr η Ισπανική Dorna – που κατέχει τα δικαιώματα του MotoGP παγκοσμίως – το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μοτοσυκλέτας θα προβάλλεται από την ελληνική τηλεόραση για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ειδικότερα, με μεγάλη μας χαρά, μαθαίνουμε ότι η ελληνική τηλεόραση δεν θα περιοριστεί μόνο στην μεγάλη κατηγορία, αλλά θα υπάρχει κάλυψη των αγώνων και της Moto2 και της Moto3! Στην τελευταία άλλωστε, υπάρχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού συμμετέχει ο ελληνικής καταγωγής, Arthur – Θανάσης – Σίσσης.

Το ευχάριστο αυτό γεγονός, για όλους του φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, θα επιβεβαιωθεί σύντομα και με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού που απέκτησε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Καλή αγωνιστική σεζόν λοιπόν!

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.

Πηγή http://www.motogrand...t.aspx?id=10380

Magazine 06/03/2012 - 17:40

Τελικα θα δουμε τους αγωνες :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ θα χουμε θεαμα??γιατι αλλα λεγαμε προχθες...

Τροποποιήθηκε από τον TRANTEN

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δλδ θα χουμε θεαμα??γιατι αλλα λεγαμε προχθες...

Ναι και εγω αυτο διαβαζα προχθες αλλα βρηκα το παραπανω και ειπα να το ανεβασω.

Λεει στην "Ελληνική TV" ελπιζω να μην ειναι ΟΤΕ TV γιατι αλλιως.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα