Jump to content
ALX™

Μετάδοση MotoGP 2012 (Τον ήπιαμε!)

Αν υποθέσουμε ότι είχατε την άνεση και θα δίνατε χρήματα για να βλέπετε τα GP.  

34 ψήφοι

1. 1. Που θα τα δίνατε?

• Θα έκανα σύνδεση ConnexTV
    • Θα αγόραζα το video pass του motogp.com για να τα βλέπω μέσω ίντερνετ.
    • Έκανα ήδη ConnexTV για να τα βλέπω
      0
    • Αγόρασα ήδη το video pass του motogp.com
    • Eίχα ούτως ή άλλως connexTV

Recommended Posts

Από ασφαλείς πληροφορίες, μαθεύτηκε ότι ο ΔΔ έκανε συμφωνία με την ConnexTV του OTE!

Οι μεταδόσεις θα γίνονται μόνο μέσω αυτής της πλατφόρμας και θα δείχνει και τις 3 κατηγορίες + τα δοκιμαστικά τους.

(Οπότε, ξεχνάμε και το woop.gr γιατί στους όρους της συμφωνίας είναι να μην παίζονται εκεί)

Εννοείται πως οι ήδη συνδρομητές του ConnexTV, είναι οι τυχεροί της υπόθεσης.

Για τους υπόλοιπους η μόνη τζάμπα λύση είναι τα απαράδεκτα από εικόνα streaming site του εξωτερικού που υπάρχουν.

Επί πληρωμή λύση για να υπάρχει καλή εικόνα, είναι είτε να κάνεις συνδρομή στην ConnexTV (διάρκειας για ένα χρόνο τουλάχιστον με συμβόλαιο) Τιμές Connx TV

ή

να αγοράσεις videopass από το MotoGP.com και να βλέπεις μέσω υπολογιστή σε HD ποιότητα εικόνας (99.95€/σεζόν)

Όλα τα 'χαμε, το connexTV ή το videopass του 100άρικου μας έλειπε με την οικονομική μας κατάσταση :(

Θα βγάλουμε τα μάτια μας στα streaming site μου φαίνεται. :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Επιτελους λιγο γελιο στη ζωη μας, να και μια ευχαριστη ειδηση! Πως εγω καταλαβα οτι ο ΔΔ θα σχολιαζει και εγραψα αυτο το σχολιο ακομα δεν καταλαβα. :pray:

Τον ηπιαμε δε λες τιποτα. Η nova κοιμαται γμτ.

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανενα ξενο καναλι δορυφορικο δεν τα εχει??

ειτε free ειτε συνδρομιτικο??

Το Eurosport? Μέχρι πρόσφατα τα έπαιζε...(και με εκείνους τους γαμάτους Άγγλους παρουσιαστές) ...τώρα δεν ξέρω. Θέλει ψάξιμο. Πάντως εγώ δεν διαθέτω ούτε δορυφορική. :sorry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω να πηγένουμε σε κανα καφέ τσούρμο όλοι μαζί να βλέπουμε τον αγώνα κάθε φορά.

Δεύτερη πρόταση είναι όποιος βρήσκει το live stream να ποστάρει το λίνγκ εδώ μέσα για να βλέπεουμε και εμείς οι Πτωχοί...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προτείνω να πηγένουμε σε κανα καφέ τσούρμο όλοι μαζί να βλέπουμε τον αγώνα κάθε φορά.

Δεύτερη πρόταση είναι όποιος βρήσκει το live stream να ποστάρει το λίνγκ εδώ μέσα για να βλέπεουμε και εμείς οι Πτωχοί...

Εννοείται αυτό το τελευταίο. Εγώ το έκανα πάντα για τα δοκιμαστικά. Τώρα θα το κάνουμε και για τον αγώνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Βόρειοι έχετε λύση. Σκεφτόμαστε να πάρουμε το videopass στην μοτολέσχη Ν. Περάμου και να το βλέπουμε εκεί.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

υπαρχουν πολυ καλα streaming site (βλεπω την μαν. σιτυ εκει ) σε πολυ καλες ποιοτητες εικονας,οχι πολυ γνωστα για μην φορτονετε η σελιδα και κολλαει, που λογικα το ιδιο θα γινοταν αμα ειχες videopass στο motogp

πχ

πηγαινετε εδω http://www.sportlemon.tv/ , πατατε το 2o link kerkyra vs levadiakos , και με ελληνικη περιγραφη απ την nova

(αυτο μπορει να γινετε και με το conxx , παρανοα μαλλον)

Τροποποιήθηκε από τον larisa-marios95

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι θεμα υγειας: απο κει που ειναι να παθω ριξη τυμπανου, θα κανω λιγες ωρες υπομονη και θα τα κατεβαζω απο τα torrents!

Απλα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τα έβλεπα στη TV καθώς δεν άντεχα τον ΔΔ. Τα έβλeπα πάντα στο woop.

To streaming του motogp φίλε μου Μάριε, δεν κολλάει. Γνωρίζουν τον φόρτο των συνδέσεων και έχουν τις ανάλογες δυνατότητες. Σπάνια το είχα δει να κάνει κάποιο κόλλημα παλιότερα που είχα αγοράσει videopass για μια χρονιά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έτσι κι αλλιώς δεν τα έβλεπα στη TV καθώς δεν άντεχα τον ΔΔ. Τα έβλeπα πάντα στο woop.

To streaming του motogp φίλε μου Μάριε, δεν κολλάει. Γνωρίζουν τον φόρτο των συνδέσεων και έχουν τις ανάλογες δυνατότητες. Σπάνια το είχα δει να κάνει κάποιο κόλλημα παλιότερα που είχα αγοράσει videopass για μια χρονιά.

χαχα εχεις δικιο, δεν ξερω για αυτο λεω λογικα, αλλα τωρα να πληρωσεις τοσα...(μαλλον θα εχεις και προσβαση στα extra video που βαζουν)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι Βόρειοι έχετε λύση. Σκεφτόμαστε να πάρουμε το videopass στην μοτολέσχη Ν. Περάμου και να το βλέπουμε εκεί.

Με 3 πανε ελα στη λεσχη θελω βενζινη οσο το video pass :P

Εγω τι ειχα τι εχασα. Τοσο χρονια δουλευα κυριακες εχανα το λαηβ, διαβαζα το feed απο το twitter και κατεβαζα την επομένη απο τορρεντ των αγωνα. Το ιδιο θα κανω λοιπον και φετος που καθομαι Κυριακες. Σιγα μην σκασω 100 ευρα στον Εθπελετα τον βλακα.

Τροποποιήθηκε από τον yamahakias666

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To streaming επισης οφελει αυτους που μενουν σε καλες περιοχες, με το τηλεφωνικο κεντρο του ΟΤΕ να μην βρισκεται χιλιομετρα μακρια τους και την κατασταση του δικτυου σε ανεκτα επιπεδα. Δυστηχως εγω μενω 3,3 χλμ μακρια απο το τηλεφωνικο κεντρο με την καλωδιωση να υποφερει και παρ'ολο τις φιλοτιμες προσπαθειες του παροχου, σε streaming καταστασεις τραβαω τα μαλλια μου.

το καλο ειναι οτι φετος εβαλα δορυφορικη εγκατασταση αλλα μπορω να δω μονο free καναλια απο τον HotBird. Αν καποιος εχει καποιο τετοιο καναλι στα υπ'οψιν του ας το σφυριξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι, ας μου εξηγήσει κάποιος το γ@μω-γιατί ο Δου-Δου είναι (ακόμα) "παρουσιαστής" της συγκεκριμένης εκπομπής/αναμετάδοσης, μη μου πείτε οτι δεν υπήρχε/υπάρχει κανείς άλλος ικανός γι'αυτη την θέση...

Ο άνθρωπος ΔΕΝ το έχει στην περιγραφή - διαρκείς παύσεις, κάκιστο χιούμορ, λάθη πολλά, χιλιομετρικά σαρδάμ κτλπ κτλπ, ποιος στον Εωσφόρο του πληρώνει το μηνιάτικο θα'θελα να ξέρω...

Πραγματικά δηλαδή ντεΝ Καταλαβαίνω...

Τροποποιήθηκε από τον klem578

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελα μωρέ, πόσο να τον αντέξουν τον ΔΔ οι συνδρομητές του connx, θα πάει άπατο και θα γυρίσει πάλι σε κανένα Σκαι.

εγω παντός δεν σκάω και πολύ, ετσι κ αλλιώς δεν τον έβλεπα τον αναγούλα, μόνο το Woop δούλευα με τους απίστευτους Εγγλέζους!!!

λύση για να το βλέπουμε θα βρεθεί σίγουρα,

απο το να μαζευόμαστε όλοι σε καμιά καφετέρια να λιαζόμαστε (πολύ μου αρέσει αυτή η ιδέα!)

μέχρι να το παρακολουθούμε σε live streaming απο κανένα αγγλικό site με την βοήθεια proxy server! :_thumbsup:

δεν παίζει να την χάσουμε τη σεζόν!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οφελει αλλα δεν σημαινει οτι παιζει και τον σημαντικοτερο ρολο!! εβλεπα Μan utd - man city το γνωστο 1-6 και δεν μπορουσα να βρω link για link κολλουσαν οι servers (παρολο που ειμαι στο κεντρο της λαρισασ)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καφεδοσυναντησεις μου μυριζουν....εγω ειμαι μεσα παντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πρεπει να βρεθει λυση και γρηγορα. Δε γινεται να μη βλεπουμε moto gp live! Παντως ειμαι αισιοδοξος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν υπόσχομαι, όμως σε κάποιους αγώνες μπορεί και να βολέψω 10,20,30 άτομα... :whistling:

Έντιτ: κυρίως βραδυνούς αγώνες μετά τις 9.

Τροποποιήθηκε από τον Moustardas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κύριοι, ας μου εξηγήσει κάποιος το γ@μω-γιατί ο Δου-Δου είναι (ακόμα) "παρουσιαστής" της συγκεκριμένης εκπομπής/αναμετάδοσης, μη μου πείτε οτι δεν υπήρχε/υπάρχει κανείς άλλος ικανός γι'αυτη την θέση...

Ο άνθρωπος ΔΕΝ το έχει στην περιγραφή - διαρκείς παύσεις, κάκιστο χιούμορ, λάθη πολλά, χιλιομετρικά σαρδάμ κτλπ κτλπ, ποιος στον Εωσφόρο του πληρώνει το μηνιάτικο θα'θελα να ξέρω...

Πραγματικά δηλαδή ντεΝ Καταλαβαίνω...

απ οτι ξέρω, ειχε αγοράσει τα δικαιώματα του motogp κοψοχρονιά πριν κάτι χρόνια που δεν ήταν και τόσο δημοφιλές στην Ελλάδα,

απο την μια έφερε το gp στη χώρα μας, αλλά απο την άλλη μας μπαστακωθηκε και σαν παρουσιαστής...

και το οτι ειναι χάλια παρουσιαστής το ξέρει σίγουρα, αφού ολοι τον κράζουν, αλλα ελα που κανένας δεν μπορεί να τον διώξει... αφου ουσιαστικά δεν ειναι "υπάλληλος", είναι "ιδιοκτήτης"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα εχεις δικιο, δεν ξερω για αυτο λεω λογικα, αλλα τωρα να πληρωσεις τοσα...(μαλλον θα εχεις και προσβαση στα extra video που βαζουν)

Έχεις πρόσβαση σε όλα σχεδόν τα video που υπάρχουν εκεί μέσα. Παλιότερους αγώνες, συνεντεύξεις κτλ.

Ποσο κανει το video pass για ετησια συνδρομη?

Είπαμε...99,95€ (πες 100 :grin: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα