PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγώ ρε παιδιά ένα airoh mathisse rs που έχω, αν σταματήσω πχ και να αρχίσω να βγάζω χνότο, θολώνει και με το που ξεκινήσω σε 5 δευτερόλεπτα έχει ξεθολώσει πλήρως. Και δεν είναι και από τα ακριβά. 160 έκανε κάπου εκεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγώ ρε παιδιά ένα airoh mathisse rs που έχω, αν σταματήσω πχ και να αρχίσω να βγάζω χνότο, θολώνει και με το που ξεκινήσω σε 5 δευτερόλεπτα έχει ξεθολώσει πλήρως. Και δεν είναι και από τα ακριβά. 160 έκανε κάπου εκεί. Εάν μπάζει από παντού αέρα είναι λογικό να ξεθολώνει κατευθείαν. Ένα caberg που έχω είναι έτσι και δεν θολώνει με τίποτα και χωρίς Pinlock. Απλά μετά παθαίνεις πνευμονία... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PeteGlamGR 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Έχεις δίκιο. Κασκολάκι μέχρι το στόμα ή καμιά μπαλακλάβα. Πλάκα πλάκα και το κράνος μου έχει υποτίθεται πάνω ένα διακοπτάκι για να κλείνουν οι αεραγωγοί, αλλά ποτέ δεν κατάλαβα διαφορά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Στα κράνη που δεν είναι κορυφαίες μάρκες και κοστίζουν λιγότερο από 300-400 ευρώ, όλα τα διακοπτάκια είναι διακοσμητικά. Ιδιαίτερα εκείνα που είναι ψηλά στο μέτωπο... Μην σε ανησυχεί... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 συντεκνε μην ορκιζεσαι...ακομα θυμαμαι το κρυο/δροσια που εμπαζε απο τον επανω αεραγωγο το Uvex των 150 ευρω που ειχα πριν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά γενικότερα αυτό συμβαίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Για να σας την σπάσω το δικό μου δεν θολώνει ούτε σταματημένος με κλειστή την ζελατίνα και να φυσάω επίτηδες σαν μουρλός. Uvex Supervision HD visor, αλλά κάποια μέρα θα φύγει η επίστρωση......τότε μπορείτε να με "δουλεύετε" απεριόριστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 κρητικε,μαλλον οι εξαιρεσεις εχουν ονομα....Uvex Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγω που δεν εχω τετοιο θεμα,πρεπει να ανησυχώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγω που δεν εχω τετοιο θεμα,πρεπει να ανησυχώ? βεβαιως κ ν'ανησυχεις!!!πως νομιζεις οτι κρατιωνται τα φορουμ???εμπρος μολαγα τα ολα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) βεβαιως κ ν'ανησυχεις!!!πως νομιζεις οτι κρατιωνται τα φορουμ???εμπρος μολαγα τα ολα!!! Μα,δεν θολώνει........................... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον manosamos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Το pinlock είναι 2 μηνών. Και το κράνος το φοράω μόνο στις βόλτες.... Παρόλαυτά, μόλις το κλείσω ερμητικά και έχει κρύο καιρό, σε 10 λεπτά αρχίζει και το θόλωμα μπαίνει μέσα στο Pinlock. Ανοίγω την ζελατίνα λίγο να μπει αέρας αλλά παίρνει αρκετή ώρα για να ξεθολώσει. Να σημειώσω ότι το Pinlock δεν είναι arai αλλά aftermarket μιας και το κράνος δεν είχε αυτό το αξεσουάρ από την μάνα του... Kακή εφαρμογή λέγεται αυτό το πρόβλημα που έχεις. Δεν θολώνει η pin lock ζελατίνα, αλλά η κανονική σου ζελατίνα διότι υπάρχει κενό μεταξύ των δύο και περνάνε μέσα τα χνώτα σου. Κι όταν συμβεί αυτό, είναι λογικότατο ότι ΔΕΝ ξεθολώνει κι εύκολα καθώς αυτό το μικρό κενό που υπάρχει, δεν είναι ικανό να αφήσει αρκετή ποσότητα φρέσκου αέρα να μπεί και να την ξεθολώσει, ακόμα κι αν την έχεις εντελώς ανοιχτή τη ζελατίνα για πολύ ώρα. Έλεγξε λοιπόν την σωστή επαφή (να είναι αεροστεγής) που κάνει η ζελατίνα σου με την pin lock. Αν κάπου χάνει, μάλλον φταίει η τοποθέτηση κι όχι το ζελατινάκι της pin lock. Στα Shoei που είναι από μαμά (εκτός των Αμερικάνικων που βγαίνουν χωρίς pin lock) η pin lock κουμπώνει και εφαρμόζει τέλεια κι έτσι δεν αφήνει κενά να μπει το χνώτο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jimijo 786 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ούτε εμένα θολώνει .................η ζελατίνα ..........................!!!!!!!!!!! Suomy τον 250 τότε γιουρος με andifog !!!!! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον Jimijo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zandesiro 305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 To bell m5x daytona που εχω δεν θολωνει εν κινησει με τιποτα,σταματημενος κανα 7λεπτο αρχιζει μια υγρασια πανω αριστερα και ολα αυτα με θερμοκρασια κοντα στους 0 βαθμους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Άλεξ, είναι ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Έχω βγάλει και βάλει το Pinlock πολλές φορές ώστε να εφαρμόσει καλύτερα. Καμιά φορά αλλάζει το σημείο της ζελατίνας που θολώνει. Όπως και να χει δεν θέλω να δίδω άλλα 20 ευρώ για pinlock, άρα δεν ασφαλίζω την ζελατίνα και είμαι οκ..... Αν δεν είναι μαμά.....δεν. Πάντως, ενημερωτικά για όσους δεν το ξέρουν, να πω ότι υπάρχουν universal pinlock για ζελατίνες χωρίς ειδική υποδοχή, που κολλάνε πάνω στην ζελατίνα και κάνουν δουλειά. Έχω ένα τέτοιο, που το αγόρασα για το caberg, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να δω το αποτέλεσμα... Πάρτε και ένα site για πληροφορίες... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον gkourmoul1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Red1 3.279 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Ούτε εμένα θολώνει .................η ζελατίνα ..........................!!!!!!!!!!! Suomy τον 250 τότε γιουρος με andifog !!!!! Το αυτό, κρανάρα,,. To bell m5x daytona που εχω δεν θολωνει εν κινησει με τιποτα,σταματημενος κανα 7λεπτο αρχιζει μια υγρασια πανω αριστερα και ολα αυτα με θερμοκρασια κοντα στους 0 βαθμους.... Το ίδιο, μόνο που Στο vandal μου πιάνει λίγη υγρασία στο κατω μέρος της ζελατίνας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 παιδιά εγώ θα επιμένω ότι το 1100 θολώνει! το γράφουν τόσοι εδώ μέσα, βλέπω και το δικό μου αλλά και ενός συναδέλφου! και δεν μιλάμε να θολώσει ανέμεσα στην ζελατίνα και το πίνλοκ αλλά να κρατάει υδρατμούς πάνω στο πινλοκ! αφού οταν βγάζω το κράνος μπορώ και τους σκουπίζω με το δάχτυλο! επίσης μετά απο 3-4 φορές στο κατάσημα για ρύθμιση δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω την ζελατίνα να κλείνει σωστά στην δεξιά μεριά! πλέον ακούγεται ένα ψιλό ζζζζζζζζζζζ που σου σπάει το αυτί μόλις ακουμπίσω λίγο με το δάχτυλο την ζελατίνα σταματάει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
angelapos 223 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Παίζει ρόλο το πώς τοποθετείς το πίνλοκ τουλάχιστον στο shoei xr1000 που έχω εγώ! Αν είναι λάσκα, θα δημιουργείται αυτό το κενό, ενίοτε από κάποιο τράνταγμα ας πούμε και θα έχει πρόβλημα. Αυτό το κανονίζεις με τα "αυτάκια" που έχει στις άκρες η ζελατίνα και κουμπώνει το πίνλοκ. Επίσης, ενοείται ότι η πλευρά που έχει περιμετρικά το φιλμ σιλικόνης πρέπει να εφάπτεται με τη ζελατίνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Sp 50 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Το pinlock είναι 2 μηνών. Και το κράνος το φοράω μόνο στις βόλτες.... Παρόλαυτά, μόλις το κλείσω ερμητικά και έχει κρύο καιρό, σε 10 λεπτά αρχίζει και το θόλωμα μπαίνει μέσα στο Pinlock. Ανοίγω την ζελατίνα λίγο να μπει αέρας αλλά παίρνει αρκετή ώρα για να ξεθολώσει. Να σημειώσω ότι το Pinlock δεν είναι arai αλλά aftermarket μιας και το κράνος δεν είχε αυτό το αξεσουάρ από την μάνα του... Και στο nolan n102 που έχω θολώνει μέσα στην πόλη το pinlock εάν το ζορίσω πολύ. Έχω λοιπόν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι δεν βρίσκω άκρη και πλέον δεν το σκέφτομαι καν. Και το ενδεχόμενο να ανοίγω αεραγωγούς δεν παίζει διότι δεν γουστάρω καθόλου τον παγωμένο αέρα στην μύτη όταν οδηγάω.... Ενταξει φιλε μου εξαρταται και απο το κρανος που εχει ο καθενας... Το δικο μου για παραδειγμα εχει εναν αεραγωγο στο στομα και αλλον εναν πανω απο το κεφαλι... Ανοιγω ελαχιστα αυτον στο στομα και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα απο θεμα κρυου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 To δικό μου το uvex αν και δεν έχει pin lock δεν θολώνει παρά μόνο αν το κάνω επίτηδες! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnjohn2 749 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Nolan n102 με αντιθαμβωτική και δεν παίρνει χαμπάρι στους -7 προχθές το πρωί και για φόρεμα σε ακινησία κανα 10 λέπτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Τα UVEX έχουν ίσως την καλύτερη antifog επίστρωση που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ζελατίνα. Στο UVEX V1 που είχα παλιότερα, πραγματικά για να θολώσει η ζελατίνα έπρεπε να κάνει τρελό κρύο και να βρέχει και πάλι θόλωνε μόνο στο ύψος της μύτης χωρίς να με ενοχλεί στην οδήγηση. Respekt στην UVEX. Τώρα για το θέμα των αεραγωγών, υπάρχει ένα θεματάκι. Όλα τα κράνη έχουν αεραγωγούς, αλλά σε πόσα από αυτά δουλεύουν σωστά? Εγώ ούτε θυμάμαι πόσα κράνη έχω αλλάξει στη ζωή μου και στο μοναδικό κράνος που πραγματικά δουλεύανε οι αεραγωγοί, είναι το Shoei! Έχω πάρει Nolan, έχω πάρει Bayard, έχω πάρει Shcuberth, έχω πάρει UVEX έχω πάρει HJC και μόνο του Shoei οι αεραγωγοί δουλεύουν σωστά! Μόλις τους ανοίγεις, νιώθεις το ρεύμα αέρα μέσα στο κράνος να τρέχει σε όλο το κεφάλι. Το ίδιο έχω ακούσει και για τα arai αν και δεν έτυχε ποτέ να έχω ένα. Για να φανταστείτε, στο Shoei που το φοράω μόνο σε ταξίδια και βόλτες (οποιαδήποτε εποχή) την pin lock την έχω βάλει μόνο δυο φορές όλες κι όλες και μόνο στην λευκή ζελατίνα που κουβαλάω πάντα μαζί μου στα ταξίδια για την νύχτα, που εκεί χρειάζεται για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερη οπτική. Όταν είναι μέρα και έχω την φιμέ, δεν έχω πιν λοκ. Φτάνει να ανοίξω τον αεραγωγό του σαγονιού, για να ξεθολώνει όταν κινούμαι. Σπάνια και σε πολύ κρύο ή βροχή θα χρειαστεί να την ανοίξω λίγο τη ζελατίνα. Και οι ζελατίνες της Shoei δεν έχουν εσωτερικά antifog επίστρωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Βαλτε ειδικο προσθετο αντι θαμπωτικο απο μεσα απο την ζελατινα που δεν θολωνει.Γυρω στα 10-15 ευρω στοιχιζει.Εμενα παντως που ειμαι και γιαλαμπουκας (αχαχαχαχα ωραιο αυτο) κανει δουλεια.Ουτε τα γυαλλια μου ουτε και η ζελατινα του κρανους θολωνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 To δικό μου το uvex αν και δεν έχει pin lock δεν θολώνει παρά μόνο αν το κάνω επίτηδες! το ιδιο και το rsr2 της shark (και το rsx αφου εχοουν την ιδια ζελατινα) 3mm παχος και antifog Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2012 Όλα θολώνουν. Απλά κάποια αργούν περισσότερο. Μόνο το pin lock δεν θολώνει. Ακόμα και αυτό θολώνει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες