alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2012 καλησπερα παιδια! οποιος ασχολειται με αερομοντελισμο μπορει να μου στειλει ενα μνμ για κατι πραγματακια που θελω να ρωτησω! ευχαριστω!ουπς..σε λαθος σημειο το εβαλα το ποστ τωρα το ειδα.. οι admins αν ειναι να το βαλουν στα offtopic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Μάστορα πολύ ακριβό το άθλημα ειδικά για την σημερινή εποχή. Ασχολήθηκα αρκετά με τον βενζινοκίνητο μοντελισμό με αυτοκίνητα.....πιο πολλά έσκαγα για το 1/10 παρά για το 1400άρι αμάξι μου. Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα είναι καλή φάση πάντως. Για βενζινοκίνητο ή ηλεκτροκίνητο ψάχνεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos3xd 39 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Πώς και τόσο ακρίβο δεν πιστεύω οτι ενα βενζικίνιτο μπορεί να έχει τόσα πολλά έξοδα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγώ έχω και 1/10 και 1/8 monster, το χρόνο περίπου και για τα 2 μαζί με καύσιμα και μπουζιά και μερικά αναλώσιμα θέλω περίπου 300-400€, και τα βγάζω μια φορά τη βδομάδα συνήθως, μια το ένα μια το άλλο. Εννοείται για έξτρα και για aftermarket πράγματα δεν το συζυτάμε, μια και είναι πανάκριβα, ένα σετ αναρτήσεις για το monster έχει γύρω στα 100€. Αλλά όλα εκτός απτα καύσιμα τα φέρνω από αμερική στο 1/3 των τιμών εδώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πάρης 268 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Εγώ έχω και 1/10 και 1/8 monster, το χρόνο περίπου και για τα 2 μαζί με καύσιμα και μπουζιά και μερικά αναλώσιμα θέλω περίπου 300-400€, και τα βγάζω μια φορά τη βδομάδα συνήθως, μια το ένα μια το άλλο. Εννοείται για έξτρα και για aftermarket πράγματα δεν το συζυτάμε, μια και είναι πανάκριβα, ένα σετ αναρτήσεις για το monster έχει γύρω στα 100€. Αλλά όλα εκτός απτα καύσιμα τα φέρνω από αμερική στο 1/3 των τιμών εδώ. τα βαζουμε καμια κοντρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 χαχα μέσα, άμα έρθεις θεσσαλονίκη Τι έχεις εσύ?? Να δω άμα με πέρνει :shoot: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Γ@μ@το χομπυ, πολυ θελω να ασχοληθω αλλα θελει γερη τσεπη απ'οσο ξερω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Γ@μ@το χομπυ, πολυ θελω να ασχοληθω αλλα θελει γερη τσεπη απ'οσο ξερω... Δεν το συζητάμε, ειδικά για αεροπλάνα θέλει.. Για αυτοκίνητα όχι και τόσο, εκτός και αν θες να το τρέχεις κάθε μέρα κάνα δύωρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 Αν θες να κοιτάξεις για ηλεκτροκίνητο αεροπλανάκι, κοίταξε να βρεις απο Αμερική. Είναι πολύ ποιο φθηνές οι τιμές και πολύ ποιο εξελιγμένα τα αεροπλανάκια. Πέρνεις με 160€ 6καναλο μαχητικό, ηλεκτροκίνητο. To θέμα βέβαια είναι πως το φέρνεις απο Αμερική. Πάντως επειδή ασχολούμε μιας και ο θείος μου έχει μαγαζί με rc models εδώ, σου λέω ότι αξίζει. Για αεροπλανάκι πάντως ή ελικόπτερο, δύσκολα τα πράγματα γιατί θέλει γερή τσέπη για ανταλλακτικά. 1 στραβή να γίνει, μπορεί να χρειαστείς καινούργιο. Σε αντίθεση βέβαια με τα αμαξάκια που και αυτά παθαίνουν ζημιές στον αγώνα, αλλά όχι τόσο ακριβές. Για να σου δώσω να καταλάβεις. Ένα funjet κάνει περίπου στα 90€ και είναι RTF(Ready To Fly). Αν πάρεις κάποιο ανταλλακτικό π.χ. τον κινητήρα του σκέτο(σε περίπτωση ζημιάς λέμε τώρα) πάει μόνο ο κινητήρας του 120€ πάνω-κάτω. Κατάλαβες τι εννοώ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 παδια σκεφτομαι να παρω ενα ηλεκτροκινητο για πρωτο.. αλλα δεν ξερω γι αυτο ρωταω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexisMT03 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 επεισης ειδα και αυτο το βιντεο : και αναρωτιεμαι αν υπαρχουν καπου σχεδια που μπορω να βρω για να ασχοληθω αν γινεται! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SVouros 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) Ναι με 10$ έφτιαξε το αεροπλανάκι. Οκ πες ότι το δέχομαι. Μόνο το αεροπλανάκι όμως, χωρίς τηλεκατεύθυνση.;) Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι λειτουργικό αφού στο βίντεο δεν δείχνει να το πετάει, οπότε δεν ξέρω αν όντως θα ήταν δυνατό και ασφαλές κάτι τέτοιο. Επειδή όμως μιλάμε για αεροπλανάκια, οφείλω να προειδοποιήσω ότι δεν είναι θέμα μόνο παιχνιδιού, αλλά και ασφάλειας. Δλδ όταν ένα αεροπλανάκι πιάνει 60+ χιλιόμετρα και μετά πέφτει κάτω και δεν προσγειώνετε σωστά μπορεί να κάνει τρομερή ζημιά. Θα αναφέρω 2 παραδείγματα: α) Σε αγώνες με rc cars κάποιοι αποδίπλα πετάνε αεροπλανάκια. Κάποιο αεροπλανάκι δεν άλλαξε την συχνότητα του και έκανε παρεμβολές με το αμαξάκι. Το αμαξάκι απλώς βγήκε εκτός πίστας. Το αεροπλανάκι έπεσε πάνω σε ένα αμάξι(ευτυχώς παρκαρισμένο) και έσπασε παμπρίζ, και έκανε ζημιά και στο καπό. Αν ήταν άνθρωπος μέσα θα είχε πάθει σίγουρα ζημιά αφού σταμάτησε στα καθίσματα. β) Περιστατικό που έγινε πριν 2-3 μήνες. Κάποιος πετάει το αεροπλανάκι του σε κατοικημένη περιοχή. Για άγνωστους λόγους, ξέφυγε απο τον έλενχο του, έσπασε την τζαμαρία απο το πατζούρι ενός σπιτιού, και μπήκε μέσα. Ευτυχώς απο κωλοφαρδία δεν χτύπησε κανείς. Μιλάμε δλδ για πράγματα που μπορεί να γίνουν επικύνδινα. Για αυτό τον λόγο δεν θα σου συνηστούσα να φτιάξεις κάτι απο μόνος σου. Αν θες να την βγάλεις κάπως φθηνά, ψάξε για αρχή ένα μεταχειρισμένο cessna που είναι εκπαιδευτικά αεροπλανάκια, ζήτα απο αυτόν που θα το αγοράσεις να σου μάθει τα βασικά(οι περισσότεροι δεν έχουν πρόβλημα). Με το που μάθεις, πήγαινε και πάρε ένα funjet που είναι RTF με την τηλεκατεύθυνση του με όλα και κάνει κανένα 90€ και είσαι κομπλέ. Αν ήταν για αμαξάκι, ή για τανξ ή για καραβάκι και έτσι έχω δει αρκετά καλούς οδηγούς για να φτιάξεις ένα, και δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα γιατί οι πιθανότητες να πάθει κάποιος ζημιά απο ένα αμαξάκι είναι πολύ λιγότερες απο αεροπλανάκι ή ελικόπτερο. Σου συνηστώ να το ξανασκεφτείς πολύ σοβαρά για την κατασκευή που θες να κάνεις. =/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 4 , 2012 από τον Gelinos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες