Jump to content
Sign in to follow this  
stroumfas

KTM Lc4 640

Recommended Posts

παιδια καλησπερα...με λενε βασιλη.....εχω να μπω πολλα χρονια στο φορουμ διοτι ενα ατυχημα με την τελευταια μου μηχανη (yamaha R1) με αφησε αρκετο καιρο εκτος παιχνιδου.....με τα πολλα πολλα για να μην σας κουραζω επανηλθα παλι πιο δυνατος.....ζωντανεψα την επιθυμια μου να παρω παλι καποια μηχανη..αν και θα ηθελα παρα πολυ να παρω αλλα ενα R1 τα οικονομικα μου δεν μου το πειτρεπουν..ετσι κατεληξα σε ενα yamaha xtx 660....αλλα προχτεσ οδηγησα ενα KTM lc4 640 και εχω παθει πλακα μιλαμε...ηταν πολυ βρωμο-γκαζο και εχω ψηθει πολυ να τσημπισω ενα τετοιο.....θα ηθελα πολυ να ακουσω τις γνωμες σας.........ευχαριστω εκ των προτερων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το θέμα δεν είναι το μηχανάκι αλλά η μετάβαση σου από το 1000άρι τετρακύλινδρο στο 600άρι μονοκύλινδρο. Άλλη οδήγηση, άλλη συντήρηση, άλλη χρήση.

το 640 είναι πιο επιθετικό, αλλά χρειάζεται και περισσότερη προσοχή στην συντήρηση από το χτχ

Βασικό αυτό που είπε ο από πάνω, αγόρασε μηχανάκι από το 2003 και μετά (γκρί μοτέρ με high flow κεφαλή)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το θέμα δεν είναι το μηχανάκι αλλά η μετάβαση σου από το 1000άρι τετρακύλινδρο στο 600άρι μονοκύλινδρο. Άλλη οδήγηση, άλλη συντήρηση, άλλη χρήση.

το 640 είναι πιο επιθετικό, αλλά χρειάζεται και περισσότερη προσοχή στην συντήρηση από το χτχ

Βασικό αυτό που είπε ο από πάνω, αγόρασε μηχανάκι από το 2003 και μετά (γκρί μοτέρ με high flow κεφαλή)

ποια μεταβαση λες ρε zboop,αφου το παληκαρι λεει οτι ειχε σοβαρο ατυχημα και εχει μεινει τοσο καιρο εκτος,με το ζορι θα θυμαται να τραβαει τον συμπλεκτη που λεει ο λογος.αν εννοεις καθαρα και μονο σαν θεμα μεταβασης το κοστος συντηρησης φροντιδας,και παλι κερδισμενος ειναι απο ρ1 σε κτμ 640.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ καλο το lc4.

ριξε μια ματια εδω. http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2245566/

Τροποποιήθηκε από τον giannis_9

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ktm γκάζι, οδηγική συμπεριφορά, φρένα, αναρτήσεις, ποιο όμορφο, ποιο αγριο. Αλλά καρπμυρατέρ, χαλάει (με έχει σκασει μοτέρ στα χέρια) απο LC4

XT ψεκασμός , δεν χαλάει ευκολα. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΜ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας.........fasaria σωστη η παρατηριση σου...ενα χρονο μετα το ατυχημα επιχειρισα να οδηγισω ενα kawasaki Z750...τις 3 πρωτες φορες μου εσβησε....πραγματικα δεν το περιμενα....λοιπον στο θεμα μας....ουτως η αλλως θα επαιρνα μηχανακι τουλαχιστον απο 2004 και ανω οχι μονο για το θεμα καπακιου που λετε εσεις αλλα και για τον λογο του οτι να μην εχει πολλα χρονια ξεσκισματος στην πλατη του..γιατι οπως και να το κανουμε τετοια μηχανακια δεν τα αφινεις ετσι να πιασουν σκουρια .και οσοι πανε να πουλησουν τετοια μηχανη και σου λενε ''τι εγω;;δεν το εχω ανοιξει ποτε'' ειναι μεγαλοι ψεφτες....λοιπον...τι θα πρεπει να προσεξω σε ενα lc4 640???υπαρχει καποιος μηχανικος που ειδικευεται σε ΚΤΜ???σε περιπτοση που παρω ενα μηχανακη με αρκετα χιλιομετρα θα δυσκολο αν του αλλαζα πιστονι....????γενικα μπορειτε να μου δωσετε οσο το δινατον περισσοτερεσ πληροφοριες...και κατι ακομα υπαρχει καποιο site που να εχει αξεσουαρ για ΚΤΜ????δεν βρισκω τιποτα...ειμαι και λιγο ασχετος απο ιnternet......ευχαριστω πολυ για την κατανοηση και την βοηθεια σας....

Υ.Γ. zb00p σωστη και ι δικη σου παρατηριση αλλα οταν αραζα το 100αρι μετα ανεβαινα στο 100αρι kazer.....εκει να δεις διαφορα.........χεχεχεεε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kalo μηχανακι, αρκεί να μην αμελειται η συντηρηση του.

σχεδιασμένο κάποτε για αγωνιστική χρήση σου δινει ανεξάντλητη ευχαριστηση με την συμπεριφορά του και την δύναμη του.

Mηχανικοι στην αθηνα αρκετοι, οι καλυτεροι ειναι ο Χελιωτης Worksbike και ο Πουλοπουλος moto-race.

Το πιο συνηθες ειναι να εχουν ραγισει κεφαλή. Το οποίο ειναι θεμα καθαρα τυχης.

καθε 2500 λαδακια και καθε 5000 βαλβιδες, τσεκ καθε μερα σε νερα και λαδια και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kalo μηχανακι, αρκεί να μην αμελειται η συντηρηση του.

σχεδιασμένο κάποτε για αγωνιστική χρήση σου δινει ανεξάντλητη ευχαριστηση με την συμπεριφορά του και την δύναμη του.

Mηχανικοι στην αθηνα αρκετοι, οι καλυτεροι ειναι ο Χελιωτης Worksbike και ο Πουλοπουλος moto-race.

Το πιο συνηθες ειναι να εχουν ραγισει κεφαλή. Το οποίο ειναι θεμα καθαρα τυχης.

καθε 2500 λαδακια και καθε 5000 βαλβιδες, τσεκ καθε μερα σε νερα και λαδια και δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Αυτό το τελευταίο τι το ήθελες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποια μεταβαση λες ρε zboop,αφου το παληκαρι λεει οτι ειχε σοβαρο ατυχημα και εχει μεινει τοσο καιρο εκτος,με το ζορι θα θυμαται να τραβαει τον συμπλεκτη που λεει ο λογος.αν εννοεις καθαρα και μονο σαν θεμα μεταβασης το κοστος συντηρησης φροντιδας,και παλι κερδισμενος ειναι απο ρ1 σε κτμ 640.

fasarias όνομα και πράμα είσαι μου φαίνεται...

όσο καιρό και αν έχει να οδηγήσει, η τελευταία του εμπειρία από μηχανή είναι ένα 4κύλινδρο χιλιάρι, το οποίο μπορεί να πηγαίνει με τσίτα το γκάζι αδιαμαρτύρητα. Αν το κάνεις αυτό στο 640, σύντομα θα το πάρεις στα χέρια. Επίσης, το Ρ1 έχει μεγαλύτερα διαστήματα αλλαγής λαδιών και σερβις. Για αυτό λέω ότι η μετάβαση είναι ένα θέμα. Αν οδηγάς ένα 640 σαν να είναι Ρ1, τότε θα έχεις θέμα.

Αν τελικά πάρεις 640 και θέλεις να του αλλάξεις πιστόνι, πρέπει να το προσέξεις αυτό πολύ και ο μάστορας να είναι γάτος ώστε να σου φορέσει σωστό πιστόνι, γιατί με τον καιρό οι κύλινδροι φθείρονται και αν βάλεις πιστόνι με την εργοστασιακή διάμετρο μπορεί να χάνει λίγο δεξιά και αριστερά και με τον καιρό να σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά στον κύλινδρο. Εναλλακτικά, αλλάζεις κύλινδρο μαζί με πιστόνι, αλλά τότε το χιλιαρικάκι είναι βέβαιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φυσικα και δεν θα κανω την χρηση που εκανα στο Ρ1 σε ενα μονοκυλινδρο....ειναι βεβαιο οτι σε 10 με 15 μερουλες 8α κλαταρει......φυσικα το θελω για βολτες αλλα δεν θα τρωει σκησιμο καθε μερα..τουλαχιστον ετσι πιστευω τωρα,,,,,,φιλε ΚΑΤΑΝΑ απο ολους ακουω για αυτο το αναθεματισμενο καπακι....τι ακριβως συμβαινει ρε γαμωτο..,,εχω 3 φιλους που ειχαν ΚΤΜ..κανενας δεν μου εχει αναφερει για καποιο ραγισμα στο καπακι,,,,,

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα