ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ...και μην πει κανενας Ολυμπιακος Παναθηναικος γιατι εννοω απο τις μεγαλες ομαδες τι ειστε :P Οπως καταλαβατε ειμαι χανουμι. Ομως επειδη βλεπω πολυ βορειο κοσμο εδω μεσα πιστευω οτι αυτη η ψηφοφορια θα εχει ενδιαφερον. Για να δουμε λοιπον ποιοι ειναι οι "πρωταθλητες" του my bike :P Οι ομαδες που εβαλα περαν των μεγαλων Αθηνας και Θεσσαλονικης πιστευω εχουν αρκετο κοσμο και θα πρεπε να υπαρχουν στην ψηφοφορια. Τωρα αν ειστε κατι αλλο...γραφτε το μας να το ξερουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vstromakias 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ(Και μην μου πει κανενας τιποτα για τα κεφαλαια γραματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)Αλλα τα τελευταια χρονια ειμαι και SKODA XANTHI λογο του οτι ειμαι απο Ξανθη και η ομαδα εχει κανει τρελες πορειες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Οταν ερχετε η ΑΕΚ στην Ξανθη ειμαι στο πεταλο με τους ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bugsbunny 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ΑΕΚ αλλά δεν ασχολούμαι και ιδιαίτερα, προτιμώ να ασχολούμαι με την moto μου… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slacker 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 'Αρης και -κυρίως- μπασκετόφιλος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ladau 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ απο τις μεγαλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 Red :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vito Varadero 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 (τροποποιήθηκε) ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! Αλλά είμαι Ξανθιώτης στην καταγωγή και την λατρεύω την Ξάνθη και την SΚODA! Όταν παίζουνε μαζί είμαι με την Ξάνθη (ψυχολογικά είναι αυτά....τι να κάνουμε) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 11 , 2005 από τον Varadero Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 πωπω όλες οι μεγάλες ομάδες εγώ ένα θα σας πω... το σπίτι μου βλέπει το Καραϊσκάκη (σε μια γωνίτσα - από την ταράτσα όλο), η κλινική που γεννήθηκα ήταν μπροστά φάτσα στο Πασαλιμάνι ...χρειάζεται να πω τίποτα άλλο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsoukas77 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 ΑΕΛΑΡΑ! Ξαναηρθαμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NLS 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2005 πωπω αυτό είναι είδηση :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blk 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ Απλά λέω ότι είμαι Παναθηναικός και άμα παίζει κανένα καλό παιχνίδι πάω σε καμια καφετέρια να το δω με φίλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NordicRavn 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2005 Ετσι,στον καναπε με φρεντο για τις καουρες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.570 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15 , 2005 ΠΑΟΚ θεωρητικα, με συμπαθεια στην ΑΕΚ....βεβαια ουτε 5 παικτες ΔΕΝ ξερω απο την καθε ομαδα...οποτε ασχετος ειμαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 Α-ΛΛΗ Ε-ΝΤΕΛΩΣ Κ-ΑΤΑΣΤΑΣΗ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 Αρης αλλαααα μηπως μπορω να παρω αλλη ερωτηση?????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 Gia kanapedes pou eipe kapoios exo kleisei ena 5thesio (se kokkinaki) exei poli ..."tainia" fetos se C.L. kai protathlima! Opoios thelei erxetai kernao mpira! :lol: (ALX vale kai alles omades re si, de einai sosto! ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
STL 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΑΕΚ - ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΟRIGINAL Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 ρε δεν παιζει φορουμ στο ελληνικο ιντερνετ που να εχει τεθει η ερωτηση, και να μην ειναι η πλειοψηφια ολυμπιακοι ... Αφου αναρωτιεμαι οι υπολοιποι πονεμενοι τι καθεστε και ασχοληστε ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 ρε δεν παιζει φορουμ στο ελληνικο ιντερνετ που να εχει τεθει η ερωτηση, και να μην ειναι η πλειοψηφια ολυμπιακοι ... Αφου αναρωτιεμαι οι υπολοιποι πονεμενοι τι καθεσται και ασχοληστε ... <{POST_SNAPBACK}> Asta diala !!! :P :P :P 6 eiste! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 Κι ομως ετσι ειναι οπως τα λεω Τριανταφυλλε ... δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου ... κατσε και θα δεις... ειδικα τωρα που αναστηθηκε το τοπικ ... κι εγω μολις τωρα το ειδα και ψηφισα ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sarevock 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2005 Κι ομως ετσι ειναι οπως τα λεω Τριανταφυλλε ... δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου ... κατσε και θα δεις... ειδικα τωρα που αναστηθηκε το τοπικ ... κι εγω μολις τωρα το ειδα και ψηφισα ... <{POST_SNAPBACK}> Vazeloi einai pou apo antidrasi pros tin dioikisi psifizoun gavro! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 ...To επαναφερω,μιας και εχει πλακα!!(μολις το'βαλε και ο.."ακατανομαστος"!!! :lol: :lol: ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducduc 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Α-ΛΛΗ Ε-ΝΤΕΛΩΣ Κ-ΑΤΑΣΤΑΣΗ! <{POST_SNAPBACK}> επι 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 πωπω όλες οι μεγάλες ομάδες εγώ ένα θα σας πω... το σπίτι μου βλέπει το Καραϊσκάκη (σε μια γωνίτσα - από την ταράτσα όλο), η κλινική που γεννήθηκα ήταν μπροστά φάτσα στο Πασαλιμάνι ...χρειάζεται να πω τίποτα άλλο; <{POST_SNAPBACK}> Οκ καταλάβαμε είσαι Εθνικός :D :P Εγω Παναθηναικός εκ γεννετής και μέχρι θανάτου.15 χρόνια με θυμάμαι να τρέχω παντού για την αρρώστια μου.Κάποτε στα 13 μου δεν είχα λεφτά και γύρναγα απ το ΟΑΚΑ με τα πόδια.Βέβαια αντέχαμε τοτε :/ Και επίσης εννοείται οτι εχω διαρκείας. Ακόμα πέραν του Παναθηναικού υποστηρίζω και τον Α.Ο.Κ αλλά δε τα πάει και τόσο καλά, είναι Γ εθνική.Κρίμα γιατί είναι απ τα ιστορικά σωματεία της Ελλάδος και με αρκετό κόσμο :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackrose 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2005 Π Α Ν Α Θ Η Ν Α Ϊ Κ Α Ρ Α Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Ο Λ Ε! Ο,τιδήποτε διαφορετικό είναι περιττό :lol: B) B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες