tamis!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Καλώς σας βρήκα και καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς χθες το απόγευμα όπως ερχόμουν από το φροντιστήριο με σταμάτησε η τροχαία. Φυσικά με έγραψαν για κράνος και δίπλωμα. Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να κάνω όταν πάω στο δικαστήριο (πταισματοδικείο) ,φυσικά αφού θα έχω βγάλει δίπλωμα. Ακόμη θέλω να μου πείτε εαν το πταίσμα θεωρείται αδίκημα και αν έχω πρόβλημα στο μέλλον με σπουδές σε στρατιωτική σχολή ή γενικότερα με διορισμό. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faithgr 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Οταν δεν εχεις διπλωμα δεν εχεις και ασφαλεια εκτος και αμα το μηχανακι ειναι γραμμενο σε αλλο ονομα! στο δικαστηριο αμα εχεις το διπλωμα δεν παθαινεις απολυτως τιποτα και βεβαια μπορεις να το καθυστερησεις μεχρι και 1 χρονο! οσο για το αμα θα εχεις προβλημα για στρατιωτικες σχολες δεν γνωριζω αλλα δεν νομιζω κιολας.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Για αρχη να παρεις κρανος. βγαλε διπλωμα και οταν πας εκει νομιζω την γλιτωνεις απλα με κληση γιατι δεν το ειχες μαζι σου. τωρα δεν ξερω εαν εχει αλλαξει κατι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Καλώς σας βρήκα και καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς χθες το απόγευμα όπως ερχόμουν από το φροντιστήριο με σταμάτησε η τροχαία. Φυσικά με έγραψαν για κράνος και δίπλωμα. Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να κάνω όταν πάω στο δικαστήριο (πταισματοδικείο) ,φυσικά αφού θα έχω βγάλει δίπλωμα. Ακόμη θέλω να μου πείτε εαν το πταίσμα θεωρείται αδίκημα και αν έχω πρόβλημα στο μέλλον με σπουδές σε στρατιωτική σχολή ή γενικότερα με διορισμό. Ευχαριστώ Σήμερα ? Πήγες φροντιστήριο ? Καλώς σας βρήκα και καλησπέρα σε όλους! Δυστυχώς χθες το απόγευμα όπως ερχόμουν από το φροντιστήριο με σταμάτησε η τροχαία. Φυσικά με έγραψαν για κράνος και δίπλωμα. Θέλω να μου πείτε τι πρέπει να κάνω όταν πάω στο δικαστήριο (πταισματοδικείο) ,φυσικά αφού θα έχω βγάλει δίπλωμα. Ακόμη θέλω να μου πείτε εαν το πταίσμα θεωρείται αδίκημα και αν έχω πρόβλημα στο μέλλον με σπουδές σε στρατιωτική σχολή ή γενικότερα με διορισμό. Ευχαριστώ Πότε έχεις ξανα φροντιστηριο ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Βασικά κράνος έχω αλλά επειδή έφυγα βιαστικά το ξέχασα εντελώς και φυσικά δεν τους το γεμίζεις το κεφάλι οτι λες την αλήθεια. Δηλαδή δε "λερώνεται" το ποινικό μητρώο ώστε να έχω πρόβλημα στο μέλλον; Και πόσο περίπου θα πληρώσω; Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά!!!!τι εννοεις ιννοβα 4;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 οχι δεν νομιζω να μπαινει σε ποινικο.για το κρανος ειναι ενα 400αρι,το μισο αν το πληρωσεις σε 15 μερες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 τι εννοεις ιννοβα 4;;; Πότε ξανάχεις φροντιστηριο και με......ΤΙ θα πάς . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 δευτέρα και με πόδια φυσικά γιατί ρωτάς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Αγαπητε φιλε, τους αστυνομικους και να τους πεισεις οτι εχεις κρανος και πραγματικα ξεχασες, οφειλουν να σε γραψουν αφου εισαι παρανομος. Ειναι αστειο να το εχεις και να μην το φορας. Απο κει και υστερα, χωρις διπλωμα, οπως σου ειπαν τα παιδια, δε θα σε καλυψει καμια ασφαλιστικη εταιρεια. Το οτι σε εγραψαν τωρα, δε σου "λερωνει" το ποινικο σου μητρωο. Αν εμπλακεις σε ατυχημα ομως, ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα στο λερωσει και, επειδη εισαι πανω απο 16 απο οτι καταλαβαινω, θα εχεις νομικες συνεπειες εσυ κι η οικογενεια σου. Κατα τα αλλα, ασχετα εδω με το φιλο, ειλικρινα εχω βαρεθει α διαβαζω τετοια θεματα απο φιλους ανηλικους. Το αμεσως επομενο που μου κανει εντυπωση, ειναι οι νεοι γονεις (κι εγω νεος ειμαι, αλλα οχι γονιος) τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους και επιτρεπουν (μην πω ωθουν!!) στα παιδια τους να παρανομουν απο τοσο μικρη ηλικια?? Θαναση αστο, μην το ψαχνεις, ακρη δε προκειται να βγαλεις. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 (τροποποιήθηκε) Τώρα που τα ξανα σκέφτομαι συμφωνώ με το hayabusas . μήπως ξέρετε πόσο θα μου πάει το δικαστήριο; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 από τον tamis!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionisishonda 218 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Φιλε επειδη ο αδερφος μου ειναι σε στρατιωτικη σχολη ξερω οτι αν σου ανοιξουν τον φακελο ( το οποιο μου ειπε οτι ανοιγουν καποιους επιλεκτικα)θα χεις προβλημα... Δληλ αν δεν προλαβεις να ορκιστεις τον πρωτο χρονο μπορει να μη σε δεκτουν ή να σε διωξουν... Κοιτα απο τι μου χουν πει αν πας δικαστηριο και αθωοθεις ειναι β βαθμου αδικημα , α' ειναι πχ το κρανος... Οι στρατιωτικες σχολες δεν δεχονται με β'... Βεβαια φιλος του αδερφου μου που σου πα , τον ειχα σταματησει (σαν και σενα με προστιμο για διπλωμα εκανε δικαστηριο και ειναι στο μητρωο του )αλλα μπηκε κανονικα, τωρα εχει ορκιστει ξερω γω, οποτε αφου εχουν δωσει αρκετα χρηματα για την εκπαιδευση του , δεν θα τον πειραξουν... Αλλα μου λεγε οτι φοβοταν μπας και... Αυτος ηταν ενας απτους λογους που πηρα και γω διπλωμα. Τι να σου πω... Μη φοβασαι το πιο πιθανο ειναι να μην παθεις τιποτα αλλα επρεπε να το χες σκεφτει πριν τωρα ισως ειναι αργα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tamis!! 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Νομίζω πως το πταίσμα δεν είναι αδίκημα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες