Jump to content
KaTaNaS

1o ENDURO MEETING - Ανάβυσσος 04 Μαρτίου

Recommended Posts

Αφού πρώτα καλως-ορίσω τον Κώστα(kordix) & τον Πέτρο(iatrodikastis) ,& τους δώσω τα εύσημα για το εγχείρημα :clapping2:

θα δηλώσω επισης οτι ,εχω ήδη "ψηθεί" απο τη μια ,οπότε γυρνάω κι απ'την άλλη να "ροδίσω" ,για να ειμαι ετοιμος να συμετάσχω στο 1ο enduro meeting.

Καλα να ειμαι κι ορθιος μόνο ,και φιλοδοξώ να ειμαι εκει ,με το γνωστο PouroDuro παρεάκι. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μα το πρόβλημα είναι πως ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Μενιδιάτης ούτε ο Σωτήρης-θηρίο-ΧΤ ή τελως πάντων κάποιος από τους γνωστούς μου ιππότες/ταξιτζίδες/κλαρκ/σκούπες θα συμμετασχουν στην εντουράδα...

για διαβασε λιγο καλυτερα...

εμεις τι κανουμε? κουνουπια πεταλωνουμε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

για διαβασε λιγο καλυτερα...

εμεις τι κανουμε? κουνουπια πεταλωνουμε???

Laie_78.gifLaie_78.gifLaie_78.gifLaie_78.gifLaie_78.gif

... ετοιμάσου για μανέτες/ χούφτες/ ανορθωτές/ εξατμίσεις/ καρμπυρατέρια.... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...!Connie_pull-pigtails.gifrofl.gif

kiss2.gif

Τροποποιήθηκε από τον vaelsod

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ πιθανό να έρθω αλλα μονο για την παρέα! χωρίς χωμάτινο λάστιχο δεν λέει να πειραματιστώ με το DT. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα και απο εδω!

Πετρο, Κωστα...και σεις εδω? Ωρα ειχαμε να τα πουμε! :D

Σημερα καναμε τη διαδρομη. Βγηκε περι τα 80 χλμ καθαρη εντουρο διαδρομη απο τα οποια καποια θα κοπουν. Υπαρχουν φωτος και βιντεο απο τη διαδρομη και θα τα ανεβασω συντομα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η διαδρομή ξεκινάει από Πυργάκι και πηγαίνει προς Λεγρενά κάπως έτσι:

IMG_8039.jpg

IMG_8034.jpg

IMG_8037.jpg :lol:

IMG_8031.jpg

IMG_8033.jpg

και μετά τραβάει προς Σούνιο και Αγ. Δημήτριο .

IMG_8040.jpg

IMG_8043.jpg

Με τα πολλά περνάει μέσα από τον Αγ. Κωνσταντίνο (δυνατότητα ανεφοδιασμού), περνά ψηλά πάνω από το Λαύριο, συνεχίζει προς Λ. Λαυρίου και από εκεί μέσα από αυτό :dance:

IMG_8046.jpg

Ανηφορίζει προς Κερατέα και από εκεί προς Δημολάκι και από κάτι τέτοια:

IMG_8026.jpg

καταλήγει πίσω στο Πυργάκι.

Η σημερινή βόλτα μας βγήκε περίπου 80 χιλιόμετρα αντί για 50-55 που είναι το ζητούμενο οπότε αναγκαστικά θα κόψουμε κάποια κομμάτια γιατί τραβάει παράλληλα πολύ σε χρόνο. Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο.

Να ενημερώσω όσους έρθουν με ον/οφφ ότι η βόλτα σίγουρα θα αφήσει "τα σημαδια του πολέμου" στα πλαστικά της καλής σας. Ολη η διαδρομή είναι σφιχτή με περάσματα ανάμεσα σε θάμνους και δέντρα, με πολλά ρέματα - χείμαρρους δηλαδή άμμο - πέτρες λάσπη ( α ρε Πουλικάκο ) κτλ κτλ. Οσοι κάνουν εντουροβόλτες σε Υμηττό και Βαρυμπόμπη θα το χαρούν. Οσοι δεν έχουν εμπειρία είναι ευκαιρία να παιδευτούν και όσο αντέξουν, άλλωστε τα 10 Ε συμμετοχής επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Αρκεί να πάρουν εκκίννηση από τους τελευταίους για λόγους ασφαλείας και για να μη μπουκώσουν τα μονοπάτια.

Περισσότερες φωτογραφίες θα ποστάρει ο Νίκος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ωραια θα περασουμε!!!!!!κ θα προπονηθουμε παραλληλα......το παρεακι απο εδω δεν νομιζω να αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολυ ομορφη διαδρομη αλλα εχει τις απαιτησεις της!

καλυτερα οσοι ειναι αρχαριοι να πηγαινουν 3 μαζι για να αλληλοβοηθιουνται.. :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

10-10 & toixo-toixo :P δεμένοι με ιμάντες μεταξυμας ,ώστε ,ακομα κι αν?/ 1-2 δεν μπορούν ,να τους τραβάνε πάνω στην κορφή οι υπόλοιποι 8. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα ήθελα να την κάνω αυτή την διαδρομή ,χαζευα τα θέματα του kordix, θα περάσουμε τέλεια!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.

Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν αγγαρεία βέβαια.... :tooth:

.... και απαρηγόρητος που θα χάσω το πάρτι.

:cry: :cry: :cry:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

IMG_8037.jpg :lol:

Η σημερινή βόλτα μας βγήκε περίπου 80 χιλιόμετρα αντί για 50-55 που είναι το ζητούμενο οπότε αναγκαστικά θα κόψουμε κάποια κομμάτια γιατί τραβάει παράλληλα πολύ σε χρόνο. Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο.

Να ενημερώσω όσους έρθουν με ον/οφφ ότι η βόλτα σίγουρα θα αφήσει "τα σημαδια του πολέμου" στα πλαστικά της καλής σας. Ολη η διαδρομή είναι σφιχτή με περάσματα ανάμεσα σε θάμνους και δέντρα, με πολλά ρέματα - χείμαρρους δηλαδή άμμο - πέτρες λάσπη ( α ρε Πουλικάκο ) κτλ κτλ. Οσοι κάνουν εντουροβόλτες σε Υμηττό και Βαρυμπόμπη θα το χαρούν. Οσοι δεν έχουν εμπειρία είναι ευκαιρία να παιδευτούν και όσο αντέξουν, άλλωστε τα 10 Ε συμμετοχής επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Αρκεί να πάρουν εκκίννηση από τους τελευταίους για λόγους ασφαλείας και για να μη μπουκώσουν τα μονοπάτια.

αυτα ειναι,ο ενας να ψαχνει αυτο που εχασε και ο αλλος(γεια σου Κωστα)να ποζαρει στον φακο :lol: .Κωστα βγαινει η διαδρομη με την χοντρουλα?να το σκεφτομαι ή να το αφησω και να κανω την πρωινη ονοφαδα?μπραβο και για την προσπαθεια που κανετε Τροποποιήθηκε από τον dominatoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτα ειναι,ο ενας να ψαχνει αυτο που εχασε και ο αλλος(γεια σου Κωστα)να ποζαρει στον φακο :lol: .Κωστα βγαινει η διαδρομη με την χοντρουλα?να το σκεφτομαι ή να το αφησω και να κανω την πρωινη ονοφαδα?μπραβο και για την προσπαθεια που κανετε

Γιώργο με το dominator θα κάνεις εύκολα γύρω στα 100 μέτρα και θα δυσκολευτείς στα υπόλοιπα 49.900.

Είναι φτιαγμένος ο κύκλος καθαρά για εντούρο και ΜΧ και ότι μοιάζει με αυτά και μπορεί να κινηθώ (στο περίπου) όπως αυτά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πάντα ήθελα να την κάνω αυτή την διαδρομή ,χαζευα τα θέματα του kordix, θα περάσουμε τέλεια!!

Πολλά από τα μονοπάτια υπήρχαν από το Αττικα Κερατέας και Λαυρίου. Εχουν δουλέψει πολλοί για να γίνουν αυτά και εμείς τώρα τα συντηρούμε και τα καθαρίζουμε.

Εχουμε βάλει και μπόλικα δικά μου αλλά έχω αφήσει έξω πολλά από τα "δικά μου αγαπημένα" γιατί είναι πολύ σφιχτά, έχουν δυσκολίες και δύσκολα θα έμπαιναν σε αγώνα ή οργανωμένη βόλτα.

Μετά το enduro meeting ευχαρίστως μπορώ να σας βολτάρω στα "δικά μου".

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιώργο με το dominator θα κάνεις εύκολα γύρω στα 100 μέτρα και θα δυσκολευτείς στα υπόλοιπα 49.900.

Είναι φτιαγμένος ο κύκλος καθαρά για εντούρο και ΜΧ και ότι μοιάζει με αυτά και μπορεί να κινηθώ (στο περίπου) όπως αυτά.

Μπα μια χαρα θα τα παει αυτος. Εμεις θα τα καταφερουμε αραγε ? :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα μια χαρα θα τα παει αυτος. Εμεις θα τα καταφερουμε αραγε ? :tooth:

με τον Κωστα εχουμε παει αρκετες ονοφαδες και γνωριζει τις ικανοτητες μου σαν αναβατη και τις ικανοτητες του domi. στις ονοφαδες αυτες υπηρχαν αρκετα δυσκολα περασματα,αυτα ομως ηταν μεμονωμενα και πολυ μικρης διαρκειας σε σχεση με αυτην την διαδρομη των 50 χιλιομετρων.και ειναι πραγματικα δυσκολο να κουμανταρεις μηχανακι 180 περιπου κιλων σε απαιτητικη διαδρομη για τοσα χιλιομετρα Τροποποιήθηκε από τον dominatoras

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μετά το enduro meeting ευχαρίστως μπορώ να σας βολτάρω στα "δικά μου".

Ψιτ, μην με ξεχάσετε φφφφφανταστικοί Υμηττιώτες, εμένα το καημένο που θα χάσω το πάρτι! :dance:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.

Καλησπέρα,

Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα και απο εδω!

Θερμο καλοσορισμα και απο μενα λοιπον. Ελπιζουμε να μεινετε και μετα το enduro meeing ενεργοι εδω :) :cheers:

Κordix ειμαστε γειτονακια αν ξερεις:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια οι φωτογραφιες ειναι απειρες! Καποιες αντιπροσωπευτικες θα ανεβουν συντομα!

Σιγουρα θα χρειαστουν καλα λαστιχακια και μηχανακια εντουρο και mx δεν θα εχουν προβλημα. Η διαδρομη περιεχει, βραχια, ανηφορια, κατηφορια, σαθρα, λεια, γλιστερα εαν εχει βρεξει, καταπληκτικα μονοπατια μεσα απο ρεματα, ποταμια, στενα μονοπατια μεσα σε πευκα, πανω σε βουνοκορφες με απιστευτη θεα και αλλες πολλες εκπληξεις!

Τροποποιήθηκε από τον NikosCB

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα