el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 Αφού πρώτα καλως-ορίσω τον Κώστα(kordix) & τον Πέτρο(iatrodikastis) ,& τους δώσω τα εύσημα για το εγχείρημα θα δηλώσω επισης οτι ,εχω ήδη "ψηθεί" απο τη μια ,οπότε γυρνάω κι απ'την άλλη να "ροδίσω" ,για να ειμαι ετοιμος να συμετάσχω στο 1ο enduro meeting. Καλα να ειμαι κι ορθιος μόνο ,και φιλοδοξώ να ειμαι εκει ,με το γνωστο PouroDuro παρεάκι. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 μα το πρόβλημα είναι πως ούτε ο Σωτήρης ούτε ο Μενιδιάτης ούτε ο Σωτήρης-θηρίο-ΧΤ ή τελως πάντων κάποιος από τους γνωστούς μου ιππότες/ταξιτζίδες/κλαρκ/σκούπες θα συμμετασχουν στην εντουράδα... για διαβασε λιγο καλυτερα... εμεις τι κανουμε? κουνουπια πεταλωνουμε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 (τροποποιήθηκε) για διαβασε λιγο καλυτερα... εμεις τι κανουμε? κουνουπια πεταλωνουμε??? ... ετοιμάσου για μανέτες/ χούφτες/ ανορθωτές/ εξατμίσεις/ καρμπυρατέρια.... όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω...! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 από τον vaelsod Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 ψαχνω να βαλω κοτσαδορο στο 620... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2012 ολοι οι καλοι βλεπω δω καλως ορισες πετρο κι απο δω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Πολύ πιθανό να έρθω αλλα μονο για την παρέα! χωρίς χωμάτινο λάστιχο δεν λέει να πειραματιστώ με το DT. :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα και απο εδω! Πετρο, Κωστα...και σεις εδω? Ωρα ειχαμε να τα πουμε! :D Σημερα καναμε τη διαδρομη. Βγηκε περι τα 80 χλμ καθαρη εντουρο διαδρομη απο τα οποια καποια θα κοπουν. Υπαρχουν φωτος και βιντεο απο τη διαδρομη και θα τα ανεβασω συντομα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2012 80????? :shock: :shock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Η διαδρομή ξεκινάει από Πυργάκι και πηγαίνει προς Λεγρενά κάπως έτσι: :lol: και μετά τραβάει προς Σούνιο και Αγ. Δημήτριο . Με τα πολλά περνάει μέσα από τον Αγ. Κωνσταντίνο (δυνατότητα ανεφοδιασμού), περνά ψηλά πάνω από το Λαύριο, συνεχίζει προς Λ. Λαυρίου και από εκεί μέσα από αυτό Ανηφορίζει προς Κερατέα και από εκεί προς Δημολάκι και από κάτι τέτοια: καταλήγει πίσω στο Πυργάκι. Η σημερινή βόλτα μας βγήκε περίπου 80 χιλιόμετρα αντί για 50-55 που είναι το ζητούμενο οπότε αναγκαστικά θα κόψουμε κάποια κομμάτια γιατί τραβάει παράλληλα πολύ σε χρόνο. Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο. Να ενημερώσω όσους έρθουν με ον/οφφ ότι η βόλτα σίγουρα θα αφήσει "τα σημαδια του πολέμου" στα πλαστικά της καλής σας. Ολη η διαδρομή είναι σφιχτή με περάσματα ανάμεσα σε θάμνους και δέντρα, με πολλά ρέματα - χείμαρρους δηλαδή άμμο - πέτρες λάσπη ( α ρε Πουλικάκο ) κτλ κτλ. Οσοι κάνουν εντουροβόλτες σε Υμηττό και Βαρυμπόμπη θα το χαρούν. Οσοι δεν έχουν εμπειρία είναι ευκαιρία να παιδευτούν και όσο αντέξουν, άλλωστε τα 10 Ε συμμετοχής επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Αρκεί να πάρουν εκκίννηση από τους τελευταίους για λόγους ασφαλείας και για να μη μπουκώσουν τα μονοπάτια. Περισσότερες φωτογραφίες θα ποστάρει ο Νίκος. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΠΟΚΑ'Σ 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 πολυ ωραια θα περασουμε!!!!!!κ θα προπονηθουμε παραλληλα......το παρεακι απο εδω δεν νομιζω να αντιμετωπισει σοβαρα προβληματα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 πολυ ομορφη διαδρομη αλλα εχει τις απαιτησεις της! καλυτερα οσοι ειναι αρχαριοι να πηγαινουν 3 μαζι για να αλληλοβοηθιουνται.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 10-10 & toixo-toixo :P δεμένοι με ιμάντες μεταξυμας ,ώστε ,ακομα κι αν?/ 1-2 δεν μπορούν ,να τους τραβάνε πάνω στην κορφή οι υπόλοιποι 8. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Πάντα ήθελα να την κάνω αυτή την διαδρομή ,χαζευα τα θέματα του kordix, θα περάσουμε τέλεια!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο. Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την καλή δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι δεν ήταν αγγαρεία βέβαια.... .... και απαρηγόρητος που θα χάσω το πάρτι. :cry: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Τρελή διαδρομή........... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) :lol: Η σημερινή βόλτα μας βγήκε περίπου 80 χιλιόμετρα αντί για 50-55 που είναι το ζητούμενο οπότε αναγκαστικά θα κόψουμε κάποια κομμάτια γιατί τραβάει παράλληλα πολύ σε χρόνο. Υπάρχουν πολλά τεχνικά κομμάτια, πολύ μονοπάτι και γενικά η διαδρομή θυμίζει έντονα απλή διαδρομή αγώνα εντούρο. Να ενημερώσω όσους έρθουν με ον/οφφ ότι η βόλτα σίγουρα θα αφήσει "τα σημαδια του πολέμου" στα πλαστικά της καλής σας. Ολη η διαδρομή είναι σφιχτή με περάσματα ανάμεσα σε θάμνους και δέντρα, με πολλά ρέματα - χείμαρρους δηλαδή άμμο - πέτρες λάσπη ( α ρε Πουλικάκο ) κτλ κτλ. Οσοι κάνουν εντουροβόλτες σε Υμηττό και Βαρυμπόμπη θα το χαρούν. Οσοι δεν έχουν εμπειρία είναι ευκαιρία να παιδευτούν και όσο αντέξουν, άλλωστε τα 10 Ε συμμετοχής επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Αρκεί να πάρουν εκκίννηση από τους τελευταίους για λόγους ασφαλείας και για να μη μπουκώσουν τα μονοπάτια. αυτα ειναι,ο ενας να ψαχνει αυτο που εχασε και ο αλλος(γεια σου Κωστα)να ποζαρει στον φακο :lol: .Κωστα βγαινει η διαδρομη με την χοντρουλα?να το σκεφτομαι ή να το αφησω και να κανω την πρωινη ονοφαδα?μπραβο και για την προσπαθεια που κανετε Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον dominatoras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 αυτα ειναι,ο ενας να ψαχνει αυτο που εχασε και ο αλλος(γεια σου Κωστα)να ποζαρει στον φακο :lol: .Κωστα βγαινει η διαδρομη με την χοντρουλα?να το σκεφτομαι ή να το αφησω και να κανω την πρωινη ονοφαδα?μπραβο και για την προσπαθεια που κανετε Γιώργο με το dominator θα κάνεις εύκολα γύρω στα 100 μέτρα και θα δυσκολευτείς στα υπόλοιπα 49.900. Είναι φτιαγμένος ο κύκλος καθαρά για εντούρο και ΜΧ και ότι μοιάζει με αυτά και μπορεί να κινηθώ (στο περίπου) όπως αυτά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kordix 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Πάντα ήθελα να την κάνω αυτή την διαδρομή ,χαζευα τα θέματα του kordix, θα περάσουμε τέλεια!! Πολλά από τα μονοπάτια υπήρχαν από το Αττικα Κερατέας και Λαυρίου. Εχουν δουλέψει πολλοί για να γίνουν αυτά και εμείς τώρα τα συντηρούμε και τα καθαρίζουμε. Εχουμε βάλει και μπόλικα δικά μου αλλά έχω αφήσει έξω πολλά από τα "δικά μου αγαπημένα" γιατί είναι πολύ σφιχτά, έχουν δυσκολίες και δύσκολα θα έμπαιναν σε αγώνα ή οργανωμένη βόλτα. Μετά το enduro meeting ευχαρίστως μπορώ να σας βολτάρω στα "δικά μου". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Γιώργο με το dominator θα κάνεις εύκολα γύρω στα 100 μέτρα και θα δυσκολευτείς στα υπόλοιπα 49.900. Είναι φτιαγμένος ο κύκλος καθαρά για εντούρο και ΜΧ και ότι μοιάζει με αυτά και μπορεί να κινηθώ (στο περίπου) όπως αυτά. Μπα μια χαρα θα τα παει αυτος. Εμεις θα τα καταφερουμε αραγε ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Μπα μια χαρα θα τα παει αυτος. Εμεις θα τα καταφερουμε αραγε ? με τον Κωστα εχουμε παει αρκετες ονοφαδες και γνωριζει τις ικανοτητες μου σαν αναβατη και τις ικανοτητες του domi. στις ονοφαδες αυτες υπηρχαν αρκετα δυσκολα περασματα,αυτα ομως ηταν μεμονωμενα και πολυ μικρης διαρκειας σε σχεση με αυτην την διαδρομη των 50 χιλιομετρων.και ειναι πραγματικα δυσκολο να κουμανταρεις μηχανακι 180 περιπου κιλων σε απαιτητικη διαδρομη για τοσα χιλιομετρα Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον dominatoras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Μετά το enduro meeting ευχαρίστως μπορώ να σας βολτάρω στα "δικά μου". Ψιτ, μην με ξεχάσετε φφφφφανταστικοί Υμηττιώτες, εμένα το καημένο που θα χάσω το πάρτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Καλησπέρα, Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα και απο εδω! Θερμο καλοσορισμα και απο μενα λοιπον. Ελπιζουμε να μεινετε και μετα το enduro meeing ενεργοι εδω :) Κordix ειμαστε γειτονακια αν ξερεις:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια οι φωτογραφιες ειναι απειρες! Καποιες αντιπροσωπευτικες θα ανεβουν συντομα! Σιγουρα θα χρειαστουν καλα λαστιχακια και μηχανακια εντουρο και mx δεν θα εχουν προβλημα. Η διαδρομη περιεχει, βραχια, ανηφορια, κατηφορια, σαθρα, λεια, γλιστερα εαν εχει βρεξει, καταπληκτικα μονοπατια μεσα απο ρεματα, ποταμια, στενα μονοπατια μεσα σε πευκα, πανω σε βουνοκορφες με απιστευτη θεα και αλλες πολλες εκπληξεις! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 12 , 2012 από τον NikosCB Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NikosCB 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Μερικες φωτογραφιες για να παρετε μια γευση! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2012 Βλεπω να σπαμε μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες