tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2012 3 μέρες μ'αυτό ζούσες;Γιατί μου λένε ότι έβαλα πόδια κάτω.Αφού δεν έβαλα! :tooth: Εγώ πάντως είμαι με τον Σταύρο, την ανέβηκε με περισσή χάρη και ούτε που το προσέξατε. Πάντως μίλαγα με τα παιδιά σήμερα και κατάλαβα ότι αυτή η ανηφόρα ήταν η πρώτη γεύση της διαδρομής. Πρέπει να ήταν λίγο περίεργο. Με το καλημέρα στα δυσκολούτσικα. Θα αναρωτιόσασταν πόσο πιο δύσκολο μπορεί να γίνει αν αυτό ήταν η αρχή...... το domi μετα απο αφαιρεση ογκου και βαρους(κυριως μπροστα)αν και φαινεται σαν αρρωστη γκαμηλα ηταν αψογο σε ολη την διαδρομη. με κουρασε αρκετα στο δευτερο μισο της διαδρομης,που ηταν και το πιο ζορικο αλλα αυτο οφειλεται στην φυσικη κατασταση και μονο.χαρηκα που γνωρισα απο κοντα δυο ακομα παιδια απο το φορουμ john620,Vaelsod και ξαναειδα τις υπολοιπες ''βρωμικες'' φατσες Άρρωστη γκαμήλα....θα το πληγώσεις το ζωντανό. Έλα πάμε, λίγο ακόμα και θα μεταμορφωθεί στο XR650L που θα έπρεπε να είχε φτιάξει η Honda.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iNs@nE 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 μουσικη δε βγαινει. Γιατί οι μουσικές επενδύσεις των βίντεο του fotis1908 τα σπάνε για ακόμα μια φορά! Πολύ καλό το βίντεο σε όλα και ακόμα καλύτερη η διαδρομή! εύγε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
el-Gatto 555 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Απο μένα Γιώργο ,και παλι ,πολλά :respekt: :respekt: :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 ''βρωμικες'' φατσες δε ξερω τι λεει ο ΚΤΜιας αλλα ειμαστε ολοι σε σταση προσοχης :) εβλεπα το domi και προσπαθουσα να θυμηθω αν ειχες αυτη τη μασκα στα πιστακια που το ειχα δει, σ ωραιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Συγνώμη αλλά θα το πω. Γιατί το άκουσα και αυτό. Το ξέρετε οτι με είχαν περάσει για γκέη εντουρά κάποιοι ? "ένας γκέη τυπάς με κάτι λουλούδια στο κράνος" :shock: ΜΟΙΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΓΚΕΗ ΕΝΤΟΥΡΑ ??????????????????????????????????????????? δεν έχω κάτι ούτε με τους γκέη ούτε με τους εντουράδες.... το ξεκαθαρίζω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 [Στραβάδια] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 ε μα μου ηρθες και εσυ χωρις το ροζ τσαντακι.... λογικο και επομενο...! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 χαχαχαχα ναι ρε γμτ... πού πάω και εγώ χωρίς ροζ τσαντικό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Asxeth 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Συγνώμη αλλά θα το πω. Γιατί το άκουσα και αυτό. Το ξέρετε οτι με είχαν περάσει για γκέη εντουρά κάποιοι ? "ένας γκέη τυπάς με κάτι λουλούδια στο κράνος" :shock: ΜΟΙΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΓΚΕΗ ΕΝΤΟΥΡΑ ??????????????????????????????????????????? δεν έχω κάτι ούτε με τους γκέη ούτε με τους εντουράδες.... το ξεκαθαρίζω. :tooth: Γκέυ εντουράς με προσθετική στήθους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Συγνώμη αλλά θα το πω. Γιατί το άκουσα και αυτό. Το ξέρετε οτι με είχαν περάσει για γκέη εντουρά κάποιοι ? "ένας γκέη τυπάς με κάτι λουλούδια στο κράνος" :shock: ΜΟΙΑΖΩ ΕΓΩ ΜΕ ΓΚΕΗ ΕΝΤΟΥΡΑ ??????????????????????????????????????????? δεν έχω κάτι ούτε με τους γκέη ούτε με τους εντουράδες.... το ξεκαθαρίζω. :rotfl: ΠΕΘΑΙΝΩΩΩΩΩΩ :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fotis1908 128 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 pink backpack rules.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
motoris 499 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 έμα....γαλάζιο τα αγοράκια,ροζ τα κοριτσάκια.......γαλάζιο+ροζ=η αχλαδιά :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 να μαι κι εγω https://plus.google.com/photos/110442902186954020543/albums/5716516914384512673/5716518041474514354?banner=pwa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Α έλα ρε !!! Και το θυμάμαι αυτό το μηχανάκι για κάποιο λόγο! χαχχχ δν είχα καταλάβει οτι ήσουν (και) δικός μας ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MILTOS1976 64 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2012 Α έλα ρε !!! Και το θυμάμαι αυτό το μηχανάκι για κάποιο λόγο! χαχχχ δν είχα καταλάβει οτι ήσουν (και) δικός μας ^_^ ναι.εμενα δεν με γνωρισες γιατι φοραγα κρανος.αλιως θα με αναγνωριζες απο τα περιοδικα,την τηλεοραση.... B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες