Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Εχω επιτελους παρει το νιντζακι μου και το θεμα μου ειναι οτι το εχω σε κλειστη πιλοτη...αλλα δεν εχω γκαραζ... Μια καλη αλυσιδα και ενας συναγερμος θα μπορεσουν να με κανουν να εχω το κεφαλι μου ησυχο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 να ξερεις πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο! βαλε οτι μπορεις! βαλε και κλειδαρια δισκοπλακας και μια κουκουλα! αλλα ξανα λεω τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αμα θελει ο αλλος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) + Disc Lock (με προλαβε ο A7XBilly) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 από τον nikolas fmx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g.papas 1.004 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Θέλεις αλήθεια ή απλά να χαιδέψω τα αφτιά σου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alesG4 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 εγω πιστευω μονο με ασφαλεια κλοπης θα μπορεις να εισαι ησυχος.... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 αμα θελουν να στο φανε θα στο φανε. το θεμα ειναι να ελαχιστοποιησεις τις πιθανοτητες να το δει καποιο κλεφτρονι κουκουλωνοντας το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 απλα δεν ειμαι και στα εξαρχια...ξανθη μενω και εχει ολες και ολες δυο νιντζα 250 εδω...ενας ευαισθητος συναγερμος θα κανει τιποτα? θελω να μου πειτε αποψεις στο τι μπορω να κανω εφοσον δεν εχω γκαραζ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 απλα δεν ειμαι και στα εξαρχια...ξανθη μενω και εχει ολες και ολες δυο νιντζα 250 εδω...ενας ευαισθητος συναγερμος θα κανει τιποτα? θελω να μου πειτε αποψεις στο τι μπορω να κανω εφοσον δεν εχω γκαραζ... συναγερμο, πεταλο της abus , κουκουλα. τα εξαρχεια παρεξηγημενα ειναι συχναζω εκει δεν εχω ακουσει ποτε για κλοπη μηχανης 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scissorz 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 συναγερμο, πεταλο της abus , κουκουλα. τα εξαρχεια παρεξηγημενα ειναι συχναζω εκει δεν εχω ακουσει ποτε για κλοπη μηχανης απλα το ειπα λογο επισοδείων :P Για αλυσιδα με κρικο στο πατωμα και δεσιμο στο πλαισιο η στην ροδα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 να ξερεις πως τιποτα δεν ειναι σιγουρο! βαλε οτι μπορεις! βαλε και κλειδαρια δισκοπλακας και μια κουκουλα! αλλα ξανα λεω τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αμα θελει ο αλλος... Μία από τα ίδια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Toni Shark 1.300 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 1ον) Κουκούλα. 2ον) Αλυσίδα. 3ον) Συναγερμός. 4ον) Λουκέτο δισκόφρενου. Υ.Γ.Φυσικά όλα αυτά είναι για καθυστέρησει αν στο βάλουν στο μάτι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Υπαρχουν "αγκυρες" που βιδονουν κατω στο μπετον. Εκει μπορεις να περασεις μια γερη αλυσιδα. Αν δεν εχουν προβλημα να τρυπισεις την πιλοτη, τοτε κανε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δύο λουκέτα δισκόφρενου. Μπρος-πίσω. Αλλά και η κουκούλα κάνει δουλειά γιατί δεν δίνει στίγμα η μηχανή. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 από τον Μενιδιάτης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Διάβασε κι αυτά τα πολύ χρήσιμα ποστ... http://www.mybike.gr/topic/250-%ce%b5%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%b4%ce%b7-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%b1%ce%b9%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%b9%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86/page__hl__κλειδαριες http://www.mybike.gr/topic/15642-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ad%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%b3%ce%ae%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%bf%cf%83%cf%85%ce%ba%ce%bb%ce%ad%cf%84%ce%b1%cf%82/page__hl__%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82__fromsearch__1 ...κι αν θες κάνε μια αναζήτηση με τη λέξη-κλειδί «κλειδαριές». θα βρεις πολλές πληροφορίες...και οπωσδήποτε το παρακάτω, http://www.mybike.gr/topic/8544-%cf%83%cf%8d%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b7-%ce%b1%ce%bd%ce%ac%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%83%ce%af%ce%b4%cf%89%ce%bd-%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%ac%ce%bb%cf%89%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%ce%b9/page__hl__%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%82__fromsearch__1 από έναν επαγγελματία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Και να θυμάσαι ότι την αλυσίδα να την δένεις στο πλαίσιο και όχι στους τροχούς! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Εχω επιτελους παρει το νιντζακι μου και το θεμα μου ειναι οτι το εχω σε κλειστη πιλοτη...αλλα δεν εχω γκαραζ... Μια καλη αλυσιδα και ενας συναγερμος θα μπορεσουν να με κανουν να εχω το κεφαλι μου ησυχο? ΟΧΙ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Για abus ειδικά εγώ δεν θα ξανάδινα λεφτά, πέταλο και αλυσίδα αξίας 300ε και τα 2 μου τανοίξανε πριν 4 χρόνια και μου κλέψαν από πιλοτή μηχανή. Εγώ στη θέση σου θα βαζα και ένα συναγερμό με τηλεειδοποίηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
doctoras9 1.755 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 πάρε μια ακριβή αλυσίδα(οχι λιγότερο απο 60ευρώ)βρες ένα πακτομένο σημείο στην πυλωτή και πιάσε αυτό σημείο μαζί με το πλαίσιο της μοτό σου και οπωσδήποτε μια κουκούλα και το νου σου κάτω στην κοπέλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stiffler 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Κάνε όπως είπε και ο φίλος ασφάλεια κλοπής ή πάρε 2 spy κάμερες και βάλτες πίσω από κάνα φυτό στην πιλοτή ή κουκούλα με 2-3 αλυσίδες ή ντόπερμαν εκπαιδευμένο να μη αφήνει άλλον να πλησιάσει εκτος από σένα ή όλα μαζί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 1ον) Κουκούλα. 2ον) Αλυσίδα. 3ον) Συναγερμός. 4ον) Λουκέτο δισκόφρενου. Υ.Γ.Φυσικά όλα αυτά είναι για καθυστέρησει αν στο βάλουν στο μάτι.... Τα εγραψε όλα! Η μισή δουλεία ειναι η κουκούλα! Επίσης ενα πεινασμένο τέτοιο ισως ειναι ο καλύτερος φύλακας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AnotherFace 2.847 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Πως να μην στο κλεψουν?? Με προσευχη και νηστεια.. Περα απτην πλακα ομως απτην στιγμη που δεν το εχεις σε κλειστο χωρο ,οσα περισσοτερα αντικλεπτικα βαλεις τοσο πιο δυσκολο κανεις το εργο καποιου που θα θελησει να στην κλεψει.. Δυσκολα θα νιωσεις 100% ησυχια στο κεφαλι σου, οτι και να κανεις εφοσον το εχεις εξω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 αν εχει χωρο καπου στην μοτο παρε εκεινο το κουτακι που κυκλοφορουσε πριν κατι φεγγαρια, και αν στο βουτηξουν στελνει αν 30 δευτερα αν θυμαμαι καλα μεσω δορυφορου που ακριβως ειναι η μοτο! πιστευω οτι καλυτερο αν οντως δουλευει σωστα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2012 Άμα το βάλουν στο μάτι δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις και κάτι . Πάρκαρε το σε σημείο με εμφανές από το δρόμο με κουκούλα , συναγερμό και δισκόφρενο και από κει και πέρα απλά να εύχεσαι να παραμείνει εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paganinigr 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 ειναι καποιες μηχανες πιο δελεαστικες??? εχω ακουσει για τις motard... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adhs_gti 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2012 Ενας συναγερμος ειναι χρησιμος παντου και καλο ειναι να τον βαλεις. Τωρα για το θεμα πιλοτις, παρε μια κλειδαρια δισκοφρενου και μια καλη κουλουρα και να κοιταξεις να μην ανοιγουν με σπρει παγου και ενα απο αυτα http://lockitt.com/lockdown.htm που να το πακτωσεις στον τοιχο ή στο εδαφος με μεταλλικες ουπα και δεν κουνιεται η μηχανη με τπτ απο εκει :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες